2019-07-02 265 浏览
尙鮮全新$398任食日本A5和牛120分鐘 可以嘆盡鹿兒島和牛 超正!一坐低店員首先送上一個和牛拼盤比個客試晒所有部位試啱邊款好食就可以再encore和牛肉質非常鮮嫩 油脂平均 入口肉味突出食幾round 已經返本每人會送一份海鮮拼盤有甲羅燒 帆立貝 鮑魚同青口烤珍寶蠔都不用錯過 非常鮮甜烤肉仲可以食到刺身真係非常抵刺身選擇好多 而且都幾新鮮壽司刺身、燒肉、燒蠔、炸物等都係任食炸雞翼和風十足 充滿肉汁啖啖肉日式沙律都非常好食仲有炸鮮奶 同埋比較特別嘅食物賣單嘅時候仲有冇Movenpick雪糕性價比十足嘅放題 黎慶祝生日一流
尙鮮全新$398任食日本A5和牛120分鐘
可以嘆盡鹿兒島和牛 超正!

一坐低店員首先送上一個和牛拼盤

有甲羅燒 帆立貝 鮑魚同青口

烤珍寶蠔都不用錯過 非常鮮甜

烤肉仲可以食到刺身真係非常抵
刺身選擇好多 而且都幾新鮮

壽司刺身、燒肉、燒蠔、炸物等都係任食
炸雞翼和風十足 充滿肉汁啖啖肉
日式沙律都非常好食
仲有炸鮮奶 同埋比較特別嘅食物

賣單嘅時候仲有冇Movenpick雪糕
性價比十足嘅放題 黎慶祝生日一流

尚鮮有得任食日本A5和牛😍每一款嘅脂肪分布都勁靚😱有好多唔同款式,有唔同口感,每樣一開始試少少先再點啦,唔好浪費食物!因為我地係任食日本A5和牛,所以主要狂點A5和牛啦~每人仲會送一份海鮮拼盤,還有材料豐富的甲羅燒🥳咸香十足,配生菜/直接食都好OK!仲有壽司刺身、質素一點也不差~三文魚同和三文魚籽都好香。燒肉、燒蠔等都係任食!燒蠔佢係燒埋比你,已經調好味道。仲有更多其他食品,去圖:
最後仲有每人一個雪糕,好滿足呀!!
尚鮮有得任食日本A5和牛😍

每一款嘅脂肪分布都勁靚😱

每人仲會送一份海鮮拼盤,

還有材料豐富的甲羅燒🥳咸香十足,配生菜/直接食都好OK!

仲有壽司刺身、質素一點也不差~三文魚同和三文魚籽都好香。

燒肉、燒蠔等都係任食!燒蠔佢係燒埋比你,已經調好味道。

仲有更多其他食品,去圖:

最後仲有每人一個雪糕,好滿足呀!!
2019-07-02 176 浏览
喜歡食牛的同事生日,我們訂了銅鑼灣的尚鮮日式燒肉漁市場為她慶生,因為有日本A5和牛燒肉放題,任飲任食只需3百多元,真係好抵,尚鮮地方整潔,不會有太大油煙味!除了飲品自取外,其他食品用平板電腦點菜,十分環保。首先來的是一系列不同部位的A5和牛,色澤紅潤就知好新鮮,肉質鮮嫩,油脂分佈均匀,只需將牛肉2邊輕輕燒一燒就食得,入口即化,牛肉味香濃,油脂甘香,真的齒頰留香,回味不已。燒烤還有很多美味的食物,例如芝士魚蛋、糖心菠蘿、一口甜薯等。海鮮拼盤有鮑魚、虎蝦、大扇貝、青口、甲羅燒,海鮮新鮮,大扇貝、鮑魚和虎蝦鮮甜彈牙,甲羅燒又香又鮮味。刺身新鮮,我最喜歡的是厚切的三文魚,魚脂豐富,肉質細嫩鮮美。希靈魚和鮑片也不錯。炸物即叫即炸,有野菜豚肉餃子,香脆雞翼、尚鮮炸三文魚鮫,香脆可口。火炙三文魚壽司、鰻魚壽司、飛魚籽軍艦,味道也不錯。最後每人一杯名牌雪糕做甜品。
2019-06-12
2019-07-01 161 浏览
好耐無食過放題個日同朋友講起好想食和牛既放題然後就搵到呢間A5和牛燒肉放題🥺🤩$398任食和牛😍實在太吸引啦一於試佢一試!一黎到就心心眼😍啲牛牛油脂分佈靚到喊真係啖啖油脂好正正🥺Refill既肉全部都係和牛入口即溶好好味😭多款到都唔知點揀見到係和牛就塞入口😆燒肉放題黎講其實算幾多野食因為佢仲送海鮮拼盤有鮑魚、元貝、大蝦、青口同蟹膏鮑魚啖啖肉好鮮味元貝有牛油勁香🤤大蝦就肉質厚實蟹膏食之前要搞勻啲蛋黃先有得食又有得玩好開心😆完成啦!鮮甜到引人想食多幾啖😆另外佢仲有辣酒煮蜆、牛油蒜蓉金菇等等又係香氣逼人既食物😋甚至連炸鮮奶都有得食😳中間鮮奶好軟綿綿仲有粒粒紅豆幾唔錯最後食埋movenpick雪糕就完美食飽😌啖啖牛牛再加海鮮仲有唔同既小食同刺身呢個價錢真心不得了好難得食燒肉放題可以食到呢個質素既和牛😍大推介!
好耐無食過放題

多款到都唔知點揀
見到係和牛就塞入口😆

燒肉放題黎講其實算幾多野食
因為佢仲送海鮮拼盤
有鮑魚、元貝、大蝦、青口同蟹膏

鮑魚啖啖肉好鮮味
元貝有牛油勁香🤤
大蝦就肉質厚實

蟹膏食之前要搞勻啲蛋黃先
有得食又有得玩好開心😆
完成啦!
鮮甜到引人想食多幾啖😆

另外佢仲有辣酒煮蜆、牛油蒜蓉金菇等等
又係香氣逼人既食物😋

呢個價錢真心不得了
好難得食燒肉放題可以食到呢個質素既和牛😍
大推介!
2019-06-30 156 浏览
今晚嚟左銅鑼灣食燒肉放題,一黎就有個A5和牛同海鮮拼盤入面有帶子、鮑魚、海蝦、甲羅燒~~A5和牛有齊唔同部位🐮拼盤相當有氣勢滿口都係肥美嘅脂香真係好好好正😭❤️(極邪惡lol)🌟Btw美食當前無法擋🤤唔怕嘅 可以包生菜減輕油膩感😝之後就可以任點A4和牛💓我個人覺得A4和牛嘅肉香更重,無咁油膩xd同樣可以食到濃厚嘅脂香😍依家兩款都食到當然最perfect😜就算唔食牛都有雞肉同黑毛豬肉揀🐔🐷黑椒雞肉好嫩滑!全部都係雞腿肉,無雪藏味,好食啊!黑毛豬都好有脂香and肉味 good👍🏻刺身都係任食,雖然就比較薄切,但勝在新鮮☺️炸物食得出係即點即炸,炸得唔錯,食落唔會成口油推薦三文魚鮫,好新鮮無腥味,我自己食咗六件😂燒蠔都係任食,味道就不過不失,正常水準,加咗蒜蓉牛油好難整得唔好食~~最後埋單每人會送一盒Mövenpick雪糕🍦有朱古力、雲呢拿、士多啤梨揀,滿足曬🤤

今晚嚟左銅鑼灣食燒肉放題,一黎就有個A5和牛同海鮮拼盤

入面有帶子、鮑魚、海蝦、甲羅燒~~

A5和牛有齊唔同部位🐮拼盤相當有氣勢
滿口都係肥美嘅脂香真係好好好正😭❤️(極邪惡lol)🌟
Btw美食當前無法擋🤤唔怕嘅 可以包生菜減輕油膩感😝

之後就可以任點A4和牛💓
我個人覺得A4和牛嘅肉香更重,無咁油膩xd
同樣可以食到濃厚嘅脂香😍
依家兩款都食到當然最perfect😜
就算唔食牛都有雞肉同黑毛豬肉揀🐔🐷
黑椒雞肉好嫩滑!全部都係雞腿肉,無雪藏味,好食啊!
黑毛豬都好有脂香and肉味 good👍🏻

刺身都係任食,雖然就比較薄切,但勝在新鮮☺️
炸物食得出係即點即炸,炸得唔錯,食落唔會成口油

推薦三文魚鮫,好新鮮無腥味,我自己食咗六件😂

最後埋單每人會送一盒Mövenpick雪糕🍦
有朱古力、雲呢拿、士多啤梨揀,滿足曬🤤
2019-06-28 14990 浏览
朋友前排去完日本, 一直對果邊既和牛回味無窮, 雖然香港都有得食, 但價錢比起日本當然貴得多!咁岩上星期經過銅鑼灣, 係街頭收到張放題傳單, 竟然有日本A5和牛放題任食?! 即時就約朋友今晚去食啦!平日晚人流已經不少, 還好有book位, 可以順利入座, 餐廳內抽風系統算做得唔錯, 至少冇煙霧籬漫入座起計2小時任飲任食, 半個鐘前last order (有機會職員唔會提示, 最好自己留意), 野飲自助出面自己拎! 入座時職員都有清楚講明野飲主要以罐裝為主order以平板電腦落單, 上菜效率都幾快! 而且全晚亦冇漏單~ (放題最著重就係咁)頭一round, 餐廳會將各款和牛全上, 覺得邊款值得encorn可以之後再order, 不過因為和牛全上關係, 又冇標明邊款牛既名稱, 其實唔太知邊款打邊款。另外再有個海鮮併盤, 依人頭計, 除左蝦之外, 如果再想encorn, 每樣就要逐一收費先講個海鮮併盤, 每款都清洗得乾淨冇沙, 鮑魚爽口鮮甜, 甲羅燒鮮味帶甘, 隻蝦雖然幾爽, 但非常痴殼; 青口就冇咩鮮味每款和牛均為不同部位, 雖然唔太識分, 但單看顏色都估到幾新鮮, 冇咩雪氣, 只嫌每件切

野飲主要以罐裝為主

每款和牛均為不同部位, 雖然唔太識分, 但單看顏色都估到幾新鮮, 冇咩雪氣, 只嫌每件切得太細, 燒後再縮水了, 太細件了!

日本A5和牛既任食質素唔算太差, 當然沒有日本"貴價"果d部位, 但掹車邊都總算係A5和牛, 牛脂相當豐富, 入口有過多牛脂, 其實食左一round, feel到有d漏有d飽

轉向食刺身, 刺身款式都幾多幾新鮮, 冇腥味, 不過三文魚冇咩魚油, 但其他刺身質素唔差ga! 特別係赤貝, 好爽! Encorn左好幾次!!

壽司質素唔差, 每件細細件, 火灸三文魚有少少魚油, 暖暖地, 蟹棒壽司鮮甜

其中單點既蠔都係任食, 蠔味幾重, 冇腥臭味

燒肉除左有和牛, 當然較為平價入座既肉類都有得食, 包括有豬、牛、雞
order左個牛肋條, 幾林幾入味

牛舌口感唔錯, 加少少鹽, 幾惹味

仲有單骨雞翼, 但印象中上年黎食,單骨雞翼都有好多種味, 宜家就只有一種

清酒蜆: 冇沙, d蜆都幾大隻, 幾清甜
牛油栗米粒: 額外再加左蒜, 增添左香口

仲有D熟食、炸物選擇
炸物唔錯, 表面唔會好油, 榴槤炸彈、香芋丸鬆脆

咖哩橡拔蚌: 非常爽, 很入味, 咖哩味幾出, 有微微既辣

烏冬好滑, 帶點點彈牙

糖心菠蘿最有驚喜, 超級清甜唔酸, 即時encorn!!!

last order後, 職員就會送上MOVENPICK雪糕做結尾。
2019-06-26
2019-06-26 139 浏览
💼老闆話呢間放題好正 請我哋去食好西👅呢間餐廳每個月都有唔同嘅和牛推介•5月份做緊任食A4和牛🥰😍最正嘅係任食任食任食A4和牛!!!🐂⭐️ 和牛入口即溶 雪花分布平均 油脂甘香同係日本🎎🏮食嘅一模一樣🤓除咗和牛任食之外...仲有任食刺身任食燒海鮮🎏飲品係出面自己拎 🥤🥂🍻🍸🍾野食落單好環保♻️係用平板電腦👍🏻唔需要再喺度✔️紙 全晚冇漏單嘅情況 •甜品嘅就只得一杯雪糕 呢餐食得好飽啊 因為和牛食得多會好膩
💼老闆話呢間放題好正 請我哋去食好西👅

甜品嘅就只得一杯雪糕
呢餐食得好飽啊 因為和牛食得多會好膩
2019-05-14
2019-06-25 167 浏览
識食既一定會帶埋朋友係銅鑼灣人氣燒肉放題!呢到推出期間限定2個鐘任燒,燒到你食飽哂捨得走先完都仲得呀!呢到食物款式係有好多好多選擇,真係簡都簡唔完呀,牛雞豬肉無限量供應!我呢D食肉獸又點可以錯過呀!牛可以話係呢到既皇牌,如果唔鍾意食牛既可能會有有有可惜啦!例如牛五花、肉眼、牛頸脊、牛胸腹、牛舌、牛肋肉、牛肋條同埋牛仔骨一一俱全,正所謂唔食唔知牛肉好,食左咪知邊樣好囉!仲有得簡韓式或者炭燒tim!不過我自己就鍾意原汁原味,所以我都係簡返原味就比較岩我自己多d,仲有不得不提個海鮮拼盤,有齊新鮮鮑魚、虎蝦、甲羅燒,樣樣都係開正我果範呀!嗌埋個刺身拼盤咁先最滿足呀,每款刺身都非常鮮甜,同個朋友唔洗幾分鐘就掃哂!哈哈!有機會一定會再過黎試多次!記得鍾意食牛既朋友可以留意下呢間!
2019-06-23 155 浏览
尋晚同公司同事食飯,揀左食A4和牛。一坐底佢就自動上左第一round嘅牛同送左值$128嘅海鮮。第一round啲肉真係勁正,不過牛肉粒就有啲肥。海鮮都算新鮮,不過4隻蝦𥚃面有一隻唔夠新鮮,其他鮑魚帶子同青口就好正。服務態度都幾好。因為唔係太full,職員都俾我地9個人4個爐,不過都真係好好彩先得職員 (應該係經理) 又幫我地燒海鮮又幫我地整蟹蓋,如果唔係真係唔知點搞先好食。個蟹蓋甜甜地,唔洗叫白飯撈。刺身好新鮮,厚切,馬刀貝勁正!!!好多飲品揀,有仙草爽,有黑糖薑茶到第二round啲牛就無第一次咁正,不過好似係因為我地無叫到和牛,所以落order要小心,記得揀返係和牛呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!第三round嘅牛就一樣咁正!熟食方面都正正常常,炸物都幾好。我地叫左好多炸芋頭圓,但無啦啦有三粒酸左,其他又勁正!!!!!!!!佢地換返俾我地仲多左幾粒。

刺身好新鮮,厚切,馬刀貝勁正!!!

好多飲品揀,有仙草爽,有黑糖薑茶

• 海鮮拼盤
  • Movenpick雪糕
  • 「尚鮮浜燒」海鮮拼盤
  • 燒肉
2019-06-20 178 浏览
朋友生日由佢話事揀一間佢想食嘅餐廳又會咁叻叻豬比佢搵到呢一間A5和牛任食放題OMG 總共有八款和牛4款A5同A4和牛好正呀全部都係鹿兒島既牛牛🐮🐮仲係可以任食無限次order,呢度簡直就係食肉獸既天堂,吃了好多轉和牛,回本回本既然係生日慶祝就點埋海鮮豪吃原只鮑魚大蝦同埋元貝,仲有蟹蓋😍 燒嘅時候鮑魚仲喺度郁下郁下,好新鮮😍話說我唔識燒海鮮,又心急想食,未燒熟我就諗住食,咁啱店員經過見到我件海鮮未燒熟,就叫我燒多1-2分鐘😂好貼心除咗和牛食之外覺得都仲有好多其他刺身,平時放題有嘅嘢佢都大部份有,但我今次主攻和牛同埋燒蠔,佢仲幫我地燒好咗,蒜蓉燒蠔香香的N call 第N轉和牛最後嗌咗個甜品日式雙皮奶😋第一次食日式雙皮奶感覺好特別,中間仲有啲紅豆蓉,熱辣辣流心🤤🤤下次再戰
朋友生日由佢話事揀一間佢想食嘅餐廳
又會咁叻叻豬比佢搵到呢一間A5和牛任食放題

OMG 總共有八款和牛4款A5同A4和牛
好正呀全部都係鹿兒島既牛牛🐮🐮
仲係可以任食無限次order,呢度簡直就係食肉獸
既天堂,吃了好多轉和牛,回本回本

既然係生日慶祝就點埋海鮮豪吃

原只鮑魚大蝦同埋元貝,仲有蟹蓋😍
燒嘅時候鮑魚仲喺度郁下郁下,好新鮮😍

同埋燒蠔,佢仲幫我地燒好咗,蒜蓉燒蠔香香的

N call 第N轉和牛

最後嗌咗個甜品

下次再戰
  • 燒蠔
  • 特選燒肉
  • 刺身
  • 和牛
2019-06-17 640 浏览
好友生日指定要吃和牛,上網搜尋一番後,發現這家$400多就有和牛壽司魚生,便覺定去試一試!這家是有分時段制,我們選了2045的時段,只是時間上的分別,沒有說那個時段會便宜一點我們一行三人,進去坐下後才發現網上的資料出錯,因為網上寫A4和肉任吃,但是去到後發現是A5和牛任吃!和肉是有分等級的,A5是最高A4次一等!有很多不同的部位的和牛,任君選擇!一開始當然要吃刺身先,整體上也很好,沒有雪味也沒有腥味,最值得稱讚的是帶子,鮮甜美味!然後,店家會先給你一份A5和肉拼盤,整體上全部都入口即溶,但是有點太肥,脂肪比率過高。此外,又沒有標示那款是那個部位的牛,這個需要改善。然後會送你一盤海鮮,作燒烤之用。很欣賞帶子,很新鮮!但最好吃的是那個蟹蓋,味道濃郁又不腥,送飯一流!蝦大大隻又好吃!鮑魚極度鮮甜肥美!而且,店員有教我們要燒多久,所以肉質燒得剛剛好這家的帶子特別好味道!還有很多的炸物和壽司和前菜,但是最值得分享的是炸蟹柳,每一次我也吃到新鮮即炸,炸粉又不厚,配上沙律醬,正!總結來說,吃幾盤和牛就值回票價,又有不同種類可以吃,性價比很高!但是環境有點失色,整體很殘舊,又有點污糟!(我吃完之後相隔

有很多不同的部位的和牛,任君選擇!

蝦大大隻又好吃!

這家的帶子特別好味道!

總結來說,吃幾盤和牛就值回票價,又有不同種類可以吃,性價比很高!但是環境有點失色,整體很殘舊,又有點污糟!(我吃完之後相隔一星期,就有新聞說有幾個人吃完後金就食物中毒。回想起這家的潔淨程度,真的有待改善!)
2019-05-17
庆祝纪念
生日
  • 海鮮拼盤
  • 刺身
2019-06-14 195 浏览
任食刺身就是得多,A5和牛任食試過未?平時俾成300幾蚊食個牛肉涮涮鍋,食牛角燒肉都食成500幾600。差唔多既價錢竟然可以食到A5和牛放題!.尚鮮位於銅鑼灣謝斐道,地段方便,位置都易搵,就係Tower535對面。店內似日本居酒屋既間隔燈光用射燈打到環境好靚,但係眼會好攰係真既😂😂。.基本放題既野應有盡有,我最中意係佢用電子點單,夠晒環保,依家好多放題店都轉用電子點單,多謝支持環保喔。話明和牛放題,和牛display級享受一定要order。我地每樣都點左兩件。我個人就對於肉類黎講都幾粗食,咬落口都係肉,咩部位都分唔出😂。仲要全部都無筋,入口即溶,只要燒既時間唔遲唔早,啱啱好。見到一邊啡左熟左就好反轉,當然中意食生d嫩d,每邊數個10秒都可以上碟享用。還掂都係豪食,咁霸氣當然要加返個海鮮拼盤。我個人認為係,絕對唔可能錯過!蟹殻個個係精髓!一黎到檯面就一定要燒啦,海鮮咁新鮮既材料,同你身邊既靚女女友一樣,都係唔等得,係燒就快手。放題小食選擇唔太多,刺身既種類啱啱好,我想有既都有,刺身仲切大大塊一片,超厚,食得我又好開心。赤貝夠鮮無怪味,感到舒暢😌😌😌。放題熟食我最中意個烏冬,係我最中意食既

放題熟食我最中意個烏冬,係我最中意食既稻庭呀!唔係cheapcheap厚身烏冬,餐廳既誠意完全係熟食到感受到!

最後食晒仲有雪糕食,我地心諗俾Haagenxxxx我都會感謝蒼天,點知原來係MOVENPICK!飲品仲有啤酒🍻選擇,我愛尚鮮!
movenpick
2019-06-12
movenpick
2019-06-12 449 浏览
朋友生日選了這間以為評語不差二小時任食的日式放題,訂台時說明如沒有客人等檯便可多坐一會,起初食物上台己看見"肉如紙薄", 食物質數👎👎👎👎, 炸物超厚粉又凍,服務質數就更差😡😡, 我們一共四人, 當我們食了1.5小時候系統已自動斷單不能再叫食物(事前完全沒有提醒我們),當我們理論後他們才不願意下比我們多叫一次,真係當我們乞丐😤😤, 我們要求叫雪糕時他說你們完成食物後才可叫雪糕, 到我們完成所有食物後但他說我們未能在二小時完成,所以也是不會有雪糕。😡😡😡喂大佬當我們係小朋友,要在限時才可有得食。。。其實不是求你施捨杯雪糕,但係按道理完全講不通, 如有人等檯我們絕對不會阻人做生意,但時實全場只有4檯客,根本不會阻礙他們,佢地咁既服務真係食到一肚氣,真心無下次也希望你們不要種伏
不值一題
{平平平}放題仼食]只需$398/1位 銅鑼灣區仼食仼飲兩小時 性價比高新鮮平又抵食👍想食幾多和牛都可以,隨便仼點🥩還有海鮮🦞拼盤甲羅燒$48/1隻,鮑魚,青口,大蝦🍤甲羅燒,熱辣辣食還沒有腥味,啖啖蟹子加蟹肉材料還很豐富😋誠意推介👏🏻 大蝦並不是普通的蝦,而是大大隻的海蝦😋和牛只要略略燒過,已經可以放進口腔入口即溶 完全是高質素的A5和牛就算燒過,也保持住和牛的肉汁在內另外還有壽司🍣前菜🥗酒煮海蜆🐚蔬菜🥬等其他配料最後還有我最喜愛的MoveNpick的雪糕食👍把整餐畫上完美的句號。真是一間性價比高的和牛放題餐廳🍴
{平平平}[A5和牛放題仼食]
只需$398/1位 銅鑼灣區
仼食仼飲兩小時 性價比高
新鮮平又抵食👍
想食幾多和牛都可以,隨便仼點🥩

還有海鮮🦞拼盤
甲羅燒$48/1隻,鮑魚,青口,大蝦🍤
甲羅燒,熱辣辣食還沒有腥味,啖啖蟹子加蟹肉
材料還很豐富😋
誠意推介👏🏻 大蝦並不是普通的蝦,而是大大隻的海蝦😋

和牛只要略略燒過,已經可以放進口腔
入口即溶 完全是高質素的A5和牛
就算燒過,也保持住和牛的肉汁在內

另外還有壽司🍣前菜🥗酒煮海蜆🐚蔬菜🥬等
其他配料

最後還有我最喜愛的MoveNpick的雪糕食👍
把整餐畫上完美的句號。
真是一間性價比高的和牛放題餐廳🍴
2019-06-11 107 浏览
從未寫過食評,今次寫係因為去食飯之前上嚟睇食評,見到有啲評語講到啲牛肉唔係真係和牛,都有啲驚中伏,但係我阿妹生日想試下,所以最終都上咗去食 ,我自己係做日本餐,成日接觸和牛,一食就知用嘅係真正和牛 ,食完再order都出得好快唔會嘥你時間 其他食物好似刺身都好新鮮,三文魚超厚切,炸物都係即炸,全部熱辣辣,普通嘅冷烏冬都食得出唔係平價嘢, 咁嘅價錢我覺得質素已經係水準之上 ,所以想幫呢間食肆平反下, 唔想間嘢因為啲評語而執咗,下次想食都冇得食
2019-06-10
  • 日本和牛