話說呂波改為放題後一直想食, 終於到了生日, 有借口大吃一番!!一早訂了位。原以為現場會好像Ruby Tuesday 做優惠那般人山人海, 打開lift 門竟是如此冷清, 不可能吧? 可能是我們訂了早輪6:30的關係。和從前一樣,備有濕毛巾給客人抺手。價錢有分兩種,$298 和$398,後者會更多高級肉類和海鮮,不過,眼看$298餐牌已經有三四版,肉類很多,海鮮也有數款,小食,前菜樣樣不缺,就決定選它。豪氣狂點了很多肉,只需唸出號碼便可以,很方便,上菜速度也很快,數分鐘便上來到,看到一大碟肉很滿足!!肉的質量跟以前單點差不多,依然看到雪花,紋理依舊清晰,色澤很美,感覺不是陳年貨尾。沒有將貨就價。大吃一番肉後,試了青酒煮蜆,蜆很肥美,沒有沙,不過一小盤蜆佔了不少位置,而且很久才熟,讓我好不心急。冷面的口感像蒟蒻,夠冰凍,吃得清爽,剛好為吃過多的肉解解膩。海鮮煎餅也是必點之選,現點現煎夠香口,點上特別醬汁更惹味!豆腐沙律表面舖了小蕃茄和洋蔥,配上酸酸的醬汁很開胃很飽很滿足!!吃肉怪的我已訂好下次再訪的日子了....(奸笑)
和從前一樣,備有濕毛巾給客人抺手。

海鮮煎餅也是必點之選,現點現煎夠香口,點上特別醬汁更惹味!
豆腐沙律表面舖了小蕃茄和洋蔥,配上酸酸的醬汁很開胃
很飽很滿足!!
吃肉怪的我已訂好下次再訪的日子了....(奸笑)

2016-05-01
2016-05-05 2868 浏览
上兩個星期係日本食完燒肉唔夠喉番香港再食同事朋友都推伊呂波咁大肥就book左7點半慶祝anniversary ☺️佢有單點同放題放題有298同398咁計過度過398似乎岩d就order左兩位398放題咁伏就開始了首先一入去見到要搭枱已經好唔鐘意要求換位佢話full booking 隔離都係叫放題所以上菜果陣調轉哂而且係唔係都放係我度明明黎食飯仲要幫你傳埋菜90分鐘放題佢60分鐘果陣已經話last order而且叫極都無人入黎落單我諗最多食到兩轉上菜漏單就當然啦追加都係漏最重要係食物質素奇差肉係咬唔爛蝦係霉 唔新鮮螺係腥菜係酸燒肉汁得一款食完一肚氣嬲到要寫第一篇食評大家要三思
上兩個星期係日本食完燒肉唔夠喉

燒肉汁得一款

食完一肚氣嬲到要寫第一篇食評

大家要三思
2016-04-27 3219 浏览
朋友慶生日點左$398放題外觀係唔錯但食落就知唔新鮮牛無牛油香,亦無牛肉本身鮮味牛舌絕對失敗,厚切但都無鮮味,連牛舌應有味道都無,只有咸味試一次已經足夠....
朋友慶生日
點左$398放題
外觀係唔錯
但食落就知唔新鮮
牛無牛油香,亦無牛肉本身鮮味
牛舌絕對失敗,厚切但都無鮮味,連牛舌應有味道都無,只有咸味

試一次已經足夠....
2016-04-18 6535 浏览
記得上一次到伊呂波食晚飯已經係5年前既事...上一次用餐經驗記憶猶新,一直想搵個機會再去伊呂波細味高級日本燒肉既滋味, 恰巧見到伊呂波面書介紹黎緊會做期間限定放題, 就馬上BOOK台並相約閨密一同前往大吃一餐....BOOK了7:00的檯, 6:45已上已安排入座.一坐低已見到擺放整齊既醬汁, 簡單既燒肉汁配上高級燒肉已非常可口.放題餐牌分$298及$398 2種, 我地選了$298, 因為我地希望可以儘量嚐試到每種食品, 如選$398怕太多吃不完.以上一碟正是第1次ORDER後上台的牛肉, 分量非常充足, 而且牛肉油脂分佈十分平均.迫不及待放上爐上燒, 最左邊較白色的是牛腸, 入口爽脆, 燒牛肉真係要掌控好時間唔可以過熟, 否則會浪費了整片靚牛, 我地都係見轉左色再燒多一陣就已經入口, 牛肉唔可以話有即溶既感覺, 但都非常有牛味而且感覺新鮮.上面一盤係後追加既牛肉, 特別推介上面既SHABU薄切牛排肉, 經過痷制既醬汁令到牛肉非常入味, 而且燒完入口係有種好滑既感覺.其實今次有2樣野係10分推介, 第一係呢個燒貝類, 幾乎無沙, 入口非常鮮甜JUICY, 鮮味10足, 我地追加左多2
BOOK了7:00的檯, 6:45已上已安排入座.
其實今次有2樣野係10分推介, 第一係呢個燒貝類, 幾乎無沙, 入口非常鮮甜JUICY, 鮮味10足, 我地追加左多2盤呢! 另外一樣係冷面, 我地總共叫左2碗, 可惜都因為太好味而忘記影相, 口感十分彈牙, 味道唔係平時既冷面汁, 而係有D酸酸地既, 係好開胃既感覺.

總括黎講, 以$298+10%既價錢黎講食到以上各種高質新鮮食材, 係性價比超高既一餐飯, 希望係伊呂波期間限定放題完結前可以再黎食多一餐啦.

题外话/补充资料: 伊呂波放題限時90分鐘, 起初我以為係入座起計90分鐘, 但後來聽到旁邊一台食客正等閒聊等朋友到達, 期間佢地有問侍應先生90分鐘是如何計算, 侍應先生有禮地回應是由點餐開始計算, 此點值得一讚.
2016-04-14
  • SHABU薄切牛排肉
  • 冷面
  • 貝類
2016-04-03 3390 浏览
因應經濟,食店都要出招。放題$298/$398。我選擇了$398。可是,時間不夠的情況,只可以食燒肉吧了。牛肉雖非頂級,但肉味,係牛肉味依然正。個人最愛牛胸外膜, 里脊,厚牛舌。每一款因應人數上碟,因此可以試哂。那入口香噴噴的牛香氣,牛油慢慢的滲出,肉汁滑入,真的很好吃。我們不停的叫,因為實在太喜歡牛了,只試了豬花肉。雖然唔錯,但不及牛啦。另外,海鮮都有,都算新鮮,但我選擇硯,因為鮮咪好夠吖。蝦就好像差一點了。整體,好適合能短時間內食好多肉的人啊!

整體,好適合能短時間內食好多肉的人啊!
2016-03-29
2016-03-18 4744 浏览
某日睇到面書有朋友分享話伊呂波做放題 ~~ 唔係唔試呀 !! 即刻約班牛魔王去試啦 !! 我地選定平日一定唔會太多人 !! 呢個決定係冇錯架 !!去到門口已經有一班人係道等緊入坐 !! 原來係人手唔夠 !! 成個樓面先得 4人 !! 等左冇耐我地就入座包箱喇 !! 我地一行6人...包箱內只得1個爐 !! 侍應叔叔亦都好忙咁幫我地放多2個位...同埋俾幾杯茶我地,我地就開始要叫喇...3-4月限定放題$298(52品)/$398(60品) !! 當然叫 $398 啦 !! 要食好D !!叔叔推介我地牛由幾多NO.至幾多號,我地一連串叫左好多款牛同牛舌,另外就叫左2款豬/海鮮同沙律 !! 等左一陣就有喇 !! 出菜都唔慢 ~~呢個係貝拼盤牛黎到好開心 ~~ 整碟都好靚仔 !! 梗係澎澎聲放哂D野落爐啦 !!生椰菜,仲附上甜麵醬 ~~ 佢地好夾呀 !! 食咁多肉梗係要消消滯仲有叫豬架 ~~ 但...我地喜愛牛多D因為時間既關係,梗係要放滿個爐啦 !! 但D鍚紙盤好左住...冇左 1/4 個位...梗係繼續 ENCORE 啦 !!串燒響螺...都幾咸幾硬睇個樣...都真係唔駛再叫喇 ...

呢個係貝拼盤
仲有叫豬架 ~~ 但...我地喜愛牛多D
梗係繼續 ENCORE 啦 !!
串燒響螺...都幾咸幾硬
睇個樣...都真係唔駛再叫喇 ... 食落仲霉添 ...
雜錦串燒...都可以唔駛浪費 QUOTA
燒飯團一定要食 !!

其實我地仲叫左好多野食,但因為只能上傳12張相既關係,我只能選一些同大家分享一下 !! 食完今次我諗我地要4月尾前黎多次 !! 因為有呢次既經驗,我地可以主打叫一D我地喜愛既口味既野黎燒 !! 因為...90分鐘真係唔夠...

** 其實我地今次都幾癲下...我地有叫全部既牛類,豬類除左豬頸肉冇叫,雞肉只叫左雞翼 (雞翼完全冇味...),內臟牛胃同牛大腸都有叫 (但我只推介味噌既牛大腸,牛胃太硬喇...咬唔開...),海鮮類我地都有叫齊 (呢個類別其實可以 SKIP,蝦又霉,螺又咸,係個貝拼盤可以叫,但...好左位),燒蔬菜類就叫左牛油菇/露荀/茄子/粟米 (個粟米好甜,茄子咁燒就乾左D),前菜就生椰菜/泡菜 (椰菜既甜麵醬好正),單品有天婦羅拼盤/迷你海鮮煎餅/炒菜/芝士薯餅/西洋菜鍋 (要推介個芝士薯餅,燒一燒黎食!!! 好正,但個西洋菜鍋就冇黎...原因係佢話要放個 GAS 爐...我地枱面太多野話最後先俾我地...最後係冇黎架),沙律就凱撒沙律同豆腐沙律 (呢兩款沙律我地ENCORE左兩次),飯麵叫左燒飯團同冷麵 (個飯團好正,燒到每一面都好脆同好香,至於個冷麵呢...可以唔駛叫喇)
题外话/补充资料: 總括黎講今次既經驗都開心既 !! 味道係中上,呢個價錢食到伊呂波係唔好諗太多喇 !! 但時間方面真係唔夠,但可能我地係平日,佢又冇吹我地走...只不過係夠90分鐘個爐突然關左 !! 另外...佢亦都冇提我地...面書打卡係每人可以 FREE 一杯冇酒精既飲品 !! 最後佢亦冇上到雪糕添架 !! ANYWAY 下次我會再試架 !!
2016-03-17
  • 厚切牛舌
伊呂波3-4月限定放題$298(52品)/$398(60品),歡天喜地約齊朋友去刷餐勁。星期一晚上餐廳一半坐不滿,我們5人,選$298放題。第一round,先點全部款式牛肉、豬頸肉、蝦、貝拼盤和芝士年糕,看看份量再點。侍應為我們開爐,等了10分鐘,上了蝦、貝拼盤及芝士年糕,蝦和年糕都是5人份,我們就安心地燒住等。等了20分鐘才上燒肉,份量少得可憐,我們5人食,每人每款都分不到一片。首30分鐘就這樣過去,質素是好 (跟lunch set質素差不多),但上菜速度慢。我們立刻加單,重點單點牛舌、牛小排和一些小食,我們都只好慢慢燒住第一round叫的食物。等到第二round的小食開始上菜,侍應就告訴我們夠鐘last order。LAST ORDER?! 我們呆了,直至此刻,我們就只吃過第一round的每人一兩片的燒肉和每一人隻蝦、一件年糕,檯上男生未有肉落肚,自然反應立刻再加單! 今次我們用紙寫給他們落單,同樣是重點選牛和豬肉,在單上寫明”x5”,侍應不屑地問我們是否真的食得哂,食唔哂逐100g計,我們說我們幾乎都未有東西落肚,食得哂。然後繼續等,慢慢燒著檯上慬有的食物。直到last orde
直到last order一刻,檯上慬有的食物。質素是好,但這是放題5人份?

等到最後15分鐘左右,last order點的肉類一次過上菜,今次上的是大碟大碟的,侍應一邊上菜一邊重複說我們只剩15分鐘、10分鐘…然後站在cashier的經理就和其他員工等著看我們死一樣,說已經拿定個磅出來,在那15分鐘內重複了好幾次這樣的說話,我們感到很大壓力,覺得他們最後才上大碟是”玩野”,份量跟第一、二round很大差別,跟本我們都燒唔切,結果我們整碟整碟燒肉倒在網上炒,然後塞入口,還一邊聽著侍應有意無意說給我們聽的說話。最後5分鐘才上幾隻雞全翼,根本想燒都燒唔切,侍應笑說各下自理。我們要求讓我們燒埋檯上的食物,他們不時走在旁邊說夠鐘、夠鐘,但我們少理,只想盡快食完,快快脆脆走人。
最後15分鐘才上的大大碟,邊上菜邊說準備好磅、準備罰錢
最後我們完完整整的食清了檯上的食物。
cashier的經理還大大聲說”唉,用唔著個磅tim!”
我們扮聽不到,走人。
後感: 先說食物質素,由第一round至last order的質素都很穩定,跟平日lunch set差不多,特別是牛舌和牛小排都好味,於放題來說很不錯,但份量則十分不穩定。
再說服務態度,我欣賞主張不浪費食物的餐廳,但餐廳應給予合理食用時間,我明白已標明90分鐘食用時間,本來到訪的目的也不是希望”撐到飽”,但開頭出菜很慢/份量太少、最後出菜快/份量多的做法,令餐廳和食客氣氛緊張,並以罰錢作壓迫讓食客食得不自在,根本不能享受食物,倒不如不搞放題,好好經營高級和牛燒肉餐廳。
2016-03-14
2016-02-07 3670 浏览
伊呂波一直是本港芸芸日式燒烤的至尊,質素相當有保證。相比起晚市時段數百元的人均消費,午市時段實在是超超超值,只需百多元便可以享受燒肉定食。定食非常豐富,有味噌湯,前菜,沙律,茶碗蒸。不得不說,伊呂波的茶碗蒸非常嫩滑,每次定食上桌我都急不及待要趁熱吃茶碗蒸,特別是在冬天,吃下去整個人很溫暖。吃過前菜小食就開始燒肉,今天自選兩款燒肉:牛肉及牛舌。牛舌彈牙,牛肉充滿牛香又juicy。我喜歡燒到六七成熟,一部分沾甜甜的燒肉醬一部分不沾只吃原味,各有千秋,都非常美味。再扒一口珍珠飯,珍珠飯真是日式燒肉的好朋友呢。吃過飯,甜品有濃郁的芝麻味雪糕。百多元就可享受如此高質素的美食,滿足。
燒肉定食

2016-01-21
燒肉定食
2015-11-10 6151 浏览
伊呂波燒肉在日式燒肉未盛行前已經開店了,這個老誌號沒聽過就有點那個,不過價位始終不菲,要找朋友一起吃還是很困難,除非是去吃午餐套餐吧。只是我的朋友很少,星期六日都不會理我,最後還是要在辭工後才能一嚐所願。與中醫朋友幫某人慶生(咳唔),平日關係店裡連半滿也沒有。雖然在中醫立場來說燒肉果然是少食為佳,不過人家要去劣食世界流浪,也不管那麼多了。一個日式午市套餐,包括刺身天婦羅主食甜品,只花百多元就能吃到,其實是相當划算,這是燒肉啊!除了燒肉定食外,也有一些常見的和食,當然吸引力就差多了。 當然可以單點肉類,價錢會貴很多,荷包傷不起。 在店裡喝清酒很不划算,看看就好。 場內環境算是走古樸路線吧?大廳用的是塌塌米。 想私隱度高點,也有半開放的個室,似乎要有一定人數才能用? 沒有等很久一整盤套餐就到了,不用煮就是快捷。 天婦羅趁熱食,雖然新鮮炸熱度夠,炸漿就不算很脆,可能因為放題店在這方面經驗極老到,我覺得這裡的出品反而不夠出色。當然材料上這裡的並不差,炸蝦有彈性和帶水份,其他蔬菜亦沒有炸至過乾,完全可以收貨。茶碗蒸表面光滑無氣孔,熱度足夠即是一直在蒸爐裡熱著吧?蛋味比預期的濃郁,甜度也是較高,但

當然可以單點肉類,價錢會貴很多,荷包傷不起。
在店裡喝清酒很不划算,看看就好。
場內環境算是走古樸路線吧?大廳用的是塌塌米。
想私隱度高點,也有半開放的個室,似乎要有一定人數才能用?
沒有等很久一整盤套餐就到了,不用煮就是快捷。
伊呂波套餐
天婦羅
茶碗蒸表面光滑無氣孔,熱度足夠即是一直在蒸爐裡熱著吧?蛋味比預期的濃郁,甜度也是較高,但裡面又沒有甚麼材料,似是加了味精進去呢…
茶碗蒸
味噌湯同樣沒甚麼材料在裡面,還好味道沒有死鹹,喝得出是用真貨不是粉末沖劑就合格了。
味噌湯
三文魚刺身約3mm不錯厚,亦帶著新鮮的光澤,肥美度不算很高但亦能感受到魚油的甘香,質素不差,在前面幾款前菜可鑑下,算是出色的一項了。
三文魚刺身
素來討厭泡菜,不過既然來了還是會勉強吃的。辣度頗高而不怎麼酸,怎麼看都是來貨非自家製,總之就是不用期待。
泡菜
個人是將白飯當成主菜外最重要的一環,用了珍珠米始終是吃得高興點,不過飯香不太夠,似乎是不夠熱的緣故,若是午市早段可能會好一點。
終於吃到主菜了!雖然大多地方都會用醬汁來調味,我個人更喜歡只用鹽和黑椒調味的燒肉,原汁原味嘛。
牛胸外膜
胸外腹這部份向來都是我最愛,有油花且肉質細嫩,燒過後將油香迫出來,芬芳撲鼻。
牛胸外膜
那油份沾在白飯上,有如豬油撈飯般吸引,脂肪如此邪惡我當然要替月行道了。
雪糕沒有期望是甚麼靚料,但味道卻是不太常見的焦糖口味,焦糖的香味突出而又有點像咖啡,甜度不會太高,意料之外的好吃。
期待了很多年的伊呂波,吃過後確實沒有讓我失望,百多元一個午市燒肉套餐,而且是有水準的牛肉,偶爾放縱一下自己,不過份啊﹗
三文魚刺身
2015-10-28 4283 浏览
中午間唔時都會搵間好D架餐廳去飯, 不過今日呢餐只可以用完全失望形容。自問比分都好鬆手, 我付出價錢, 你比到合理質素我都比笑, 如果我依然比差評真係嚇死人架啦! 144蚊架LUNCH, 薑汁炒豚肉定食, 豬肉係豬展唔係平日食到好有彈力架種, 又硬又鞋又乾, 我用盡牙力都撕唔開。一點薑汁味都無, 仲好死油,我影左個碟比大家睇,個汁仲好多黑色一點點鍋屎(一放入白飯就見到個汁好恐怖), 完全係食完增加生癌原素。D菜同豬肉係分開炒, 因豬肉預先做好, 一點誠意都沒有。 個飯太濕太糯, 連白飯都做唔好, 無話可說, 只係水米份量控制, 工作係電飯煲做都可以咁。奇怪食日本野點解前菜咁韓式架? 唔通個廚師唔係做日本菜出身架? 水蛋同樣太濕, 麵豉湯完全無麵豉味, 咁架質素味道我比30蚊你都厭多。所謂架金玉其外, 敗絮其中。

2015-10-18 4155 浏览
As my girlfriend had ate at this place before and had very good reviews of them, she decided to bring me here for lunch to celebrate my birthday. As the restaurant was not seated full yet, we were allowed to sit in those curtain- covered area. It was in traditional Japanese seating, with wooden floor and low table. We ordered 2 set lunch as it was much cheaper compared to ala carte menu. Every set came with rice, steamed egg and soup. First came the Japanese Wagyu beef set. For this set, it came
We ordered 2 set lunch as it was much cheaper compared to ala carte menu. Every set came with rice, steamed egg and soup. First came the Japanese Wagyu beef set. For this set, it came with 3 body parts of the cow. As they belonged to the premium quality, every meat was very tender and juicy to perfection.
We ordered Iroha set as well. Beside beef, it also came with salmon and tempura as well. Meat was marinated to perfection and was tender as well.

After we have finished our food, we were served with a scoop of complimentary red bean ice cream. We could even ate the red bean filling in it and was nice.
Overall, it was an enjoyable lunch and will be back again.
2014-11-30
2015-09-27 4204 浏览
想食燒肉 見伊呂波冇人就入去原來lunch都幾多選擇選擇左伊呂波餐有三款肉類簡兩樣,有牛肉,牛胸外膜,雞肉燉蛋好滑! 牛肉多汁值得一讚是個甜品,柚子雪糕 。食落去有口感。中間有一粒粒柚子籽(?)
想食燒肉 見伊呂波冇人就入去

原來lunch都幾多選擇
選擇左伊呂波餐
有三款肉類簡兩樣,有牛肉,牛胸外膜,雞肉

燉蛋好滑!

牛肉多汁

值得一讚是個甜品
柚子雪糕
。食落去有口感。中間有一粒粒柚子籽(?)

午餐
2015-09-24 3932 浏览
身邊幾個fd都係食肉獸而早排興韓燒於是餐餐同fd gathering都不外乎係韓燒, 今日有人提議不如食返次日燒都可以有個對比唔洗咁悶!.因為我地幾個都唔係食好多, 所以放棄放題揀咗高質和牛. 呢間其實之前都試過一次印象幾好, 不過礙於佢價格小貴所以都比較少食到😝入到黎我地居然被安排到一間private room食wor,正! 呢度裝修偏日式,木為主,房間用木造趟門. 幾舒服嘅食飯環境! 檯面一如既往有調味料,牙籤筒同陶瓷茶杯. 叫咗個家庭set已經夠曬豐富.個set有個Salad, 芝士牛筋,日式煎餅, 牛排肉牛舌etc!  最特別嘅應該係呢個一兜嘅拼盤, 中間嘅牛油遇熱溶曬落個蘆筍豚肉卷度, 連埋個錫紙兜燒緊已經聞到好香!! 另外聽fd講呢間必食嘅和牛我地都有叫架! 係香港比較少食到好靚嘅和牛, 始終選擇唔多同價格小貴嘅緣故.呢度呢款食落好lum之餘真係香得黎唔會太膩, 於是最後我地追加咗一份澳洲和牛試下. 感覺不相伯仲, 食落唔會韧, 入口即溶. 見仁見智啦 我就鍾意日本和牛多d啦! 總體黎講質素高, 價錢小貴, 不過都係果句. 食完又要減, 無謂擺d低質野落肚啦!
叫咗個家庭set已經夠曬豐富.
2015-09-12 3713 浏览
每年生日🌟食飯都食日本野✨,今都唔例外😙,最後食いろは焼き肉🌟,之前去過銅鑼灣店,無論食材,環境都幾正!住九龍的朋友唔想過海,就尖沙咀啦。訂了19:00,4位,她們比了獨立房間,正!可以靜靜地傾下計,但點知?!原來要同一對情侶share間房,算啦食飯姐。但佢地黑面😰講番食方面,牛雜拼盤,厚切牛舌,特上肉併盤和墨魚餅+白飯!全部都係必叫。燒到5成熟,香味出曬!✨牛肉汁出曬嚟,沾d醬汁連埋白飯一齊放落口,嘩!😱好有幸福的感覺🙀👼但本人不推薦叫魚生刺身,因為幾貴和品質一般,始終いろは係焼き肉店😅生日飯係可以,但平時無端端食就有d貴。😅講到尾,いろは焼き肉係值得去食,因為真係有日本LV 😎

生日飯係可以,但平時無端端食就有d貴。😅
講到尾,いろは焼き肉係值得去食,因為真係有日本LV 😎
2015-09-09
  • 厚切牛舌
  • 特上肉併盤
  • 牛舌
  • 和牛牛舌
8月之星慶祝生日!8個人pefer有房幾嘈都得!見到伊呂波呢間房都好闊落!同啲牛不嬲啲朋友都話食得過所以就try try!8個人乜都想食就叫曬佢啦! 日本和牛嘅油花同肉分佈正常,食落肉質較淋同有牛脂嘅香!我就鐘意澳洲和牛嘞! 牛味真係好濃丶好有質感又5會太韌!我自己encore咗一客!最多減肥!我不嬲都係蟹精嚟!本身食開雪場蟹、長腳蟹!經理話松葉蟹新鮮返,就睇吓有無點我先! 5食由自可!一食我即刻~ 鮮到呢~又多汁!仲要係鮮蟹汁再有啲海水甜!層次好豐富!蟹身至蟹腳都好好肉!一碟裡面我獨食咗4件!我都5想㗎!(*^^*)另外牛舌、豚肉拼盤嘅肉類都食得出好新鮮同肉味夠濃!生蠔肥美大隻!不過燒乾身會好食啲!個煎蟹餅都值得一讚㗎!好脆口不過裡面蟹肉同配料又5會乾身得滯!太飽太滿足了!8個人埋單一人都係4百零蚊!但係食到最有質素嘅日本同澳洲和牛!意外地又食到咁新鮮直送嘅松葉蟹!食放題定嚟伊呂波!我會再嚟囉!
8個人乜都想食就叫曬佢啦!
日本和牛嘅油花同肉分佈正常,食落肉質較淋同有牛脂嘅香!
我就鐘意澳洲和牛嘞!
5食由自可!一食我即刻~

蟹餅好好食!(≧∇≦)
豚肉拼盤
松葉蟹超好味!
澳洲和牛好食
至愛牛舌
日本和牛
蟹餅好好食!(≧∇≦)
豚肉拼盤
松葉蟹超好味!