2022-11-17 20 浏览
🔹️尚夢・茳煳🔹️《尚夢・茳煳》滿有古代江湖氣派既感覺🤭 掃安心出行前見到門口位置有幾款唔同既貓貓擺設,好可愛。店內裝修充滿時尚感,牆壁上都有刻畫可愛既貓貓,望到都好有親切感。而食物擺盤精緻得黎又不失傳統既味道👍好讚🫕足料燉湯燉湯由豐富既材料炮製而成,清淡又帶出食材鮮味有爉燭盤在底,可以令燉湯保持溫暖,呢個天氣飲好正🤭🥢石榴果乾糖醋咕嚕肉 ($128)朋友第一眼見到用果醬畫上一個心形,又真係幾似喔,成道中菜都sweet左🤭 糖醋汁酸酸甜甜,咕嚕肉煮得好入味及鬆軟,配石榴及菠蘿兩種水果,與果乾食真係零舍開胃🥢風味客家梅菜扣肉包 ($138)扣肉醇香軟嫩,肥瘦均衡,肥而不膩,把扣肉梅菜夾入包內,一次過享受多種食材,好滿足🍚茳煳炒飯 ($112)飯炒得乾身且粒粒分明,好有鑊氣,炒飯既材料都好豐富,有瓜菜粒、蛋白、鹹蛋黄,加入鹹蛋黄做出金沙既口感,好正🧁甜點 及 🫖普洱茶
🔹️尚夢・茳煳🔹️

🫕足料燉湯
燉湯由豐富既材料炮製而成,清淡又帶出食材鮮味
有爉燭盤在底,可以令燉湯保持溫暖,呢個天氣飲好正🤭

🥢石榴果乾糖醋咕嚕肉 ($128)

🥢風味客家梅菜扣肉包 ($138)

🍚茳煳炒飯 ($112)

🧁甜點 及 🫖普洱茶

2022-11-16 24 浏览
首先要讚咗佢嘅服務先🙈 係我仲睇緊食咩嘅時候,staff好好咁幫我斟咗茶,好論盡嘅我係睇menu嘅時候倒瀉咗杯水🫠 仲要自己都唔知,staff完全冇怨言即刻幫我處理🫶🏻 服務質素同反應都幾好😛 仲有我哋點咗幾樣餸,佢上咗第一碟,我哋好快食哂,佢會自己催廚房快啲👍🏻 唔洗客先出聲,我覺得都幾caring💗我最想推介嘅一定係風味容家梅菜扣肉包(荷葉包) $138,其實老實講自己就唔太中意食呢啲油膩嘢,但屋企人中意,仲要寫明係招牌菜,所以就叫咗😂 不過真係令我喜出望外😳 首先我完全唔覺得油,仲要夾落嗰荷葉包出奇地覺得好食😋 啲梅菜就咁食都唔會太咸,起碼唔會有種一定要叫白飯嘅衝動😂總括嚟講性價比都幾高😎

2022-11-13 41 浏览
Wan Chai New Cantonese Chinese Restaurant The restaurant is quite comfortable and elegant, full of new style without losing the traditional taste. Scalloped Winter Melon Soup Clear but not greasy, Zhongyou original grain scallops, clearing heat and nourishing yin. Keep the temperature at the bottom of the candle holder, the soup can be kept warm and drink it, don't worry it will freeze, this kind of stew is not bad  Crispy Beef Noodles ($98) Cooked with A5 Wagyu beef, you won't be stunned

Scalloped Winter Melon Soup

Crispy Beef Noodles ($98)
Cooked with A5 Wagyu beef, you won't be stunned if you bite down on it. With the homemade sauce, the taste is crispy on the outside and soft on the inside. It can be said to shock the taste buds.

Pan-fried Dragon Balls ($298)
The boss said that the fish is delivered fresh every morning, ensuring daily freshness. It is true that you can know the dragon and the phoenix when you bite it. The meat is very tender, the skin is crispy, and the umami is extremely delicious.

Fried Rice Noodles with Osmanthus Salted Fish Paste ($108)
The rice noodles are refreshing and chewy. My grandmother compliments him a lot. The salted fish is fragrant, and the seasoning and cooking methods are just right.

Turmeric Caramel Egg Stew ($68)
Mile to both the food in addition to the quality of the food is guaranteed, the ingredients and cooking methods are relatively healthy. This caramel stewed egg is added with turmeric. Ginger has super anti-oxidant power, which can enhance the resistance and absorb better after meals. This dessert must not be missed!
2022-11-09 62 浏览
今日和朋友去到灣仔行街,行到晚飯時間,見到有間中菜館。入到店舖,這裏裝修得很有格調、精緻高雅,而且地方寛敞舒適。點了一個美極香煎龍躉球,龍躉球表面煎到金黃色,入口一疏疏的龍躉肉很有口感,而帶有少少魚皮煙煙韌韌的感覺,龍躉魚肉大大塊,並沒有骨,啖啖肉我十分喜歡。這個尚夢終極小炒王,有很多材料,有韭菜花,蝦乾,魷魚,帶子,表面鋪滿炸到卜卜脆的白飯魚仔,好惹味👍。這個薑黃炒飯,師父值得一讚,飯身炒得很乾,每粒飯身都沾滿醬料,而且粒粒分明,證明師父有多年經驗,好味又爽,正!正!這個時日精選燉湯,每日不同,令你每次來都有驚喜,燉湯味道鮮味,飲得出真材實料,飲完沒有口喝的感覺,老闆好細心,因為煲底有蠟燭一路保溫,當你飲時很暖身,值得一讚。甜品是桂花糕,全自家製,冰凍的糕身入口陣陣的桂花香,不得了,正!
今日和朋友去到灣仔行街,行到晚飯時間,見到有間中菜館。
入到店舖,這裏裝修得很有格調、精緻高雅,而且地方寛敞舒適。
2022-11-09 34 浏览
今日出咗灣仔整啲文件,順便約埋朋友去行街食飯,朋友知道我鍾意食中餐,特登帶我去試呢間餐廳,我覺得好好食,所以喺度推介一下。尚夢.茳煳。地址係灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖。入到去餐廳見到裝修得好整潔好有格調,仲有好多卡位同吧枱,喺度飲杯茶,傾吓計,食飯感覺都幾舒適。坐低點完菜就送上熱茶,透明嘅茶壺加上有蠟燭座保溫,除咗好睇之外保證茶一定夠熱。燉湯,每一盅燉湯都係會用蠟燭座保溫,保證每一啖湯都係熱辣辣,入口味道好清甜,完全將瘦肉同響螺頭味道融入左個湯入邊。又香又清甜真係好好飲。美極香煎龍躉球 298 元,龍躉球煎到金黃色賣相非常之好,一上枱已經聞到香氣撲鼻。龍躉皮食落去又香又脆,魚肉味道非常鮮甜,加上少少焦香,肉質比較結實外脆內嫩。魚肉仲保留到肉汁咗,大廚控制得個火候啱啱好,廚師非常有水準,值得一讚。尚夢終極小炒王 188元,小炒皇材料好豐富炒得好有火候,韭菜花,蝦乾,銀魚仔,菜脯,魷魚,鮮蝦,韭菜花完全吸收晒其他材料嘅鮮味,食落去香脆爽甜,同其他味道夾埋一齊,味道好有層次又有口感,用嚟配飯真係一絕,非常惹味,香口。 抗氧化薑黃炒飯 $108元,睇到個名都好想食,薑黃係有抗氧化作用最啱女

抗氧化薑黃炒飯 $108元,
睇到個名都好想食,薑黃係有抗氧化作用最啱女士食用,薑黃炒香左一啲都唔辣,而且味道仲好易入口, 又夠飽肚, 炒到金黃色米飯粒粒分明,有少量嘅瓜粒作為配菜,入口有口感
  • 是日燉湯
2022-11-07 45 浏览
📍尚夢・茳煳 灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖 🦔⸒⸒XO醬陳村粉蒸斑片 $148午市套餐包括是日燉湯、開胃前菜、茶同甜品😬是日燉湯下面有火熱住~ 都有啲湯渣 飲完好解膩👍🏻斑片一共有5塊 食落好滑又冇乜骨🤍 有啲XO醬所以食落去辣辣地~ 陳村粉可以點豉油食甜品就係細細件一口糕 食落去甜甜地 都幾滑頭抽安格斯乾炒牛河 $128牛肉嘅份量都唔少 牛河食落幾入味 有芽菜、蔥等加入去炒如果食哂成碟覺得有啲油膩嘅話 可以飲啖湯解膩 飲品就揀左熱檸茶 熱飲唔使加錢 如果凍飲就要加兩蚊😆🔖 @mrkonmrswu
📍尚夢・茳煳
灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖 🦔⸒⸒

XO醬陳村粉蒸斑片 $148
午市套餐包括是日燉湯、開胃前菜、茶同甜品😬
是日燉湯下面有火熱住~ 都有啲湯渣 飲完好解膩👍🏻
斑片一共有5塊 食落好滑又冇乜骨🤍
有啲XO醬所以食落去辣辣地~ 陳村粉可以點豉油食
甜品就係細細件一口糕 食落去甜甜地 都幾滑

頭抽安格斯乾炒牛河 $128
牛肉嘅份量都唔少 牛河食落幾入味 有芽菜、蔥等加入去炒
如果食哂成碟覺得有啲油膩嘅話 可以飲啖湯解膩
飲品就揀左熱檸茶 熱飲唔使加錢 如果凍飲就要加兩蚊😆

🔖 @mrkonmrswu
2022-11-06 30 浏览
🍵玻璃茶壺精緻高級再加埋個熱底座,成餐飯都飲到暖笠笠嘅香茶🥄松茸燉螺頭湯$78(每日不同的廚師燉湯)燉湯+熱底座成件事已經好正,一開蓋就聞到好香嘅燉湯味,清香松茸加鮮甜螺頭,飲落滋陰順喉🥢尚夢終極小炒皇$188小炒皇通常有好多不同嘅配料炒埋一碟,而呢度嘅特色就喺好多香脆嘅小魚鋪滿成碟菜面上,脆卜卜好惹味,其他食材有鮮蝦、蝦乾、魷魚乾、韭菜花、紅椒絲及甜菜譜,炒得惹味香口🥢秘製宮廷香烤骨(微辣)$178原件腩排用煲上,堂上即席切開六舊,夠哂儀式感,腩排已去骨,所以做到好似五花腩嘅賣相及口感,但又無五花腩咁油膩,非常軟淋香濃🥢茳煳炒飯$112 米飯炒得粒粒爽口分明,材料食到有金華火腿、杞子、菜粒、鹹蛋黃及甜菜脯,全部切得細細粒,每啖炒飯都啖啖有料,鹹香又惹味 🍮杞子桂花糕超足料嘅杞子桂花糕,清甜芳香,糕面有一小撮嘅桂花醬,好獨特嘅口味,好似喺桂花混合咗咸柑桔蓉,使到淳樸嘅桂花糕增添咗無限層次😋食埋個甜品,非常滿足無論係茶壺及燉湯嘅燭臺以及服務態度,每個細節位都到位貼心👍另外,腩排去骨嘅香烤骨以及桂花糕面嘅桂花醬都創意創新👍發現有二樓,原來係VIP房可以食私房菜,下次可以約埋朋友試下先🤩魚堅
🍵玻璃茶壺精緻高級再加埋個熱底座,成餐飯都飲到暖笠笠嘅香茶

🥄松茸燉螺頭湯$78(每日不同的廚師燉湯)

🥢尚夢終極小炒皇$188

🥢秘製宮廷香烤骨(微辣)$178

🥢茳煳炒飯$112

🍮杞子桂花糕

😋食埋個甜品,非常滿足

無論係茶壺及燉湯嘅燭臺以及服務態度,每個細節位都到位貼心👍

另外,腩排去骨嘅香烤骨以及桂花糕面嘅桂花醬都創意創新👍

魚堅總評
性價比 4👍
(以5👍為滿分)
2022-11-06 1608 浏览
☘️上星期二尼格訪掛咗三號風球,因為一早book 咗去睇個digital art fair出咗中環,就順便搵地方食埋晚飯至返屋企,朋友推介就嚟咗呢間有點隱世味道嘅中菜館,個名好有意境😊☘️因為時間有點早(未夠七點)所以人不多,坐定定後經理來打招呼為我哋介紹菜單,順便幫我哋開咗壺玫瑰花茶,茶用壺一直熱著保溫,很貼心👍☘️同朋友研究咗一輪菜單,最後我哋點咗燉湯,一魚一肉一主食,食物比我哋預期好,呢度啲食材新鮮,個廚師手勢唔錯,我哋最後全部清哂一件不留😜#海底椰燉雞湯 - 個湯好潤好清甜,可以睇得出用料好足,而且係連住個火熱住,唔會未飲完就凍哂,很細心👍#香煎龍躉球 - 魚肉好結實爽口,食得出好新鮮,味道調得剛剛好#脆炸牛面頰肉 - 呢個肉好軟糯,個脆皮很鬆化,配合個自制醬汁好開胃#咸魚蓉炒米粉- 份量超級大,咸魚蓉料一啲都唔慳,啖啖都好香咸魚味,我最鍾意佢係炒得乾身又唔會好油,米粉軟硬適中唔會淋pat pat👍 ☘️食飯途中見有好多熟客,亦有街坊訂外賣,估計佢哋嘅水準都應該好穏定所以吸引唔少熟客不斷幫襯😊

2022-11-01
2022-11-05 34 浏览
尚夢・茳煳 (灣仔).餐廳環境舒適,係灣仔站步行5分鐘就到,岩哂想同朋友黎食特色中菜 飲杯野傾下計嘅地方.美極香煎龍躉球- 上碟精緻,每件魚連結左啲龍躉魚皮,少彈牙.尚夢終極小炒皇- 以為上面金黃係蛋絲,原來係魚乾仔炸到金黃。有海量韭菜,仲有肉絲,魷魚🦑,蝦等。.茳煳炒飯 - 有杞子,飯入面仲有啲鹹蛋黃,食落去會有層次感,呢個飯反而驚喜不大,但尚算炒到粒粒分明 夠乾身.尚夢・茳煳 (灣仔)灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖
尚夢・茳煳 (灣仔)

美極香煎龍躉球- 上碟精緻,每件魚連結左啲龍躉魚皮,少彈牙

灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖
2022-11-04 59 浏览
最近聽朋友講譚臣道開咗間新派嘅中菜餐廳,所以今日放工就同朋友嚟咗試試,餐廳環境舒適之餘相當乾淨,而且冷氣都非常夠,坐坐下重有啲凍添 😂 洗手間亦非常雅緻同乾淨,大致上非常滿意,之後就試埋啲食物質素。餐牌超級多菜式,諗住想試試皇牌菜紅燒牛臉肉,不過同事想食龍躉多啲,所以牛臉肉留返下次先食。味道濃郁而且非常足料嘅燉湯係杞子淮山雞湯。六件香煎龍躉球,件件都啖啖肉超級正,肉質非常之鮮嫩,食完返唔到轉頭。尚夢終極小炒皇果然無改錯名,用左好多貴食材,有蝦乾、珊瑚蚌、帶子同其他配料,所以食起嚟相當惹味。茳糊炒飯相當有特色,用咗菜甫、蛋白、杞子等材料炒成,味道出奇地相當有驚喜,出面食唔到嘅味道。最後食埋餐廳自家製嘅芝麻糯米糍,為呢餐高級中式晚餐畫上句號。
味道濃郁而且非常足料嘅燉湯係杞子淮山雞湯。
2022-11-03 39 浏览
最近吃西餐吃太多,今晚忽然想轉轉口味,吃中菜!今日跟朋友去看完Digital Art fair, 感覺很新鮮, 所以選的餐廳都要配合此風格, 新鮮得來,氣氛要輕鬆自在。朋友就上網找到這家尚夢。主打新派中菜,但揭著菜牌,都有很多熟悉的菜式, 不過擺盤調味是增加了特色。我們二人點了脆皮牛臉肉,美極香煎龍躉球, 桂花魚蓉炒米粉, 應該夠了吧。朋友在等時說冷, 因為今天轉涼,剛才又淋了雨, 我怕他感冒,於是又再加點了兩份燉湯。是日燉湯是海底椰燉雞湯, 滋潤得來又補身。燉湯以蠟燭爐座熱著, 所以啖啖熱湯很暖胃。牛臉肉本來要煮得很腍軟才好吃, 但這樣質感就會差點, 但他們裹了一層脆漿再炸, 口感就變得酥脆香口了。煎龍躉球龍躉很厚身, 啖啖肉,但很嫩滑。調味不過重,吃到魚味。今日只是家常便飯,所以沒點太多或太花巧。下次人多就想嚐嚐三色芝士龍蝦伊麵,因為真的太耐沒吃過芝士焗龍蝦伊麵底了。最後吃個主食, 桂花咸魚蓉炒米粉, 桂花味其實很淡,就上桌時聞到有點香, 不過以咸魚蓉炒米粉,真的很香口, 米粉炒得乾身,好好味。

2022-11-01
2022-11-03 35 浏览
今日同媽咪過開海,黎呢間位於灣仔既中菜館食個午餐😉餐廳位於旺中帶靜的位置環境格局符合中菜廳風格,被安排坐沙發位,坐得好舒服☺️店員服務態度理想,有基本禮貌,即使已經提供暖水壺,都會主動幫手加水到茶壺🥰午餐選擇有十多款,詳情可參考圖片價錢已包括前菜,燉湯,主菜,飲品同甜品,毋須加一,灣仔黎講非常抵食🫰🏻主菜配白飯🍚仲可以轉燕麥飯前菜係醃製左的青木瓜同紅蘿蔔🥕,非常入味,酸酸地的醋味好開胃🤞🏻燉湯器皿好細巧精緻,仲有蠟燭係下面令湯一直保持溫熱狀態👍🏻燉湯份量應該有1.5飯碗,飲到有淮山,黨參,玉竹,紅棗同瘦肉,湯非常清甜又唔油膩😉瘦肉仲好有豬味🙂飲品揀左玫瑰花茶🌹,個茶壺好靚❤️同樣有蠟燭坐住保持溫度玫瑰味好清香,就算沖左好多次水都仲飲到淡淡玫瑰香☺️甜品兩款都唔同,一個芒果布甸,另一個係綠茶斑蘭椰子糕布甸芒果味濃,仲有少少清新柚子肉係裡面🥳斑蘭糕斑蘭椰子味重,食完仲有少少綠茶香回甘的味道😋==========🔹XO 醬陳村粉蒸斑片(午餐價 $148)用一個大蒸籠上菜,底部鋪上荷葉仲配上特製豉油,唔會過鹹斑片有5大片,魚🐠非常新鮮,魚肉雪白有魚味,肉質鮮嫩有咬口陳村粉份量都唔少,配上唔算太辣的X
今日同媽咪過開海,黎呢間位於灣仔既中菜館食個午餐😉
餐廳位於旺中帶靜的位置
環境格局符合中菜廳風格,被安排坐沙發位,坐得好舒服☺️
午餐選擇有十多款,詳情可參考圖片
主菜配白飯🍚仲可以轉燕麥飯
燉湯器皿好細巧精緻,仲有蠟燭係下面令湯一直保持溫熱狀態👍🏻
飲品揀左玫瑰花茶🌹,個茶壺好靚❤️同樣有蠟燭坐住保持溫度
玫瑰味好清香,就算沖左好多次水都仲飲到淡淡玫瑰香☺️
甜品兩款都唔同,一個芒果布甸,另一個係綠茶斑蘭椰子糕
布甸芒果味濃,仲有少少清新柚子肉係裡面🥳
斑蘭糕斑蘭椰子味重,食完仲有少少綠茶香回甘的味道😋
==========
🔹XO 醬陳村粉蒸斑片(午餐價 $148)
用一個大蒸籠上菜,底部鋪上荷葉
仲配上特製豉油,唔會過鹹
斑片有5大片,魚🐠非常新鮮,魚肉雪白有魚味,肉質鮮嫩有咬口
陳村粉份量都唔少,配上唔算太辣的XO 醬好易入口
平時係酒樓食陳村粉會覺得油膩,但係呢個唔算好油
==========
🔹陳皮蒸安格斯牛肉餅(午餐價 $128)
份量好足,陳皮味好突出而且好香
牛肉餅牛味重而且非常嫩滑有咬口,仲加入少量馬蹄提升食物層次感
食得出選料好上乘🥹
食到底會略嫌多左少少油,但食完又唔會膩😀
==========
🔹椒鹽魷魚鬚(下午茶價 $68 連飲品)
因為食物高質所以追加左一個下午茶😂
魷魚鬚好新鮮,魷魚味夠,肉質有嚼勁
以少量七味粉同鹽去調味,非常香脆可口😌而且粉漿唔厚👍🏻
==========
同店員傾開知道呢度樓上提供不同大小的房間,每間房都有最低消費,環境衛生舒適🫠
整體用餐體驗好滿意,媽咪都讚口不絕🥰食完仲唔覺口渴同滯,下次一定會再黎🫰🏻
2022-11-02 60 浏览
每次行這條街,見到這間有詩意中菜館名,好想入去吃,今晚同朋友夾到時間,入去少見裝修好有時代感加古色感,坐下看了餐牌叫了石榴果乾糖醋咕嚕肉石榴果乾細細粒,連咕嚕肉一起入口,酸酸甜甜,特別入味同香糖醋味桂花咸魚蓉炒米粉米粉幼身,炒得好爽滑,特濃桂花同咸魚香味香煎龍蠆球大件,煎得好香口,龍蠆厚身,入口鮮魚香味,爽口嫩滑必食自家制糯米糍 (兩個)糯身特別好軟棉棉同彈口海底椰燉雞湯好濃厚海底椰同雞湯味,雞肉好嫩滑,鮮甜同滋潤之後經理介紹有個下午時段慢活時光,在餐牌小食同飲品各選1款,可帶我們上層看,上層的樓梯掛滿了籃球畫,每間房都掛有不同特色畫

桂花咸魚蓉炒米粉

米粉幼身,炒得好爽滑,特濃桂花同咸魚香味
香煎龍蠆球

大件,煎得好香口,龍蠆厚身,入口鮮魚香味,爽口嫩滑
糯身特別好軟棉棉同彈口

海底椰燉雞湯

好濃厚海底椰同雞湯味,雞肉好嫩滑,鮮甜同滋潤
2022-10-25
用餐优惠
試食活動
2022-11-02 36 浏览
尚夢・茳煳 (灣仔).呢到嘅燉湯係必飲,今日係瑤柱雪梨燉瘦肉,下面有個蠟蠋比你座暖唔怕會凍💜環境舒服,座位寬敞.▪️美極香煎龍躉球▪️.呢到嘅龍躉球真係世界級,之前食過一次籠仔飯咁岩都係配龍躉魚片,佢嘅龍躉再連魚皮充滿膠質💜.▪️尚夢終極小炒皇▪️.上面充滿着脆炸金黃色白飯魚,加上韭菜,魷魚,肉絲等,非常惹味.▪️茳煳炒飯▪️.有杞子,鹹蛋黃嘅炒飯,非常乾身,一粒粒!.📌 尚夢・茳煳 (灣仔)灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️

環境舒服,座位寬敞

▪️美極香煎龍躉球▪️

▪️尚夢終極小炒皇▪️

▪️茳煳炒飯▪️
有杞子,鹹蛋黃嘅炒飯,非常乾身,一粒粒!
📌 尚夢・茳煳 (灣仔)
灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
2022-11-01 33 浏览
呢間中餐廳裝修後以全新形象示人,環境更舒適,座位更舒服,冷氣更充足,洗手間更雅緻。呢度既皇牌菜式係紅燒牛臉肉,而家推出冬日限定炸牛臉肉,外脆內軟,震撼味蕾。打開餐牌,見到有好多選擇。今次點左終極小炒皇,小炒皇好豐富,入面有韭菜花、帶子、魷魚、蝦乾同埋炸白飯魚,好惹味。另外仲點咗鹽燒黃花魚,黃花魚嘅外皮,燒到好香脆,入面嘅肉好嫩滑,食落去有少少辣。煮食方面,點咗桂花鹹魚蓉炒米粉,唔錯。最後,一人點左一碗是日精選燉湯,好好進補一下!
打開餐牌,見到有好多選擇。

煮食方面,點咗桂花鹹魚蓉炒米粉,唔錯。
最後,一人點左一碗是日精選燉湯,好好進補一下!