2022-12-29 109 浏览
食物可以包括三文魚沙律有啲辣辣地好開胃及有特色,店員有禮貌但係欠缺彈性,賣點係個銀幕可以轉換不同環境感覺,但等咗半個鐘頭個銀幕都唔轉到,同個店員講可唔可以轉圖案佢話唔可以!失望!😞
2022-12-20
纪念日
用餐优惠
優惠券
2022-12-02 159 浏览
呢位朋友好有要求,我想試嘅餐廳佢話麻麻,另外一間佢話食過雖然幾好,但想試新的。咁不如一齊explore大家都未試過㗎啦😌結果揀咗呢間Base2,星空下的環境好靚,新鮮感十足,裝修有特色而且坐得幾舒服,星期四晚人流唔算多,可以傾耐啲!食物質素唔錯,頭盤叫咗泰式生蝦好新鮮,仲有最鍾意的串燒豬和雞肉,厚切得來肥瘦適中,色香味俱全!主菜我忽然想食冬陰功,叫咗個冬陰功燒春雞,不過兩個人食大份咗啲,味道的確唔錯,唔太濃辣,但有冬陰功香味!另外加個龍蝦炒飯好惹味!一個愉快的晚上,傾吓講吓好快過,最緊要大家都別來無恙😌咁快又到十二月了,再見就要下年囉!一於咁話,到時再約過👍- 生蝦刺身- 沙嗲串燒- 燒春雞配冬陰功汁- 龍蝦基地炒飯

- 生蝦刺身
- 沙嗲串燒
- 燒春雞配冬陰功汁
- 龍蝦基地炒飯
2022-12-02 135 浏览
開頭見佢裝修相好似幾靚,可以打下卡所以去試,點知原來唔係好影到相,食物方面都幾貴下,佢嘅pattaya 太濕,啲麵痴埋晒,而且份量唔算多,唔係太抵食,佢提供嘅蝦…得一隻,兩個人唔知點分好,如果多幾個嚟食分分鐘一人得一啖仔! 反而佢嘅羊架幾出色,雖然都係一人得一舊,但佢個汁少少酸辣感,都幾特別!你喺PayMe入面揀係咪水啊?另一個問題係收唔到電話,直情係一格都冇,同行朋友用另一個台都係好間中先收到一格仔!嘢飲就不錯嘅,叫咗杯椰子嘅沙冰,唔算好甜,但椰子味重,可以一試!
2022-11-20
2022-11-24 135 浏览
🌌環境🌌餐廳環境設計真係好特別,螢幕比想像中更大更光🌃,仲不時會換主題,就算坐到冇雷公咁遠都睇得好清晰。不過坐得遠就會有少少🤏🏻暗。😍食物😍食物方面雖然食得好少,但係都夠飽。生蠔🦪(法國Gillardeau)唔知平時係咪都係呢隻,雖然望落去某啲好似唔係咁肥美,但係隻隻食落去都好鮮甜仲帶海水味,完全唔需要任何調味都已經好正😍豬頸肉🐷好驚訝連豬頸肉都咁好味😋,舊舊都好大舊,食完會忍唔住又夾多舊,食完都好飽肚咖啡味☕Cocktail (唔記得咗咩名🤣酒味濃又帶有咖啡☕️香味,杯底仲有幾粒咖啡豆,唔好睇佢咁細杯,飲完都有少少醉☺️個杯唔好睇少佢,都真係有啲重量,總括嚟講,呢杯cocktail 好足料環境🌕🌕🌕🌖🌑食物🌕🌕🌕🌕🌗衛生🌕🌕🌕🌕🌑服務🌕🌕🌕🌕🌖
🌌環境🌌

😍食物😍

食物方面雖然食得好少,但係都夠飽。

生蠔🦪(法國Gillardeau)

豬頸肉🐷

咖啡味☕Cocktail (唔記得咗咩名🤣

環境🌕🌕🌕🌖🌑
食物🌕🌕🌕🌕🌗
衛生🌕🌕🌕🌕🌑
服務🌕🌕🌕🌕🌖

• 生蝦刺身
  • 博大霧
呢間掛上藍色霓虹燈招牌,咁型格嘅餐廳「基地貮」分兩層,下層酒吧為主,而上層則享用主打泰式fusion菜嘅正餐🍽踏進上層覺得好驚艷🤩原來樓上空間幾大、設有不少座位,重點係有個270度嘅無邊際環形螢幕❗️一邊進餐,一邊欣賞螢幕每隔一會兒就會轉換的場景,有時遙望紐約市、有時置身銀河🌆🌌呢個咁夢幻嘅光影藝術真係打卡一流呀!📸🦐生蝦刺身 ($168)打卡注意‼️生蝦下面有乾冰,店員一倒水頓時湧出大量煙霧,仙氣十足好正呀😍生蝦新鮮爽口又大隻,點埋泰式辣醬好開胃!🐟煙燻三文魚刺身 (博大霧) ($168)呢款都有煙霧可以打卡🤣店員會慢慢揭蓋散開煙霧好夢幻~三文魚好肥美,好似生蝦咁配泰式酸辣醬汁幾新奇,食落又幾夾,不錯的開胃菜😍🎃南瓜忌廉湯 ($108)南瓜味道香甜濃郁,仲有帶子喺裏面😍兩款湯都好creamy,隨碟附上一片烤蒜蓉麵包,浸一浸落湯再食好滋味😋🍄黑松露蘑菇忌廉湯 ($108)香氣十足,食到一粒粒蘑菇茸幾有口感,黑松露味道都幾突出~🦀真·海膽蟹肉炒飯 ($268)海膽creamy唔腥,搭埋蟹膏、蟹籽同粒粒分明嘅炒飯,味道唔會太鹹啱唔好!🍝冬蔭功卡邦尼意粉 ($218)冬陰功加卡邦尼呢個組合原來幾

🦐生蝦刺身 ($168)
生蝦新鮮爽口又大隻,點埋泰式辣醬好開胃!
生蝦刺身

🐟煙燻三文魚刺身 (博大霧) ($168)
呢款都有煙霧可以打卡🤣店員會慢慢揭蓋散開煙霧好夢幻~
煙燻三文魚刺身 (博大霧)

🎃南瓜忌廉湯 ($108)
南瓜忌廉湯

🍄黑松露蘑菇忌廉湯 ($108)
香氣十足,食到一粒粒蘑菇茸幾有口感,黑松露味道都幾突出~
黑松露蘑菇忌廉湯

🦀真·海膽蟹肉炒飯 ($268)
真·海膽蟹肉炒飯

🍝冬蔭功卡邦尼意粉 ($218)
冬陰功加卡邦尼呢個組合原來幾夾🤣食落酸酸辣辣,撈埋隻生蛋黃一齊食更加岀色!大蝦食落厚肉彈牙,烤得唔錯~
留意返意粉做得偏辣,但幾惹味嘅!不過唔食得辣嘅朋友就未必食到好多喇😂
冬蔭功卡邦尼意粉

🍌香蕉煎餅 ($128)
食到泰國嘅味道!🇹🇭
餅皮係用泰式薄餅整嘅,外酥脆內軟糯,煎香咗嘅薄餅,包住滿滿的香蕉內餡,再淋上煉奶同朱古力醬作點綴,完美呀🥰

Cocktail
Miss Lady ($118)
(Vodka, Chambord, Cranberry, Egg White)
有一串紅桑子放嘅杯面上,表面嘅蛋白令口感更香滑,中和咗酒精嘅味道👍🏻
不過呢杯酒加咗兩種烈酒,酒精既濃度比下面兩杯偏高,想喺weekend放鬆chill下點呢杯就最適合喇🥂

Base Kiss ($118)
(Gin, Raspberry, Egg White)
想飲酒但又唔想咁重酒精,又偏好甜甜地易入口嘅,揀呢杯base kiss 就啱哂啦!
入口唔會好重酒精味,反而紅桑子嘅果味幾突出,又唔會太甜,幾適合初次接觸cocktail嘅朋友,亦推薦大家同閨蜜一齊品嚐💋
Miss Lady, Base Kiss

Siam Nuts ($118)
(Mekhong, Frangelico Syrup)
呢杯cocktail都加咗乾冰會噴煙😍
想要refreshing 嘅感覺,可以考慮揀呢杯cocktail,因為佢無加蛋白,所以入口酸甜、口感清爽,飲落都唔會覺得太膩👍🏻最適合而家涼爽嘅天氣飲,同base kiss 一樣,嗌嚟同閨蜜一齊飲啦!

Mocktail - The Spa ($88)
唔想飲酒但又想飲mojito? 可以考慮揀呢杯mocktail!
呢個無酒精版加入咗薄荷、青檸等等,完全有mojito嘅影子👍🏻入口清新,尤其主菜都係偏辣,中途配呢杯mocktail 都可以中和個辣度🥰
The Spa, Siam Nuts

總結:視覺同味覺都十分滿足嘅一頓盛宴,鍾意打卡嘅你千祈唔好錯過🥰
2022-10-30
生蝦刺身
煙燻三文魚刺身 (博大霧)
南瓜忌廉湯
黑松露蘑菇忌廉湯
冬蔭功卡邦尼意粉
  • 蘑菇忌廉湯
  • 冬陰功卡邦尼意粉
  • 博大霧
2022-11-16 164 浏览
🔹尖沙咀//基地貳🔹人均約$500🔹▫️煙燻三文魚刺身(博大霧) $168得個樣😫啲煙出黎係冇乜用😂個煙三文魚係759果啲味😂仲知唔值依個價🤓▪️泰式肉碎生菜包 $128我覺得係有少少伏,佢啲肉碎係少少水嗰隻🥹啲肉好林感覺好似生生地,但係食落係熟嘅😂仲知個質感好奇怪,超級唔推薦!▫️泰式燒豬頸肉 $148最正常!但份量好少大概只有7-8塊左右🥹▪️燒羊架配紅咖哩汁 $268依個幾好食咖哩汁少少辣🤓當係西餐價😂▫️Base Kiss $118打卡樣🤣飲落去都幾重酒精,好似有蛋白同Gin🤣正常野~🔹好飽評語好唔開心佢主打泰菜但啲豬頸肉呀果啲咁伏🥲同埋價錢性價比真係有啲低🥹🥹環境方面個LED燈會係咁轉畫面😂😂有時係長頸鹿樣🦒好似動物園少少奇怪😂我以為好似OpenRice 長期星光樣會比較靚d?😂🧠回頭指數:1️⃣🧏🏻‍♀️打卡港女:7️⃣🌬冷氣溫度:6️⃣🚽廁所評價:7️⃣🧾性價比呢:5️⃣
🔹尖沙咀//基地貳🔹人均約$500🔹

▫️煙燻三文魚刺身(博大霧) $168

▪️泰式肉碎生菜包 $128

▫️泰式燒豬頸肉 $148
最正常!但份量好少大概只有7-8塊左右🥹

▪️燒羊架配紅咖哩汁 $268
依個幾好食咖哩汁少少辣🤓當係西餐價😂

▫️Base Kiss $118
打卡樣🤣飲落去都幾重酒精,好似有蛋白同Gin🤣正常野~

🔹好飽評語

🧠回頭指數:1️⃣
🧏🏻‍♀️打卡港女:7️⃣
🌬冷氣溫度:6️⃣
🚽廁所評價:7️⃣
🧾性價比呢:5️⃣
2022-11-11 153 浏览
睇了Open Rice 的廣告和有關照片就和好友來一次順便傾下最近市場情況。這間餐廳分兩層,一層半開放式酒吧,上層設置一大LED Monitor 。 近Mon 的位置以四人枱為主,如三四人來,可輕易安排到Mon前坐位。今次我已24小時前留位,不過只能坐樓梯口。叫了碟軟蓋蟹柚子沙律、黑松露french fries and 虎蝦金邊粉。飲品:coconut smoothies and mango smoothies. 菜餚以炒金邊粉為佳,粉條煙靭,醬汁味道濃。盛推。沙律🥗份量十足,魚露和青檸汁有點不夠。黑松露炸薯條,黑松露味夠濃。最敗北係呢間餐廳是不能收到電話訊號。

菜餚以炒金邊粉為佳,粉條煙靭,醬汁味道濃。盛推。

沙律🥗份量十足,魚露和青檸汁有點不夠。

黑松露炸薯條,黑松露味夠濃。

最敗北係呢間餐廳是不能收到電話訊號。
Coconut  smoothiee
虎蝦炒金邊粉
2022-11-11
虎蝦炒金邊粉
餐廳以泰式 Fusion 菜爲主。個環境真係不得之了,180度嘅屏幕會不停轉換場景,有種置身外國嘅感覺😍。黑松露蘑菇忌廉蘑湯🍄最鍾意菇類嘅我,當然要叫一個磨菇湯開始呢一餐,果然無令我失望。好濃嘅黑松露味,食到一粒粒磨菇蓉粒,十分有口感同好 creamy。唔太好黑松露味嘅我都好接受到呢個湯,另配有一塊烘到脆卜卜嘅麵包🍞,點埋個湯係另一番風味😋。生蝦刺身🦐一上菜侍應就叫我地準備手機拍片📸,原來有乾冰令煙霧冒起,好吸睛🤩。生蝦大大隻🦐,而且厚肉新鮮,配埋個泰式醬,酸酸辣辣好開胃👍🏻。真·海膽蟹肉炒飯🦀海膽唔會好腥,好新鮮,入口即溶。配有蟹肉嘅炒飯,粒粒分明,份量好足夠兩個人食。香蕉煎餅🍌甜品係必不可少嘅嘢食,泰式必食香蕉煎餅,由薄餅包住大量嘅香蕉,好足料,外皮酥脆,配搭埋內餡嘅香蕉,外脆內軟,令淋上煉奶同朱古力醬,唔會太甜,味道剛剛好🤤。飲品方面🥤餐廳有多款飲品可以揀,我地揀左無酒精嘅mocktail。The Spa - 以梳打做底,配有檸檬🍋、青瓜🥒同薄荷,好清新嘅味道。Grey Fox- 以伯爵茶做底🍵,最頂加入蛋白🥚,有D似益力多。餐廳最近有滙豐信用卡持有人最紅優惠,如果你又有滙豐信用

黑松露蘑菇忌廉蘑湯🍄
黑松露蘑菇忌廉蘑湯

生蝦刺身🦐

真·海膽蟹肉炒飯🦀

香蕉煎餅🍌

飲品方面🥤
餐廳有多款飲品可以揀,我地揀左無酒精嘅mocktail。
The  Spa  &   Grey  Fox

餐廳最近有滙豐信用卡持有人最紅優惠,如果你又有滙豐信用卡就唔好錯過😍。
黑松露蘑菇忌廉蘑湯
The  Spa  &   Grey  Fox
2022-10-22 148 浏览
為左佢個背景去 比預期重要靚 個背景轉得好多下 有外國 有香港 有郊外 動物 重有科幻 睇到嘩嘩聲 只係坐滿人 想影哂全景冇甘易 😌 食物選擇唔係話好多 唔係全部泰國野 水準還可以 不過有甘靚既background 重要夜少少 過左晚飯peak hours 開始預人尼飲野 會有燈效 加埋music 氣氛一流 相對對於野食既要求會冇甘高 😗😗不過佢既甜品反而有啲驚喜 個芒果糯米飯 賣相好新潮 亦都好好味 香蕉pancake 好香口另外個三文魚刺身亦都可以一試

另外個三文魚刺身亦都可以一試

2022-10-06 3658 浏览
下班時間跟朋友去吃晚餐,最好就去環境美美的,既可打卡又可慢慢享受🙈。這次就去了一家位於赫德道的,是以泰式Fusion 菜為主。環境以光影主題為主,定時會轉換不同的天空景色,讓人身置外地的感覺😆。-▪︎Grey Fox | The Spa HKD$88兩杯也是無酒精飲品,Grey Fox 是粉紅色,The Spa是透明的,是泰式風味的飲品。兩杯飲品味道酸酸的很開胃,先飲飲品等待食物挺享受的。-▪︎生蝦刺身 HKD$168這個是視覺享受的美食,店員把暖水倒進食物,令其有騰雲駕霧的賣相。生蝦刺身一份有5隻,蝦肉大大隻飲肉質爽口。底下是椰菜沙律,可以拌醬汁吃的,味道酸酸的挺開胃。-▪︎帶子南瓜忌廉湯 HKD$108南瓜湯用料豐富,味道香甜口感幼滑濃厚,熱辣辣的味道很香😚。帶子有兩件切片,肉質爽口香甜。另配蒜蓉包,口感香脆鬆軟。-▪︎鵝肝冬蔭公炒飯 HKD$248看似平凡的炒飯,味道挺香口惹味的,感覺是二人份量😆。大件厚身的鵝肝,入口即融化的口感😋。冬蔭公炒飯配料多,所以口感較豐富。味道是微辣的香味,炒飯粒粒分明。-▪︎芒果班蘭糯米飯 HKD$168顏色搶眼擺盤精美,可以跟朋友分享來吃。糯米飯層次分明,分

▪︎Grey Fox | The Spa HKD$88

▪︎生蝦刺身 HKD$168

底下是椰菜沙律,可以拌醬汁吃的,味道酸酸的挺開胃。

▪︎帶子南瓜忌廉湯 HKD$108

▪︎鵝肝冬蔭公炒飯 HKD$248

▪︎芒果班蘭糯米飯 HKD$168
顏色搶眼擺盤精美,可以跟朋友分享來吃。糯米飯層次分明,分別用班蘭和椰汁作調味,味道煙韌粒粒分明🤤。芒果肉份量多味道酸甜惹味,另有草莓可中和甜膩感。

2022-10-05
2022-10-02 168 浏览
食物質素係好普通,份量都幾小,唔算難食,不過唔低食,服務態度其實都幾差,個男經理由我地一入坐黑面到離座,攪到我地想影張相都唔敢打擾佢幫忙,黑面嘅氣場很大😅,其他黑色衫兩個員工都唔覺有善,覺得呢間餐廳嘅員工好奇怪,點解全部態度都要咁差,而且又唔執台,成台已經係食物,再上菜前會唔會幫客人清一清台面餐具先?都唔夠位放,唔通要個客拎住食?咁基本餐飲業都唔識咩?🤔不過唔提服務,都唔太會再想去,因為食物真係唔算好食,收呢個價錢係食個環境,試一次ok嘅,但加上咁差嘅服務態度,我地幾個係後悔去左食嘅
2022-10-02
生日
2022-10-01 198 浏览
一直都好想過嚟打卡終於可以帶屋企人過嚟今次係慶祝屋企人生日佢哋都好滿意估唔到有咁靚嘅景色!!!❤️生蝦刺身想來嘅時候店員會先製造一種煙霧嘅感覺生蝦隻隻都好大而且新鮮❤️博大霧頭盤「博大霧」真係靚到不得了店員會慢慢揭就突然間有種煙霧超級夢幻😆一定要影相先重要三文魚煙熏味道好濃郁飲南瓜忌廉湯同埋冬陰功湯兩款一樣咁濃郁口感十足,仲有蘑菇粒粒添❤️冬蔭功卡邦尼意粉 呢度主打泰式fusion 估唔到冬蔭功意粉😘可以同carbonara醬汁混合,重點係一啲都唔奇怪❤️基地炒飯呢個基地炒飯唔可以錯過大大隻龍蝦唔係縮水充滿咗龍蝦🦞膏配上蟹子香蕉煎餅 🥞香蕉煎餅仲可以畫碟呀😆真驚喜❤️飲品方面呢度有好多Cocktail全部都好靚可以打卡,我就飲返奶昔啦~仲有酒可以飲
一直都好想過嚟打卡終於可以帶屋企人過嚟
今次係慶祝屋企人生日佢哋都好滿意
估唔到有咁靚嘅景色!!!
❤️生蝦刺身
想來嘅時候店員會先製造一種煙霧嘅感覺
生蝦隻隻都好大而且新鮮
❤️博大霧
頭盤「博大霧」真係靚到不得了
店員會慢慢揭就突然間有種煙霧
超級夢幻😆一定要影相先重要三文魚煙熏味道好濃郁
飲南瓜忌廉湯同埋冬陰功湯
兩款一樣咁濃郁口感十足,仲有蘑菇粒粒添

❤️冬蔭功卡邦尼意粉
呢度主打泰式fusion 估唔到冬蔭功意粉😘
可以同carbonara醬汁混合,重點係一啲都唔奇怪
❤️基地炒飯
呢個基地炒飯唔可以錯過
大大隻龍蝦唔係縮水
充滿咗龍蝦🦞膏配上蟹子

香蕉煎餅 🥞
香蕉煎餅仲可以畫碟呀😆真驚喜❤️
飲品方面呢度有好多Cocktail
全部都好靚可以打卡,我就飲返奶昔啦~仲有酒可以飲
2022-10-01 124 浏览
大概一個月前book哩間餐廳。 book左8:30pm 8人。8:35pm 去到話未有位要等一陣 ok咁我地等啦。眼見張張枱仲係到食緊嘢。等左20分鍾我地再問佢有位未。佢話仲未安排到,因為我地等嘅位置應該阻住佢地,所以俾左一張喺間好細嘅房嘅枱我地坐住等。(間房仲要好焗,對住廁所)又等左10分鐘。佢入嚟同我地講話樓上sofa位都係未有,叫坐門口個bar/high table。(坐得好唔舒服嗰啲)仲同我地講:你地8個坐上面會逼啲,不過如果你地唔介意可以繼續等。因為仲未有位。 嗰陣時已經9pm。我地都等左半個鍾。所以決定去另一間餐廳。我地唔明點解可以咁差嘅安排。好明顯一係overbook,一係佢一見你book個時間未到就即刻俾左張枱人。但明明佢寫話留枱10分鐘。冇下次。

嗰陣時已經9pm。我地都等左半個鍾。所以決定去另一間餐廳。

冇下次。
2022-09-29 105 浏览
前日趁着阿媽放假,我哋嚟到尖沙咀食個lunch~之前朋友推介呢間主打泰國菜嘅西餐廳好似幾正,我哋就嚟試吓~佢係酒吧餐廳,夜晚應該好熱鬧生蝦刺身 $168一碟件新鮮嘅鮮蝦刺身,蝦肉幾滑,佢嘅調味幾正~博大霧 $168有好多煙霧噴出嚟,其實就係煙三文魚~打卡好靚!南瓜忌廉湯 $108好香好濃郁嘅南瓜湯,飲落覺得幾creamy,有好多南瓜肉🎃蘑菇忌廉湯 $108同樣都係好creamy嘅蘑菇忌廉湯,有粒粒蘑菇,幾好飲~火山排骨 $268餐廳嘅招牌菜~食落好香好惹味,排骨肉啖啖肉,好大舊,調味好正香蕉煎餅 $128好香嘅香蕉煎餅🥞有香甜嘅香蕉味🍌Young coconut $58大個椰青,飲落好香甜,我哋都好鍾意椰青水,可以消暑~Coconut smoothie $58椰子冰沙幾甜幾creamy~飲落別有風味~Mango smoothie $58甜甜地嘅芒果🥭冰沙,芒果茸溝埋冰粒幾好飲Pineapple smoothie $58菠蘿🍍味幾突出,冰涼嘅感覺~好有夏日風情,好好飲~

生蝦刺身 $168
一碟件新鮮嘅鮮蝦刺身,蝦肉幾滑,佢嘅調味幾正~

博大霧 $168
有好多煙霧噴出嚟,其實就係煙三文魚~打卡好靚!

南瓜忌廉湯 $108
好香好濃郁嘅南瓜湯,飲落覺得幾creamy,有好多南瓜肉🎃

蘑菇忌廉湯 $108
同樣都係好creamy嘅蘑菇忌廉湯,有粒粒蘑菇,幾好飲~

火山排骨 $268

香蕉煎餅 $128
好香嘅香蕉煎餅🥞有香甜嘅香蕉味🍌

Young coconut $58
大個椰青,飲落好香甜,我哋都好鍾意椰青水,可以消暑~

Coconut smoothie $58
椰子冰沙幾甜幾creamy~飲落別有風味~

Mango smoothie $58
甜甜地嘅芒果🥭冰沙,芒果茸溝埋冰粒幾好飲

Pineapple smoothie $58
菠蘿🍍味幾突出,冰涼嘅感覺~好有夏日風情,好好飲~
2022-09-26
2022-09-26 179 浏览
12:00am 左右黎到呢度,諗住等埋個朋友收工慶祝佢生日。問左個員工話12:30last order, 感我地唯有order左先跟住叫佢等埋朋友黎先出。点知未到1am有員工黎問出得未,重有10分鐘廚房関。好啦,叫佢攞出黎寫埋生日朋友個名又唔俾蠟燭人!12:15am叫左c沙 到1:00先黎到,但個c沙, 連平時食開c沙既尼泊爾,印度朋友都話唔好食!唔好食都算,個叫anson長頭髮整c沙個staff喺1:30就黎左就感講左句夠鐘收c沙 就攞走左!嘩俾380hkd食果半個鐘重要無講話到幾點重要唔好食!女洗手間勁污糟,啲廁所林到成個山感無人清!总括:成間bar 無service, c沙品質差,重要收禁貴!絕對唔會有下次囉!
女洗手間勁污糟,啲廁所林到成個山感無人清!
2022-09-18
$700 (宵夜)
生日