2013-08-21
朋友眾會,特登搵個shoppong mall地方有得行下街,又有地方食飯,一早定左要係王家沙所以都book定位好d.一去到就有得入,幾好..但係walk-in ge就要等啦. 叫左好多野食:前菜有:醉雞 燻魚 肴肉 蒜泥白肉卷 皮蛋豆腐 四喜烤麩 甜粢飯 三絲粉皮 主食:話梅骨 bb鴒 小黃魚 上海粗炒 炒飯 小籠包 担担麵 嫩雞煨麵甜品:高力豆沙 酒釀湯子 奶皇小麻球 豆沙鍋餅唔係好多相,因為電話無電= =講真真心想再食多次ge一定係 甜粢飯 話梅骨話梅骨好好食甜甜酸酸,送飯一絕!!甜粢飯,其實都唔大舊.入面條油炸鬼幾好食再加上類似椰絲糖粒ge野,好似甜品咁烤麩好入味, 食完一舊又一舊另外..燻魚d骨都幾大條同粗,唔小心插到牙肉@@蒜泥白肉卷..一啖食哂...太精緻,想食普通蒜泥白肉ge朋友會失望,根本兩回事,不過都好食gebb鴒唔太juicy...唔知自己食緊乜咁其他野都普普通通...service都ok...我地叫好多野,佢都覆左幾次單,仲比多多copy方便我地對..不過略嫌環境一般,食飯要睇環境ge人要諗諗啦
叫左好多野食:
甜品:高力豆沙 酒釀湯子 奶皇小麻球 豆沙鍋餅
唔係好多相,因為電話無電= =
講真真心想再食多次ge一定係 甜粢飯 話梅骨
話梅骨好好食甜甜酸酸,送飯一絕!!
烤麩好入味, 食完一舊又一舊
另外..燻魚d骨都幾大條同粗,唔小心插到牙肉@@
bb鴒唔太juicy...唔知自己食緊乜咁
其他野都普普通通...
不過略嫌環境一般,食飯要睇環境ge人要諗諗啦