2024-10-09 180 views
觀塘呢片工廈林立既地區有著唔少餐廳,絕對係探店既好地方😆😆今日就同朋友來品嘗區內非常熱門既日式漢堡扒飯主題餐廳餐廳內唔算好大,但人流幾旺,排左一陣先有位🔸一口芝士🧀一口芝士外層金黃酥脆,內藏極濃郁的流心芝士,口感香濃滑順,芝味十足😋🔸吉列蠔🦪吉列蠔都幾大粒,外層的酥脆包裹,蠔肉鮮嫩多汁,搭配的麻醬恰到好處🔸招牌手打和牛漢堡扒蘭王蛋飯作為餐廳既招牌菜,丼飯賣相極為吸引😻手打漢堡扒採用和牛製作,肉質鮮嫩,油脂香濃搭配流心的蘭王蛋,米飯吸收了肉汁和蛋黃的香氣,非常惹味吸引🤤再配上秘製漢堡汁,鹹甜適中,香味濃郁,令整個丼瞬間升級🔸照燒雞扒飯🐔雞扒大大塊,外皮燒得略微焦香,肉質鮮嫩多汁,熱度均勻照燒醬的鹹甜搭配得當,為整道菜增添了風味😍總結: 👉店鋪小小,但漢堡扒飯質素十分高,其他食物都料理出色,強力推介👍
觀塘呢片工廈林立既地區有著唔少餐廳,絕對係探店既好地方😆😆
今日就同朋友來品嘗區內非常熱門既日式漢堡扒飯主題餐廳
餐廳內唔算好大,但人流幾旺,排左一陣先有位

🔸一口芝士🧀

🔸吉列蠔🦪

🔸招牌手打和牛漢堡扒蘭王蛋飯
作為餐廳既招牌菜,丼飯賣相極為吸引😻
手打漢堡扒採用和牛製作,肉質鮮嫩,油脂香濃
再配上秘製漢堡汁,鹹甜適中,香味濃郁,令整個丼瞬間升級

🔸照燒雞扒飯🐔
雞扒大大塊,外皮燒得略微焦香,肉質鮮嫩多汁,熱度均勻
照燒醬的鹹甜搭配得當,為整道菜增添了風味😍

總結:
2024-10-09 158 views
觀塘工廈真係好多隱世小店我的朋友介紹先至識得上去食🙂‍↕️我哋平日夜晚8:00去到唔算好多人,所以坐得幾舒服一入到去店員就好熱情咁介紹餐牌俾我哋😗,同埋真係好好彩食到最後一份佢哋嘅招牌:手打和牛漢堡蘭王蛋丼飯🥹佢哋嘅漢堡飯嘅牛肉,主打係自家製手打。油脂香同牛嘅香配上蘭王蛋日本米真係好好食😋除咗佢哋個漢堡,仲有秘製醬汁同埋自家製配菜。擺埋一齊食真係好好食😭感覺到店家真係好有心機🤍,自己其實覺得仲好食過「挽肉與米」🥰🌟🌟每日限量手打和牛漠堡扒丼飯 ($128)🌟手打芝士安格斯漢堡扒丼飯 ($172) 🌟一口芝士 ($38單價/$18加配價)🌟日式胡麻沙律($38單價/$18加配價)🌟唐揚魷魚咀($38單價/$18加配價)🌟忌廉,零係可樂 ($5@)我哋食咗咁多嘢,人均都係$150人均$200都唔使就食到真係好抵😌雖然佢多汁,但係我哋一人食一個都唔會好滯食埋啲小食都啱啱好💗📍牛霸觀塘成業街成業工業大廈一樓26號室
觀塘工廈真係好多隱世小店
我的朋友介紹先至識得上去食🙂‍↕️
我哋平日夜晚8:00去到唔算好多人,所以坐得幾舒服

🌟🌟每日限量手打和牛漠堡扒丼飯 ($128)
🌟手打芝士安格斯漢堡扒丼飯 ($172)
🌟一口芝士 ($38單價/$18加配價)
🌟日式胡麻沙律($38單價/$18加配價)
🌟唐揚魷魚咀($38單價/$18加配價)
🌟忌廉,零係可樂 ($5@)

我哋食咗咁多嘢,人均都係$150
人均$200都唔使就食到真係好抵😌
雖然佢多汁,但係我哋一人食一個都唔會好滯
食埋啲小食都啱啱好💗

📍牛霸
觀塘成業街成業工業大廈一樓26號室
2024-09-11
$150 (Dinner)
  • 手打和牛漢堡扒丼飯
  • 唐揚魷魚咀
  • 一口芝士
2024-10-09 157 views
😲一開門勁香牛味🐮已經流哂口水黎到梗係要食餐廳招牌 手打和牛漢堡蘭王蛋丼飯😌可自選醬汁同配料汁醬選擇:✅秘製漢堡汁✅白味噌汁✅日式咖喱汁配料選擇:✅日式泡菜✅芥辣酸瓜我地第一☝🏻款揀配漢堡汁同酸瓜最上層仲有隻蘭王蛋😍呈橙紅色一篤流哂蛋汁好吸睛👀漢堡油分夠多 秘製漢堡汁真係最夾 好好味🤤酸瓜同蘿蔔都打成蓉上 有助解咸解膩⭕️ 手打芝士安格斯漢堡扒丼飯另一款就試左芝士🧀angus依塊肉味相對重啲配上白味噌汁 成件事較為creamy佢既漢堡係人手打出黎 勁厚身但同時好鬆軟⭕️ 甘栗紫薯餅炸到香脆內軟 紫薯蓉好綿甘栗🌰粒增加口感成個presentation 好似廣告相咁正宗🤤👏🏻色香味全齊
😲一開門勁香牛味🐮已經流哂口水

成個presentation 好似廣告相咁正宗
🤤👏🏻色香味全齊
  • 手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯
2024-10-09 152 views
近期喺非常人氣,在香港大行其道嘅漢堡扒專門店越開越多,而且質素要求亦越嚟越高,我呢個漢堡扒迷都唔例外,朋友仔推薦咗我一間位於觀塘成業工業大廈嘅「牛霸王 Wagyu Donburi 」,主打手打和牛漢堡扒飯,被譽為近期評價甚高嘅小店,今日就去觀塘一上去試吓😋▪️手打和牛漢堡扒丼飯(每日限量) $ 138賣相已經令人垂涎欲滴,用上層層疊的方法擺盤,最底層由醬汁開始、日本米使用的白飯、和牛漢堡扒、芥辣酸瓜蓉、蘿蔔蓉、日本蘭王蛋黃、紅椒絲,首先白米飯相當軟熟好食,漢堡扒肉質軟腍腍又Juicy,配上帶美味香甜嘅漢堡醬,已經非常好食,酸瓜蓉和蘿蔔蓉可以中和膩感,再加上流心蛋黃,味道一絕,質素是近期吃過數一數二之高▪️日式胡麻沙律 + $ 18 / 蜂蜜綠茶(凍) + $ 5而且點任何一個丼飯,仲可以加錢配搭小食和飲品,這個沙律蔬菜和蕃茄都非常新鮮,配上日式胡麻醬醬汁,非常開胃,再配上一口冰凍蜂蜜綠茶,非常滿意的午餐

▪️手打和牛漢堡扒丼飯(每日限量) $ 138

• 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯
平日餐廳人流滿滿 7點多已經滿座 主打漢堡扒 有2款醬汁可以選 有咖喱汁同漢堡汁 而配菜可挑選泡菜或芥末酸瓜 食物味道不錯✨招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 ($128)和牛漢堡每日限量發售 食落肉質好嫩 油脂感較重 外層微焦 蘭王蛋撈飯一流(◐‿◑) 充滿蛋香!咖喱汁甜甜辣辣 吾會好辣💓味道令人好開胃✨手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯 ($118)安格斯漢堡扒中間有芝士汁 添加鹹香感 呢款漢堡扒牛味較濃香 食落較多肉汁 口感紮實 揀咗漢堡汁 鹹鹹甜甜 配埋泡菜幾好餸飯 ✨甘栗紫薯餅 ($18)紫薯味香濃 中間仲有粒甘栗🌰薯餅香脆餡多✨自製蝦芝士春卷 ($18)春卷好香脆 中間蝦肉彈牙大粒 配香辣蛋黃醬食超正🥳

✨招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 ($128)

✨手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯 ($118)

✨甘栗紫薯餅 ($18)
紫薯味香濃 中間仲有粒甘栗🌰薯餅香脆餡多

✨自製蝦芝士春卷 ($18)
春卷好香脆 中間蝦肉彈牙大粒 配香辣蛋黃醬食超正🥳

2024-10-09 73 views
平日夜晚8.幾walk in 唔太多人職員話剩返最後一份手打和牛漢堡點可以唔試🍴招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 $128 🥩手打漢堡食落好香牛肉味 有肉汁唔會煎到好乾和牛漢堡上面有少少泡菜 蘿蔔蓉味道好清新🥕蘭王嘅蛋黃比較黃篤爆個蛋黃 爆漿落啲和牛漢堡同飯度🥚一啖咁食 太豐富漢堡醬汁就正常鹹鹹甜甜咖喱吉列豬扒飯$88🍛吉列豬扒就炸到好脆豬扒本身就正常 吉列粉漿都唔會太厚🐖咖喱汁就偏日式嘅咖喱甜甜地職員態度好nice 有人情味 有機會會翻兜
平日夜晚8.幾walk in 唔太多人

豬扒本身就正常 吉列粉漿都唔會太厚🐖
咖喱汁就偏日式嘅咖喱甜甜地

職員態度好nice 有人情味 有機會會翻兜
2024-10-08 130 views
今日又上咗成業一樓食日本牛丼飯。當然叫返佢哋主打嘅牛肉漢堡,有和牛或者 芝心安格斯。都係揀返和牛最正,最上層係一隻蘭王蛋黃,下面有啲白蘿蔔蓉點綴一下,之後可以揀就係配菜有芥末酸瓜 或 日本泡菜,唔鍾意食泡菜嘅我就揀咗芥末酸瓜就味道清新,酸酸甜甜,跟住下邊就係漢堡,我揀嘅和牛漢堡煎到啱啱好,肉質柔嫩,油香十足。醬汁我就揀咗三款之中其中一款嘅秘製漢堡汁,係酸中帶甜,食落冇咁油膩,味道香濃。將醬汁配菜同埋蛋黃蛋撈勻一齊食效果十分之好。另外點咗一款佢哋嘅小食甘栗紫薯餅,新鮮炸起外脆裏面甜甜地充滿着栗子同埋紫薯嘅味道。

觀塘工廈一向都係美食天堂,呢間手打漢堡扒最近好多朋友都極力推薦,今次就一於去試吓。招牌手打和牛漢堡扒蘭王蛋飯配日式泡菜、咖哩汁底層係濃郁咖哩汁加白飯,中層係超厚身漢堡扒,上層係日式泡菜加大大粒蘭王蛋,淨係個賣相望落已經令人流晒口水,店家用嘅係澳洲和牛,肉質鬆軟肉味濃郁,配埋有獨特蛋香嘅流心蘭王蛋蛋汁、咖哩汁,三重口味每一啖食落都感覺超滿足😋。招牌手打芝士安格斯漢堡扒蘭王蛋飯配日式泡菜、秘製漢堡汁另一款就叫咗芝士安格斯漢堡扒配秘製漢堡汁,牛肉味相對更加濃郁,多咗一份半溶芝士嘅奶香,加上秘製漢堡汁嘅酸酸甜甜嘅口感,越食越開胃🤤,吉列蠔口感酥脆,保留到蠔嘅鮮甜口感之餘又唔會覺膩。自製蝦芝士春卷外層酥脆,內層係塞到滿嘅芝士加上蝦蓉,口味夠鮮甜又有芝士嘅香味,推薦👍🏻。柚子蜜、可口可樂牛霸王 (觀塘)觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖

招牌手打和牛漢堡扒蘭王蛋飯
配日式泡菜、咖哩汁

招牌手打芝士安格斯漢堡扒蘭王蛋飯
配日式泡菜、秘製漢堡汁

吉列蠔
口感酥脆,保留到蠔嘅鮮甜口感之餘又唔會覺膩。

自製蝦芝士春卷

柚子蜜、可口可樂

牛霸王 (觀塘)
觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖
觀塘區出名多工業大廈,今次同朋友一齊去捐窿捐罅搵食,就發現一棟工業大廈入邊有間牛霸王,於是就去試吓。入到去坐低,店員遞上餐牌,然後我哋就揀咗兩個餐,再追加小食。———————————————————————-🔹手打和牛漢堡扒丼飯 $151(配秘製漢堡汁+芥辣酸瓜+多汁)▪️漢堡扒係選取澳洲和牛,組合配搭融合左日本丼飯和西式漢堡嘅創意料理,賣相上睇得到日本米粒粒飽滿,牛肉油脂香,風味獨特。▪️和牛漢堡扒呈現出金黃嘅焦脆外皮,表面淋上濃郁的秘製醬汁,加上有蘭王蛋、蘿蔔蓉同芥辣酸瓜,讓整體效果色彩繽紛。另外,漢堡扒肉質鮮嫩,油脂分布均勻,咬下去會感受到肉汁嘅豐富。手打嘅工藝保留到肉嘅原汁原味,口感更細膩,值得一試! - 日式和風沙律 $18前菜食沙律開胃,味道酸味味,好鍾意,份量亦都唔少。- 零度可樂 $5🔹自家製橘子厚切吉列雞扒配溫泉蛋飯 $83橘子嘅鮮豔橙色與金黃色的吉列雞扒,搭配上滑嫩嘅溫泉蛋,賣相誘人。吉列雞扒外酥內嫩,外層嘅麵衣炸到金黃酥脆,內裡嘅雞肉保持左多汁嘅口感,好滿足。而橘子嘅酸甜味道,配埋流心蛋黃加米飯,口感唔會太膩又好味。- 柚子蜜(熱) $5🔹一口芝士(7pcs) $
———————————————————————-
🔹手打和牛漢堡扒丼飯 $151
(配秘製漢堡汁+芥辣酸瓜+多汁)

- 日式和風沙律 $18
前菜食沙律開胃,味道酸味味,好鍾意,份量亦都唔少。

- 零度可樂 $5

🔹自家製橘子厚切吉列雞扒配溫泉蛋飯 $83

- 柚子蜜(熱) $5

🔹一口芝士(7pcs) $58
一口芝士現金黃色,外層炸皮炸得酥脆誘人。當咬下去嘅時候,芝士會從內部流出,有拉絲效果。

🔹雞皮餃子(7pcs) $58
店員推介小食,第一次食好特別。雞皮餃子呈金黃色,外層嘅雞皮光滑且略帶光澤,口感同傳統餃子嘅麵皮唔同。內餡雞肉口感鮮嫩多汁。
2024-09-20
$175 (Dinner)
  • 一口芝士
2024-10-06 153 views
#觀塘搵食又到一星期一次,二人成團搵食遊。今次就碌左去觀塘搵食,去左位於成業工業中心的牛霸王晚餐。舖頭都相當近觀塘地鐵站,大約行5-10分鐘就可以到;然後搭電梯上一樓,一出電梯轉左就會見到。但我地去到發現所有手打和牛漢堡系列都完售🥲真係相當傷心💔下次可能要抽平日夜晚去先可以食到了。舖頭裝修行日式簡約風格,環境算乾淨,有種日式家庭作業的餐廳感覺。侍應都係得兩個,已經係睇曬全場,出單同上蔡。餐膳種類唔算太多,但一場來到,我地都依然坐低叫左兩個飯同兩款小食;但就無得食好味的手打和牛漢堡系列了。我地分別order左日式厚切叉燒溫泉蛋飯,咖喱吉列豬扒飯,佩兩杯凍蜂蜜綠茶。厚切叉燒真係好厚切,我覺得味道同日式叉燒有D唔同,相較日式叉燒鹹,口感亦都無咁柔軟,有咬口D。配溫泉蛋味道幾夾,加埋熱辣辣米飯,又別有一番風味。至於咖喱吉列豬扒,味道就相較厚切叉燒更佳,豬扒雖然唔算好厚,但炸得啱啱好,粉漿唔會太厚,肉質唔會太柴,亦都唔會太乾。咖喱偏向香港人口味,無日本咖喱咁甜。除此之外,我地仲order左一份加配細份既炸芝士同雞皮餃子;同樣係新鮮炸出來,相當認真既製作。但有要留意,芝士並唔係拉絲款,更偏向係班融
#觀塘搵食

日式厚切叉燒溫泉蛋飯

咖喱吉列豬扒飯
吉列豬扒

除此之外,我地仲order左一份加配細份既炸芝士同雞皮餃子;同樣係新鮮炸出來,相當認真既製作。但有要留意,芝士並唔係拉絲款,更偏向係班融化的口感,食落去奶味都相當足。
一口芝士
一口芝士(加購優惠)

雞皮餃子做得相當精緻,外皮炸到脆卜卜,肉質keep到嫩滑多汁;都可算係一個驚喜之作!
雞皮餃子

雖然和牛漢堡就暫時未食到,但舖頭內的炸物都做得相當唔錯,推介朋友仔試,就算無和牛漢堡都可以考慮下其他炸物!

📍 牛霸王 (觀塘)
2024-10-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
吉列豬扒
一口芝士
一口芝士(加購優惠)
雞皮餃子
2024-10-01 161 views
觀塘牛霸王位於在工業大廈入面,裝修採用和式簡約設計,木枱櫈、餐具都擺放得好整齊,令人感覺舒服。日式和風沙律:沙律菜新鮮種類多,加左黑醋醬汁,開胃前菜。日式胡麻沙律:蔬菜新鮮爽口,配上胡麻醬汁,十分醒胃。手打和牛漢堡扒丼飯:手打和牛漢堡扒,肉汁好juicy,肉既質地非常軟嫩,牛既香味亦很突出,秘制漢堡汁味道甜甜地,配菜芥辣酸瓜酸酸辣辣,蘭王蛋蛋黃帶橙色,色澤光亮,蛋香濃郁,撈飯一流,招牌必試。京蔥厚切鰻魚飯:鰻魚超大條,燒得好香口,而且相當肥美,魚油味突出,醬汁味道恰到好處,啖啖肉又香甜既鰻魚簡直係我至愛。吉列蠔:外層炸得酥脆,咬落去索索聲,蠔肉新鮮厚肉,蠔味瞬間爆發,味道有驚喜。甘栗紫薯餅:炸到金黃色,乾身唔油膩,裡面有粒粒栗子和紫薯蓉,入口軟糯,層次感豐富。總結,餐廳食物即叫即做,出菜快,員工細心介紹菜式,值得推介。

日式和風沙律:沙律菜新鮮種類多,加左黑醋醬汁,開胃前菜。

日式胡麻沙律:蔬菜新鮮爽口,配上胡麻醬汁,十分醒胃。

Type of Meal
Lunch
  • 日式和風沙律
  • 日式胡麻沙律
  • 京蔥厚切鰻魚飯
  • 吉列蠔
  • 手打和牛漢堡扒丼飯
2024-10-01 192 views
星期六夜晚同朋友係觀塘食飯, 今次去左一間位於觀塘工廈既餐廳食飯, 餐廳裝橫簡約, 行日系風格, 我哋叫左手打和牛漢堡蘭王蛋飯, 漢堡用上澳洲和牛, 牛脂味濃,食落鮮嫩多汁, 配菜揀左芥末青瓜, 配合秘製醬汁和蘭王蛋, 同和牛味道好夾, 亦可解油膩感。日式叉燒蘭王蛋飯, 叉燒煮得軟淋入味,配合蘭王蛋, 撈飯一流。我哋另外揀左一款小食, 紫薯甘栗餅炸得好酥脆, 紫薯味濃, 配上栗子,味道甘甜。如果晚上黎食, 建議可以早啲打去book位。
手打和牛蘭王蛋飯
日式叉燒蘭王蛋飯
紫薯甘栗餅
手打和牛蘭王蛋飯
日式叉燒蘭王蛋飯
紫薯甘栗餅
  • 牛肉薯餅
  • 手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯
👉🏻手打和牛漢堡蘭王蛋丼飯(每日限量)- 芥辣酸瓜toppings- 小食:吉列蠔( 2pcs)- 蜂蜜綠茶手打和牛漢堡蘭王蛋丼飯當然係必食,佢地用左全人手手打 澳洲和牛!!油脂香及牛嘅肉香配上日本米飯+蘭王蛋,不得了!!芥辣酸瓜同蘿蔔蓉toppings增加左層次感🐰🐰🐰加上秘制醬汁同粒粒飽滿日本米,上面橙紅色嘅蘭王蛋好靚🐰🐰🐰 完食時啲汁都俾我食哂🐰🐰🐰👉🏻自家製橘子厚切吉列雞扒配 溫泉蛋飯 - 小食:甘栗紫薯餅(1pcs) 炸雞扒個皮都好酥脆! 整體上小食嘅炸物炸得都好好食, 亦都提供咗沙律醬同埋橘子醬 ? 撈雞扒食 ,如果可以有多啲醬汁去撈飯咁就更加好喇🐰🐰🐰- 白桃烏龍 (熱) 餐廳整體環境都十分和風,燈光柔和坐得好舒服,餐具都睇得出好有心思🐰 好適合同朋友聚舊🐰🐰🐰👍🏻
👉🏻手打和牛漢堡蘭王蛋丼飯(每日限量)
- 芥辣酸瓜toppings
- 小食:吉列蠔( 2pcs)
- 蜂蜜綠茶

👉🏻自家製橘子厚切吉列雞扒配 溫泉蛋飯
- 小食:甘栗紫薯餅(1pcs)
- 白桃烏龍 (熱)

• 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯
一坐低店員已經好詳細咁介紹menu☺️✨手打和牛漢堡丼飯 $128厚厚嘅牛漢堡扒係用澳洲和牛整 肉味濃 充滿油脂香😌煎得剛好 切開入面仲有粉嫩嘅顏色😍督開隻蘭王蛋 橙黃橙紅嘅蛋汁+秘制漢堡汁撈日本米😍✨京都厚切鰻魚飯 $88雖然唔算好厚切 但鰻魚好大塊又肥美 仲有蛋絲做配料🤪✨吉列蠔 $18作為追加小食 $18有2舊非常之抵🤗✨雞皮餃子 $58外皮炸得好香脆 入面啖啖肉肉 食落唔會好膩😆✨白桃烏龍 $15以一個茶壺上 店員提醒要先焗一陣 茶底好香 推介☺️📍地址: 牛霸王觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖
一坐低店員已經好詳細咁介紹menu☺️

✨白桃烏龍 $15
以一個茶壺上 店員提醒要先焗一陣 茶底好香 推介☺️

📍地址: 牛霸王
觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖
最近試咗一間餐廳叫牛霸王 🐾 係工廈入面~係social media睇佢哋嘅招牌手打和牛漢堡蘭黃蛋飯真係好正!招牌手打和牛漢堡蘭黃蛋飯 $128呢個漢堡配有秘製漢堡汁同芥末酸瓜漢堡肉質滑嫩 口感豐富 橙色嘅黃蛋流心🙌🏼配埋醬汁更加美味 仲係每日限量,真係值得!超滿足🤣濃茄野菌燉牛肋肉飯$88牛肋肉燉得非常入味🥩肉質軟滑 口感豐富濃茄湯汁濃郁 配搭日本米簡直jeng!而且上面仲有新鮮嘅野菌 增加咗好多口感 😆😆跟餐追加咗飲品 零度可樂$5 & 柚子蜜$5清爽又消渴 搭配漢堡非常合適喔最後試咗一口芝士(7pcs)$58芝士粒炸到勁熱 口感creamy 🏵️味道濃郁 真係好滿足!整體D野食都好好味,值得再來!
最近試咗一間餐廳叫牛霸王 🐾 係工廈入面~

招牌手打和牛漢堡蘭黃蛋飯 $128
呢個漢堡配有秘製漢堡汁同芥末酸瓜
漢堡肉質滑嫩 口感豐富 橙色嘅黃蛋流心🙌🏼
配埋醬汁更加美味 仲係每日限量,真係值得!超滿足🤣

濃茄野菌燉牛肋肉飯$88
牛肋肉燉得非常入味🥩肉質軟滑 口感豐富
濃茄湯汁濃郁 配搭日本米簡直jeng!
而且上面仲有新鮮嘅野菌 增加咗好多口感 😆😆

跟餐追加咗飲品 零度可樂$5 & 柚子蜜$5
清爽又消渴 搭配漢堡非常合適喔

最後試咗一口芝士(7pcs)$58

整體D野食都好好味,值得再來!