2019-03-28
今次發掘到呢間 #日式串燒 店係 #長沙灣👣首先,小店夜晚的營業時間係黃昏六點到凌晨一點,簡直係 #宵夜之選🌝食物方面係長沙灣呢個偏舊區黎講係好有驚喜喎!半熟蛋溏心燒($30) 🍳 - 平時食 #溏心蛋都係拉麵入面,燒左有層脆皮反而仲正呀喂!味淋魚乾($68)係另一樣小妹大推既小食🤪最佳 #佐酒小食 !好多餐廳既魚乾都會整到勁硬勁dry,呢度岩岩上碟果時係好juicy好有魚味的🐠不過都建議大家食左先,凍左都會有少少硬啊另外火炙叉燒($28)都係大推啊😍 叉燒燒到微焦 肥瘦均勻 而且大大碟 係抵食之選!鹽燒雞中翼串 ($25) ,川燒原條茄子($25)🍆等等既串燒同小食都好入味,仲有好多 #孜然 味添兩個人試左好多串燒後,今次只係叫左一碗胡麻醬冷烏冬食 ($48)。烏冬都有 #稻庭烏冬 同埋 #讚歧烏冬 兩種選擇 (而其實我都唔太識分)👻 冷烏冬味道普通啲,但有哂蟹棒飛魚籽溏心蛋等,share黎食剛好🙆🏻♀
食物方面係長沙灣呢個偏舊區黎講係好有驚喜喎!
半熟蛋溏心燒
燒味淋魚乾