2019-07-17 114 浏览
老公同女女喜歡去日本旅行的其中一個原因,係喜歡到當地吃燒肉和牛,老公日本旅行時差不多每餐都想吃燒肉。今日帶他們兩父女來到銅鑼灣的尚鮮,這裡的放題主打和牛,頭輪提供8款A5及A4和牛同海鮮拼盤,質素極高,父女兩人大為滿意,女女讚和牛入口即融,老公讚這裡和牛比得上在日本吃的,搵返日本的味道。呢度服務唔錯,店員會先介紹食物,以ipad落單,無出現過漏單情況。海鮮拼盤都好正,有鮑魚,蝦,青口同扇貝,另外可以任點燒蠔。食物種類豐富,有各種肉類,刺身壽司,小食炸物,主食,質素不俗,每樣都點少少試下,滿足曬對日本菜式的慾望。最後每人一杯movepick 雪糕,有朱古力,vanilla , strawberry  3種味道,我們每款要一杯,一家人度過了開心滿足的晚上。

海鮮拼盤都好正,有鮑魚,蝦,青口同扇貝,另外可以任點燒蠔。

2019-07-17
  • 海鮮拼盤
  • 炸物
  • 甲羅燒
  • 清酒煮蜆
  • 燒肉
2019-07-17 122 浏览
When I heard All You can eat Wagyu (A4 and A5) I was skeptical because I thought there's no way it'll be the real thing or any good if it was the real thing. I was wrong, the meat was tender and juicy and had a lot or marbling on it, it was delicious. their other offerings like the seafood wasn't bad either which made the $440 I paid well worth it
  • 燒肉
2019-07-15 122 浏览
每次去日本必吃A5和牛,食完都肉赤赤太貴又吃唔飽,但又抗拒唔到它的誘惑,經朋友介紹一間銅鑼灣A5和牛燒肉放題任食,再經網上評分都很高,嘩正!一於約埋知心好友牛魔王訂位一齊去食餐飽,經侍應帶領安排坐了卡位,餐廳位置寬躺舒適,我們點了$398 A5和牛任食,並附上一盆海鮮拼盤,店員好窩心替我們燒烤處理海鮮,並提意甲羅燒內的蟹膏可配白飯或生菜伴來吃,wow 蟹膏香味直進入我膏尖,至於和牛簡直人間美味,油脂甘香,8種和牛Encore又encore,飽到上頭殼頂👍
2019-07-14
2019-07-15 120 浏览
慶祝生日的飯局,原本打算吃日式放題,不過大夥兒時常都會吃,上網找餐廳時看到這間餐廳正在推廣鹿兒島和牛任食燒肉放題,所以決定來這裡。其實之前來過吃了,質素有保證,介紹給友人亦有新意。除了日本A5和牛外,本身還有各款燒肉(豬牛雞都有)、壽司、刺身、小食、燒蠔放題任食兩小時,另外每人還會送一份海鮮拼盤,有鮑魚、虎蝦、甲羅燒、扇貝、青口。每樣都大大隻,挺新鮮。鮑魚、青口、扇貝肉質結實彈牙。主打牛肉,豬肉及雞肉,食肉獸最愛,牛肉、一口牛、厚切/薄切牛舌、牛頸脊等等,而每款牛肉都有不同的醃料,有原味、岩鹽、炭燒,挺多選擇。本身沒有醃的牛肉,自己加點鹽及黑椒,更將味道昇華,提升層次。有些牛肉的油脂較豐腴,入口好像即溶的感覺。有些肥肉部份佔較少,相對會靭一點,不過脂肪少一點,較為健康。大部分的海鮮都要燒久一點,確保完全熟透,燒至金黃才吃。
其實之前來過吃了,質素有保證,介紹給友人亦有新意。
除了日本A5和牛外,本身還有各款燒肉(豬牛雞都有)、壽司刺身、小食、燒蠔放題任食兩小時,另外每人還會送一份海鮮拼盤,有鮑魚、虎蝦、甲羅燒、扇貝、青口。
每樣都大大隻,挺新鮮。鮑魚、青口、扇貝肉質結實彈牙。
大部分的海鮮都要燒久一點,確保完全熟透,燒至金黃才吃。
2019-07-12 180 浏览
老公是食肉獸,而我則是海鮮控!難得撐枱腳,作為貼心的太太~ 我一早book左IG洗版嘅和牛放題😍 當然亦因為仲有燒海鮮同埋珍寶燒蠔任食!!!一坐低先上了和牛併盤,擺盆精緻而且有標籤每隻肉嘅種類我最喜歡牛小排,輕輕燒一下放在口中,有入口即融的感覺哦~燒蟹膏超鮮甜,同老公一人一半有D唔夠喉... 其他海鮮都好新鮮,特別鐘意鮑魚同蝦。晚市加錢任食燒蠔,我唔覺唔覺食左半打 珍寶燒蠔有番咁上下size,拍埋手掌就知有幾大隻!!不過和牛才是我們的重點!!! 食過併盤知道我們喜歡的部位就瘋狂encore~~~有時都會買和牛返屋企整,但一次過食任食咁多款和牛,(又唔洗自己落手整),呢個價真係抵食👍🏻順帶一提,職員服務唔錯,亦少有放題上菜快又無漏單,期待下次再黎,希望keep住有水準!

一坐低先上了和牛併盤,擺盆精緻而且有標籤每隻肉嘅種類

我最喜歡牛小排,輕輕燒一下放在口中,有入口即融的感覺哦~

晚市加錢任食燒蠔,我唔覺唔覺食左半打
珍寶燒蠔有番咁上下size,拍埋手掌就知有幾大隻!!

• 海鮮拼盤
  • 燒蠔
  • A5和牛
2019-07-11 133 浏览
嘩嘩嘩 ,為左慶祝升職加薪,上網搵搵搵,竟然發現左間任食A5和牛放題😍 仲另送海鮮拼盤一份及任食燒生蠔星期一至日 $398 2小時 (自費,不是試食活動)一黎到會遞上一盤A5A4和牛俾食客每樣試下,中意可以繼續落單任點A5真係好好食,食完A5即刻覺得A4唔夠好🤣 其實仲有好多款豬牛雞,不過我無試,因為主打食A5麻海鮮拼盤有甲羅燒,青口,扇貝,鮑魚,人頭份量,新鮮唔錯另外仲有刺身,壽司,炸物,沙律,小食! 而甜品只有一人一杯movenpick雪糕食完牛,再食泡菜蘿白無咁油膩一坐落卡位,因為著短褲,Sofa有少少油,黏黏地電子版落單勁方便,無漏單👍
星期一至日 $398 2小時 (自費,不是試食活動)

海鮮拼盤有甲羅燒,青口,扇貝,鮑魚,人頭份量,新鮮唔錯

另外仲有刺身壽司,炸物,沙律,小食! 而甜品只有一人一杯movenpick雪糕

食完牛,再食泡菜蘿白無咁油膩

一坐落卡位,因為著短褲,Sofa有少少油,黏黏地
電子版落單勁方便,無漏單👍
2019-07-06
2019-07-11 148 浏览
原來香港都有A5和牛放題食!突然好想食燒肉,朋友介紹我嚟尚鮮~一坐低就送一盤海鮮,有甲羅燒、鮑魚、青口、蝦、扇貝,大大隻好新鮮!原來除左和牛,刺身、壽司、燒蠔都係任食,不過我嘅目標都係和牛,呢度嘅和牛係鹿兒島和牛,用pad落單想食幾多就落幾多片~飲品都係雪櫃任拎,最後仲包一人一杯movenpick最後都係$398加一/位
原來香港都有A5和牛放題食!
突然好想食燒肉,朋友介紹我嚟尚鮮~

原來除左和牛,刺身壽司、燒蠔都係任食,不過我嘅目標都係和牛,呢度嘅和牛係鹿兒島和牛,用pad落單想食幾多就落幾多片~

飲品都係雪櫃任拎,最後仲包一人一杯movenpick

最後都係$398加一/位
2019-07-11 117 浏览
尚鮮日式燒肉漁市場A5和牛放題.日本A5和牛仼食,除左A5仲有A4 唔同既牛部位食,咁靚既和牛,其實輕輕燒下已經食得,一啲雪氣都無,脂肪比例平均,肉嫩多汁,舊舊入口即溶。.食A5和牛放題仲有時令海鮮拼盤送,當日就有青口丶帶子丶鮑魚丶蟹蓋😍甲羅燒,濃郁嘅蟹膏熱辣辣一口吞落去,全個口都好似比蟹包圍着咁呀!另外新鮮活鮑魚,燒出嚟效果好好食,好有咬口,完全唔使調味都好好味,燒蠔都系仼食家!其實仲有多款剌身,壽司🍣,其他小食,好多種類都係仼食!燒野正,刺身都好正啊!(因為好多時主打一樣野之後其他就麻麻) 三文魚厚切,樣樣都解凍好,食落無雪味,新鮮,赤貝好爽口,鮮甜,我encorn左幾次!食完仲有Movenpick , 真系飽到肚腩上心口!

尚鮮日式燒肉漁市場A5和牛放題

其實仲有多款剌身,壽司🍣,其他小食,好多種類都係仼食!

食完仲有Movenpick , 真系飽到肚腩上心口!

2019-07-11 99 浏览
係香港想食日本A4,A5和牛價錢通常都吾平。早排經朋友介紹話依度有任食和牛放題,而且價錢合理,一於同牛魔王男朋友一試。一坐低店員率先送上一個和牛拼盤,可以試晒A4同A5和牛嘅所有部位,再按照自己喜好無限再encore。店員仲會送上海鮮拼盤,有甲羅燒,帆立貝,鮑魚,大蝦同青口。店員仲會好貼心咁過嚟幫手燒,不過海鮮拼盤嘅海鮮就唔係任食。但係即開即燒嘅生蠔就可以無限encore。除咗日本和牛之外,仲有唔同部位同味道嘅燒肉,個人比較推薦岩鹽口味嘅燒肉。話明係放題,當然唔少得刺身,壽司,各款小食同炸物。刺身新鮮而且幾厚身,炸物亦新鮮熱辣辣,我最愛嘅炸物就係香芋丸,香脆煙靭嘅嘢外皮包着棉密嘅香芋蓉。最後買單嗰陣時店員仲會送上Movenpick雪糕作為甜品。

最後買單嗰陣時店員仲會送上Movenpick雪糕作為甜品
2019-07-11 129 浏览
一直都好鐘意食日式放題,一次過可以食多種美食!見網上有人推介呢間A5和牛燒烤放題,只係$398,仲可以食兩小時,即刻book枱黎試試!餐廳室內環境寬敞,而且唔會煙霧彌漫,裝潢都幾特別,有隻網船吊係天花,令人聯想到同餐廳名字一樣,食物新鮮到好似係海上捉上黎即食一樣☺️.安排好坐位之後,服務員會先講解一次用ipad落order, 120分鐘任食,但會係最後30分鐘前Last order,之後部機就會自動熄機!主角A5和牛到喇!唔好睇我仔人仔細細,佢好鐘意食燒肉,睇下佢個樣幾興奮!好欣賞餐廳將和牛的每個部位貼上名字,咁下一轉再落order時就可以點返自己想食的部位!和牛好新鮮,油脂分佈好平均,呢個size雖然細左少少,但可以試多d唔同部位,一塊一啖剛剛好!呢碟係第二輪的和牛,一樣好好味👍🏼仲有呢個海鮮併盤,係以人頭分配每人每樣一件,鮑魚好新鮮好淋,蝦夠哂大隻!呢個就唔係任食,想再order就要每隻加錢點喇!見到海佈只需加$18可以任食珍寶燒蠔,見到隔離枱order左,每隻蠔都真係手掌咁大隻,睇落都好新鮮!今次我地呢隻焗蠔,都好好味!壽司都幾好味喎!我連點左兩轉,最鐘意鰻魚壽司,好正!最後試埋炸

呢碟係第二輪的和牛,一樣好好味👍🏼

今次我地呢隻焗蠔,都好好味!

壽司都幾好味喎!我連點左兩轉,最鐘意鰻魚壽司,好正!

最後試埋炸物,有炸番薯、炸榴連同炸鮮奶,每隻都好味!食落唔會好油,食完想再食👍🏼

野飲都係任飲架!有汽水涼茶,啤酒都有!老公推介呢隻啤酒,味道很不錯!最後食埋Moven pick 雪糕,真係大滿足☺️

如果想帶小朋友黎食,會有BB椅提供,收費係90cm以下免費,90cm -120cm 小童價$248,高過120cm就要當大人收費喇!

2019-07-11 88 浏览
又到每月一次嘅Special Day,我同爸爸又可以出走去MeTime鬆一鬆。睇完蜘蛛俠再係附近嘆埋個A5和牛放題,先慢慢返去接返小主,簡直一樂也!既然爸爸係牛魔王,而且無肉不歡,近近地去返SOGO內街有間日式A5和牛放題就啱晒爸爸胃口!尚鮮都係朋友推薦我帶牛魔王爸爸去食,所以我都係第一次去咋。一望入去同一般日式食肆無分別,一樣有壽司吧枱。但當侍應帶我地埋位時就發現原來內有乾坤,有埋燒烤爐嘅!坐底無耐侍應生就向我地簡介價錢、食物、放題包啲咩咁,呢度原來係用Ipad點餐,唔駛寫紙仔。而飲品就需要自行到外邊自取。侍應生仲提醒我地雖然任食兩小時,但臨夠鐘前半小時就會鎖機,所以要加單就要把扼Last Order時間啦!^爸爸好認真咁研究緊有咩好東西食!侍應生話而家尚鮮慶祝3週年,所以仲會每人送一份時令海鮮拼盤及免費升級任食燒蠔添!食完晒仲可以食Mövenpick 雪糕做甜品添架!係爸爸忙住點刺身之際,海鮮拼盤已經到來啦!^海鮮拼盤包括有:甲羅燒、青口、扇貝、鮑魚及大蝦侍應生仲教我地要點燒甲羅燒添,平時食親都係人地燒好晒,今次都係第一次自己燒(係爸爸燒)!原來鮑魚係肉向底先燒5分鐘左右,之後起肉

尚鮮都係朋友推薦我帶牛魔王爸爸去食,所以我都係第一次去咋。

一望入去同一般日式食肆無分別,一樣有壽司吧枱。

但當侍應帶我地埋位時就發現原來內有乾坤,有埋燒烤爐嘅!

而飲品就需要自行到外邊自取。

^爸爸好認真咁研究緊有咩好東西食!

食完晒仲可以食Mövenpick 雪糕做甜品添架!

係爸爸忙住點刺身之際,海鮮拼盤已經到來啦!
^海鮮拼盤
包括有:甲羅燒、青口、扇貝、鮑魚及大蝦

原來鮑魚係肉向底先燒5分鐘左右,之後起肉再燒2分零鐘就食得,咁就唔會老同韌。

甲羅燒味道濃淡適中,青口依然鮮味,鮑魚唔韌夠爽彈!

去完拎野飲返來仲見到爸爸好有愛嘅一面添!
係心心蝦呀!

剛剛落完鑊燒甲羅燒及海鮮時,刺身就剛好到!

爸爸今次叫左五款刺身,分別有三文魚、赤貝、馬刀貝、鯛魚及我最愛嘅希靈魚
但爸爸叫漏咗榮螺囉~
刺身款式多,而且新鮮,每樣試少少都未為過呀。

而我呢,就再追加咗幾款壽司~^^

我就揀咗平時自己鍾意食嘅:加洲手卷、尚鮮卷、馬刀貝、吞拿魚蓉、蟹肉蟹糕、灸燒蟹棒及蟹籽壽司
蟹肉蟹糕係必食之選,每次見到我都會點,今次亦唔例外。
壽司飯唔會太鬆散式過硬,似係手握而製,呢點值得加分!

食完未夠喉唔緊要,因為仲要留肚食「主角」- A5和牛!
原來第一Round係會全碟上,每個部位都可以食到。
可惜侍應生未有介紹牛肉,所以我都唔知邊忽打邊忽!食完亦可以再按喜好及個人需要再點喔!
每次點餐數量係以片數而計,食幾多叫幾多,咁就唔怕浪費食物啦!

牛味濃郁芳香而且油份豐盈,有啲部位更加有入口即溶化嘅感覺。
偶爾遇有筋位會稍為韌,但亦唔太影響。
食完一Round我已經覺得好滿足,但牛魔王依然未夠喉,依然仲可以繼續食食食!

爸爸仲先後再點咗其他牛肉及少量豬肉。
牛舌、牛仔骨及醬燒牛都值我推薦喔!
重點,呢度都有菠蘿可以燒添架~唔好錯過呀!

呢度原來收費有兩個價,唔食A5仲可以平少少, 但一樣食到安格斯牛肉、壽司刺身等等。
Remarks:
  • 甲羅燒
  • A5和牛
  • 榮螺
  • 希靈魚
喺依一日約好咗朋友仔去銅鑼灣買下嘢、行下街同食下嘢。晚餐揀咗好耐都唔知食乜好,於是我靈機一觸上咗去啲飲食網站揀咗一間叫做尚鮮食日本燒肉料理日本放題自助餐,因為見到佢可以任食我嘅摯愛和牛同同所有刺身,所以當然要去試一試薈一薈佢睇下乜葫蘆賣乜藥啦!入到門口侍應就安排我哋坐喺單邊嘅座位, 啲座位都好闊落沒有壓迫感, 坐低咗之後侍應就立即介紹有d咩好食, 轉頭就攞8樣款式嘅A4A5超新鮮嘅和牛拼盤過嚟仲有乾冰襯托真係好夢幻, 哈哈!食到咁上下侍應又拎咗一盤海鮮拼盤過嚟畀我哋品嚐, 有虎蝦、青口、帶子、鮑魚, 兼且放題少有嘅蟹膏加蛋真係冇得彈, 睇賣相已經贏曬!食到咁上下我哋再用放題提供嘅iPad再點嘢食, 我梗係二話不說揀啲貴夾唔飽自己又鍾意嘅嘢食啦。話時話真係好多選擇睇到我眼花繚亂, 樣樣睇落都好好食好想揀, 但係肚子不聽話食唔曬咁多睇落好食嘅嘢食!刺身當然少不了, 啲三文魚刺身仲係大大塊好厚肉, 兼且好新鮮好好味仲有蒜蓉燒生蠔真係食唔停口, 雪櫃仲有好多飲品,任你攞, 臨走仲有Movenpick好味的雪糕一人一盒!雖然比一般嘅放題貴咗少少但係始終覺得物超所值, 回味無窮下次一定再帶朋友嚟再

刺身當然少不了, 啲三文魚刺身仲係大大塊好厚肉, 兼且好新鮮好好味仲有蒜蓉燒生蠔真係食唔停口, 雪櫃仲有好多飲品,任你攞, 臨走仲有Movenpick好味的雪糕一人一盒!雖然比一般嘅放題貴咗少少但係始終覺得物超所值, 回味無窮下次一定再帶朋友嚟再食一下"正"啊!

2019-06-19
用餐优惠
試食活動
2019-07-10 64 浏览
燒肉放題好少食,因為要食到靚嘅牛肉好難,但今次朋友帶我去銅鑼灣食好野🤩一進店內,有吧枱位、卡位和vip房,枱與枱的距離算寬敞。A5和牛燒肉放題晚市有120分鐘,餐廳採用iPad點餐,夠晒方便又環保!食物選擇多,除了特選燒肉,還有炸物、刺身、壽司🍣、小食,熱食如烏冬和湯等,多款任飲的飲品就於店內兩個大雪櫃。 首先上枱的是海鮮拼盤:蝦🦐、鮑魚、青口、元貝,竟然仲有甲羅燒😍店員有耐性地教我們如何燒,蟹蓋內佈滿了蟹膏🤤當然就到主角出場啦,每一款和牛上也寫了是什麼部位,啱晒我呢啲大頭蝦,容易分辨,A5鹿兒島黑毛和牛包括牛小排、貝身肉、外腹肉、薄裙肉。A4鹿兒島黑毛和牛包括牛肩胛、牛三角、肩頸肉。無論A5定A4,每一塊也是油脂均勻,燒時已香味撲鼻,只需每一邊燒數十秒,反一反即可食,肉味濃郁,肉質柔軟,簡直想一件接一件地不停食😋 另外點了清酒煮蜆,蜆放在錫紙盤,直接放上爐上煮就得,蜆肉大隻又鮮甜。 炸物如炸雙皮奶、炸雞翼、炸雞軟骨、餃子🥟和焗蠔也不錯。刺身新鮮又厚切,壽司即叫即做,絕不馬虎。差不多食完嘅時候,店員說有雪糕贈送,講完自己想要嘅口味,竟然送上的是mövenpick,簡直意想不到,總括全餐
一進店內,有吧枱位、卡位和vip房,枱與枱的距離算寬敞。
A5和牛燒肉放題晚市有120分鐘,餐廳採用iPad點餐,夠晒方便又環保!食物選擇多,除了特選燒肉,還有炸物、刺身壽司🍣、小食,熱食如烏冬和湯等,多款任飲的飲品就於店內兩個大雪櫃。 首先上枱的是海鮮拼盤:蝦🦐、鮑魚、青口、元貝,竟然仲有甲羅燒😍店員有耐性地教我們如何燒,蟹蓋內佈滿了蟹膏🤤
刺身新鮮又厚切,壽司即叫即做,絕不馬虎。差不多食完嘅時候,店員說有雪糕贈送,講完自己想要嘅口味,竟然送上的是mövenpick,簡直意想不到,總括全餐飯性價比頗高,必定會再來!
2019-07-04 259 浏览
之前在日本吃過當地的和牛,但從未在香港吃過。這次有機會了,期待已久的慶祝晚餐-和牛盛宴,午餐也是輕食而已。首先上枱的第一輪就是各部位的鹿兒島和牛,以樓梯層架逐一款式盛載,加些心思,造成冒煙效果,當然要讓相機食先。吃罷這一輪還可以繼續單點,點數轉和牛也回本了。牛肉標榜都是自鹿兒島,全取自A5級,條條雪花紋理清晰,肉質嫩口帶油香,豐腴肉汁,燒一燒已經可以吃了,不然燒得太熟太乾,就浪費了牛肉本身的質感。飲品任飲,在飲品櫃拿,茶、果汁都有。侍應十分幫忙,有時不知道海鮮的熟透情況,定時幫我們看看海鮮的情況,又會提醒我們什麼時候可以吃,挺貼心的。放題店常常有漏單情況出現,十分氣人,起初有十分怕這些放題餐廳亦如是,但竟然沒有漏單,而且數量都是根據我們所點的份量配給,很難得~除了吃盡各款牛的部位,另外還吃了豬頸肉、雞腿肉等,即食的包括壽司、刺身、熟食、冷盤小食。吃碗熱烏冬~燒菠蘿及一口甜蕃薯仔,不自不覺吃了很多粒。燒過的菠蘿相對會少點酸味,甜中帶炭燒香。刺身選擇也算多,不過有些質素一般,鯛魚及玉子很乾,好像雪藏了一段時間;鮑片、貝類則不錯。兩小時的任食其實很快就完了,不過吃得十分飽,吃牛肉吃得夠本。最
吃罷這一輪還可以繼續單點,點數轉和牛也回本了。
飲品任飲,在飲品櫃拿,茶、果汁都有。
除了吃盡各款牛的部位,另外還吃了豬頸肉、雞腿肉等,即食的包括壽司刺身、熟食、冷盤小食。
吃碗熱烏冬~
兩小時的任食其實很快就完了,不過吃得十分飽,吃牛肉吃得夠本。最後付錢前還會送每人一杯名牌雪糕作甜品,大滿足!
2019-07-03 126 浏览
約咗好友慶祝生日, 返工好大壓力所以又打算食好嘢。 朋友介紹咗去銅鑼灣謝斐道樓上任食A5和牛燒烤, 雖然我不是食肉獸, 但諗起美味的和牛燒烤又怎能抗拒。唔想太多人,約咗一個比較早嘅時候六點鐘就到。 用平板電腦點餐, 方便清晰。和牛果一版都有成十幾個選擇。 ❤️店員先放下一份和牛拼盤, 好讓你每款試吓邊款啱食。 仙氣出場, 未食都feel到係勁嘢。有比較多油花,有比較嫩滑。。 各種口味任君選擇。 綜合咗二人報告, 覺得下面幾款最好吃, encore 了兩個round😋A5鹿兒島黑毛和牛牛小排 ( 夠軟嫩,多肉汁!)A5鹿兒島 黑毛和牛外腹肉 ( 油花豐富,夠肉味)A5鹿兒島黑毛和牛一口牛 ( 唔好燒咁熟, 相間嘅油花竟然令佢入口即溶)海鮮方面,更贈送一盤海鮮拼盤: 青口,虎蝦, 鮑魚, 甲羅燒,帆立貝。質素唔錯,鮑魚仲識喐,非常生猛, 食落 鮮甜彈牙。 燒好嘅甲鑼燒更加係香氣撲鼻, 滿滿嘅蟹膏足夠二人分享。虎蝦夠大隻, 屬於任食item。有靚燒肉又點少得 飲番兩杯 飲品選擇不少, 部分仲包括啤酒🍺🍺,爽呀👍對落一級嘅肉可以揀安格斯嘅牛肉, 牛腹肉, 牛仔骨等等。有些還有辣辣哋嘅醃味。虎蝦e

A5鹿兒島黑毛和牛牛小排 ( 夠軟嫩,多肉汁!)
A5鹿兒島 黑毛和牛外腹肉 ( 油花豐富,夠肉味)

虎蝦夠大隻, 屬於任食item。

有靚燒肉又點少得 飲番兩杯
飲品選擇不少, 部分仲包括啤酒🍺🍺,爽呀👍

虎蝦encore 了!

嘩連牛舌都有八,九款口味, 推介厚切會比較爽口。

蒜蓉燒生蠔都係任食, 先來了半打, 極鮮甜唔會得返蒜蓉味。

酒煮蜆和辣酒煮蜆, 蜆肉肥美冇沙。😋 辣酒果一份 辣得嚟好有北方嘅風味!

小食前菜 選擇唔算多,不過都做得唔錯。
韓式酸蘿蔔夠爽脆。 蟹子沙律,
廚師沙律夠清新。

刺身選擇亦唔多,畢竟這裏主題係食燒肉。 估唔到質素唔錯!三文魚厚切, 肥美夠甜, 赤貝北寄貝肉質鮮甜,正常。

壽司方面, 蟹肉蟹子軍艦非常足料, 即叫即做賣相唔錯。 可惜吞拿魚用手捲售罄!

蔬菜類冇太多選擇, 一口蕃薯好甜。 溏心菠蘿 多汁夠甜! 蒜蓉粟米份量太少, 浪費了錫紙兜, 而且蒜蓉過多,冇牛油香。

蒜蓉台灣腸, 食落好甜好有蒜香!

炸物試咗炸芋丸,榴槤炸彈, 冇大驚喜。 炸餃子皮太厚。

小食試咗炸三文魚鮫, 有些椒鹽,頗惹味!

冷烏冬滑嘟嘟, 再叫多一碗熱嘅麵豉湯, 超滿足🍜

最後每位可選一款 品牌雪糕
🍦🍧, 士多啤梨味酸酸地仲有果肉, 超滿足,又飲又食仲有甜品