2024-07-02
青衣城開左間姚姚酸菜魚😌最特別係佢個裝修~~~Tiffany Blue主調,配上可愛Graffiti襯托😌環境非常舒服🥰我們那天剛好是午飯時間!發它有🌟麻辣香鍋午市套餐 $48!2個人食剛剛好😌揀咗少麻少辣🥰 配鮮牛肉 / 邪惡午餐肉/ 香酥豬扒 / 萵筍片😋最鍾意佢嘅配菜,份量十足!相當豐富,有豆乾條、椰菜花等等蔬菜,加上多款麻辣香料,又麻又辣又夠香相當過癮😌來呢度最緊要試這店的名菜-酸菜魚$138😋這道菜以獨特的湯底和豐富的配料而聞名,湯底酸辣鮮香,配料中的豆芽、豆皮和木耳增加了口感的層次感,用新鮮採購的鱸魚,份量好足👍🏻魚片大大塊,零魚骨肉鮮嫩多汁😃 搭配酸菜味道非常開胃。。手打檸檬茶 $38這道茶的特色在於使用新鮮的檸檬榨汁,搭配清涼的冰塊帶來了一種獨特的口感多多桃膠椰奶,桃膠處理得乾淨,一杯份量滿滿,同椰奶都幾配。
手打檸檬茶 $38
多多桃膠椰奶,桃膠處理得乾淨,一杯份量滿滿,同椰奶都幾配。