2022-08-18 140 views
✨招牌鮮椰南雞鍋 $288-冇諗過會咁足料 喺個煲上嘅同事廚師會一齊嚟炒嗰個雞湯嘅料 最後開一個新鮮嘅椰青倒椰青水落去 另外再加雞湯-湯底味道好濃 超級好飲 -感覺好養生👍🏻✨潮𣳈沙嗲鍋 $98-味道好濃郁 基本上都唔使點醬都好夠味-超多豬皮 膠原蛋白滿滿 豬皮好乾淨好軟 吸晒湯汁✨胡爐牛拼盤 $298-牛舌芯、極上手切牛頸脊、牛胸爽-牛舌爽口得黎易咬 非常高質-牛頸脊牛味香濃之餘帶點油脂-牛胸爽幾特別 唔係間間有得食 牛油味香同時爽口✨丸類拼盤 $98-芝心墨魚丸有流心芝士 墨魚爽口-手打牛丸好滑同時爽口✨餃子拼盤 $98-黑松露蟹肉餃超級香黑松露味 餡料飽滿-自家製韮菜餃圓碌碌脹卜卜韭菜味好香濃✨日式和風蕃茄沙律 $48-蕃茄唔會酸好清爽✨蔬菜拼盤 $63-新鮮果菜

✨招牌鮮椰南雞鍋 $288
-湯底味道好濃 超級好飲
-感覺好養生👍🏻

✨潮𣳈沙嗲鍋 $98
-味道好濃郁 基本上都唔使點醬都好夠味
-超多豬皮 膠原蛋白滿滿 豬皮好乾淨好軟 吸晒湯汁

✨胡爐牛拼盤 $298
-牛舌芯、極上手切牛頸脊、牛胸爽
-牛舌爽口得黎易咬 非常高質

-蕃茄唔會酸好清爽

✨蔬菜拼盤 $63
-新鮮果菜

2022-08-18 120 views
🐳在厚福街出名多美食,而在厚福街8號這幢大廈裏就雲集了各種不同款式的美食。今次來試試這間出名很有古典風味的高質火鍋餐廳「胡爐」。一步入餐廳已經被它的中國色彩吸引,餐具和座位都非常有特色。🐳我們點了兩個鍋,一個是招牌鮮椰青雞鍋💰288,店員在我們面前先把雞炒一炒,再加入整個椰青水,再加入雞湯熬湯,非常濃烈的椰青味,清甜沒有味精,真材實料。🐳另外我們點了潮汕沙嗲鍋💰98,裏面已放有豬皮和腐竹,這個湯底非常香口惹味,喜歡燶味一點的就可以選擇這款湯底。🐳胡爐牛拼盤💰398(牛舌芯 安格斯手切肥牛 極上手切牛頸脊 牛胸爽 霜降牛粒)這款牛拼盤能夠嘗試很多不同種類的牛部份,而且份量也足夠四個人的)🐳另外丸類餃子都十分美味,非常彈牙新鮮,特別喜歡黑松露蟹肉餃子,很特別,沒有想過黑松露跟餃子的配搭。

🐳胡爐牛拼盤💰398

2022-08-18 92 views
又來厚福街覓食,一行四人,決定打邊爐!👉🏻招牌鮮椰青雞鍋 $288店員會親自炒熟椰子同雞,加入酒燒起火,再加原個椰青同雞湯,好似睇左一場精彩表演!伴隨住清香嘅味道,令人垂涎欲滴!第一啖湯係清甜嘅,忍不住不停飲湯!半隻爆香左嘅黃油雞,肉質嫩滑,好讚!👉🏻潮汕沙嗲鍋 $98呢個鹹味濃,中意重口味就啱哂,入面有不少豬皮,好入味!👉🏻胡爐牛拼盆 $398有牛舌芯、安格斯手切肥牛、極上手切牛頸脊、牛胸爽、霜降牛粒!最中意係霜降牛粒,好有牛味,口感豐富!最特別係牛胸爽,第一次食,好得意淥熟左變硬,好爽口!👉🏻黑松露蟹肉餃 $68(半份)共四粒,非常特別,皮薄,松露味香!👉🏻手工雲吞 $48(半份)共四粒,蝦肉餡爽鮮,皮夠滑!👉🏻蟹籽蝦丸 $52(半份)共四粒,食得岀粒粒蟹籽👉🏻手打墨魚丸 $48(半份)共四粒,墨魚肉粒好有咬口!👉🏻蔬菜拼盤 $63(小)d生菜放入沙嗲鍋,索哂d精華!整過黎講,呢度嘅中式裝潢,顯得格外有風味!
又來厚福街覓食,一行四人,決定打邊爐!

👉🏻招牌鮮椰青雞鍋 $288

👉🏻潮汕沙嗲鍋 $98
呢個鹹味濃,中意重口味就啱哂,入面有不少豬皮,好入味!

👉🏻胡爐牛拼盆 $398

👉🏻黑松露蟹肉餃 $68(半份)
共四粒,非常特別,皮薄,松露味香!

👉🏻手工雲吞 $48(半份)
共四粒,蝦肉餡爽鮮,皮夠滑!

👉🏻蟹籽蝦丸 $52(半份)
共四粒,食得岀粒粒蟹籽

👉🏻手打墨魚丸 $48(半份)
共四粒,墨魚肉粒好有咬口!

👉🏻蔬菜拼盤 $63(小)
d生菜放入沙嗲鍋,索哂d精華!

整過黎講,呢度嘅中式裝潢,顯得格外有風味!
2022-08-16 78 views
📍 胡爐 (尖沙咀)-#5🫶🏻係最高 環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻回頭率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻-招牌鮮椰青雞鍋 -$288係值得一叫嘅湯底! 建議大家飲咗一碗湯先開始打邊爐 因為佢會落椰青水 再加雞湯 所以飲落唔重味 而且有啲清甜 湯底入面嘅雞肉都好滑 潮汕沙嗲鍋 -$98湯底好重沙嗲味 但有啲太咸 湯底會有埋魚肚 所以會吸到湯汁 胡爐牛拼盤 -$298入面有牛舌芯、安格斯手切肥牛極上手切牛頸脊、牛胸爽、霜降牛粒牛舌芯唔薄 所以食落好爽口 一啲都唔韌而其他肉就比較普通 但都唔難丸類拼盤 墨魚丸食到墨丸粒 而且仲係芝芯🫶🏻牛丸比較彈口餃子拼盤就有黑松露水餃同埋韭菜水餃 黑松露味都重小食就有涼拌蕃茄同麻辣木耳 蕃茄唔酸 而且仲幾開胃
📍 胡爐 (尖沙咀)
#5🫶🏻係最高
招牌鮮椰青雞鍋 -$288

潮汕沙嗲鍋 -$98
湯底好重沙嗲味 但有啲太咸 湯底會有埋魚肚 所以會吸到湯汁

胡爐牛拼盤 -$298
入面有牛舌芯、安格斯手切肥牛
極上手切牛頸脊、牛胸爽、霜降牛粒
牛舌芯唔薄 所以食落好爽口 一啲都唔韌

餃子拼盤就有黑松露水餃同埋韭菜水餃 黑松露味都重

小食就有涼拌蕃茄同麻辣木耳 蕃茄唔酸 而且仲幾開胃
  • 鮮椰青雞鍋
  • 胡爐牛拼盤
之前有食過去另一間分店,覺得呢間都幾高質,尤其我本人鍾意飲湯,佢啲湯底有好多選擇,全部都係真材實料,飲完食完都唔口渴,今日有同事生日就去咗尖沙咀嗰間胡爐打邊爐啦~~呢度裝修都係好古色古香,仲會有啲包廂👍🏻-首先揀咗個芫茜皮蛋鍋 $98近排好熱氣呀要清一清熱🫣同埋我同事超級鍾意食芫荽岩哂佢🤣🤣有芫荽、皮蛋、馬蹄同豆腐都好多料🤭-佢有碟酸辣雲耳,好好食好開胃🥰-胡爐牛拼盤 $298有牛舌芯、安格斯手切肥牛、極上手切牛頸脊、牛胸爽、霜降牛粒)全部牛都係有厚度嘅,所以食落都有好濃郁嘅牛味,又唔會韌,好新鮮!我最愛最愛就係手切肥牛,最重牛味,又嫩💕我第一次食嘅牛胸爽都覺得幾特別,口感爽脆😋另外通常喺出邊食嗰啲牛肉粒都會好韌,但佢呢度唔會,可以保存到佢入邊嘅鮮味之餘又唔會難咬❤️所以佢哋嘅牛真係從來都唔會令人失望🥰-丸類拼盤 $98蟹籽蝦丸、黑松露墨魚丸、黃金墨魚丸全部丸都好彈牙又大粒😋黃金墨魚丸入邊有啲鹹蛋黃流沙喺入邊,幾特別~黑松露味道都幾香👍🏻最愛係蟹籽蝦丸,超級彈牙🥰-蔬菜拼盤(小)$63蔬菜通常係必叫~都幾翠綠😌-店員就算冇嘢做都會喺我哋附近,有咩都會即時幫你,服務好好🥰
呢度裝修都係好古色古香,仲會有啲包廂👍🏻

首先揀咗個芫茜皮蛋鍋 $98

佢有碟酸辣雲耳,好好食好開胃🥰
胡爐牛拼盤 $298
我第一次食嘅牛胸爽都覺得幾特別,口感爽脆😋

丸類拼盤 $98
蟹籽蝦丸、黑松露墨魚丸、黃金墨魚丸
黑松露味道都幾香👍🏻
最愛係蟹籽蝦丸,超級彈牙🥰

蔬菜拼盤(小)$63
蔬菜通常係必叫~都幾翠綠😌
店員就算冇嘢做都會喺我哋附近,有咩都會即時幫你,服務好好🥰
2022-08-11 103 views
之前朋友介紹有食過銅鑼灣既胡蘆、之前有同朋友講過幾好食,朋友都想試吓,今日同朋友喺尖沙咀收工一於去尖沙咀嗰間分店試吓, 火焰龍蝦海鮮鍋🔥🦞388 份量非常足夠而且係成隻龍蝦,講得火焰、當然員工有幫我哋加酒落去,之後有火焰出嚟朋友睇到都嚇咗一跳,員工搞掂之後就幫我哋加咗湯,個龍蝦非常之新鮮而且啖啖肉,另外湯底仲會有花甲,湯底都非常濃郁我哋每人都飲咗兩碗湯 葫蘆拼盤🥩🐮398(牛舌心,安格斯手切肥牛、極上手切牛頸脊、牛胸爽、霜降牛粒)牛非常之新鮮,牛頸脊食落去感覺入口即溶,感覺非常之亂口,牛胸爽食落去好脆,牛舌切到唔會好厚,味道幾好,牛柳粒食落去唔會好嗯出邊嗰啲牛柳粒好難咬, 黃金炸魚皮 絕對係驚喜😍 魚皮食落好脆,而且好入味,就算就咁食都有味道,哩個係真必叫 拼盤餃🥟 手工魚皮餃、自家韭菜餃、手工雲吞 韭菜餃好香韭菜味,鐘意食韭菜的人可以點哩個,3種餃既皮都好薄,口感非常好, 值得一提 員工的態度非常之好,有咩需要第一時間都可以幫到我地😍

火焰龍蝦海鮮鍋🔥🦞388

葫蘆拼盤🥩🐮398

黃金炸魚皮

拼盤餃🥟
手工魚皮餃、自家韭菜餃、手工雲吞
韭菜餃好香韭菜味,鐘意食韭菜的人可以點哩個,
3種餃既皮都好薄,口感非常好,

2022-05-29 722 views
Not bad at all. The soup we had was great - felt like it was made properly as I did not have an MSG reaction. Vegetables was delicious and tasted super fresh. Everything from fish to balls were tasty and fresh. Would love to go back again. 不錯!。 我們喝的湯很棒 - 因為我沒有味精反應,所以感覺它做得很好。 蔬菜很好吃,味道超級新鮮。 從魚到球的一切都很美味和新鮮。 很想再回去。
2022-01-20 860 views
想來呢度試吓打邊爐好耐㗎啦,雖然疫症,但係佢嘅排位都唔錯,衛生環境都唔幾好,所以大家擔心嘅話,可以兩個人好似我咁嚟試一試先。我見佢嘅食物其實都幾新鮮,尤其是我識嘅呢幾樣,都令我耳目一新,好有新鮮感。而且價錢都唔錯,佢哋鍋底做優惠。我唔係追求食得好飽,只係追求有個靚嘅地方傾下計,就已經好滿足,所以平平哋食完之後咪去食糖水囉。我覺得呢度都幾好食呀啲嘢,佢嘅湯底都幾足料,上菜速度好快,一啲都唔擔心會餓親。

2022-01-07 696 views
要食火鍋梗係要揀高質素㗎啦😋呢間位於厚福街嘅胡爐,之前同朋友有食過幾次,質素唔錯,依家仲轉咗做單點高質火鍋,勁多人讚,趁天氣凍凍地,再同好朋友再去食吓先!🤪今次試青麻辣豬手湯底集合咗多種香料例如桂皮、花椒、八角,加埋青麻椒、野生椒、青燈籠椒等將豬手炆至軟身,呢個湯底辣度適中,唔算好辣,豬手好腍好惹味!👍🏻😍再單點咗本地鵝腸 非常爽脆,仲有d肥膏絕對係精髓所在!♨️桂花蚌切條,方便淥熟,新鮮爽口又唔腥!♨️黑毛豬豚肉砌花型,夠呃like,肉質鮮美!♨️台灣鴨血一開始就放入去,越淥越吸收哂食材同湯底味道,勁彈牙!♨️黃金墨魚丸內裏包住咸蛋黃,好彈牙!♨️XO鮑魚蝦餃王口感層次好豐富!♨️廣島蠔淥完漲卜卜,好肥美!♨️雜菌拼盤吸盡湯底精華,正!食完呢餐高質火鍋真係大滿足!😋😋😋
要食火鍋梗係要揀高質素㗎啦😋

今次試青麻辣豬手湯底

再單點咗本地鵝腸
非常爽脆,仲有d肥膏絕對係精髓所在!

♨️桂花蚌
切條,方便淥熟,新鮮爽口又唔腥!

♨️黑毛豬豚肉
砌花型,夠呃like,肉質鮮美!

♨️台灣鴨血
一開始就放入去,越淥越吸收哂食材同湯底味道,勁彈牙!

♨️黃金墨魚丸
內裏包住咸蛋黃,好彈牙!

♨️XO鮑魚蝦餃王
口感層次好豐富!

♨️廣島蠔
淥完漲卜卜,好肥美!

♨️雜菌拼盤
吸盡湯底精華,正!

食完呢餐高質火鍋真係大滿足!😋😋😋
  • 黃金墨魚丸
2022-01-07 431 views
Happy new year!新年流流做咩好 梗係打邊爐啦揀左最愛嘅胡爐厚福街店 因為之前食過佢半放題好超值但原來已經冇做放題 同其他店一樣依家係單點川味酸菜鴨湯鍋揀個鴨湯鍋底打邊爐先最鍾意胡爐一樣野係所有鍋底都好有特式同真材實料有成半隻鴨 唔會太肥啲酸菜吸左鴨嘅香味 好好食胡爐牛拼盤打邊爐一定唔少得靚牛叫左個牛拼盤 入面有好多唔同部位最正就係牛胸爽呢度切得比較厚 有油香得嚟又有咬口 幾過癮牛骨髓同酸菜湯底真係好夾 煮耐少少 入晒味唔係成日見 值得一試手打香茜炸菜牛丸幾重牛味又彈牙 炸菜味就唔係好覺但鍾意芫荽嘅朋友絕對要叫佢西洋菜洗得乾淨冇沙自家製竹蔗茅根每次必點 佢啲野飲唔會太甜 我鍾意呀
Happy new year!
新年流流做咩好 梗係打邊爐啦

西洋菜
洗得乾淨冇沙

自家製竹蔗茅根
每次必點 佢啲野飲唔會太甜 我鍾意呀

:: 胡爐;冬天必食之選暖身羊腩煲 :: ;羊腩煲 $388 ;鴨血 $78 ;蔬菜拼盤 大 $88 ;韭菜餃 $48 ;蓮藕 $48 ;烏冬 $38 ;黑牛柏葉 $78 呢間火鍋餐廳之前係半放題,宜家改咗做單點火鍋,依舊高質,決定叫個羊腩煲嚟暖暖身。湯底濃味得過癮,香氣四溢,羊肉燜至超淋勁入味;枝竹、馬蹄、蘿蔔和冬菇吸盡湯底精華,越食越正。配料家弟大推黑牛柏葉,極爽口;我就最喜歡脆口嘅蓮藕,口感100fun;蔬菜吸湯,超香口;最後食埋個烏冬就飽飽了。
:: 胡爐;冬天必食之選暖身羊腩煲 ::

2022-01-03
Type of Meal
Dinner
2022-01-07 139 views
天氣又再一次轉涼🤧,嚟咗胡爐打邊爐🍲。記得以前佢好似係放題,而家轉返做單點,嘢食反而高質左👍,物有所值!湯底我哋揀咗:招牌鮮椰青雞鍋 $288喺度食飯好似睇緊表演咁🎪,一上枱有個大椰青同埋雞湯,店員將雞湯放喺盧上面,再灑上一啲酒🍶,一點火🔥將酒精完全揮發,媲美一場視覺盛宴🪅。講返湯底本身就非常之清甜,我覺得好養生👏,飲完頓時好暖🥰。椒鹽雞脆骨 $58椒鹽雞軟骨好大份,好食😋牛骨牛汁丸 $48呢個咬落去喺口腔😋爆發濃烈牛汁🐄!好似食緊牛嘅精華咁。蟹籽蝦丸 $52.0食到一隻隻切碎左嘅蝦🦐,確認係真材實料嘅!鋪滿左蟹子🦀,又有另一番口感。胡爐牛拼盆 $388.0呢個真係強烈推薦俾各位😍😍😍!拼盆包括:牛舌芯👅、安格斯手切肥牛、極上手切牛頸脊、牛胸爽、霜降牛粒。除咗抵食之外,仲可以試到比較罕見嘅牛頸脊、佢個賣相真係唔靚,白色成塊脂肪咁😣,但當你擺入口嘅時候你就會對佢改觀😧!好有𡁻口,完全同脂肪嘅口感唔同🤤!如果驚自己唔鍾意食牛頸脊嘅話,可以試一試呢個拼盤睇吓自己得唔得先再嗌。🤗—————為食分界線——————📍 胡爐 (尖沙咀)尖沙咀厚福街8號H8 16樓推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)好味指
天氣又再一次轉涼🤧,嚟咗胡爐打邊爐🍲。

湯底我哋揀咗:
招牌鮮椰青雞鍋 $288

椒鹽雞脆骨 $58
椒鹽雞軟骨好大份,好食😋

牛骨牛汁丸 $48
呢個咬落去喺口腔😋爆發濃烈牛汁🐄!好似食緊牛嘅精華咁。

蟹籽蝦丸 $52.0

胡爐牛拼盆 $388.0

—————為食分界線——————
📍 胡爐 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街8號H8 16樓

推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
好味指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
抵食指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
環境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
人均消費: $400

#mariofatfat #hkfoodie #Foodie #為食馬利奧 #馬利奧火鍋 #胡爐 #尖沙咀厚福街#尖沙咀 #厚福街 #單點 #招牌鮮椰青雞鍋 #招牌 #椰青 #雞鍋 #養生 #椒鹽雞脆骨 #椒鹽 #雞軟骨 #牛骨牛汁丸 #牛骨 #蟹籽 #蝦丸 #牛舌 #安格斯手切肥牛 #手切肥牛 #牛頸脊 #牛胸爽 #霜降牛粒 #安格斯
2022-01-06 133 views
約朋友火鍋 在尖沙咀吃過幾間始終都是偏愛胡爐這次去了很久沒去的厚福街店有空間感 而且有多間房 比較有私隱打電話訂位順便留了房間位置印象中之前是放題形式但這次來沒有放題 是單點的川味酸菜鴨鍋除了酸菜和鴨件外 還有不少萵筍可以點少一款蔬菜鴨肉吸收了酸菜味道 減去騷味 非常不錯胡爐牛拼盤有各款部位 牛舌芯 安格斯手切肥牛 手切牛頸脊 牛胸油 霜降牛粒每款食味都不同 牛魔王必點手打芫荽牛丸/黃金墨魚丸/手工雲吞丸和餃類都可以點半份可以試多幾款手工丸非常彈牙 牛丸多汁 墨丸有驚喜 咬開有咸蛋香雲吞有原隻蝦 很鮮味爽口最後點份稻庭烏冬吸收完湯汁好好吃
約朋友火鍋 在尖沙咀吃過幾間

墨丸有驚喜 咬開有咸蛋香
雲吞有原隻蝦 很鮮味爽口

最後點份稻庭烏冬
吸收完湯汁好好吃
呢幾日又凍返唔少,天氣一凍就好想打邊爐!放工約埋同事齊齊HOT POT~.揀左位於尖沙咀H8既胡爐,之前係放題形式,而家已經改返做單點火鍋.以往都係揀特色湯底,今晚一於試新野,試左個羊腩煲,份量岩岩好夠二個人SHARE。.羊腩肉質軟腍,有羊味得黎又唔會羶,醫汁香濃又惹味,配埋腐乳醬食更滋味!!配料仲有枝竹、冬菇、馬蹄等,都幾豐富。.風沙椒鹽栗米條香甜粟米切成一片片,搭配椒鹽,香口又惹味,賣相金黃酥脆,外脆內嫩。.手切頂級安格斯肥牛脂肪比例均勻,呈大理石紋,鮮嫩爽滑,細嫩又多汁,正。.手打墨魚滑爽口彈牙,真材實料,夾雜鹹鮮味,口感豐富。.牛骨牛汁丸混合牛骨湯底打造,咬落油花香滑,多汁夠JUICY。
呢幾日又凍返唔少,
天氣一凍就好想打邊爐!
放工約埋同事齊齊HOT POT~
揀左位於尖沙咀H8既胡爐,
之前係放題形式,
而家已經改返做單點火鍋

以往都係揀特色湯底,
今晚一於試新野,試左個羊腩煲,
份量岩岩好夠二個人SHARE。

羊腩肉質軟腍,有羊味得黎又唔會羶,
醫汁香濃又惹味,配埋腐乳醬食更滋味!!
配料仲有枝竹、冬菇、馬蹄等,都幾豐富。

風沙椒鹽栗米條
香甜粟米切成一片片,
搭配椒鹽,香口又惹味,
賣相金黃酥脆,外脆內嫩。

手切頂級安格斯肥牛
脂肪比例均勻,呈大理石紋,
鮮嫩爽滑,細嫩又多汁,正。

手打墨魚滑
爽口彈牙,真材實料,夾雜鹹鮮味,口感豐富。

牛骨牛汁丸
混合牛骨湯底打造,
咬落油花香滑,多汁夠JUICY。
冬天凍冰冰,入冬想暖笠笠,最岩就係約埋班FRIEND一齊打邊爐~今次黎到尖沙咀胡爐,之前一直都係放題,原來而家已經改返單點火鍋,湯底、配料都好多選擇,正!羊腩煲補身一流,一於試下先~羊腩炆得夠入味,好軟嫩,味道香濃,配埋爽滑枝竹、馬蹄等,再點埋惹味腐乳醬,味道唔錯!之後加湯就可以轉打邊爐手切頂級安格斯肥牛油花滿均勻,肉質相當豐滿,入口鮮嫩多汁,牛味濃厚。黑松露墨魚丸手打丸口感爽滑又彈牙,咬落充滿黑松露香,正。最後追加左個小食:香荽涼拌魷魚頭魷魚頭煙韌有嚼勁,配以香荽特別清香。
冬天凍冰冰,入冬想暖笠笠,
最岩就係約埋班FRIEND一齊打邊爐~

今次黎到尖沙咀胡爐,
之前一直都係放題
原來而家已經改返單點火鍋
湯底、配料都好多選擇,正!

羊腩煲補身一流,一於試下先~
羊腩炆得夠入味,好軟嫩,味道香濃,
配埋爽滑枝竹、馬蹄等,
再點埋惹味腐乳醬,味道唔錯!

之後加湯就可以轉打邊爐

手切頂級安格斯肥牛
油花滿均勻,肉質相當豐滿,
入口鮮嫩多汁,牛味濃厚。

黑松露墨魚丸
手打丸口感爽滑又彈牙,
咬落充滿黑松露香,正。

最後追加左個小食:
香荽涼拌魷魚頭
魷魚頭煙韌有嚼勁,
配以香荽特別清香。

2021-12-29
Type of Meal