2024-01-22 13 浏览
之前去天水圍找我朋友拿東西, 所以順便吃飯, 她帶我去一間平日都會吃的餐廳, 裡邊挺大。今次選了牛小排套餐, 及北海道昆布鍋。所以湯是很淨, 可能更能吃到牛肉的牛香。牛多是來自美國,豚肉則來自日本, 會標明貨的來源, 牛肉很香口, 豚肉也是肥瘦適中, 切得厚薄剛好, 刷火鍋一流。我們都點了餃子,冬瓜,娃娃菜等下鍋, 由於是昆布湯, 主要是帶出鮮甜清香味, 不錯!另外有個海鮮, 當中鮑魚很鮮甜, 其實其他海鮮都新鮮, 就意外有飽魚且吃得好滋味所以特別提嘿嘿。這間熟食都不錯, 芝士焗龍蝦很香口, 芝士焗得香脆, 然後龍蝦肉很彈牙又多水, 超鮮甜。芝士年糕也很不錯, 炸的剛好, 裡邊軟綿綿又熱辣辣的芝士, 超惹味。這邊地方夠大, 朋友聚餐吃飯就近找地方是不錯選擇。食物質素也可以~~~大可放心來。

2024-01-22 17 浏览
最近天氣開始轉凍,約左朋友一齊打邊爐諗住暖下個人。見T town呢間居酒屋有任食,就決定試下呢間。入到去環境都闊落,而且唔少人揀係度食晚餐。我地揀左極上安格斯牛小排套餐,平時食開辣野今次想清清地,於是湯底揀左北海道日出昆布豆腐鍋。店員會先送上肉類拼盤同鮑魚海鮮拼盤,然後可以自己再掃QR CODE落單。牛小排油脂分布平均,滿滿的牛肉香味;牛頸脊爽口有口感,咬落好滿足,係我個人最中意嘅肉類;牛板腱口感鮮嫩;豚肉就算碌耐左口感都唔會鞋。海鮮拼盤有鮑魚、蝦、帶子、魚滑同埋魚塊,鮮味十足。另外我地叫左芝士龍蝦,龍蝦肉先起好,再放係殼上鋪滿芝士後焗熟,濃濃嘅芝士香味,而且拆肉好簡單,對於我呢種不太擅長拆殼嘅人黎講真係好方便。龍蝦肉爽口陣牙,配搭芝士味真的一流。熟食我地嗌了午餐肉同天婦羅打個底,兩樣都係新鮮煎炸好,燙口但十分酥脆,很好食。蔬菜方面選擇都多,我地點了秋葵,娃娃菜,粟米,冬瓜,蘿蔔,萵苣,因為湯底唔辣而食到蔬菜本身嘅鮮甜味。飲品方面有盒裝飲品,支裝/冷萃烏龍茶,金銀菊及清酒,我揀了冷萃烏龍茶飲,茶味十足,忍唔住喝了兩大杯。今次同朋友真係食得好滿足,再係天水圍打邊爐嘅話都會揀返呢間!
入到去環境都闊落,而且唔少人揀係度食晚餐。

海鮮拼盤有鮑魚、蝦、帶子、魚滑同埋魚塊,鮮味十足。

2024-01-19 20 浏览
火鍋放題 - 美國牛頸脊套餐·限時100分鐘($248/位/成人價/星期一至五/另加一) ★-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:--:+:-:+:-:+:-:+:—★​失驚無神去天水圍食飯,仲要食放題,喪食🤟🏿QR code自己睇自己點,menu選擇唔算多,冇花巧嘢,各種丸類豆製品類茹菌類蔬菜類佐酒小食簡單壽司(刺身要加錢)小食同甜品;湯底選擇9款,如要鴛鴦另加$20;揀咗養生藥膳醉雞鍋養吓生👵🏼幾好喎,藥材味花鵰味香,雞件滑溜仲要係肥雞🐔肉食代表牛頸脊唔錯,肉類薄切,放湯底拖幾吓食得,新鮮唔梅唔乾柴,不停追加🙂自取飲品櫃有紙包維他檸檬茶菊花茶罐裝汽水冷青酒嘉士佰獅威啤等等;甜品有杯裝雪糕朱古力布朗尼抹茶蕨餅等等;長者有優惠,平成半,見隔離枱幾個長者食好多,樂悠悠🎤放題嚟講表現唔錯,食材新鮮,上餐速度快,無漏單情況;到時到候侍應會出現提醒埋單,唔駛睇時間,效率好高㗎,冇帶錶唔使驚⏰🤭

2024-01-18 15 浏览
天水圍嘅飲食選擇都唔少, 日式居酒屋有火鍋放題就較為少有, 天鳥居酒屋位於天華路T Town北, 輕鐵頌富站一落車行幾步就到, 相當方便。居酒屋內外佈置都好有東瀛風格, 環境舒適。$248美國牛頸脊套餐放題可以任食100分鐘, 相當抵食, QR code 落單好方便。花膠雞鍋湯底夠曬滋補, 煲湯嘅雞件仍然好滑, 花膠好大隻。肉類食材好新鮮, 多款牛肉和豚肉, 尤其喜歡牛頸脊和牛板腱好嫩滑, 和牛丸爽脆彈牙。粟米, 羽衣甘藍和生菜等蔬菜好新鮮, 還有彈牙嘅拉麵和烏冬。多款日式美味小食, 尤其喜歡日式太卷, 紫菜脆香, 壽司飯實淨唔會鬆散, 餡料甜滑有蛋香。日式薯餅香脆, 薯蓉滑溜。黑松露印尼蝦片和炸薯條都很香脆。還有汽水飲品和雪條, 吃喝暢聚, 充滿歡樂氣氛。
天水圍嘅飲食選擇都唔少, 日式居酒屋有火鍋放題就較為少有,

居酒屋內外佈置都好有東瀛風格, 環境舒適。
花膠雞鍋湯底夠曬滋補, 煲湯嘅雞件仍然好滑, 花膠好大隻。

紫菜脆香, 壽司飯實淨唔會鬆散, 餡料甜滑有蛋香。

今日難得嚟天水圍,見呢間餐廳好似幾舒服,就不如試吓食日本嘢啦🤪三文魚🍣三寶丼呢個魚生飯好好味,入邊有三文魚、三文魚籽、黃金魷魚樣樣都好新鮮。好味既魚生搭配海鮮沙律令人口感豐富。調味岩岩好,食得非常過癮。強推!青瓜螺肉清爽可口,青瓜脆度同螺肉鮮甜好鬼夾🥰呢個小食值得一試🥰鹽燒三文魚腩定食🙌🏻魚腩經過鹽燒後口感就更鮮甜,搭配粒粒分明嘅白飯令成個定食更加豐富。而且份量十足,食得好滿足。強烈推薦比鍾意食煎三文魚嘅你😌炸薯條🍟炸薯條🍟口感酥脆,外層炸到金黃色,入面保持左鬆軟的口感,搭配左茄醬就更加好食😋凍檸茶☕️凍檸茶夠清爽,唔會太甜,而且檸檬味道十分濃郁,仲可以任飲!正。小鯛壽司🍣小鯛壽司有濃濃的柚子味,重重柚子香氣,呢個價錢食到深海魚壽司😘抵到爛😊火炙三文魚腩壽司🍣經過火炙後嘅三文魚口感更加豐富,搭配壽司飯,入口即溶,正。呢間日本居酒屋好值得經過過嚟食🤪因為其實好抵食🥰

三文魚🍣三寶丼

青瓜螺肉
清爽可口,青瓜脆度同螺肉鮮甜好鬼夾🥰呢個小食值得一試🥰

鹽燒三文魚腩定食🙌🏻

炸薯條🍟

凍檸茶☕️

小鯛壽司🍣

火炙三文魚腩壽司🍣
經過火炙後嘅三文魚口感更加豐富,搭配壽司飯,入口即溶,正。

呢間日本居酒屋好值得經過過嚟食🤪因為其實好抵食🥰
今晚約左好友打邊邊兩個新界人揀左呢間日式居酒屋我地揀左美國牛頸脊餐$496/2位湯底揀左養生藥膳醉雞鍋(當歸、杞子、北芪、黨參、淮山、當歸粉、蟲草花、紅棗、花雕、鮮雞件、雲苓)滾左之後先飲啖湯,真材實料好香當歸味,超多蟲草花,雞肉嫰滑,正呀!豚肉方面我地比較喜歡鹿兒島茶美豚肉眼多過五花腩豚肉,肉質滑d無咁肥牛肉方面比較喜歡美國特選級牛板腱多過美國牛頸脊,同樣係前者肉質比較嫰滑,後者比較瘦,但兩款都重牛味蔬菜方面:冬瓜片叫左兩碟,吸晒湯汁好有冬瓜盅feel豆類製品:豆腐嫰滑重豆味~蜂巢豆腐、豆卜&山根吸晒d湯無得頂。即炸響鈴超出色,我地前前後後叫左6件,非常脆口,浸1秒真係絕!韓國年糕係長條形~非常煙un估唔到萵荀打邊爐都幾夾~爽同軟都好正芝士年糕外脆內軟~芝士超多炸包皮薯條好驚豔~外脆咬落有d煙un,唔得好油三重芝士大蝦反卷都唔錯,芝士味幾濃青瓜螺肉正常味道粟米香甜,本身想叫牛油粟米,不過已經賣晒必飲生蠔麵豉湯~蠔味幾突出愛蠔人士可以試下飲品櫃自取~都幾多款式揀有烏龍茶、嘉士伯醇滑、獅威啤酒、罐裝汽水、包裝飲料、男山冷清酒等我地拎左烏龍茶同男山冷清酒清酒有大細size,我拎左支大,由於
今晚約左好友打邊邊兩個新界人揀左呢間日式居酒屋

我地揀左美國牛頸脊餐$496/2位

蔬菜方面:冬瓜片叫左兩碟,吸晒湯汁好有冬瓜盅feel
豆類製品:
豆腐嫰滑重豆味~
蜂巢豆腐、豆卜&山根吸晒d湯無得頂。

韓國年糕係長條形~非常煙un
估唔到萵荀打邊爐都幾夾~爽同軟都好正
芝士年糕外脆內軟~芝士超多

炸包皮薯條好驚豔~外脆咬落有d煙un,唔得好油

三重芝士大蝦反卷都唔錯,芝士味幾濃
青瓜螺肉正常味道
粟米香甜,本身想叫牛油粟米,不過已經賣晒
必飲生蠔麵豉湯~蠔味幾突出愛蠔人士可以試下

飲品櫃自取~都幾多款式揀
我地拎左烏龍茶同男山冷清酒

清酒有大細size,我拎左支大,由於朋友揸車唔飲得,可以自己獨飲
飲嚟都幾清,唔算太濃
即使酒量淺都可以一試

甜品方面
甜品方面:我地揀左雪糕泡芙一人一粒、草莓雪糕&焦糖餅味雪糕
泡芙一口一粒,唔錯
另外兩款雪糕都唔錯唔太甜
兩個人加埋一$546~100mins任食真係超飽

調味料亦自由加,仲有日本生雞蛋好多選擇
店員們親切有禮會主動加湯&收碟
上菜速度都好快~
下次想試安格斯既套餐
2024-01-17
  • 蒿荀
  • 美國特選級牛板鍵
  • 鹿兒島茶美豚肉眼
  • 即炸響鈴
今日喺天水圍放工,收工經過一間出邊排咗好多人嘅居酒屋“天鳥居酒屋”決定去試一試,冇諗過比想像中好🤪🤪佢嗰個晚市任食火鍋 “美國牛頸脊套餐”真係好正好多嘢食🥰首先一坐低就即刻已經有一個有牛頸脊拼盤上左先邊食邊叫其他配菜,非常細心體貼牛小排鮮嫩多汁,肉質彈牙,真係好好味🐄🐄同時佢哋嘅刺身拼盤都冇諗過會咁好食。三文魚帶子等等嘅刺身都厚身,大大件非常新鮮😛不得不提佢嘅配菜,例如響鈴都係自家炸,唔係出邊嘅街市貨,好趣好好食😬😬蔬菜拼盤有多款新鮮嘅蔬菜,營養豐富,口感鮮脆🥦🥦另外海鮮拼盤有蝦,有蠔,有脆鯇魚片,每一款都肉質鮮嫩,鮮味十足🐟🍤🍤餐廳嘅環境都好好,好乾淨企理,而且好舒服裝潢有格調,有taste嘅音樂,唔覺唔覺就食咗兩個鐘餐廳嘅職員服務態度都好好,好貼心。佢哋主動同好快咁serve 我地,真係好細心簡單講,收工咁攰嚟呢一度食,真係very gooooood下次一定會再嚟試吓😛
今日喺天水圍放工,收工經過一間出邊排咗好多人嘅居酒屋
“天鳥居酒屋”
決定去試一試,冇諗過比想像中好🤪🤪
佢嗰個晚市任食火鍋 “美國牛頸脊套餐”
真係好正好多嘢食🥰
首先一坐低就
蔬菜拼盤有多款新鮮嘅蔬菜,營養豐富,口感鮮脆🥦🥦
餐廳嘅環境都好好,好乾淨企理,而且好舒服
裝潢有格調,有taste嘅音樂,唔覺唔覺就食咗兩個鐘
簡單講,收工咁攰嚟呢一度食,真係very gooooood
下次一定會再嚟試吓😛
2024-01-16 27 浏览
這家日式火鍋居酒屋的裝潢非常有日本風情,讓人一踏進去就感受到舒適溫馨的氛圍。服務員態度親切有禮,讓人感到賓至如歸。我點了壽喜燒鍋,食材新鮮豐富,其中金針菇、旺菜、鹿兒島和牛丸、響鈴、極上安格斯牛小排、M7澳洲和牛腩肉等都讓人垂涎欲滴。特別推薦他們的黑松露炸薯條和牛肉薯餅,口感香脆美味。炸雞塊和墨魚汁花枝丸也是絕佳的選擇,吃起來非常過癮。最令我驚艷的是他們的牛骨髓和墨魚丸,口感豐富多汁,入口即化。而美國特選級牛板腱更是肉質細嫩多汁,絕對是肉食者的最愛。整體來說,這家日式火鍋居酒屋給我留下了深刻的印象。食材新鮮豐富,服務周到親切,值得推薦給喜歡日式料理的朋友們前來品嘗。

2024-01-15 28 浏览
今次我哋嚟到天水圍商場裏面嘅日本菜餐廳🇯🇵。餐廳喺天水圍其中一個大商場裏面🛍️,無論係喺附近返工嘅朋友過嚟食lunch☀️,或者喺附近住嘅朋友都值得落去試下🏡!.🍱壽司盛(14件)($83)份量超級多😍,而且跟餐仲可以揀小食,仲有免費任斟餐飲🍹。價錢好抵,而且食完真係超級夠飽肚感🌟!壽司嘅味道同口感都唔錯。.🎏手卷兩件午市套餐包埋嘅小食,我哋就揀咗手卷✌🏻。裏面有三文魚手卷,同埋芥辣八爪魚手卷。要讚吓手卷魚生嘅份量好足😍,三文魚手卷食到落最底👅,仍然啖啖三文魚刺身,超級滿足💕。.🐟吞拿魚三文魚子丼($128)我哋仲試咗呢一款壽司長推介嘅刺身丼🌟,用料真係好好。三文魚子同吞拿魚蓉嘅份量都好多🤤。三文魚子仲有柚子調味🍊,酸酸甜甜嘅果香,加埋口裏面粒粒爆開嘅鹹香滋味💥,好送飯。吞拿魚蓉嘅份量都好厚💕,香濃軟滑嘅感覺,配埋日式蔥花嘅香辛味道🌱,好味。
🍱壽司盛(14件)($83)
🎏手卷兩件
🐟吞拿魚三文魚子丼($128)
2024-01-15
午餐
2024-01-15 18 浏览
#五花腩豚肉餐 ⭐️⭐️⭐️⭐️#椰子雞鍋 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️最近我去左間火鍋餐廳,通常任食火鍋得幾款普通湯底選擇,但呢間佢哋嘅任食火鍋仲要有埋椰子雞鍋湯底選擇,又幾抵食喎!⭕️湯底好足料好多椰子肉⭕️多款配料選擇中式日式都有⭕️黑松露印尼蝦片必點⭕️黑豚QQ水餃真係好Q彈⭕️服務態度好會盡量配合你要求⭕️環境好有特色日式得來又復古其他熟食推薦:黑松露印尼蝦片雪糕糯米糍芝士炸蝦壽司卷芥末八爪魚炸雞薯條
#五花腩豚肉餐 ⭐️⭐️⭐️⭐️

芝士炸蝦壽司
芥末八爪魚
炸雞薯條
2024-01-14 23 浏览
入開天水圍都會去👇這間日本食店開餐🥢@tentori_lzakaya👆環境舒適又有居酒屋 feel🏮最近🆕新出任食火鍋放題🔥🙋‍♀️火鍋控約埋牛魔王朋友一齊去滾 la~~😚美國牛頸脊套餐 100分鐘任食火鍋配料+小食+甜品超過70款😋火鍋湯底揀咗養生藥膳醉雞鍋🐔隨餐奉送精選肉類拼盤🥩👭兩個食肉獸主攻牛肉😚肉肉好優質 肉片夠厚身❤ 牛頸脊油花👌入口軟嫩😋牛板腱有嚼勁 牛味濃郁 食肉食到飽 🐮🐮🐮🐮小食炸物 🍤 壽司 🍣 黑松露印尼蝦片👍如果飲得的話 不防飲多幾支清酒🍶清甜又有香濃既米氣 正呀~
入開天水圍都會去👇這間日本食店開餐🥢

牛板腱有嚼勁 牛味濃郁
食肉食到飽 🐮🐮🐮🐮

小食炸物 🍤 壽司 🍣 黑松露印尼蝦片👍
如果飲得的話 不防飲多幾支清酒🍶
清甜又有香濃既米氣 正呀~

2024-01-11
2024-01-13 19 浏览
間唔中都會去天水圍嘅T Town 商場行街,今次lunch 就去左呢間親民價格嘅居酒屋。餐廳裝修主打日式居酒屋嘅風格,好似極速去左日本一趟🤣而且,佢午餐仲要係免加一!➰ 吉列豬扒定食 $67 吉列豬扒炸到金黃香脆,食落鬆脆唔硬。小食方面則揀選左牛肉薯餅 ,都係炸到好鬆脆,食落有牛肉醬嘅涵料!➰ 串燒北海帆立貝手打烏冬 $82一上檯就見到兩大串嘅北海帆立貝,佢粒粒都大大粒,好飽滿,配上醬油後味道更佳!手打烏冬好彈牙,份量足夠。小食方面則選擇了日式抹茶蕨餅,好軟糯仲好香綠茶味!➰ 活赤貝刺身 $60冰震活赤貝刺身真係好新鮮,食落好爽口。➰ 柑桔檸檬百香果茶 (餐飲)無甜嘅柑桔檸檬百香果茶真係好天然,午市餐飲仲可以無限量添加,性價比高。

➰ 吉列豬扒定食 $67

➰ 串燒北海帆立貝手打烏冬 $82

➰ 活赤貝刺身 $60
冰震活赤貝刺身真係好新鮮,食落好爽口。

➰ 柑桔檸檬百香果茶 (餐飲)

之前黎食過依間日本菜既午市壽喜燒好高質 , 天氣轉凍 , 見到有放題即卡約埋朋友黎一齊食揀左極上安格斯牛小排套餐 . 湯底選擇都好多 . 最後揀左人氣之選既滋補花膠雞鍋補補佢 , 入面落足料 , 有好多雞件 , 雞肉香滑鮮甜首先贈送左個擺盤好精美既肉類拼盆 , 入面有齊唔同肉類 , 好食仲可以瘋狂 encore , 其中牛胸爽 , 牛板腱超出色 , 好香牛味 , 肉質好軟腍 另外仲有送刺身拼盆 , 海鮮拼盆 , 食材用料高質又新鮮 , 其中甜蝦好鮮甜惹味脆肉鯇魚 , 必食 , 超爽口彈牙 , 魚肉香滑菜類選擇都都多 , 嗌左萵荀 , 秋葵 , 白蘿蔔 , 冬瓜, 唐生菜 , 粟米 , 秀珍菇 , 蜂巢豆腐 , 打邊爐都可以好健康芝士年糕 , 好 juicy 既芝士 , 食過番層味黑松露印尼蝦片 , 好特別既小食 . 蝦片好香脆可口甜品都有唔少 , 雪糕泡芙好味 , 再加左原味雪糕糯米滋 , 抹茶味雪糕糯米滋 , 益力多味雪糕杯 , 解膩之選

脆肉鯇魚 , 必食 , 超爽口彈牙 , 魚肉香滑

芝士年糕 , 好 juicy 既芝士 , 食過番層味

黑松露印尼蝦片 , 好特別既小食 . 蝦片好香脆可口

2024-01-11 14 浏览
有個住係天水圍嘅朋友帶咗我去佢住附近嘅天鳥居酒屋,佢話性價比好高,有提供火鍋放題,我覺得都幾得意所以就跟佢入去食🤣餐廳環境都幾有日式風格,因為係居酒屋嘛🏮座位都幾闊落舒服!我地叫咗$248嘅美國牛頸脊套餐放題🐮可以任食100分鐘⏰火鍋底我地揀咗胡椒豬骨,真係好香濃味美!🍲火鍋肉類方面,我地試咗美國牛頸脊、美國特級牛板腱同鹿兒島茶美豚肉眼🥩美國牛頸脊肉質鮮嫩,有啲油花,入口即化;美國特級牛板腱肉質細嫩,有濃郁嘅牛肉香味;鹿兒島茶美豚肉眼就係嫩滑多汁,脂肪分佈均勻💕呢度嘅火鍋配料選擇都好多🤘🏿鹿兒島和牛丸肉質鮮嫩彈牙,入口即化;牛小腸鮮甜有咬勁;阿中香菇貢丸彈牙有嚼勁;墨魚丸鮮味十足,口感滑嫩;豆腐吸收咗湯底嘅鮮甜味道,入口滑嫩;即炸響鈴同炸魚皮就係香脆可口;而萵荀同生菜就係增添清爽嘅口感💦除咗火鍋之外,仲有其他小食可以試!生芥辣八爪魚小食辣味十足,配上鮮嫩嘅八爪魚,非常開胃;🐙三重芝士大蝦反卷就係脆皮外脆內軟,充滿蝦肉同芝士嘅美味;🦐黑松露印尼蝦片就係鮮蝦片沾上黑松露醬汁,香氣四溢;生蠔麵噌湯就係清甜鮮美,入口即化🦪甜品~一定要試下佢哋嘅富貴黃金果雪糕杯同雪糕泡芙!😋富貴黃金果雪糕杯就係
我地叫咗$248嘅美國牛頸脊套餐放題🐮可以任食100分鐘⏰
火鍋底我地揀咗胡椒豬骨,真係好香濃味美!🍲
美國牛頸脊肉質鮮嫩,有啲油花,入口即化;
美國特級牛板腱肉質細嫩,有濃郁嘅牛肉香味;
鹿兒島茶美豚肉眼就係嫩滑多汁,脂肪分佈均勻💕
呢度嘅火鍋配料選擇都好多🤘🏿
鹿兒島和牛丸肉質鮮嫩彈牙,入口即化;
牛小腸鮮甜有咬勁;
阿中香菇貢丸彈牙有嚼勁;
墨魚丸鮮味十足,口感滑嫩;
豆腐吸收咗湯底嘅鮮甜味道,入口滑嫩;
即炸響鈴同炸魚皮就係香脆可口;
而萵荀同生菜就係增添清爽嘅口感💦
除咗火鍋之外,仲有其他小食可以試!
生芥辣八爪魚小食辣味十足,配上鮮嫩嘅八爪魚,非常開胃;🐙
三重芝士大蝦反卷就係脆皮外脆內軟,充滿蝦肉同芝士嘅美味;🦐
黑松露印尼蝦片就係鮮蝦片沾上黑松露醬汁,香氣四溢;
生蠔麵噌湯就係清甜鮮美,入口即化🦪

甜品~一定要試下佢哋嘅富貴黃金果雪糕杯同雪糕泡芙!😋
富貴黃金果雪糕杯就係一個絕對吸引嘅甜品,味道酸甜好吸引人🍨
雪糕泡芙都好好食,外層酥脆、內裡綿密嫩滑,加埋香濃嘅雪糕,真係一絕!😍
如果想揾間性價比高嘅天鳥居酒屋絕對值得一試!呢個價錢包咁多嘢食,仲要有啲係嚟自本身居酒屋,質素幾好😋下次真係會再嚟💕
2024-01-02
2024-01-09 31 浏览
今日去咗天水圍搵朋友食飯 好耐冇去過天水圍啦 搭輕鐵去到頌富站一落車就到商場🏬 店鋪裝修好日式 而且都幾新淨 我哋叫咗任食火鍋🍲極上安格斯牛小排套餐可以食足130分鐘!湯底揀咗胡椒豬骨湯 好香好高質 就算叫店員加湯都係加返胡椒豬骨湯 所以個味都冇淡到一開始贈送咗刺身拼盤 特別係帶子好大粒又好鮮甜 另外仲有鮑魚海鮮拼盤 鮑魚好大隻 又有蝦、螺、鯪魚滑送肉類方面 無論係豬定牛都好出色 有極上美國安格斯牛小排 仲有M7澳洲和牛肩肉 仲有其他唔同小食 例如壽司 薯條等等 可惜刺身就要額外加錢啦
今日去咗天水圍搵朋友食飯
好耐冇去過天水圍啦

我哋叫咗任食火鍋🍲極上安格斯牛小排套餐
可以食足130分鐘!

湯底揀咗胡椒豬骨湯 好香好高質
就算叫店員加湯都係加返胡椒豬骨湯 所以個味都冇淡到

一開始贈送咗刺身拼盤 特別係帶子好大粒又好鮮甜

另外仲有鮑魚海鮮拼盤 鮑魚好大隻 又有蝦、螺、鯪魚滑送