2019-10-08
今日要去中環開會,約咗個客喺九龍站度等,之前其實試過呢間餐廳幾次,所以特登帶個客去試吓,因為佢喺廣州過嚟廣州啲西餐未必真係咁多選擇所以就佢來依間試下。其實呢度你高鐵站真係好近咁就係啦咁呢度呢係叫圓方廣場,係西九龍站嘅相蓋個環境好開陽如果係秋冬嘅話仲正因為可以坐喺出邊。我淨係晏晝12:00食所以唔係太多人好似包左場,咁其實佢有啲比較平嘅午餐咁,但係因為呢間係專食牛扒所以我同個客就揀咗呢個牛扒試吓啦,頭盤有幾種選擇咁我就揀沙律嘅,咁個牛扒呢我就要五成熟啦咁我個客要三成熟咁,我睇完之後覺得三成熟快啲好少少五成熟有少少over左。最後飲我杯咖啡覺得好滿足如果咁樣嘅價錢平咁有餐廳有咁着數其實我就覺得係超值嘅 因為一個3 course仲要有牛扒食係$250。夜晚就會唔係咁平啦咁所以如果可以寫嘅話都去試下晝先嘅所以我今次係會比你個晏晝飯滿分💯。
所以我今次係會比你個晏晝飯滿分💯。