2 day(s) ago
服務一般 Hotel Icon Buffet💔以前好難訂位的Hotel Icon Buffet~ 宜家都變得容易訂位了,有時都係事出有因,主要係自助餐都唔係平,服務水平不夠,就好難怪人不留港消費 💔食品同飲品款式都多既,質素都OK但唔係話去到好好食個隻,甜品比較出色,見到一大碗榴槤蓉都幾開心既。然而服務員態度OK的,係燒蟹腳個廚師真係… 當時其實都係得三個人排隊,先生行開左想放低隻杯,咁岩岩好又排到我,廚師大大聲咁話兩份要再排過 😅 望下後面其實得一個人排緊,搞到好似我好貪心咁樣要拎兩份,廚師把聲又大當刻真係超尷尬 💔 你都可以話佢渣正黎做既,但我俾成$900 幾一位都唔係黎受氣的 :(然後因為係週年記念有請餐廳幫我寫個甜品Happy Anniversary,黎到變左Happy Birthday 💔 … 真係有D 無言,今餐食得唔係好開心,所以短期都唔會再黎了…🏠店名:The Market🚘地址:尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓#尖沙咀 # Hotel Icon
🏠店名:The Market
🚘地址:尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓