2021-09-12
紅磡出名多野食, 小食一定要做到出色特別, 先會令食客記得你。 今日去試左你你, 因為佢有一個買點, 就係白兔糖吐司, 兒時食白兔糖特別覺得好甜。 但當成為吐司餡料, 就變成以香取勝🤘🏻👍🏻, 厚厚的紫薯配了麻薯QQ , 彈牙的感覺加上微甜的白兔糖, 配上白兔糖包製紙, 兒時回憶返曬尼~ 推介,另一特別的吐司係雞扒千島醬洋蔥圈吐司, 份量好大, 皇上食完都話餓曬😂⋯⋯, 千島醬加上煎雞扒, 好有彩蛋🎈🥰⋯⋯滷肉飯真係要讚👍🏻, 同一般滷肉飯唔同, 滷肉部分有少少微辣, 好野味。 同埋會有少少豆腐放左滷肉中, 又係一個新穎加分位, 今次試配香芋海鮮餅及鹽酥雞, 兩者炸後不太油膩,又唔會過咸 👍🏻🤤皇上另一竉, 地瓜條🍟, 厚切而香濃的番薯條條, 聞到已經好想食, 食落仲要係黃薯, 超好味👍🏻🥰
紫薯白兔糖麻薯吐司
推介,另一特別的吐司係雞扒千島醬洋蔥圈吐司,
雞扒千島醬頭洋蔥圈吐司
滷肉飯, 鹽穌雞跟香芋海鮮餅
金鑽鳳梨烏龍茶(跟餐)
甜不辣拼地瓜薯條(跟餐)
白桃綠茶(跟餐)