2023-07-22
呢間位於旺角黃金地段既火鍋店最大特色係除左火鍋之外仲有自製窩夫點左呢個澳洲和牛牛小排餐,$398呢個價食到澳洲和牛,性價比不錯內有多款熱食,而且質素比一般任食火鍋既熱食高自助吧同飲品都有唔少選擇黃金壽喜燒味道唔錯,都頗有日本風味,最正係會跟埋隻蛋,用黎點牛食一流日高昆布湯打邊爐怕肥既話,食呢個清清地就係最好選擇,而且你會食到食材本身既原味之餘唔會覺得寡澳洲和牛牛小排油脂非常豐富,令佢食入口滿滿既油脂香,而且入口即化,果然高質西班牙五花肉片、昆布漬雞肉其他肉食亦唔錯西班牙五花肉片有豬肉既油香之餘亦唔會騷雞肉爽口軟滑,仲有陣陣昆布既清香嚴選和牛胸腹眼牛胸腹眼油花冇澳洲和牛牛小排咁平均但係依然豐富日本帶子、大八爪魚、蝦滑另外呢到仲有多種海鮮,而且質素都唔錯其他日本帶子真係必食推薦,幾乎刺身級既鮮美自製香脆窩夫配雪糕最正係呢到可以自製窩夫只需要倒蛋漿落窩夫機到烘佢一至兩分鐘咁新鮮又香脆既窩夫就出爐啦而且我夠膽講句呢到自製既窩夫係可以整到比街外八成鋪頭整既都更好食極力推薦
最大特色係除左火鍋之外仲有自製窩夫
點左呢個澳洲和牛牛小排餐,$398呢個價食到澳洲和牛,性價比不錯 內有多款熱食,而且質素比一般任食 火鍋既熱食高
自助吧同飲品都有唔少選擇
黃金壽喜燒
味道唔錯,都頗有日本風味,最正係會跟埋隻蛋,用黎點牛食一流 日高昆布湯
澳洲和牛牛小排
西班牙五花肉片、昆布漬雞肉
其他肉食亦唔錯
西班牙五花肉片有豬肉既油香之餘亦唔會騷
雞肉爽口軟滑,仲有陣陣昆布既清香
嚴選和牛胸腹眼
牛胸腹眼油花冇澳洲和牛牛小排咁平均
但係依然豐富
日本帶子、大八爪魚、蝦滑
另外呢到仲有多種海鮮,而且質素都唔錯
其他日本帶子真係必食推薦,幾乎刺身級既鮮美 自製香脆窩夫配雪糕
最正係呢到可以自製窩夫
只需要倒蛋漿落窩夫機到烘佢一至兩分鐘