2024-09-22 437 浏览
椰子雞是一道獨具風味的美食,將鮮嫩的雞肉與清爽的椰子水完美結合。湯底呈現淡淡的椰香,配上新鮮的香料和蔬菜,讓人每一口都充滿清新的感覺。雞肉煮至軟嫩,吸收了椰子的甘甜,口感滑順。這道料理不僅滋味獨特,還有助於清熱解毒,特別適合炎熱的夏季。無論是家庭聚餐還是朋友小聚,椰子雞都能為餐桌增添一份熱帶風情,令人回味無窮。
2024-09-21 419 浏览
今晚中秋節難得一家人坐埋,仲訂到四季椰林食雞鍋。準時7:00入席,先點雞煲。飲完頭啖椰青湯再加湯打邊爐。雞嫩滑非常,勢估唔到豬肉片仲好味。怪不得佢哋係大陸咁出名,好快會再返轉頭!
2024-09-17
庆祝纪念
生日
用餐优惠
試食活動
期待已久既四季椰林海南椰子雞.湊住個小朋友都去吾到國內.國內已經超60間分店好出名想試好耐.終於開到黎旺角.可以試下啦👍🏻食物方面:⚪️海南文昌雞半隻配椰子湯底好清甜嘅椰子湯底配文昌雞👍🏻湯底鮮甜.雞好嫩滑好食😋⚪️鮮珍山菌拼盤(鮮牛肝菌.雪山松茸.繡球菌.雞樅菌)鮮菌加入好清甜嘅椰子雞湯底好好食.更加帶出菇菌嘅清甜.特別係雪山松茸鮮甜爽脆☺️⚪️香辣文昌雞腎微辣嘅雞腎好開胃爽口好味😋⚪️鮮活水培菜好爽脆清甜可以吸晒椰子湯底👍🏻⚪️鮮龍須筍口感好豐富而且好爽脆好食😋⚪️雪花牛小排肥瘦適中既牛小排配上好清甜嘅椰子湯底更加帶出肉嘅鮮味🫶🏻⚪️中山脆鯇魚片新鮮爽脆嘅鯇魚片⚪️椰林心形粉好特別嘅心形粉.好香椰子味又有煙韌爽滑嘅口感👍🏻整體方面:裝修好靚坐得好舒服.第一次食正宗椰子湯底.係用左4個椰子1鍋湯不加1滴水.而雞隻係用左上海南文昌雞.只需要5分鐘就可以食雞先再打邊爐食其他嘢.所以雞保留到好嫩滑.其他材料都好新鮮好食😋
期待已久既四季椰林海南椰子雞.
湊住個小朋友都去吾到國內.
國內已經超60間分店好出名想試好耐.
終於開到黎旺角.可以試下啦👍🏻

食物方面:

⚪️海南文昌雞半隻配椰子湯底
好清甜嘅椰子湯底配文昌雞👍🏻
湯底鮮甜.雞好嫩滑好食😋

⚪️鮮珍山菌拼盤
(鮮牛肝菌.雪山松茸.繡球菌.雞樅菌)
鮮菌加入好清甜嘅椰子雞湯底好好食.
更加帶出菇菌嘅清甜.特別係雪山松茸鮮甜爽脆☺️

新鮮爽脆嘅鯇魚片

⚪️椰林心形粉
好特別嘅心形粉.好香椰子味又有煙韌爽滑嘅口感👍🏻

整體方面:
裝修好靚坐得好舒服.
第一次食正宗椰子湯底.
係用左4個椰子1鍋湯不加1滴水.
而雞隻係用左上海南文昌雞.

只需要5分鐘就可以食雞先再打邊爐食其他嘢.
所以雞保留到好嫩滑.
其他材料都好新鮮好食😋
2024-09-17 409 浏览
旺角一向被視為美食天堂、美食多羅同選擇款式、亦都應有盡有!今次朋友就帶我去到東新世紀廣場附近有一間專門食椰子雞嘅專門店食野!呢間舖喺國內已經有超過60間分店、雞隻仲要用海南文昌雞! !呢間店除咗係椰子雞出名之外、仲有好多配料出面都未必有得食㗎!加上係海南椰子雞湯完全係冇加一滴水、4個椰子先有一鍋湯!呢度仲有好多超值套餐!招牌人氣必點套餐、同至尊榴連椰子雞、紅心木瓜雪山松茸椰子雞!我同朋友選擇左招牌海南文昌椰子雞湯:而火鍋既醬料有:青檸、薑粒、小米辣、秘製醬油。火鍋既配料選擇左:鮮珍山菇拼盤火山肥牛火山鯇魚腩「海南」文昌雞胗鮮活水培菜筍菜一份最後甜品為清寶涼:有士多啤梨同菠蘿粒加上其他涼粉類既甜品配料,椰香味重,甜度適中!旺角東新世紀廣場4樓402-403號四季椰林海南椰子雞

火鍋既配料選擇左:
筍菜一份

旺角東新世紀廣場4樓402-403號
四季椰林海南椰子雞

2024-09-16 379 浏览
🌟四季椰林海南椰子雞(旺角)平時翻深圳都會食下呢間椰子雞 係國內擁有超過60間分店~朋友講起而家係香港都可以食到啦😆緊係要黎支持下啦🌟「海南」香辣文昌雞胗調味適中,雞腎爽脆配上青瓜絲幾開胃😆🐔原味椰子雞(半隻)用上4個完整椰子做湯底 一滴水都無加 好足料 🥰滾起後加入雞件、椰肉、無花果、紅棗枱面仲有個漏斗倒數 好貼心♥️一夠鐘即刻同朋友飲翻碗湯先 好清甜🤩文昌雞幾嫩滑 每啖都充滿椰香味🐮原切和牛雪花牛肉油脂豐富 口感柔軟 肉香四溢🐟「中山」脆皖魚片魚肉結實脆口 輕輕烚一烚就食得🍄‍🟫鮮珍山菌拼盤呢個拼盤有鮮牛肝菌、雞樅菌、雪山松茸同綉球菌。個人最中意雪山松茸口感爽滑又索湯~✨鮮龍須筍第一次食 口感爽口 比較小地方食到🥗嫩雞毛菜顏色翠綠 入口爽脆鮮甜♥️椰林心形粉心形夠特別 仲要唔係得個樣食落淡淡椰香味 口感煙韌 😛個人好中意
🌟四季椰林海南椰子雞(旺角)
🌟「海南」香辣文昌雞胗
調味適中,雞腎爽脆配上青瓜絲幾開胃😆

🐔原味椰子雞(半隻)
用上4個完整椰子做湯底 一滴水都無加 好足料 🥰
滾起後加入雞件、椰肉、無花果、紅棗
枱面仲有個漏斗倒數 好貼心♥️

♥️椰林心形粉
心形夠特別 仲要唔係得個樣
食落淡淡椰香味 口感煙韌 😛個人好中意
2024-09-16 326 浏览
經過餐廳門口見到很多人,我都取了籌等候入座。。看到餐牌寫着全國有超過60間分店,數目不少。🌱海南香辣文昌雞胗在等待食原味椰子雞,叫了雞胗,雞胗爽脆帶麻辣香味。🌱原味椰子雞用沙漏⏳計時,當沙漏漏完,店員便幫忙打開鍋蓋。看到牆上和店員著住的背心都印着「不加1滴水,4個椰子1鍋湯」。我先試一碗湯,椰子味道濃郁清甜,喝一碗真的不夠。用了海南文昌雞,食到有雞味,而肉質較有韌性。食雞件時除了食原味,亦可以將3款醬料,沙薑、辣椒和桔仔拌勻再食,甜酸辣集於一身,味道更佳。喝了幾碗椰子湯後,就開始打邊爐,店員會幫忙加雞湯,如果要加椰子湯則要加錢。🌱嫩雞毛菜雞毛菜的口感好似白菜,口感爽脆。🌱中山脆鯇魚片鯇魚片顏色呈透明薄身,放入鍋中滾一會兒,魚片隨即捲曲,肉質結實帶少許爽脆。🌱雪花牛小排牛小排的雪花分布均勻,牛肉的味道頗濃,口感有嚼勁。🌱椰林心形粉將心形粉放入鍋中,滾一會隨即彭脹。而心形粉有椰子香,口感煙韌,質地似糯米。🌱「非遺」鮮龍須筍鮮龍須筍水份都幾多,口感清脆,味道略甜。🌱鮮珍山菌拼盤拼盤有4種菇菌,其中鮮牛肝菌味道濃郁軟腍,松茸都幾滑。
經過餐廳門口見到很多人,我都取了籌等候入座。。
看到餐牌寫着全國有超過60間分店,數目不少。
🌱海南香辣文昌雞胗
在等待食原味椰子雞,叫了雞胗,雞胗爽脆帶麻辣香味。
🌱原味椰子雞
用沙漏⏳計時,當沙漏漏完,店員便幫忙打開鍋蓋。
我先試一碗湯,椰子味道濃郁清甜,喝一碗真的不夠。
🌱嫩雞毛菜
雞毛菜的口感好似白菜,口感爽脆。
🌱中山脆鯇魚片
🌱雪花牛小排
牛小排的雪花分布均勻,牛肉的味道頗濃,口感有嚼勁。
🌱椰林心形粉
🌱「非遺」鮮龍須筍
鮮龍須筍水份都幾多,口感清脆,味道略甜。
🌱鮮珍山菌拼盤
拼盤有4種菇菌,其中鮮牛肝菌味道濃郁軟腍,松茸都幾滑。
2024-09-16 330 浏览
在大陸超過60間分店的椰子雞,在香港也有分店,不用上大陸也可以食到了。餐廳裝橫雅緻,通道寬敞,梳化式座椅舒適。環境衛生都幾好。海南香辣文昌雞胗 - $38作為餐前小食,它的香辣味令人胃口大開,配搭青瓜絲,帶來清爽的口感。是餐前小食的不二之選。椰子雞 - $208/半隻雞隻來自上海南文昌雞,湯底是椰子汁,4個椰子1鍋湯,不加一滴水,待湯底煮滾後,侍應為我們倒入雞件,並計算時間,以最佳時間控制內令雞肉最為鮮嫩順滑。同時呷一口湯,亦能感受到湯汁的鮮甜。中山脆鯇魚片 - $58魚片放入湯中,輕輕滾一下便可,魚肉口感脆爽,若沾上適當的的調味,更加提鮮。火山肥牛 - $98/份牛肉切得厚薄均勻,鋪在冰山上形成一座山型,份外吸引,經過輕輕烹煮後,肉質鮮嫩,配上醬料,風味更上一層樓。鮮珍山菇拼盤 - $78拼盤有4種不同的鮮菇,每一種都有其獨特的風味和口感,非常適合素食者,且營養豐富,本人特別鐘情鮮牛肝菌,口感非常滑嫩。鮮龍須筍 - $58龍須筍我第一次食,谷歌一下,原來屬於峨嵋山海拨2000米左右的無污染產物,色澤鮮亮,口感脆爽。與清甜的椰汁是完美搭配。嫩雞毛菜 - $28/份這道菜比較少見,此菜是

餐廳裝橫雅緻,通道寬敞,梳化式座椅舒適。環境衛生都幾好。

海南香辣文昌雞胗 - $38

椰子雞 - $208/半隻

中山脆鯇魚片 - $58

火山肥牛 - $98/份

鮮珍山菇拼盤 - $78

鮮龍須筍 - $58

嫩雞毛菜 - $28/份
這道菜比較少見,此菜是小白菜的嫩苗,鮮嫩可口,味道清香。是非常健康的選擇。

椰子麵 - $38/份
椰子麵的味道獨特,麵條吸收了椰子的香氣,軟軟糯糯,口感特別,非常有趣。

下次有機會再過來試吓煲仔飯。
2024-09-15 336 浏览
放工原本和同事北上食椰子雞, 點知遇上打風, 惟有留港消費, 經同事介紹呢間喺大陸擁有超過60間分店嘅四季椰林椰子雞喺旺角新世紀廣場開設首間分店,  餐廳以四隻椰子作湯底🥥全鍋不加一滴水, 令到海鮮及肉既味道提升得更加鮮甜 我地叫一個套餐和幾款美食, 套餐好豐富,有前菜小食、海南文昌雞(半隻)、鮮活水培菜、鮮珍山菌拼盤😋再另加澳洲M5原切和牛雪花牛肉、中山脆鯇魚片和椰林心形粉, 全部食材都好新鮮香辣文昌雞胗🐓雞胗爽口有嚼勁, 加上麻辣醬汁, 口感酸酸甜甜辣辣的, 好惹味海南文昌雞(半隻)🐤雖然係半隻但份量也不少啊!最正係個鍋底, 百分百既清甜椰子水做湯底💯🥥 等啲湯滾起就可以放啲雞件落去🐓 得意之處係每枱都會有一個漏斗, 個漏斗漏完5分鐘後, 啲雞就啱啱好食得啦🤤 雞件肉質嫩滑, 而且完全沒有雪藏味, 只有淡淡椰香味 澳洲M5原切和牛雪花牛肉🥩油花分佈好均勻, 上枱賣相好吸引🤩煮熟嘅時候, 牛肉肉質保持住嫩滑口感, 牛味濃😋鮮珍生菌拼盤🍄共四款山菌, 包括鮮牛肝菌、雪山松茸、繡球菌同雞樅菌, 每款菌類都各散發著獨特的香氣, 入口爽脆,  味道鲜美中山脆鯇魚片🐟爽彈脆鯇片一客十大片, 塊
海南文昌雞(半隻)🐤雖然係半隻但份量也不少啊!
雞件肉質嫩滑, 而且完全沒有雪藏味, 只有淡淡椰香味
煮熟嘅時候, 牛肉肉質保持住嫩滑口感, 牛味濃😋
中山脆鯇魚片🐟爽彈脆鯇片一客十大片, 塊塊晶瑩剔透, 祿幾秒就食得😋果然又脆又鮮, 加少少豉油提味更好味
鮮活水培菜🥬菜好新鮮, 索哂湯嘅鮮甜味,入口清爽鲜脆
椰林心形粉🍜第一次食呢隻心型粉, 口感煙靭, 咬落滿滿椰香
2024-09-05
2024-09-12 389 浏览
又來到MOKO行街💓,順便來吃椰子雞🥥🐔🥳,本人很喜歡以椰子為主要材料的食物,每次來都會點一整隻雞,湯底是用新鮮椰子水,再加上新鮮海南文昌雞肉,味道鮮美,湯汁清甜,還帶有椰子的香氣雞肉經過一個小沙漏時間的燜煮,肉質鮮嫩多汁,還有一點椰子的甜味~😋 湯底清澈,不油膩,可以喝完一碗接一碗,鮮甜可口👍🏻 配菜我們點了墨魚餅、魚皮餃、超細的椰子面,還有很好吃的香辣魚皮👍🏻 這裏需要排位,有時候要等比較久,但座位寬敞舒適,也沒有計時,服務態度也很好~ 兩個人買單$442,性價比還不錯,下次再來🫶🏻
兩個人買單$442,性價比還不錯,下次再來🫶🏻
香港開咗內地好出名嘅四季椰林海南椰子雞啦🫰國內已經超過60間分店‼️朋友話佢喺內地成日食覺得好正所以想介紹俾我!所以我哋相約咗去旺角新世紀廣場食下佢哋好出名嘅上海南文昌雞😻佢哋嘅湯底係由四個椰子不加一滴水‼️未入門口已經聞到一陣椰子香味♨️♨️❀原味椰子雞鍋椰子湯底原汁原味 味道相當清甜 完全不油膩 可以就咁飲!雞隻係採用上海南文昌雞 口感嫩滑帶有椰子香!❀雪花牛小排油脂分布平均 肥瘦適中有濃郁嘅牛肉味❀中山脆皖魚片魚片好新鮮口感脆滑!❀香辣雞腎微微香辣 餐前小食開胃必備❀鮮珍山菌拼盤鮮牛肝菌·雪山松茸·繡球菌·雞樅四種菇都有不同嘅口味 味道甘甜❀鮮活水培菜份量都算幾多下 配埋椰子湯底 味道好清甜❀鮮龍須筍口感脆嫩爽口🫶❀椰子麵口感彈牙 有香濃嘅椰子香味😻朋友果然冇介紹錯 味道真係一試難忘😽會再介紹多啲朋友去食 😻😻😻😻.
香港開咗內地好出名嘅四季椰林海南椰子雞啦🫰
國內已經超過60間分店‼️

❀原味椰子雞鍋
椰子湯底原汁原味 味道相當清甜
完全不油膩 可以就咁飲!
雞隻係採用上海南文昌雞 口感嫩滑帶有椰子香!

❀雪花牛小排
油脂分布平均 肥瘦適中
有濃郁嘅牛肉味

❀中山脆皖魚片
魚片好新鮮口感脆滑!

❀香辣雞腎

口感彈牙 有香濃嘅椰子香味😻

朋友果然冇介紹錯 味道真係一試難忘😽
會再介紹多啲朋友去食 😻😻😻😻
2024-09-10 316 浏览
原味椰子雞,談及真材實料呢間嘅海南椰子雞真係勁,4個椰子1鍋湯, 不加1滴水,味道濃郁鮮甜。主食材料雞隻係用海南文昌雞,夠晒新鮮嫩滑。全國已經超60間分店,實力雄厚一定要試。「鮮珍山菌拼盤」包括鮮牛肝菌、雞樅菌、雪山松茸、綉球菌,共4款。每種菌類嘅口感同香氣都截然不同,爽滑度驚艷味蕾。「脆皖魚片」魚肉細嫩鮮甜,配上椰子清湯,啖啖食唔停口。「雪花牛小排」吸睛招牌菜之一,賣相令人食慾大增,肉質柔嫩多汁,配送醬料食起來津津有味。「海南香辣文昌雞胗」經過特製調料烹制而成,既帶有海南島獨有的香辣風味,又保留了雞胗原有的軟嫩口感,太好餸飯,食唔停。蔬菜類有「鮮活水培菜」,第一次見咁新鮮嘅蔬,連埋根上菜,要自己摘摘去打邊爐嘅體驗,勁有趣。綠葉清脆爽口。「非遺鮮龍須筍」係峨眉山特產以及手工採摘的新鮮嫩筍,爽脆可口。主食「椰子麵」Q彈有勁,清香四溢,健康有營養,唔會產生過大嘅飽肚感,打邊爐一流。

主食材料雞隻係用海南文昌雞,夠晒新鮮嫩滑。

全國已經超60間分店,實力雄厚一定要試。

「脆皖魚片」魚肉細嫩鮮甜,配上椰子清湯,啖啖食唔停口。

2024-09-09 320 浏览
服務一流,店員詳細解釋啲醬點溝。又解釋叫我哋飲咗啖湯先個湯真係好鮮甜。講明椰子水湯底不加一滴水,真係全椰子水味。湯底有無花果,如果可以問咗我地先,我地就會選擇唔加無花果了,因為有少少無花果既酸味。我哋三個人叫咗一個二人餐,另外再加其他嘢食。個餐有半隻文昌雞,真係又鮮甜又滑,好新鮮。如果唔洗一定要用WeChat嚟落單就更加好啦。阿媽咀刁,都要嚟食第二次。仲話一定要食個款煲你飯。講真,要同朋友gathering, 我都會再食呢間多一次。

我哋三個人叫咗一個二人餐,另外再加其他嘢食。

2024-09-07
用餐优惠
試食活動
2024-09-08 315 浏览
國內已經超60間分店的「四季椰林海南椰子雞」已開到香港旺角東,早聽大名,現在無需北上深圳,招牌「4個椰子1鍋湯, 不加1滴水」口號貨真價實,湯底的確很清甜,完全不肥膩,想清清地食火鍋大餐,不二之選。去到門口已經好多人等位,所以記得要訂位。挑選上海南文昌雞,真的白滑皮爽,好鍾意。四季椰林的另一優點是菜蔬菇菌特式,我們點了龍鬚筍、雞毛菜、雜菌盒包括鮮牛肝菌、雞枞菌、雪山松茸、繡球菌。龍鬚筍及雜菌都是非常爽口新鮮。肉類方面吃了脆肉鯇魚及原切和牛雪花牛肉,用巨山乾冰保温,有貿素。最後點了一客椰子麵,未食過,似麵線,有椰子香,甜甜地,好食。餐前小吃是辣雞珍,惹味醒胃。

去到門口已經好多人等位,所以記得要訂位。

挑選上海南文昌雞,真的白滑皮爽,好鍾意。

龍鬚筍及雜菌都是非常爽口新鮮。

餐前小吃是辣雞珍,惹味醒胃。
2024-09-06 269 浏览
餐廳位於旺角新世紀廣場, 以綠色為主調, 間隔闊落予人舒服嘅感覺。 國內已經超60間分店, 主打海南椰子雞, 強調不加一滴水, 四個椰子一鍋湯, 雞隻採用山林放養海南文昌雞, 可見真材實料。原味椰子雞半隻採用文昌雞, 店員待水滾放入雞件和湯料, 以沙溜計時, 湯底清香甜美, 椰子味好濃郁, 雞肉嫩滑得嚟好有質感, 椰子爽脆清甜, 咁好味嘅湯水, 當然要飲多幾碗。飲完靚湯再添加雞湯, 食吓火鍋食材。原切和牛雪花牛肉雪花牛肉紋理分明, 和牛肉質特別肥美幼滑, 牛味濃郁。中山脆鯇魚片鯇魚片新鮮晶瑩有光澤, 肉質結實爽脆, 味道甜鮮。鮮珍生菌拼盤四款菇菌包括鮮牛肝菌、雞樅菌 、雪山松茸和繡球菌都好新鮮, 涮煮3分鐘, 入口爽脆, 清甜可口。「非遺」鮮龍須筍新鮮脆嫩, 爽脆彈牙, 和美味雞湯好相配。嫩雞毛菜翠綠幼嫩, 新鮮順滑。椰林心形粉口感煙韌, 帶著椰味清香。海南香辣文昌雞胗香脆爽口, 香辣惹味。甜品冰涼清甜, 賣相精緻吸引。
餐廳位於旺角新世紀廣場, 以綠色為主調, 間隔闊落

原味椰子雞半隻

飲完靚湯再添加雞湯, 食吓火鍋食材。

原切和牛雪花牛肉

雪花牛肉紋理分明, 和牛肉質特別肥美幼滑, 牛味濃郁。

中山脆鯇魚片

鯇魚片新鮮晶瑩有光澤, 肉質結實爽脆, 味道甜鮮。

鮮珍生菌拼盤

「非遺」鮮龍須筍

新鮮脆嫩, 爽脆彈牙, 和美味雞湯好相配。
嫩雞毛菜翠綠幼嫩, 新鮮順滑。

椰林心形粉口感煙韌, 帶著椰味清香。

海南香辣文昌雞胗香脆爽口, 香辣惹味。

甜品冰涼清甜, 賣相精緻吸引。
2024-09-05 258 浏览
🚩四季椰林海南椰子雞四季椰林香港都有得食啦ヽ(●´ε`●)ノ全國有60間分店嘅四季椰林早前已經進駐左MOKO主打海南風情|用料高質天然 好多回頭客架〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈原味椰子雞 $208四個椰子一鍋湯 全鍋不加一滴水依個價錢包左半隻海南文昌雞雞肉鮮嫩|下鍋5分鐘就食得雞皮好薄身|一啲都唔肥膩(づ′▽`)づ記得記得要飲碗椰子雞湯先好淥其他野啊🌈脆肉鯇魚片 $58魚片厚薄均勻|口感爽脆沒有魚腥味重點!!! 脆肉鯇一向多細刺(๑•́ ₃ •̀๑)但依度冇無|可以安心大口吃🌈鮮珍山菌拼盤 $78鮮牛肝菌|雞樅菌|雪山松菌|綉球菌四款不常見嘅茹菌。:.゚ヽ(*´∀`)ノ゚.:。大推鮮牛肝菌|茹菌味特別香濃🌈原切和牛雪花牛肉 $198牛肉味濃郁|熟後亦不會柴價錢略貴|但呈配方式幾靚(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🌈嫩雞毛菜 $28🌈非遺鮮龍蘇筍 $58依兩款菜平時係香港都好少見雞毛菜菜葉部份有啲似菜心|但整體比菜心滑嫩筍好爽嫩|完全冇老嘅感覺Σ>―(〃°ω°〃)♡→🌈海南香辣文昌雞胗 $38以青瓜墊底雞胗入味又唔會硬|做前菜都幾輕盈清爽
🚩四季椰林海南椰子雞

雞皮好薄身|一啲都唔肥膩(づ′▽`)づ
記得記得要飲碗椰子雞湯先好淥其他野啊

🌈脆肉鯇魚片 $58
魚片厚薄均勻|口感爽脆沒有魚腥味
重點!!! 脆肉鯇一向多細刺(๑•́ ₃ •̀๑)
但依度冇無|可以安心大口吃

🌈鮮珍山菌拼盤 $78
鮮牛肝菌|雞樅菌|雪山松菌|綉球菌
四款不常見嘅茹菌。:.゚ヽ(*´∀`)ノ゚.:。
大推鮮牛肝菌|茹菌味特別香濃

🌈原切和牛雪花牛肉 $198
牛肉味濃郁|熟後亦不會柴
價錢略貴|但呈配方式幾靚(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

🌈嫩雞毛菜 $28
🌈非遺鮮龍蘇筍 $58