2022-06-23
經過北角見到內部環境幾靚,決定同朋友入嚟撐吓枱腳,竟然比我發現間咁好嘅餐廳🥰我地叫左個二人分享餐再加一個pizza,真係好餓🤣 另一方面係佢價錢好抵,最後買單都只係453👍👍🥢雞肉沙律🥗 餐湯(麵豉湯)估唔到佢二人餐入面嘅沙律係咁大份又足料既雞肉沙律,上面滿滿嘅芝士碎,係好好食又好靚適合打卡嘅沙律‼️🔥餐湯就普通,不過西餐跟麵豉湯真係好有趣😂🥢澳洲牛肉眼扒我地叫左五成熟煎得啱啱好,肉質好嫩,但係略嫌較淡味,不過配上烤大蒜同少少配菜,都唔錯👍🥢鹹蛋黃卡邦尼意粉一見到鹹蛋黃就忍唔住要食🤣 果然係最出色!上面滿滿的鹹蛋黃醬下面仲有一粒粒嘅鹹蛋黃,惹味香濃,一啖接一啖停唔到🤤🤤🥢芝士辣肉腸煙肉薄餅薄餅唔大,係薄脆批底,好好彩如果唔係我哋真係會飽到傻左😂 啱啱焗出嚟嘅時候超級香,辣肉腸同煙肉好多,芝士亦都味道夠重,整個配搭十分完美😍梳打類特飲唔錯值得一試,二人套餐裏面嘅甜品我覺得係最一般,普通嘅藍莓慕絲蛋糕🤏整體而言食物有8.5分,性價比有9分,好推薦😍😍
🥢雞肉沙律🥗 餐湯(麵豉湯)
餐湯就普通,不過西餐跟麵豉湯真係好有趣😂
🥢澳洲牛肉眼扒
🥢鹹蛋黃卡邦尼意粉