Restaurant: Wing Nin Noodle (Carnarvon Road)
Info:

2023-09-05 96 views
再來「永年」,快靚正👍唸住早啲去無咁多人12:15去到都已經排晒隊,不過都好快搵到位🙂🍜叫咗兩個三餸麵:豬腸、墨魚丸、芝士丸河粉豬紅、芝士腸、魚蛋河粉每次嚟必食嘅餸係豬腸、豬紅豬腸、豬紅真係食車仔麵先會食到😉雖然邪惡,但真係好味🤤本身每碗麵已經有菜跟,不過我想食腐乳通菜,所以再加咗碟腐乳通菜,分量都幾大,腐乳微辣配車仔麵,正😋🥤跟餐order咗兩杯紅豆冰:港式紅豆冰抹茶紅豆冰上次嚟老公已經試過,唔太甜,紅豆又多,今次試埋抹茶味,都唔錯☺️最後叫埋甜品:榛子朱古力多士🥪朱古力醬勁多,亞女勁鍾意,佢食完自己碗麵再食呢個多士都食到停唔到口,差啲要食埋我個件😂
再來「永年」,快靚正👍

🍜叫咗兩個三餸麵:
豬腸、墨魚丸、芝士丸河粉
豬紅、芝士腸、魚蛋河粉

每次嚟必食嘅餸係豬腸、豬紅
豬腸、豬紅真係食車仔麵先會食到😉雖然邪惡,但真係好味🤤

🥤跟餐order咗兩杯紅豆冰:

• 豬紅
  • 豬腸
  • 榛子朱古力多士
2023-08-28 185 views
永年車仔麵勝在秘製湯底,配料多樣豐富。尖沙咀店經常排長龍,尤其係做緊香港有禮優惠,所以有大量遊客大碗車仔麵(單點$72),轉咗烏冬做麵底+$2;有雞翼尖、大腸、豬紅、豬皮、蘿蔔、魷魚、菜芯、雞中翼。豬皮食落好入味、菜芯味道清甜、豬紅軟硬適中,容易掛汁、蘿蔔夠大件又清甜、大腸質感軟腍.重點當然係個醬汁啦,辣得嚟又好有層次,醬汁濃郁,好惹味呀!

重點當然係個醬汁啦,辣得嚟又好有層次,醬汁濃郁,好惹味呀!

大碗麵
2023-08-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
大碗麵
2023-08-23 101 views
永年呢個名真聽唔少都真係一間老字號嘅車仔麵尖沙咀 銅鑼灣 元朗都有💁🏻‍♀️想幾時食就幾時食又多一間又平又好食嘅餐廳比平時慳家嘅我😍❣️三餸車仔麵 $45- 豬腸、豬皮、肥牛- 豬紅、魚皮餃、魷魚豬腸同豬皮分別都洗得好💦豬紅係我不嬲係車仔麵都會必點🥳口感順滑😌魚皮餃爽口又彈牙 口感幾好幾好魷魚煮得好淋身😛唔洗驚會咬唔到❣️多士 $18有唔同味道可供選擇🍞鮮油🍼、煉奶、斑蘭咖央💚、榛子朱古力🍫仲要係烘底 烘到面同底都脆卜卜個人覺得煉奶再重少少會更加好食❣️港式紅豆冰 +$15食車仔麵點可以唔飲野叫左最香港地道嘅 “港式紅豆冰” 🇭🇰紅豆料勁多🫘成杯紅豆冰有一半都係紅豆而椰奶同紅豆嘅比例係岩岩好🥰-❣️可口可樂 轉檸底🍋感覺好似好耐無見到有檸底所以點可以放過😚食辣辣地嘅車仔麵飲返杯檸底可口可樂係絕配😋
永年呢個名真聽唔少
都真係一間老字號嘅車仔麵
尖沙咀 銅鑼灣 元朗都有💁🏻‍♀️想幾時食就幾時食
又多一間又平又好食嘅餐廳比平時慳家嘅我😍

❣️三餸車仔麵 $45
- 豬腸、豬皮、肥牛
- 豬紅、魚皮餃、魷魚
豬腸同豬皮分別都洗得好💦
豬紅係我不嬲係車仔麵都會必點🥳口感順滑
😌魚皮餃爽口又彈牙 口感幾好幾好
魷魚煮得好淋身😛唔洗驚會咬唔到
三餸車仔麵
三餸車仔麵

❣️多士 $18
有唔同味道可供選擇🍞
鮮油🍼、煉奶、斑蘭咖央💚、榛子朱古力🍫
仲要係烘底 烘到面同底都脆卜卜

❣️可口可樂 轉檸底🍋
感覺好似好耐無見到有檸底
所以點可以放過😚
食辣辣地嘅車仔麵飲返杯檸底可口可樂係絕配😋
同朋友係尖沙咀相聚~~最後揀咗去永年士多下午茶🍜 下午茶時間一定要叫個鮮油多士🧈過下癮再加杯紅豆冰🫘✪ 鮮油多士 配 紅豆冰 鮮油多士真係好鬆脆好香口!夾埋一片厚厚的鮮油,口感更加豐富,好似食緊一個小小嘅快樂。紅豆冰清涼解渴,有成半杯紅豆,甜甜地好味道!✪ 豬腸 豬紅 豬皮 + 菜底唔想食咁飽就叫咗菜底🥬 今次時菜係菜心,好爽口。湯底濃郁香口,仲有啲微微甜味。豬腸同豬紅入口滑嫩,真係好鮮美~豬皮脆脆地,吸收咗湯汁,食落有啲嚼勁。✪ 魚皮餃 紫菜 芝士丸+ 米線魚皮餃鮮嫩彈牙,紫菜香脆,芝士丸入面芝心好滑好軟。米線同濃郁嘅咖哩湯底一齊食,真係一絕!微辣嘅味道唔會太辣,啱晒我呢啲唔太受辣嘅人。.✪ 樽仔奶茶樽仔奶茶濃郁香滑,好正宗嘅香港味道!【 永年士多 】📌 尖沙咀加拿分道46號地下7-8號舖

✪ 鮮油多士 配 紅豆冰

✪ 豬腸 豬紅 豬皮 + 菜底

✪ 魚皮餃 紫菜 芝士丸+ 米線
✪ 樽仔奶茶
樽仔奶茶濃郁香滑,好正宗嘅香港味道!

【 永年士多 】
📌 尖沙咀加拿分道46號地下7-8號舖
2023-08-13 96 views
好鐘意食永年士多嘅車仔麵,佢尖沙咀分店交通方便,就在The One附近。餐廳座位都算多,環境清潔,仲有啲位望向街景。見到佢有個叫「大碗麵」,聚十寶於其中,材料非常豐富,有豬腸、豬皮、豬紅、蘿、魚蛋、雞翼、雞翼尖、紅腸、魷魚、時菜!大碗麵湯底濃郁,有好多豬紅,配上河粉,勁大碗,實在太滿足啦!最鍾意佢嘅豬腸,入味又爽口,份量都幾滿足。雞翼肉質嫩滑,魷魚大條又爽脆,厚切紅腸很有口感。腐乳通菜💰 25HKD賣相很好,色澤翠綠,食落口很鮮嫩,加上腐乳,令通菜非常有滋味。飲品方面叫咗紅豆冰💰15HKD,紅豆味突出,加入鮮奶,香滑可口。永年士多 尖沙咀加拿分道46號地下7-8號舖

餐廳座位都算多,環境清潔,仲有啲位望向街景。

最鍾意佢嘅豬腸,入味又爽口,份量都幾滿足。

雞翼肉質嫩滑,魷魚大條又爽脆,厚切紅腸很有口感。

腐乳通菜💰 25HKD

飲品方面叫咗
紅豆冰💰15HKD,紅豆味突出,加入鮮奶,香滑可口。

永年士多
尖沙咀加拿分道46號地下7-8號舖
不嬲都好鍾意食車仔麵,呢一間喺香港立左多年嘅車仔麵,係我心目中嘅top 5,尖沙咀店地點幾方便,成日行完The One就順便過去食。.通常偷懶鍾意直接叫佢地配搭好嘅,今次叫嘅大碗麵材料就非常豐富,例如有紅腸、雞翼、雞翼尖、豬腸、魚蛋、蘿蔔、豬皮、豬紅、魷魚全部都有齊晒。.最鍾意嘅就係佢哋嘅濃郁豬腸,夠滑夠脂香。雞翼都好入味,魚蛋緊實彈牙。仲有一個個人好鍾意嘅食法,就係將通菜撈落麵底,當通菜索咗香香甜甜嘅湯底,令本身唔鍾意食菜嘅我,都變得鍾意食,好正。.鍾意食辣嘅話可以試埋佢哋嘅麻辣豬耳,口感爽脆,而且辣得好爽,最後再飲番啖凍檸茶就冰涼透心。除咗凍檸茶之外今次試咗佢嘅🍵抹茶紅豆冰都覺得好唔錯,抹茶濃郁,紅豆香甜,兩隻溝埋一齊之後,甜度啱啱好,夏天飲凍冰冰又甜嘅飲品,感覺尤其幸福。

2023-08-06 51 views
在朋友的推薦下,來到這間尖沙咀人氣車仔麵店,7:30左右已經是幾乎全場滿座。😋~~~既然專成過海一趟,就決定吃多點,來個豐富晚餐。首先先來一碟豬手,佢哋嘅豬手非常入味,入口即化,鹵水汁香濃,很不錯,下面仲有啲菜心鋪底。跟住再叫咗一碟腐乳通菜,通菜色澤嫩綠,爽脆爽脆的。🥬~~~主角就係佢哋碗麵,簡簡單單黎個經典湯底🍜,已是令人垂涎欲滴,材料order咗豬腸、蘿蔔、酸齋、豬紅同魷魚等等,整體質素都好唔錯,個人尤其鍾意香香甜甜嘅蘿蔔,洗得乾淨帶有少少脂肪嘅豬腸,仲有彈牙嘅豬紅。~~~🧋飲品方面叫咗抹茶紅豆冰同埋樽仔奶茶,兩款各有千秋,幾鍾意呢度嘅飲品,甜度唔會好高,好飲得黎唔會太Guilty。~~~永年士多 尖沙咀加拿分道46號地下7-8號舖

永年士多
尖沙咀加拿分道46號地下7-8號舖
2023-08-05 739 views
元朗店的車仔麵就吃得多了,尖沙咀店就未吃過,這次在附近就去吃吃吧😝。店舖位置The One旁邊 地理位置感覺方便der,環境雖然原算大,但感覺舒適涼快的🙈。-▪︎紅豆奶茶冰 +HKD$15|樽仔奶茶 HKD$28▪︎凍檸檬茶 +HKD$12自家製飲品味道濃郁,而且邊吃邊喝何其享受🤭。紅豆奶茶冰口感豐富,奶茶順滑濃郁,紅豆清甜有起沙的質感。樽仔奶茶味道更香滑,可以再來一樽😎。凍檸檬茶色澤濃郁,茶味香濃不苦澀。-▪︎自選三餸車仔麵 HKD$45吃車仔麵當然要吃人氣der,這次點了豬皮 、豬紅(+2)及豬腸(+$2),滷汁入味味道濃郁,最喜歡吃豬腸,雖然邪惡但喜歡吃😍。湯底選擇了咖喱辣湯,味道濃厚惹味;麵底選擇油麵 ,因為口感較煙韌🤤。-▪︎自選三餸菜底 HKD$43想吃得健康選擇菜底,配清湯味道不會太濃的。生菜吸入湯汁感覺入味,翠綠色的賣相口感爽脆。配料選擇魚皮餃、豬腸(+$2)及豬紅(+$2),朋友也喜歡吃人氣的美食😎。-▪︎多士 HKD$18多士有三款口味選擇,點了牛油和班蘭咖央。多士經過烘烤口感微脆,帶點金黃色的賣相😝。牛油半融化的口感,邪惡吸引味道微咸。班蘭咖央味道較特別,味道香濃微甜。-▪︎

▪︎紅豆奶茶冰 +HKD$15|樽仔奶茶 HKD$28
▪︎凍檸檬茶 +HKD$12

▪︎自選三餸車仔麵 HKD$45

▪︎自選三餸菜底 HKD$43

▪︎多士 HKD$18

▪︎腐乳通菜 HKD$25
之前吃過這個感覺惹味,所以再點來吃的。面層鋪滿濃厚的腐乳醬,味道微咸帶點辣味。通菜也是翠綠色的,所以口感爽脆,配腐乳醬更為入味🤩。

2023-08-04
Dinner
2023-08-03 60 views
香港老字號「永年士多」出名食港式地道車仔麵,今次帶同鍾意食車仔麵的爸爸到訪尖沙咀店懷舊一番餐廳做到與時並進,店舖設計融合新派餐室風同時保留本土特式,環境衛生舒適客人於付費後自行到取餐區取餐==========🔹大碗餸 $72豬腸、魚蛋、蘿蔔、豬紅、豬皮、雞翼、雞翼尖、魷魚、紅腸、菜雞翼一隻,紅腸兩件,其餘每款餸至少有三件或以上,份量充足;配以招牌咖喱辣湯 (小辣)豬大腸甘香軟滑帶點嚼勁,毫無腥臭味;魚蛋加入清香陳皮;蘿蔔鮮嫩香甜;豬紅口感順滑;豬皮爽滑吸汁力強;雞翼飽滿厚肉,肉質嫩滑又滷得入味;雞翼尖滷水味濃郁;魷魚嫩滑帶魷魚香;湯底辣得過癮,油膩感不重推介指數:8.5/10==========🔹自選三餸車仔麵 $45選3款$9餸,超過$9餸可補差額可選招牌咖喱辣醬/手工麻辣醬魷魚+$2、牛筋+$4、牛柏葉+$4,配幼麵及招牌咖喱辣醬 (小辣)額外加餸:雞翼$13配以數條菜心,翠綠鮮嫩魷魚質素同上;牛筋煮得腍滑富骨膠原;牛柏葉爽脆口感佳;幼麵爽口富蛋香;湯底調配出色,咖喱味道剛好,辣度適中推介指數:9/10==========🔹腐乳通菜 $25份量充足,賣相得體通菜鮮嫩冇渣,混合辣椒腐
客人於付費後自行到取餐區取餐
🔹大碗餸 $72
豬腸、魚蛋、蘿蔔、豬紅、豬皮、雞翼、雞翼尖、魷魚、紅腸、菜
推介指數:8.5/10
🔹自選三餸車仔麵 $45
選3款$9餸,超過$9餸可補差額
可選招牌咖喱辣醬/手工麻辣醬
額外加餸:雞翼$13
配以數條菜心,翠綠鮮嫩
推介指數:9/10
🔹腐乳通菜 $25
份量充足,賣相得體
通菜鮮嫩冇渣,混合辣椒腐乳足夠美味
推介指數:8/10
🔹斑蘭咖央多士 $18
多士烘至香脆,包體綿密;斑蘭咖央醬清香微甜而不膩
推介指數:8/10
==========
🔹紅豆冰 $28 (點麵食+$15)
紅豆份量豐富烚得夠時間,同時保持一定咬口,淡奶比例適中,奶香剛好,甜度適中
推介指數:8.5/10
2023-08-03
$100 (Tea)
  • 三餸一麵
  • 班蘭咖央多士
  • 大碗餸
  • 紅豆冰
2023-08-01 47 views
家人極度超級無敵霹靂勁爆鍾意食永年😂無誇張,每次去TST都話要食永年,又或者9唔9就話要去食永年。。。。老老豆豆,我自己就buy CWB嘅榮記多d嘅,不過地點關係,永年就確實係比較方便!今次食少少先,因為隔日食左3次😅今次有大雜餸,自選3餸x2,同埋朱古力榛子多士咁啦。雞翼尖有時好似有d洗潔精味🤭🤣😂大力推薦:豬手,豬皮,酸齋,其實仲有咖咉多士,其次就係個咖喱醬咁啦💁🏻‍♀️不過滷水汁底嘅湯都唔錯嘅,仲有菜大部分時間都新鮮。。。。
家人極度超級無敵霹靂勁爆鍾意食永年😂
今次食少少先,因為隔日食左3次😅
今次有大雜餸,自選3餸x2,同埋朱古力榛子多士咁啦。
雞翼尖有時好似有d洗潔精味🤭🤣😂
不過滷水汁底嘅湯都唔錯嘅,仲有菜大部分時間都新鮮。。。。
2023-07-30
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)
2023-07-31 69 views
車仔麵成日食,但要食到一間高水準嘅,又難搵啲。今次去到尖沙咀永年車仔麵,佢哋車仔麵的質素又幾高👍🏻四寶麵 - 有豬腸、豬紅、蘿蔔及豬皮。豬腸一啲好唔韌,好爽口又入味😍 蘿蔔好甜,豬皮又爽口彈牙,高質喎👍🏻 加埋個車仔麵嘅湯,令成碗麵昇華晒😋三餸麵 - 冬菇、墨魚蝦卷及韭菜餃。冬菇大大隻,墨魚蝦卷彈牙,口感非常好。麻辣孖寶 - 係豬耳同牛柏葉,特製的麻辣汁,好好味,辣味比麻味高,不錯👍🏻榛子朱古力多士 - 多士非常厚身,外皮香脆,入邊充滿榛子朱古力醬,甜甜的,作為麵後甜品,一流🍞樽仔奶茶 及 涼粉咖啡 - 奶茶香滑如絲,涼粉咖啡味道香濃,加上涼粉,令人有透心涼嘅感覺👍🏻整體評分係高質嘅,一定要飲涼粉咖啡同埋食四寶麵😂😂

整體評分係高質嘅,一定要飲涼粉咖啡同埋食四寶麵😂😂
2023-07-27
Dinner
2023-07-26 39 views
好鍾意食車仔麵,中意佢多款揀,同埋嗰啲街頭小食,魚蛋啊,豬皮、牛腩嗰啲好好食😋車仔麵店有好多,但要搵到間質素好嘅車仔麵唔容易。🙃依間永年士多好多年前已經係到,嗰陣時有個朋友帶我嚟過一次㗎,之後一直再無乜嚟😅😅好幾次好想去食,但門口有勁多人😳😳😳好,結果都係冇入到去。餐廳面積唔大,所以經常都要搭枱。就算平時時間搵到個位坐都唔容易😓😓不過好多人幫襯就證明佢啲嘢係好好食🤤🤤🤤今次試豬紅、雞翼同埋糖心蛋🤩🤩好味😋

車仔麵店有好多,但要搵到間質素好嘅車仔麵唔容易。🙃

好幾次好想去食,但門口有勁多人😳😳😳
好,結果都係冇入到去。

不過好多人幫襯就證明佢啲嘢係好好食🤤🤤🤤

今次試豬紅、雞翼同埋糖心蛋🤩🤩好味😋

❤️今日專登去永年士多食車仔麵,又見到長長嘅人龍,所以決定買外賣,回家慢慢嘆😋不論車仔麵、小食、飲品的款式都非常之多,最後梗係要揀招牌食品,大碗麵、南乳豬手和樽仔奶茶。值得一讚係落單店員服務非常好又細心,提醒我車仔麵分湯比較好👍🏻🌟🌟招牌大碗麵(聚十寶於其中🤩),我叫左少辣配油麵,有豬腸、魚蛋、蘿蔔、豬紅、豬皮、雞翼、雞翼尖、魷魚、紅腸等多種食材,用料豐富,份量十足。不單止份量超级大,餸仲多過麵😙,而且質素也非常高,能夠一次過試多種食材,非常值得👍🏻,我都算食得辣,這裏的少辣對我來說已經足夠了。🌟🌟南乳豬手口感鲜嫩滑爽,皮脆而不糊,而且不覺油膩。🌟🌟樽仔奶茶非常方便,茶香濃郁,奶香口感幼滑。

招牌大碗麵

🌟🌟南乳豬手口感鲜嫩滑爽,皮脆而不糊,而且不覺油膩。
南乳豬手

🌟🌟樽仔奶茶非常方便,茶香濃郁,奶香口感幼滑。

Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
Tea
招牌大碗麵
南乳豬手
  • 大碗麵
  • 樽仔奶茶
2023-07-24 79 views
🧡推薦指數:4.8/5🧡尖沙咀加拿分道呢間茶餐廳長期有人排隊明明係叫士多但就係一間食車仔麵嘅餐廳😂發現呢間既車仔麵又幾抵食分量又多又大碗 最重要佢嘅辣我好鍾意😚仲有特色嘅嘢飲,難怪吸引到一批上班族喺度食嘢🌟牛筋腩撈麵牛筋腩好入味,撈麵夠彈牙牛筋同牛腩都非常軟嫩而且又充滿左肉汁香氣調味料既搭配亦恰到好處不會太鹹或太辣🫰🏻🌟三餸麵-芝士腸,魷魚蘿蔔 米線 小辣雖然腸胃受唔到辣,但食面點都要小辣既🤣呢間嘅辣到果然冇令我失望🤣有辣嘅香味,但係又唔會搶到食物嘅鮮味蘿蔔吸收晒湯底嘅味道 又夠晒𣺉好鍾意魷魚好厚身 又夠彈牙 夠晒口感🌟蝦醬通菜🥗好內冇纖維落肚😂但又唔想咁寡,蝦醬通菜岩曬我。蝦醬好香,帶有鮮甜同微咸既味道,配埋通菜超正🤭🌟港式紅豆冰🫘好耐冇飲過紅豆冰 估唔到冇令我失望紅豆夠淋 椰汁唔會太多 所以紅豆冰嘅甜度適中但係我就覺得冰塊太多搞到我好難不到紅豆食一撩紅豆出嚟就跌晒啲冰😮‍💨😮‍💨🌟港式菠蘿冰有我最鍾意食嘅菠蘿 菠蘿冰甜甜地好好飲最後仲可以食埋啲菠蘿勁正都係嗰句 冰塊多得滯😮‍💨😮‍💨🌟煉奶鮮油多士多士夠脆 煉奶同牛油比例岩岩好

🧡推薦指數:4.8/5🧡

尖沙咀加拿分道呢間茶餐廳長期有人排隊
明明係叫士多但就係一間食車仔麵嘅餐廳😂
發現呢間既車仔麵又幾抵食
分量又多又大碗 最重要佢嘅辣我好鍾意😚
仲有特色嘅嘢飲,難怪吸引到一批上班族喺度食嘢

🌟牛筋腩撈麵
牛筋腩好入味,撈麵夠彈牙
牛筋同牛腩都非常軟嫩
而且又充滿左肉汁香氣
調味料既搭配亦恰到好處
不會太鹹或太辣🫰🏻

🌟三餸麵
-芝士腸,魷魚蘿蔔 米線 小辣
雖然腸胃受唔到辣,但食面點都要小辣既🤣
呢間嘅辣到果然冇令我失望🤣
有辣嘅香味,但係又唔會搶到食物嘅鮮味
蘿蔔吸收晒湯底嘅味道 又夠晒𣺉好鍾意

都係嗰句 冰塊多得滯😮‍💨😮‍💨

🌟煉奶鮮油多士
多士夠脆 煉奶同牛油比例岩岩好

2023-07-22 1069 views
耐唔耐就好想食永年車仔麵!我鍾意佢個湯底同入味嘅配料,今晚去開尖沙咀即去加拿分道嘅分店食,如常超級多人,好受歡迎~ 湯底加入咗老雞、豬筒骨、雞腳、果皮及十多種藥材等熬製3小時,味道清甜有層次~今年去發現新推出咗撈麵同涼粉飲品!撈麵有兩款,一款係豬手蝦籽撈麵,比較汁濃惹味;另一款係蒜油撈麵,配湯比較清香~《 自選三餸蒜油撈麵 $50 》牛丸、牛筋 +$4 、炸魚皮 +$4 牛丸彈牙多汁有肉味,好食;牛筋十分軟稔入味,好有膠質;炸魚皮香脆唔會太厚身~ 《 自選三餸車仔麵 $45 》魚腐、牛筋 +$4、鳳爪 +$2 魚腐吸湯好味;牛筋香軟;鳳爪大隻入味~(跟餐)《韭菜豬紅 +$18 》豬紅味道帶甜入味,韭菜好嫩無渣~(跟餐)《酸齋 +$18》都唔錯~唔會太酸幾開胃~(散嗌)《 腐乳通菜 $25 》好鮮嫩,腐乳份量都多好夠味~嗌咗兩杯《 涼粉冰 $15 》消消暑~**自助取餐,無加一收費**

《 自選三餸蒜油撈麵 $50 》
牛丸、牛筋 +$4 、炸魚皮 +$4

《 自選三餸車仔麵 $45 》
魚腐、牛筋 +$4、鳳爪 +$2
魚腐吸湯好味;牛筋香軟;鳳爪大隻入味~

(跟餐)《酸齋 +$18》都唔錯~唔會太酸幾開胃~

嗌咗兩杯《 涼粉冰 $15 》消消暑~

**自助取餐,無加一收費**

2023-07-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)