2023-11-02 42 views
📍 鳥炎屋 (尖沙咀)地址:尖沙咀亞士厘道17-19號4樓餐廳位於尖沙咀樓上鋪,距離地鐵站唔算太遠都幾易搵,食物種類選擇都好豐富〰️🌟黑松露甜蝦卷評分:4/5淨係睇呢個賣相已經好吸引☺️甜蝦非常鮮甜,配上黑松露一齊食真係好滿足,鍾意甜蝦既朋友不能錯過💯〰️🌟炸紫菜蘆筍卷評分:4/5第一次試炸蘆筍意想不到地好食~炸粉好輕薄再加埋入面包住明太子醬,會再encore!〰️🌟左口魚群邊刺身評分:4/5第一次食左口魚群邊刺身,一入口勁想魚油味,食落有口感而且好爽甜🫶🏻〰️環境: 4/5服務: 4/5地點: 4/5〰️#fat_factor_香港#fat_factor_尖沙咀#fat_factor_日式
📍 鳥炎屋 (尖沙咀)
地址:尖沙咀亞士厘道17-19號4樓

#fat_factor_香港
#fat_factor_尖沙咀
#fat_factor_日式
2023-11-01 44 views
今晚搵左間居酒屋, 店內環境好舒適, 燈光柔和, 牆上嘅掛畫充滿日式感覺, 好岩同朋友慢慢食住傾下計我地叫左油甘魚壽司, 穴子壽司, 鐵板牛柳粒, 黑豚片蘆筍串, 明太子玉子卷, 櫻花蝦炸豆腐, 大根煮😛油甘魚壽司肉質鮮嫩, 連我朋友唔喜愛食魚都覺得好味, 易入口穴子壽司精髓在於鰻魚汁, 無得輸鐵板牛柳粒爆到好香, 食落嫩滑得黎又有口感大根煮好入味, 夠淋身又冇渣👍櫻花蝦炸豆腐, 外面炸到脆脆櫻花蝦, 裡面係軟綿綿嘅豆腐, 好特別, 值得一試☺️

穴子壽司精髓在於鰻魚汁, 無得輸

鐵板牛柳粒爆到好香, 食落嫩滑得黎又有口感

大根煮好入味, 夠淋身又冇渣👍

見到尖沙咀有間居酒屋好似唔錯,就搵日happy Friday 去試下😆*新鮮活赤貝 $78新鮮直送赤貝😍好鮮甜,肉質爽嫩不過只可惜得兩塊👅*碎蔥吞拿魚腩壽司 $48吞拿魚蓉好軟好嫩😋仲有蔥花嘅香味點綴✨*火炙鳥炎紅白卷 $128全晚最驚喜🥰最上面係火炙三文魚同埋明太子😼裡面包咗青瓜、魷魚🦑口感爽脆得黎又有啲Q彈🫶🏻超級惹味🤤*煙肉香荔串 $48煙肉厚薄適中🥓有黑椒調味,唔會太鹹👍🏻入面嘅荔枝好甜好juicy😚*黑豚片蘆筍串 $58蘆筍好嫩❤️黑豚片燒得好好兩者好夾😽*清酒煮蜆 $98蜆肉都幾多~隻隻飽滿😻而且清理得好乾淨,完全冇沙😝清酒味平衡得好好,酒味唔會太濃太刺激😚*三文魚茶漬飯 $78茶漬飯好香調味調得唔錯不過如果三文魚可以再多啲就好了🫶🏻

*新鮮活赤貝 $78

仲有蔥花嘅香味點綴✨

*火炙鳥炎紅白卷 $128

全晚最驚喜🥰
最上面係火炙三文魚同埋明太子😼
裡面包咗青瓜、魷魚🦑
口感爽脆得黎又有啲Q彈🫶🏻
超級惹味🤤

*煙肉香荔串 $48

煙肉厚薄適中🥓
有黑椒調味,唔會太鹹👍🏻
入面嘅荔枝好甜好juicy😚

*黑豚片蘆筍串 $58

蘆筍好嫩❤️
黑豚片燒得好好
兩者好夾😽

*清酒煮蜆 $98

蜆肉都幾多~
隻隻飽滿😻
而且清理得好乾淨,完全冇沙😝
清酒味平衡得好好,酒味唔會太濃太刺激😚

*三文魚茶漬飯 $78

茶漬飯好香
調味調得唔錯
不過如果三文魚可以再多啲就好了🫶🏻
今次我地有開心野去慶祝,就揀左間日式居酒屋食餐好既開心下,如果openrice book位,6點或者10點入坐仲可以有65折優惠‼️不過我地兩個要番工,冇得咁早去,但唔緊要,openrice 10月個秋日優惠7點入座都有88折佢個地點小小隱蔽,隔離幢大廈好似維修定拆緊咁,以為佢都拆埋一份,好彩佢地下門口有個banner,我就搵到個入口野食方面我地叫左幾樣野火炙燒玉子串($40),呢個好特別,表面有層燒過既芝士舖係玉子上面,玉子入面係有少少飯,食落幾好味火龍卷($165),佢係一個蝦既卷物,炸蝦天婦羅切成一舊舊整成壽司,再加上沙律醬同蟹籽係表面,唔洗點wasabi都覺得好食,本身個卷物同沙律醬已經好夾,個蝦頭鐘意食可以食埋,唔係裝飾黎雞肉串($32),牛脷串($55),呢兩個串燒燒得岩岩好,唔會太韌,雞肉串個醬汁都幾好味,牛脷就幾好咬口,調味得咸咸地,唔錯孖寶燒蠔($98),綠色果隻係芥末味,而紅色就係泡菜味,賣相幾靚,個醬都似芝士焗蠔咁,但係就有芥末同泡菜味既芝士,隻蠔都大隻,食落仲有d生蠔海水味feel,幾正豚肉火鍋($128),我地叫呢個就係壽喜燒湯味,佢地仲有另一個清湯味,佢個份量

野食方面我地叫左幾樣野

豚肉火鍋($128),我地叫呢個就係壽喜燒湯味,佢地仲有另一個清湯味,佢個份量都多,而且入面仲有唔同蔬菜,日式壽喜燒鍋物我自己鐘意食,再加碗飯送個鍋,呢餐食得我地兩個好滿足

呢間餐廳因為地點唔起眼所以之前都冇留意到,係我要負責搵好既餐廳慶祝先搵到,食物質素幾好,價錢唔算貴,有埋折扣直頭係平,佢book位折扣要係叫餐牌上冇個月字既先得,我淨係想食好野就冇理咁多,照叫左大部分有月字既,其實都好多野食係冇月字,食特價野都好多選擇
2023-10-16
$250 (Dinner)
【尖沙咀•鳥炎屋】@torienyaππππππππππππππππππππππππππππππ尖沙咀區隱世日本料理餐廳 🌻|火灼燒玉子串(1件)|HKD 40燒玉子串色澤金黃,內裡鮮嫩多汁。入口即化嘅蛋皮包裹住豐富嘅肉餡,吃落口感豐富。肉餡鮮美,口味濃郁,滑嫩有彈性。每一口嚐落都好滿足。🌼|左口魚壽司(兩件)|HKD 48壽司包含新鮮嘅左口魚切片,放在壽司飯上面。左口魚肉質鮮嫩,帶有微脆口感,味道鮮美。飯粒軟糯,口感細緻。🏵️|(日本直送)原隻北海道 仙鳳趾生蠔|HKD 120唔加其他配料簡單地生食佢。蠔肉鮮嫩多汁,即係『仙蠔』— 係清爽而不帶腥味,令食家大快朵頤。食落嗰一刻,鮮蠔嘅鮮味會在口中綻放出來,再搭配上少許檸檬汁,帶來更豐富嘅味道層次。🍁|牛脷串|HKD 55經過炭火燒烤而成,口感嚟講係鮮嫩多汁,帶有微微焦香味道。牛脷肉質相對較軟嫩,食落嗰一刻,牛脷嘅鮮味會慢慢散發出來,令人食指大動。🍁|日本雞皮串|HKD 42雞皮質量很棒,看起來金黃酥脆,充滿了誘人的香氣。烤出來的雞皮非常脆口,一口咬下去,能聽到“嘩嘩”的聲音,吃起來非常有嚼勁。🍁|鰻魚炒飯|HKD 138鰻魚嘅炒飯係燒至
【尖沙咀•鳥炎屋】@torienya
尖沙咀區隱世日本料理餐廳

🌻|火灼燒玉子串(1件)|HKD 40

🌼|左口魚壽司(兩件)|HKD 48

🏵️|(日本直送)原隻北海道 仙鳳趾生蠔|HKD 120

🍁|牛脷串|HKD 55

🍁|日本雞皮串|HKD 42

🍁|鰻魚炒飯|HKD 138

鰻魚嘅炒飯係燒至微微焦香嘅,賣相好吸引,每一粒飯都有啲香脆口感,食落好開胃。而且,鰻魚炒飯入口即化,口感好軟嫩,鰻魚肉質鮮嫩多汁,完全唔覺得乾柴。

🍁|大根煮|HKD 68

大根煮入面嘅大根非常軟腍,煮得剛剛好,完全唔會太硬或者太爛,口感非常好。

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 562(連加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#尖沙咀美食 #鳥炎屋 #web3尖沙咀
鳥炎屋
尖沙咀亞士厘道17-19號4樓
2023-10-11 34 views
亞士厘道個邊真係有好多高質餐廳今次要為大家介紹既係 - 鳥炎屋鳥炎屋係位終尖沙咀亞士厘道17-19號4樓餐廳主打食日本菜為主不得不提佢地已經開業6.5周年 佢地依家都仲緊一系列既promotion食物個方面 今次分別點左:- 穴子露司- 火灸鳥炎紅白- 油甘魚刺身- 櫻花蝦炸豆腐- 雞肝串- 雞肉串- 三文魚炒飯個人大愛佢地既櫻花蝦炸豆腐櫻花蝦滿滿咁鋪左個豆腐個面到佢炸到外脆內軟而且豆腐既大豆味都好香濃@torienya Location : Tsim Sha TsuiPrice : $200-$300/p.pEnvironment (10 is chill): 7/10Yummy (10 is delicious): 7/10
亞士厘道個邊真係有好多高質餐廳

@torienya
Location : Tsim Sha Tsui
Price : $200-$300/p.p
Yummy (10 is delicious): 7/10
🦪 (限定) 孖寶燒蠔2隻 $98一款係芥末蠔,一款係自家製嘅芝士煙肉蠔,蠔肉大大粒好厚肉,芥末汁好開胃,芥末同燒蠔意外地好夾,各自嘅味都突出但又冇搶走對方風頭,出色,芝士醬就比較濃味,但勁香,啱晒我尼啲重口味嘅人< 4.5/5 >—🐠 深海池魚x愛媛蜜柑鯛刺身拼盤 (各4片) (當日特別推介) $285本身想叫普通刺身,但師傅好熱情推介就一於試試,切嘅厚度啱啱好,員工話池魚係日本直送,味道好鮮甜,口感好爽,而蜜柑鯛係我第一次試,有陣陣嘅水果甜味咁,非常清香,亦都有鮮味,質感軟滑,入口即化咁,真係冇介紹錯,但分量多啲就更好< 4.5/5 >—🍢 燒牛舌串 $55厚切牛舌,調味啱啱好,好香又唔會太鹹,不過就略嫌少少韌< 3.5/5 >—🦴 燒豚肉串 $40豚肉煎到表皮好脆,肉質都算嫩,唯一美中不足就係冇乜肉汁,失色不少< 3/5 >—🍠 日本蕃薯串 $48外皮燒得香脆,入面好軟,好好味,蕃薯好甜,都算大粒< 4/5 >—🍆 燒茄子串 $25茄子厚身,個皮唔會好靭,肉質仲係爽口,淋埋啲燒汁上去超好味<
🦪 (限定) 孖寶燒蠔2隻 $98
< 4.5/5 >

< 4.5/5 >

🍢 燒牛舌串 $55
厚切牛舌,調味啱啱好,好香又唔會太鹹,不過就略嫌少少韌
< 3.5/5 >

🦴 燒豚肉串 $40

🍠 日本蕃薯串 $48
外皮燒得香脆,入面好軟,好好味,蕃薯好甜,都算大粒

🍆 燒茄子串 $25
茄子厚身,個皮唔會好靭,肉質仲係爽口,淋埋啲燒汁上去超好味

🌯 鰻魚玉子卷 $85
玉子好厚身同滑溜,都算鬆軟但有啲煎過龍,乾左少少,好在有淋返鰻魚汁上去,鰻魚有皮煎香咗,但仲有啲骨,同埋細條咗啲

🧈 鐵板牛油帶子 $90
尼個有極多洋蔥,洋蔥炒到啲汁出晒嚟,好香,但有啲喧賓奪主咁,帶子唔多,形狀有啲參差,但味道係好嘅,亦都算爽口,仲有幾多雜菇食
< 3.5/5 >

🫓 燒雪魚干 $40
燒得好脆卜卜好香口,有陣陣燻香,好開胃,點唔點沙律醬都咁正,但分量不多好快就食晒

🍣 (限定) 三文魚腩壽司2件 $52
正常發揮,冇太大驚喜,但食材都係新鮮嘅,三文魚腩都幾大塊㗎
+ plus 10% service charge
—。—
當晚客人不多,我同友人揀咗坐室外傾心事,坐到閂門都冇聲我哋走,而且員工好耐心咁同我哋介紹每款菜式,同真心推介每樣食物,而且餐廳不時有優惠,當晚我有89折,折實只係$810,好抵食呀 😋😋
好味👅:4/5
服務💁🏻‍♀️:4.5/5
抵食💰:3/5
環境🏖:4/5
2023-01-14
$400 (Dinner)
  • 燒鱈魚乾
  • 孖寶燒蠔
2023-07-20 143 views
約左朋友傾下計,想靜靜地,怕人多的話,黎呢間居酒屋就最啱別。叫左黑松露牛油果卷,用少少豉油就已經好好味再叫左雞皮串,係日本雞皮,好脆好香,不過比較貴,$42/串。不過唔記得影相叫左豬肉串,都好好味最後點左芝士蠔,好大隻啊
叫左黑松露牛油果卷,用少少豉油就已經好好味

叫左豬肉串,都好好味

最後點左芝士蠔,好大隻啊
未食過咁差既居酒屋 仲要咁既價錢尖沙咀區 去平民日本餐廳都好過佢多多聲 價錢同食物質素簡直係差一大段距離 唔明白憑咩收呢個價錢三文魚腩刺身有骨???爭鮮都唔會犯呢個錯 什麼北海道海膽 黎到好似溶左一半 超級市場擺左好耐既貨咁 當然都唔鮮甜 油甘魚有雪藏味加腥 煙肉荔枝串 一拎起已經散左兩舊 全晚想搵一樣好食既野都搵唔到 究竟好評係點得返黎?呀姐送野食上黎 下下要我地執埋個位俾佢 就算有位都好似唔識擺邊咁 仲好意思收加一😮‍💨真係冇下次
未食過咁差既居酒屋 仲要咁既價錢尖沙咀區
2023-06-27 106 views
同父親食遲來的生日飯,精選左一間居酒屋,味道不俗,而初到時侍應(?店主)會詳細介紹各菜式既煮法及食材來源等資訊,講解服務不錯,而且十分幽默好客 😇👅 火灸燒玉子串入口可品嘗到玉子蛋香,再加上沙律醬,完成了一道味道熾熱濃烈之串燒,惹味之極 ❤️‍🔥👅 穴子、左口魚、鰻魚壽司 香烤過既穴子及左口魚油脂分佈平均,配上表面塗過既特色醬汁,甜膩鮮美,完完全全是日本家鄉味道 🤤至於鰻魚,預想不到餐廳提供既鰻魚壽司並唔似其他餐廳咁一小塊,而係長長一片 👍🏻 鰻魚肥美,肉質鬆軟👅 油甘魚刺身肥美嫩滑既油甘魚,食完滿口鮮香 🥰不👅 芥末燒蠔超吸睛既大大隻燒蠔,味道濃郁,食落咸香味濃 🤤🤤👅 黑松露甜蝦卷青瓜卷物上放上以黑松露點綴過既甜蝦,淡甜既蝦配上清新既青瓜十分合襯 🥒👅 日式炒雜菜含有雜菌菇既雜菜以日式醬汁熱炒後,味帶黑椒香氣,味道偏咸,送飯更佳 😌▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️鳥炎屋 (尖沙咀)📍尖沙咀亞士厘道17-19號4樓

👅 火灸燒玉子串

👅 穴子、左口魚、鰻魚壽司

👅 油甘魚刺身
肥美嫩滑既油甘魚,食完滿口鮮香 🥰

👅 芥末燒蠔
超吸睛既大大隻燒蠔,味道濃郁,食落咸香味濃 🤤🤤

👅 黑松露甜蝦卷

👅 日式炒雜菜

鳥炎屋 (尖沙咀)
📍尖沙咀亞士厘道17-19號4樓
2023-06-24
$250 (Dinner)
  • 火炙燒玉子串
🍣鰻魚玉子卷 ($85)厚厚玉子卷中有鰻魚肉🐟玉子厚 加上適當的鰻魚汁不錯🙌🏻.🍣劍魚腩壽司($52/2件)燒後有魚香味口感比較有嚼勁.🍣油甘魚壽司 ($42/2件)魚生厚薄適中 挺新鮮✅.🍣牛脷串 ($55)牛舌厚 調味適中 有嚼勁.🍣蔬菜天婦羅 ($88)蔬菜種類豐富🥬南瓜 茄子 翠玉瓜 番薯 冬菇炸粉簿 偏軟身.🍣鐵板牛柳粒 ($98)牛粒頗大 調味很足 頗香♨️.🍣燒鯖魚($78)頗大條 肉量足/環境舒適的居酒屋小店🏮🎏
🍣鰻魚玉子卷 ($85)
厚厚玉子卷中有鰻魚肉🐟
玉子厚 加上適當的鰻魚汁
不錯🙌🏻
🍣劍魚腩壽司($52/2件)
燒後有魚香味
口感比較有嚼勁
🍣油甘魚壽司 ($42/2件)
魚生厚薄適中
挺新鮮✅
🍣牛脷串 ($55)
牛舌厚 調味適中 有嚼勁
🍣蔬菜天婦羅 ($88)
蔬菜種類豐富🥬
南瓜 茄子 翠玉瓜 番薯 冬菇
炸粉簿 偏軟身
🍣鐵板牛柳粒 ($98)
牛粒頗大 調味很足 頗香♨️
🍣燒鯖魚($78)
頗大條 肉量足
環境舒適的居酒屋小店🏮🎏
一間樓上居酒屋,位置不算很方便,由尖沙咀站行過來都差不多10分鐘,不過附近有很多不同的餐廳,也算是一個會來找吃的地方!餐廳提供的食物比平常的更有特色,來到這附近試一下也挺不錯!火炙芝士番茄(48元)挺邪惡的一個前菜!原隻番茄加上了芝士和沙律醬,再經過火炙,吃起來多了一份焦香,番茄脆嫩多汁,還有點生菜在底的!火炙玉子串(40元)看似燒玉子,其實是火炙玉子壽司!上面還有一層沙律醬,玉子中間裹藏有白飯的!非常大的一件!不過吃起來是完全感受不到有飯在中間的,是濃濃的蛋香和火炙的香味!赤蝦壽司(58元)這個價錢有點貴,但來到看到那麼大的一隻就感覺挺划算的!肉非常厚實,質感爽嫩,味道鮮甜!鰻魚壽司(38元)其他店就是鰻魚片壽司,但這間是鰻魚塊壽司!單是份量已經完勝了!鰻魚吃起來非常嫩,又有油脂香,再經過火炙,吃起來滿滿鰻魚香味!海膽燒蠔(64元)非常豪華的一個配搭,吃起來濃濃海的味道,全熟的海膽別有一番味道,味道更濃香!蠔燒完以後也沒縮水,吃起來挺嫩滑,蠔味香濃!秘。芥末燒蠔(49元)芥末的味道挺突出的而且質感滑,跟蠔的味道互相競爭,兩者出來會給人意外合適的味道!雞肝串(38元)這裡的雞肝燒到全熟

火炙芝士番茄(48元)

火炙玉子串(40元)

赤蝦壽司(58元)

鰻魚壽司(38元)

海膽燒蠔(64元)

秘。芥末燒蠔(49元)

雞肝串(38元)

這裡的雞肝燒到全熟的,所以吃起來會比較綿香,肝味會比較濃郁!

黑豚片蘆筍串(58元)

脆嫩的蘆筍用上黑豚腩片包裹著,吃起來既又油香,又有蘆筍的嫩和香甜!

櫻花蝦炒飯(118元)

新鮮炒出來的,飯粒粒分別,調味很簡單,就是加上大量的櫻花蝦和雞蛋一起炒,最後撒上了蔥花,吃的就是蝦香,而蝦乾又增加了脆的口感,又炒得挺有鑊氣的!

2023-06-17
一到假期係尖沙咀搵地方同朋友食飯都要等,今日搵到一間樓上的日本料理,見評價一般,但抱住一試心態,想不到食物水準真係唔差,有驚喜,相信餐廳都有用心經營!🌟穴子壽司+三文魚火炙壽司穴子壽司和三文魚好新鮮好Juicy,無腥味,厚身口感佳,份量十足。且賣相仲好吸引,夠曬睇頭。壽司飯質好好,粒粒沾有醋味, 煙靭軟熟,米飯酸度調教得啱啱好。質素唔錯,好好吃🤤🌟蕃茄牛油果沙律沙律菜款式好多,脆口新鮮,酸酸甜甜嘅蕃茄,加上牛油果的軟綿細滑,配搭好清新,不錯嘅開胃前菜!🌟燒油甘魚鮫燒得剛好,肉質有彈性,魚油香噴噴,肉質嫩滑,入口甘香,油脂香溢,好惹味~鐵板牛舌粒軟腍嫩滑,滿口牛肉的香味,啖啖肉十分滿足,溫度夠可以鎖住鮮味,配上配料食味道濃郁,很適合當下酒,是用心之作。🌟咖哩黑豚飯豬扒厚身,外皮也都炸得金黃,肉質鬆軟,帶點肥肉富油香。配料紅蘿蔔及薯仔都唔少,加咖喱香味頗濃微甜。整體性價比高,份量都大,好滿足!

🌟穴子壽司+三文魚火炙壽司

🌟蕃茄牛油果沙律

🌟燒油甘魚鮫

鐵板牛舌粒

🌟咖哩黑豚飯

整體性價比高,份量都大,好滿足!
Type of Meal
  • 咖喱黑豚飯
  • 鐵板牛舌粒
  • 三文魚火炙壽司
2023-06-13 40 views
呢間居酒屋充滿日本氣氛,裝修佈置都夠晒日式,特別係店員真係超熱情,好似去咗一轉日本嘅居酒屋咁🇯🇵第一次試沖繩海葡萄沙律($68),海葡萄入口爽脆清甜,配搭沙律食好清新👍🏻壽司方面,叫咗穴子壽司($60)同帶子火炙壽司($38),穴子超大件好吸引,而且幾厚肉🤍芝士大啡菇($45)燒完都充滿水份,簡單調味已經好好食🍄另外叫咗幾串串燒,包括火炙燒玉子串($40)同煙肉香荔串($48)煙肉香荔串估唔到幾好食,煙肉本身咸,但係包住香甜嘅荔枝肉,味道剛剛好中和到🤍最後食埋個咖喱黑豚飯($98),豬扒炸得酥脆,大滿足‼️

2023-06-11 43 views
📍尖沙咀《鳥炎屋》樓上日式居酒屋我哋二人行 叫左7樣野左口魚壽司🐟🍣好肥美😙👍🏻食落去好滿足黑松露牛油果卷🥑 係第二次食牛油果卷,牛油果同壽司飯個配搭都幾match,都係黏黏地,不過今次加咗黑松露,個感覺有少少唔同雜錦魚生沙律🥗🍱酸酸地 好開胃 出面天氣咁熱🥵 好適合而家呢個天氣食另外刺身份量好足料,刺身比起沙律菜嘅份量多好多😜雞肉串🍢 牛脷串👅厚切👍🏻秘。芥末燒蠔🦪櫻花蝦炸豆腐 外脆內軟 幾香口店員幾nice 為我哋介紹菜式 不時斟茶 照顧周到
📍尖沙咀《鳥炎屋》
樓上日式居酒屋
我哋二人行 叫左7樣野
左口魚壽司🐟🍣好肥美😙👍🏻食落去好滿足
雜錦魚生沙律🥗🍱酸酸地 好開胃
出面天氣咁熱🥵 好適合而家呢個天氣食
另外刺身份量好足料,刺身比起沙律菜嘅份量多好多😜
雞肉串🍢 牛脷串👅厚切👍🏻
秘。芥末燒蠔🦪
櫻花蝦炸豆腐 外脆內軟 幾香口
店員幾nice 為我哋介紹菜式 不時斟茶 照顧周到
2023-06-10
$253 (Dinner)
  • 櫻花蝦炸豆腐
  • 左口魚壽司