2021-08-14
突然想食壽司,但銅鑼灣嘅壽司選擇唔多,一直想試立鮨,但真心唔識欣賞立食文化,朋友就話不如去板長,平時經過成日都見到好多人,應該也不錯吧?8點30分黎到,門外一個客人都冇,再望下今日有會員八折,都幾抵喎!店員安排咗我哋喺2人卡位,唔知點解,有種茶餐廳卡位嘅感覺,店內嘅陳舊裝修,有口音嘅店員⋯⋯即刻回想,對上一次食板長,應該係N年前,記得當時嘅板長係屬於中上價位嘅壽司,但質素絕對對得起價錢,再望下眼前嘅環境…痴笠笠嘅坐位同枱面店員有介紹今日嘅會員優惠,知道我哋唔係會員,亦都好樂意告知我哋即時做會員亦可享有優惠。登記完會員之後,就用qr code落單。發現Menu同N年前都幾大分別⋯⋯等到壽司上枱,我哋就知瀨嘢了壽司嘅擺款同放題差唔多,一擺上枱就亂哂,好似有人夾過咁軍艦嘅紫菜,一望就知淋哂,即時冇晒食慾軍艦上面嘅餡料,少得可憐,特別係蟹膏蟹肉,完全係凹陷狀態,舊唔知咩蠔軍艦,放入口真係唔知食咗啲乜仲要,隻蠔爛晒都照上俾客人三文魚係好長好大塊,但完全冇光澤,我真係從來未食過呢個口感嘅三文魚,又梅又腥刺身都係一樣,好後悔叫咗,d蝦梅到個頭扁晒,北寄貝乜味都冇有8折埋單係算平,但係勁驚會有腸胃炎!
壽司嘅擺款同放題差唔多,一擺上枱就亂哂,好似有人夾過咁 軍艦嘅紫菜,一望就知淋哂,即時冇晒食慾軍艦上面嘅餡料,少得可憐,特別係蟹膏蟹肉,完全係凹陷狀態,舊唔知咩蠔軍艦,放入口真係唔知食咗啲乜
仲要,隻蠔爛晒都照上俾客人
刺身都係一樣,好後悔叫咗,d蝦梅到個頭扁晒,北寄貝乜味都冇
有8折埋單係算平,但係勁驚會有腸胃炎!
真心免費都冇下次