2023-02-19
這個品牌一直都很喜歡,因為他們性價比高,近日還於尖沙咀開了新分店,環境好大,仲以露營做主題,十分適合平時放工想Relax下的你!餐廳有多張露營枱及座位,亦有正常的餐枱!另外他們亦有多張大枱,方便一大班人!餐廳模仿在郊外露營的感覺,所以燈光都比較柔和!餐牌上有主菜、小吃、甜品等可以選擇,而且價錢亦不會好貴!風乾肉芝士拼盤,在一個咁chill的環境最岩就係食下巴馬火腿和芝士享受一下!這個拼盤,有巴馬火腿、Salami、西班牙辣肉腸、堅果、餅乾等!芝士粒有淡淡的芝士咸香,辣肉腸味道辣辣地,配上餅乾一齊食口感好豐富!水牛城單骨雞翼,雞翼因為是單骨雞翼,所以叫了來吃!雞翼炸得外面脆身,內裡雞肉嫩滑juicy!m而水牛城醬汁份量剛剛好,食落酸酸辣辣十分開胃!隋碟還有blue cheese醬,可以點蘿蔔條和青瓜條一齊食!加拿大保濕豬鞍,豬鞍都好厚切而且大塊,豬鞍用上鹽和黑椒作調味,肉質都幾嫩口而且多汁,點上蘋果蓉醬一齊食,能夠減去油膩感,伴碟還有烤蔬菜同粟米粒,感覺健康!All Day Breakfast,估唔到這裡的all day breakfast咁大份,入面有薯餅、黑松露炒蛋、蘑菇扒、煙肉、沙
餐牌上有主菜、小吃、甜品等可以選擇,而且價錢亦不會好貴! 風乾肉芝士拼盤,在一個咁chill的環境最岩就係食下巴馬火腿和芝士享受一下!這個拼盤,有巴馬火腿、Salami、西班牙辣肉腸、堅果、餅乾等!芝士粒有淡淡的芝士咸香,辣肉腸味道辣辣地,配上餅乾一齊食口感好豐富! 水牛城單骨雞翼,雞翼因為是單骨雞翼,所以叫了來吃!雞翼炸得外面脆身,內裡雞肉嫩滑juicy!m而水牛城醬汁份量剛剛好,食落酸酸辣辣十分開胃!隋碟還有blue cheese醬,可以點蘿蔔條和青瓜條一齊食! 加拿大保濕豬鞍,豬鞍都好厚切而且大塊,豬鞍用上鹽和黑椒作調味,肉質都幾嫩口而且多汁,點上蘋果蓉醬一齊食,能夠減去油膩感,伴碟還有烤蔬菜同粟米粒,感覺健康! All Day Breakfast,估唔到這裡的all day breakfast咁大份,入面有薯餅、黑松露炒蛋、蘑菇扒、煙肉、沙律菜、芝士條、多士,另外還加了$28要煙三文魚,非常豐富!炒蛋口感幼滑而且有淡淡的黑松露味,薯餅內裡綿綿,外層脆卜卜!蘑菇扒厚身又多汁,而芝士條可以做到拉絲的效果,整份非常飽肚! 牛角包窩夫配雪糕,牛角包窩夫非常鬆脆,配上海鹽味的Gelato,咸咸地又甜甜地,味道不錯! 熱情果芒果特飲,飲品味道酸酸甜甜,內裡有芒果肉,口感豐富又不會好甜,幾開胃!
經典檸檬青檸特飲,飲品有啖啖的青檸和檸檬的酸味,飲落清新!