2022-05-20
本來冇諗住嚟呢間,見到環境都唔錯試吓啦!唔係咁鍾意食德國菜,因以前嘅經驗唔係幾好!但係呢度令到我對德國菜完全改觀!必食推介德國鹹豬手呢度做得係200分!1. 佢切埋俾你,件上2. 皮係薄脆,連皮連肉食!哇濃香味又唔油膩3. 啲肉質嫩,絕對冇好實好鹹!有啲人可能覺得唔夠鹹4. 酸菜:從來未食過咁好食!好特別嘅酸菜….你係想不停食!唔係勁酸嗰隻,少少酸好開胃,有一種好特別嘅味道,你要自己試過先知5. 配菜嘅烤薯仔同蘿蔔都係好甜炭燒牛扒呢個性價比高!我都會比90分!冇諗過呢度嘅牛都咁好食,炭香味出,牛扒嘅質地適中,有牛脂味!性價比非常之高,二百幾蚊出邊食唔到咁大塊牛扒!10oz!德國雜錦香腸呢個我都比100分以前食過其他地方啲香腸我真係以後都唔敢再食!但係呢度啲真係每一種都好好食,我唔知點解呀總言之就係好食囉!其餘嘅就算係side dish 炒椰菜仔都係好好食!一啲都唔硬,仲係好嫩!而且其他譬如蟹餅都係值得推介!仲有試咗一杯柯華田香蕉Smoothies 裏面係我估冇加糖㗎!所以絕對好適合注重健康嘅你!真係好好飲喎!你哋下次嚟一定要叫!
必食推介
德國鹹豬手
呢度做得係200分!
1. 佢切埋俾你,件上
2. 皮係薄脆,連皮連肉食!哇濃香味又唔油膩
3. 啲肉質嫩,絕對冇好實好鹹!有啲人可能覺得唔夠鹹
5. 配菜嘅烤薯仔同蘿蔔都係好甜
炭燒牛扒
呢個性價比高!我都會比90分!
德國雜錦香腸
呢個我都比100分