2020-10-27
十個推介😍💛💛💛其實呢間黃店想食咗好耐 終於黎食🥳🥳無記錯佢一開始出名都係出名在好多唔同既手工啤 撐本地💛同埋有好多古靈精怪 特別既cocktail 好可惜😭😭😭 我今次因為生理期 飲唔到凍野😭😭😭😭😭😭😭 好慘! 張橙都好正🥰就快Halloween 都難得地有花心思布置下🥰-安格斯牛柳粒 $58正🤤 好香孜然味 本身重以為會係日式or 外國BBQ式 重竟然係落我最愛既孜然😍不過有幾舊有d「銀」 over cook左少少刀叉更同碟都好鍾意😍茄子王! -$58大大個交叉真係好吸睛😍 超級多爆蒜 生蒜都炸蒜都有 不過我略嫌油咗少少 🤏 但都好味道🤤-黑松露雜菌蘆筍帶子意大利飯好好味! 好出色! 由奇個帶子 好香 又好甜 係真帶子味 唔係佳寶個d假帶子! 個飯入面都好足料 有好多唔同既配料😍 好正 重頭戲! 豬手! omg🤤 真係好正 就咁睇相以為一舊 但其實轉一轉方向 係有2两大舊! 痴線 我地好似叫得太多野🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️豬手好好味🤤 燒得岩岩好 個豬皮燒得好脆同我係德國食既無分別😋 重有佢個蜜糖芥茉醬都好好味🥺🥺 on side重跟左d沙律好好地成隻豬手都起左骨 😍估唔到
其實呢間黃店想食咗好耐 終於黎食🥳🥳
重頭戲!
豬手! omg🤤 真係好正
豬手好好味🤤 燒得岩岩好 個豬皮燒得好脆
好好地成隻豬手都起左骨 😍
估唔到佢所有野食都咁誇張 咁出色!
最後
諗住朋友早排生日 本身諗住就咁寫碟就夠
點知😂😅 佢上個蛋糕時 播生日歌 Staff們又拍手😂😂
係一個好尷尬既生日出場呀🤣🤣
所以如果你地中意 可以叫佢地寫碟😍 佢地就會幫你慶祝🤣🤣🤣🤣 (好彩唔係我生日姐🤣
個柚子蛋糕都好好味 用黎解一解滯都幾好😍
我下次一定會再黎!