2021-08-31 69 浏览
今日去藍田探個朋友,然後一齊食個晚飯,朋友喜歡晚飯小菜,《大壹燒鵝》是一個好選擇。店內地方整潔,尚算闊落,大部份是卡位,另外上半層有圓枱。店員介紹"超值滋味套餐",招牌足料老火靚湯(兩個)~今日係木瓜豬骨湯,清甜。燒味雙拼,大壹叉燒皇及香妃雞~叉燒皇非常出色,採用梅頭既肥美也好軟淋,味道一流;好好彩呀,香妃雞有隻脾,雞肉嫩滑,唔怕邪惡,可以一嘗雞皮,好滑。仲有兩個惹味小炒,我哋揀咗:野菌勝瓜魚湯浸魚肚~魚湯好清甜,勝瓜爽口,魚肚大大塊,其他配菜包括鮮冬菇、秀珍菇、芹菜及甘筍。蝦仁炒滑蛋~嘩!有好多隻蝦仁,大大隻且好爽口,熱辣辣蔥花炒滑蛋,正!白飯(兩個)跟餐加$7有凍飲,加$5有熱飲~成個餐份量都好足料,大家食到飽飽。

店內地方整潔,尚算闊落,大部份是卡位,另外上半層有圓枱。

店員介紹"超值滋味套餐",
招牌足料老火靚湯(兩個)~
今日係木瓜豬骨湯,清甜。

燒味雙拼,大壹叉燒皇及香妃雞~

叉燒皇非常出色,採用梅頭既肥美也好軟淋,味道一流;
大壹叉燒王

香妃雞

仲有兩個惹味小炒,我哋揀咗:
野菌勝瓜魚湯浸魚肚~
魚湯好清甜,勝瓜爽口,魚肚大大塊,
其他配菜包括鮮冬菇、秀珍菇、芹菜及甘筍。

蝦仁炒滑蛋~
嘩!有好多隻蝦仁,大大隻且好爽口,熱辣辣蔥花炒滑蛋,正!
蝦仁炒滑蛋

白飯(兩個)

跟餐加$7有凍飲,加$5有熱飲~

成個餐份量都好足料,大家食到飽飽。
2021-08-30
大壹叉燒王
香妃雞
蝦仁炒滑蛋
2021-08-27 988 浏览
今晚去到藍田打波,朋友推介大壹「燒鵝」,朋友形容晚晚準時7點出現人龍,大約等10-15分鐘,街坊都好支持就「知佢咩料」店內有兩層,地方都算幾大,裝修非常奪目,店內乾淨企理,一洗傳統燒味店印象店內掛多隻黑棕鵝風乾,一睇就知燒鵝係必食牆上有店主得獎相,有業界肯定打開餐牌,平均$50一碟燒鵝飯,中等價錢但質素甚高,但今次人多食飯,我地叫小菜加碟例牌燒鵝燒鵝 $148/例牌 (下庄)燒鵝下庄出名肥!但黑棕鵝唔會有一層厚脂肪,鵝肉亦都無羶味,做到皮脆肉滑,燒鵝髀唔肥又香口,大家都十分滿意燒鵝!臨走聽到下庄售罄,睇黎下庄都好受歡迎咕嚕肉 $88咕嚕肉絕對係中菜界掦威海外「名物」,咕嚕肉酸甜適中,上碟時皮仍然脆口,估到燒味店都炒出有水準咕嚕肉蝦乾銀魚仔上湯浸時菜 $78蝦乾銀魚仔足料,湯底有蝦乾銀魚仔鮮甜味,菜唔會太油太咸燒鵝同小菜非常出色,難怪朋友誠意推介menu

店內掛多隻黑棕鵝風乾,一睇就知燒鵝係必食

牆上有店主得獎相,有業界肯定

燒鵝 $148/例牌 (下庄)

咕嚕肉 $88

蝦乾銀魚仔上湯浸時菜 $78
蝦乾銀魚仔足料,湯底有蝦乾銀魚仔鮮甜味,菜唔會太油太咸

燒鵝同小菜非常出色,難怪朋友誠意推介

menu

• 燒鵝
2021-08-26 858 浏览
今天在啟田附近辦點事,順便在藍田吃晚飯,發現這家大壹燒鵝好像不錯,就來試試水準。環境有別一般的燒味店,裝潢有花心思,乾淨企理,平日晚市七點後已經全院滿座,記得要早點來。一入座就發現有二人套餐,有燒味、老火湯、白飯、及自選兩餸,簡直賣大包。花姑雞腳燉螺頭湯加了$38升級燉湯,以原個功夫茶壺燉煮,一呷鮮香十足,回味悠長,喝一口馬上感到潤燥滋補,真材實料絕無味精。叉燒拼豉油雞跟餐的燒味份量仍然不少,油雞幸運地是雞脾部位,雞肉嫩滑,特別醇厚和味,滲透骨肉,吃來有齒頰留香之妙,而特別要求的肥叉又是一絕,肥瘦相間的腩肉,蜜汁焦香腴美芳縈齒頰,肉汁豐盈,甘腴可口。藍田小炒皇爆炒韭菜清香脆嫩,用料大足,有鮮蝦、魷魚、蝦乾、炸芋條等,透發出奇香和非凡冶味,帶點微辛更是妙趣所在,鑊氣十足,但必須趁熱吃,油而不膩,賣相亮麗,色香味質盡皆佳妙。話梅炆豬手豬手份量同樣十足,有豐富的骨膠原,以子薑及話梅滷煮入味,軟而不爛,油香豐富,醬香馥郁,酸、甜、鹹味平衡,味道融和,而且稀稠寬緊合度。跟餐飲品大熱天時加$7有杯凍飲,十分消暑。
跟餐飲品
大熱天時加$7有杯凍飲,十分消暑。
2021-08-26
2021-08-26 116 浏览
閒日排咗10至15分鐘有位,平日都咁滿座,證明食物肯定唔錯啦,原來裏邊有個$288,一碟燒味,兩個小菜,兩個湯,兩個飯,所以非常抵食叉燒油雞:都好好味椒鹽鮮油:唔錯士多啤梨豬扒:酸味味好好食另外散叫呢碟都好好食,個名唔記得散叫什菜煲:呢煲好食佢兩碗飯都好大碗,湯清清哋唔錯,食咗呢餐飯返到屋企都唔會口喝,應該味精唔太多
叉燒油雞:都好好味
椒鹽鮮油:唔錯
士多啤梨豬扒:酸味味好好食
另外散叫呢碟都好好食,個名唔記得
散叫什菜煲:呢煲好食

係藍田探完親戚之後,咁岩就搵依一間大壹燒鵝試下佢地晚餐🤗一入去就見到盡頭掛住一隻隻嘅燒鵝,真係都幾有氣勢架😛講返野食,今次就叫左佢地既二人餐,個餐包左一個燒味雙拼,兩款小菜,兩碗湯及飯,真係100分抵食呀!😛1. 燒味雙拼(貴妃雞拼玫瑰豉油雞)原本想叫佢地既招牌嘅叉燒,好可惜我黎遲左一步,叉燒已經賣哂😭😭店員之後都推介不如試下豉油雞拼白切雞,點知黎到十分有驚喜!竟然係兩隻雞脾,仲要砌到好似心形咁靚❤️豉油雞十分嫩滑啖啖肉,豉油唔係死鹹,高質!以為白切雞係平平無奇,點知佢嘅皮帶有鹹香,更加食得出濃濃嘅雞味😋2.芥末牛柳粒見到個賣相以為係好攻鼻,點知都食落個唔算太難入口,仲愈食愈過癮,牛柳粒份量都幾多,十分推薦!3.藍田小炒皇依間餐廳竟然咁大膽叫依款餸叫藍田小炒皇,但估唔到真係唔係浪得虛名,好夠鑊氣,份量好多好足料,除左有爽脆既韭菜絲外,仲有風味十足既魚乾,送飯一流呀👍👍如果大家有多d人黎食,晚市除咗有依個二人餐之外,佢哋仲有其他鑊氣小菜,總有一款岩你口味架!

1. 燒味雙拼(貴妃雞拼玫瑰豉油雞)
燒味雙拼

2.芥末牛柳粒

3.藍田小炒皇
藍田小炒王

2021-08-24
燒味雙拼
藍田小炒王
2021-08-22 84 浏览
燒鵝萬歲🦢1. 大壹燒鵝 下庄 $148一上枱從個賣相都覺得唔錯了 燒得好靚 色澤均勻 咬落皮脆肉厚 中間仲有層肥美嘅肥膏 啲鵝油一咬就必哂出黎 滲透口腔每個角落 明知係邪惡 但係都忍唔住好想食多幾舊2. 椒鹽鮮魷 $98呢個鮮魷都相當出色 炸到金黃 十分香脆 入面嘅魷魚肉好肥厚 口感彈牙爽口 再加埋啲椒鹽 十分惹味3. 金銀蛋浸時菜 $78叫左雜菜 所以有生菜 菜心 白菜 西蘭花 菇菌 熱辣辣上枱 味道都唔錯 清淡健康Overall推介指數:4-4.5/5嘢食水準幾好 而且每碟份量都幾大 都幾抵食 如果阿媽唔得閒煮飯落黎食都幾開心
燒鵝萬歲🦢

1. 大壹燒鵝 下庄 $148

2. 椒鹽鮮魷 $98

3. 金銀蛋浸時菜 $78

Overall推介指數:4-4.5/5
2021-08-19 71 浏览
今日去開藍田,晚飯就係個邊搞掂埋佢。行經大壹燒鵝,都幾多人又有小菜又有燒味,就入去醫肚。叫了一個套餐,包飯,湯,三小菜。加五蚊可有熱飲。有成三十多款小菜揀😍老火湯足料,有雞有肉有紅蘿蔔,唔油膩,熱辣辣,唔會死鹹個隻,返到屋企都唔會好口渴。燒味點了豉油雞拼叉燒。好好彩有整隻雞髀😍😍,皮脆肉嫩好juicy, 叉燒都不錯,唔會又硬又乾。藍田小炒皇有炸芋條,紅黃椒,韮菜,魷魚,帶子粒,銀魚仔一齊炒,銀魚仔炸過後非常香口又帶咸香,好惹味,都好啱送飯。野菌勝瓜魚湯浸魚肚燒味小炒都有啲乾,叫番個魚肚可以平衡番。魚肚份量都多,如果煮得淋啲可以索個魚湯會更好。勝瓜爽甜又冇渣,索左湯汁好滋味。最後再叫番杯熱鴛鴦同菜蜜,舒舒服服坐多會😊 每人埋單都係百五蚊,食到好飽。服務員服務非常好,親切有禮,值得一讚。
今日去開藍田,晚飯就係個邊搞掂埋佢。
行經大壹燒鵝,都幾多人又有小菜又有燒味,就入去醫肚。

叫了一個套餐,包飯,湯,三小菜。
加五蚊可有熱飲。有成三十多款小菜揀😍

老火湯足料,有雞有肉有紅蘿蔔,
唔油膩,熱辣辣,唔會死鹹個隻,
返到屋企都唔會好口渴。

燒味點了豉油雞拼叉燒。

藍田小炒皇
有炸芋條,紅黃椒,韮菜,魷魚,
帶子粒,銀魚仔一齊炒,
銀魚仔炸過後非常香口又帶咸香,好惹味,都好啱送飯。

野菌勝瓜魚湯浸魚肚

最後再叫番杯熱鴛鴦同菜蜜,
舒舒服服坐多會😊
每人埋單都係百五蚊,食到好飽。
服務員服務非常好,親切有禮,值得一讚。

2021-08-17 70 浏览
今日跟同事在藍田完成工作後,已比較夜,故食埋晚飯先回家。我很想食燒味,佢又想食蒸魚,見大壹燒鵝除了燒味外,還有海鮮、小菜、粉麵飯….,價錢又實惠,於是就入去進餐啦!我地叫咗貴紀雞轉髀併叉燒瀨粉,燒鵝髀瀨粉同薑蔥魚雲一齊分享,加多一杯凍檸茶同熱奶茶。燒鵝髀飯真係冇得輸,鵝髀皮香酥光亮, 肉質入味肥瘦均勻,食落有油香多肉汁,點埋佢哋嘅酸梅醬, 真係好好味😋。今次叉燒比較肥,蜜汁夠濃密,肉質鬆軟,同事話正。雞髀🍗肉質非常滑,皮下脂肪唔算厚,咸味適中,配上薑蓉更惹味。瀨粉爽滑晶瑩通透。豉汁蒸魚雲,魚雲上鋪滿豆豉同辣椒,最重要係新鮮好滑溜。喜愛食魚雲的人一定要點黎食。

我地叫咗貴紀雞轉髀併叉燒瀨粉,
燒鵝髀瀨粉同薑蔥魚雲一齊分享,
加多一杯凍檸茶同熱奶茶。

今次叉燒比較肥,蜜汁夠濃密,肉質鬆軟,同事話正。
瀨粉爽滑晶瑩通透。

2021-08-16
2021-08-15 83 浏览
😀大壹燒鵝 - 藍田分店#自從上次去銅鑼灣食完大壹燒鵝之後,一直念念不忘箇中味道,老公發現原來藍田都有分店,跟住就去試下,呢間分店地方够大,分兩層,光線充足,而且座位非常舒適👍#呢度食物種類更多元化,除燒味外,更有海鮮、粉麵飯、各款小菜和煲仔菜👍👍#今次我哋叫咗個超值滋味套餐$2881)足料靚湯(雞骨草煲雞腳和豬骨):無添加味精的足料老火靚湯,真材實料,香甜可口,清熱解毒。2)第一叉燒王拼馳名明香妃雞:#叉燒非常有光澤,肥瘦適中,肉質鬆軟,做到燶邊的效果,加上香甜的麥芽糖蜜汁,香甜美味,而且帶有炭燒的味道。吃時伴着陣陣的豬油香,超好味😋#香妃雞:雞肉嫩滑可口,無雪味,有雞味,有淡淡的玫瑰露味,鹹淡適中,雞皮够薄,不用蘸薑蔥也够味。3)椒鹽鮮魷:即叫即做,新鮮炸起,非常香脆,火喉控制得非常好,炸到金黃色,外脆內軟,鮮魷厚肉彈牙,保留鮮魷的鮮味和口感。椒鹽非常惹味😋4)燒汁薯仔牛柳粒:牛柳粒醃得很入味,大大碟,加上燒汁去煮,非常有鑊氣,而且牛柳粒頗多,切成粒粒,而且夠厚身,够淋一口吃一粒非常滋味👍薯仔粒炸過,非常香甜可口;再配上伴菜的三色椒,爽脆可口,視覺上看起來已經非常吸引,色彩繽紛!*
😀大壹燒鵝 - 藍田分店
#今次我哋叫咗個超值滋味套餐$288
2)第一叉燒王拼馳名明香妃雞:
*套餐包兩碗白飯:有米香味,粒粒分明。
*配飲品有優惠:
*熱奶茶:夠熱,奶味足夠,香滑而茶不苦澀
*凍檸茶:有檸檬的香味,茶不苦澀,生津止渴😀
#呢度冇收加一服務費,而且店員服務態度非常好,下次要再去過👍
2021-08-14 71 浏览
成日經過呢間大壹燒鵝,都未試過,今日一於黎試下先。餐廳原來都幾大,餐廳一半面積特意做高半層,感廳三、四點都仲甘好多人,咁樣設計感覺分隔半餐廳既人,都幾舒服。呢度啲燒味係餐廳自設嘅工場整,即燒即賣,點可以唔試下。叫左碟燒味三拼,燒鵝、叉燒、燒雞。三款燒味都好高水準,肉質嫩滑,而叉燒好腍又香口。另外叫左兩款下午茶餐,乾炒牛河配雜果賓治同吉烈魚柳配沙律配凍O茶。呢度啲茶餐好抵食,樣樣都大大碟。整體黎講,大壹燒鵝CP 值好高。
成日經過呢間大壹燒鵝,都未試過,今日一於黎試下先。

整體黎講,大壹燒鵝CP 值好高。

• 燒鵝
  • 叉燒
2021-07-30 115 浏览
本人就好鍾意食燒味,聽朋友講,藍田有間值得去試,咁就去咗啦!侍應既態度十分友善,至於上菜嘅速度正常!燒鵝醬汁入口唔會好鹹,唔會好淡!燻蹄,我從來未食過有煙燻味!這個真是值得讚賞!份量我覺得可以接受!希望係不久嘅將來又可以食多次!
燒鵝燻蹄飯
2021-07-17
三五好友想喝點小酒、聊點八卦,此時氣氛濃厚的的街坊餐廳,新開燒味店絕對是首選, 吹著冷氣,酒後吐心聲,即使超過10點12點也有店員喊歡迎光臨裡面請。櫥窗掛起的明爐燒鵝,見到都即刻開胃了,主打燒鵝,質素一定有保証吧。安排坐低後,睇睇餐牌,餐牌選擇好豐富除左燒味飯套餐及一系列燒味外,亦都有好多小炒小菜類。價錢亦都比樓上既餐廳經濟,無加一無茶介,但勝在有服務。入到去見到有兩層,環境很有空間感,當中有卡位好舒適而燈光都夠曬明亮,最喜歡佢裝潢新淨,用餐都好愉快。燒味三樣拼盤 $168+$30燒鵝餐廳名都有「燒鵝」二字,就知道燒鵝係餐廳嘅名物呢。所以+$30去轉燒鵝,當紅噹噹,去到我面前,更是散發油光極為吸引!燒鵝仲會配上一隻醬俾食客慢慢沾起來食用。燒鵝純熟精準烤製,火侯拿捏到位,外皮脆口,肉嫩芳香,絕對係水準之作,一餐給你雙重滋味。呢個價錢都算對得起呢度菜館嘅名稱燒肉就底面色澤均勻外層好香脆,入口充滿咸香味,吃落有濃郁豬肉味,肉質嫩滑,不韌、不乾。肥瘦相間分明,高質。一口咬下去,咔嚓,嗯,表皮酥脆、鬆脆,入口輕咬就有一種脆化掉的感覺。這種就對了!最喜歡就是叉燒帶點燶邊,伴隨陣陣豬油的甘香,超好吃

燒味三樣拼盤 $168+$30燒鵝

燒味三樣拼盤

最喜歡就是叉燒帶點燶邊,伴隨陣陣豬油的甘香,超好吃的。 100分
燒味三樣拼盤

可能有好多燒味店都係由中央工場製造,到我哋食嘅時候已經過咗一段時間,但【大壹燒鵝】就係定時烤製燒味,咁就SURE到新鮮熱辣啦!
藍田小炒皇 $98
每一間餐廳都有佢本第既小炒皇特色,呢度就係內有「芋頭條、蒜心魷魚鬚、腰果、紅椒、黃椒、銀魚乾銀魚乾、洋蔥、蝦粒」,我比呢間既小炒皇真係有101分。
藍田小炒皇

相信炒的時候一定要把控好火力,火力要猛,鑊氣十足,夠香辣惹味,而且一點也不油膩。雖然這個小菜成本不低, 但卻非常足料美味。
藍田小炒皇

整體今晚點既食物都好有水準,印象中,在香港未食過一碟無是叉燒、燒肉還是燒鵝皆滿意的燒味拼盤,【大壹燒鵝】好可能係第一間。難得「叉燒、燒肉、燒鵝」同樣出色,期待會盡快開多一點分店。
藍田小炒皇
My families and I went to a restaurant called "Kitchen One Roast Goose "(大壹燒鵝) located in Shop 1A, 2-4 & 6A, G/F, Kai Tin Tower, 51-67 Kai Tin Road, Lam Tin(藍田啟田道51-67號啟田大廈地下1A, 2-4及6A號舖).BBQ combo set with rice noodles soup燒味雙拼湯河HKD$63The roasted goose with crispy skin , juicy succulent tender meat underneath...Incredibly affortable price!value for money!!recommended!!"Soy sauce prawns"豉油皇大蝦HKD$138..The prawns are properly deveined!!..nice seasoning.The prawns are large in size."Stir fried Bee

(大壹燒鵝) located in

燒味雙拼湯河
HKD$63

"Soy sauce prawns"
豉油皇大蝦
HKD$138

"Stir fried Beef rice noodles"
乾炒牛河
HKD$88

• BBQcombosetwithricenoodlessoup 燒味雙拼湯河
2021-07-18 676 浏览
今次去藍田幫個客人睇風水,睇完之後重諗緊去邊到食晚飯,點知見到對面有大壹燒鵝,兩話不說入去幫襯.原因係..... 曾經幫襯過銅鑼灣店,叉燒一級掂,所以又想同叉燒約會.今次好奇怪,打開份 menu 竟然出現選擇困難症,秘書助手完全無意見而我又好多菜式想食,但肚只得兩個!最想食乳豬,點知售罄,okay,減少一個選擇煩少一個,最後點咗叉燒併燒鵝,豉椒炒蜆同松鼠魚.細細個曾經哽魚骨,唔多唔少抗拒食魚,大壹嘅松鼠魚起哂D最恐怖嘅魚骨,啖啖魚肉,外脆魚肉超嫩滑,再加上偏甜嘅甜酸汁,滿意.炒蜆除咗蜆要新鮮之外,就係蜆肉無沙,食咗半碟,一D沙都無,要俾個 like,因為我超怕食雞蛋有蛋殼,食蝦有腸,食蜆有沙.之前我都講過,依家好多燒味店,油雞燒鴨燒鵝經常出現一個現像叫"假滿足",即係望埋去好似份量足夠,食落跟本無肉,有皮有骨係無肉,大壹燒鵝份量足,無出現假滿足,有相有真相,而且皮脆肉嫩,唔點酸梅醬已經好好味,而我亦都無點甜梅醬,俾第二個 like!人生,係要享受,要精彩,要樂趣開心,唔係要長壽,食舊叉燒都話要健康,唔要肥唔要燶,又瘦又唔甜,攪到口感硬又淡味,邊好味邊有人生樂趣㗎!見到大壹嘅叉燒,隔住塊

見到大壹嘅叉燒,隔住塊玻璃都覺得正,一件叉燒有齊黑燶邊同肥肉,入口有甜味又有黑燶邊嘅香口感又有肥肉嘅較鬆軟感,有齊三種口味!感動!

咁先係享受人生樂趣㗎嘛!咁先感覺人生有希望嘛!

• 豉椒炒蜆
  • 松鼠魚
  • 燶邊半肥瘦叉燒
2021-07-16 389 浏览
呢日放工去咗搵朋友打機,順便係佢屋企附近一齊食飯呢間睇落唔錯所以試吓,朋友都未試過我哋叫咗個三餸一湯嘅套餐包埋白飯同飲品,只係$288都幾抵餸菜嘅選揀都幾多我哋最後決定叫菠蘿咕嚕肉,薯仔牛柳粒同埋雙拼燒味d嘢都幾快上枱,份量都幾多賣相唔錯呢個係例湯,好清甜足料又唔會過咸𥚃面有豬肉馬蹄瓜類等等凍檸茶雙拼燒味揀咗叉燒皇同玫瑰豉油雞隻豉油雞皮薄肉質都好嫩滑,而鼓油都幾入味少少甜唔係死咸,好食!叉燒燒得焦香,肉質柔軟,肥瘦適中而且有豬肉香,有脂香味又唔會過肥加埋香甜嘅蜜汁真係好正必點推介菠蘿咕嚕肉外皮仲係好香脆,熱炳炳夠鑊氣醬汁甜同酸個比例好平衡,唔係好重茄味同醋味個種,好啱我口味而且仲要用新鮮菠蘿薯仔牛柳粒同樣好有鑊氣,好多牛肉粒而且切得較厚身食落有口感味道都唔錯薯仔都好香口又夠淋,好正!下次可以再試吓佢哋其他小炒我同朋友都食到勁飽飽
呢日放工去咗搵朋友打機,順便係佢屋企附近一齊食飯

呢間睇落唔錯所以試吓,朋友都未試過

我哋叫咗個三餸一湯嘅套餐
包埋白飯同飲品,只係$288都幾抵
餸菜嘅選揀都幾多

我哋最後決定叫菠蘿咕嚕肉,薯仔牛柳粒
同埋雙拼燒味

d嘢都幾快上枱,份量都幾多

賣相唔錯

呢個係例湯,好清甜足料又唔會過咸
𥚃面有豬肉馬蹄瓜類等等

凍檸茶

雙拼燒味揀咗叉燒皇同玫瑰豉油雞
隻豉油雞皮薄肉質都好嫩滑,而鼓油都幾入味
少少甜唔係死咸,好食!

加埋香甜嘅蜜汁真係好正
必點推介

菠蘿咕嚕肉
外皮仲係好香脆,熱炳炳夠鑊氣
醬汁甜同酸個比例好平衡,唔係好重茄味同醋味個種,好啱我口味
而且仲要用新鮮菠蘿

薯仔牛柳粒
同樣好有鑊氣,好多牛肉粒
而且切得較厚身食落有口感
味道都唔錯
薯仔都好香口又夠淋,好正!

下次可以再試吓佢哋其他小炒

我同朋友都食到勁飽飽