2023-10-12
食過N次,仍然係要再來。無辦法,選擇多,又唔係貴。帶細路仔就唔好黎,真係浪費金錢和時間。食lunch vs dinner,lunch性價比高好多,食物種類爭幾樣野情況下,我會揀Lunch。食得呢個Buffet,多數係為咗佢個榴槤而來,榴槤蓉好猛料,喪食。但一食個榴槤雪糕就會唔夠勁,所以要先食雪糕再食蓉,先至有提升。個榴槤包係限量限時,個個搶住要,我食完唔認為值得試喎。由於黎得太多次,會轉左方向,雪糕就食Godiva chocolate 軟雪糕,另外榴槤就只食肉,唔食雪糕。刺身就喪食帶子同甜蝦,嚴重翻本🤣🤣🤣。蟹粥係勁想推介,係好鮮味,如果唔係怕太飽,會再食多碗。眼見朋友狂食蟹腳,我就點到即止,因為海水味太重,有時覺得好咸,會不停要灌水。最唔like係服務,員工態度唔掂,埋單時成日話壞機,要等。但佢哋自己好忟憎😒其實你壞機,關我鬼事咩,做乜向我呻🙃。
個榴槤包係限量限時,個個搶住要,我食完唔認為值得試喎。
刺身就喪食帶子同甜蝦,嚴重翻本🤣🤣🤣。
蟹粥係勁想推介,係好鮮味,如果唔係怕太飽,會再食多碗。