2023-01-09
其實..我真係路過嘅咋!! 但係啲香味係咁湧埋嚟, 最後即刻入咗去上~因為間嘢喺街角裝修又突出, 所以巴士經過成日見到, 今次終於都真係試到了. 入到去已經覺得裝修古典又好靚. 夜晚仲坐到卡位. 最最驚喜係9點半之後有65折! 有種中獎嘅感覺. 坐低之後佢就幫我哋落咗個湯底先跟住我哋再用qr code慢慢嗌嘢食.我哋揀咗個鴛鴦鍋, 一半係藥膳一半成都麻辣. 因為waiter溫馨提示都真係幾辣所以我哋好保守咁嗌咗小辣..上到嚟除咗視覺震撼之外, 個辣味同中藥味一齊嚟. 忍唔住撩下個藥膳湯底都頗多黨參等材料. 而個成都辣都不容睇小, 連我哋食得辣嘅人都覺得辣. 但係真係好過癮!食材方面, 肉類豬牛雞羊樣樣齊, 丸類, 蔬菜類, 主食類, 飲料都比出邊多. 自助醬料區仲有佢哋嘅秘製辣油. 最appreciate嘅係連生果都有埋! 進食期間從來唔需要要求加湯, 收嘢, 因為佢哋係會不定時咁過嚟幫你加湯同清枱面嘅垃圾. 服務100分! 最後兩個人飽到嘔都係食咗600幾.. 下次打邊爐會再嚟!!