2024-09-16 230 浏览
第一次嚟牛大人荃灣店,平日夜晚都非常多人,記得一定要book枱,揀咗最貴嘅餐,極上和牛吃到飽套餐,$328/位,120分鐘任飲任食,有10款湯底選擇,揀咗清清地嘅牛骨鍋~牛大人嘅牛肉係信心嘅保證,最鍾意安格斯牛小排,油脂豐富又有牛味,澳洲和牛M5牛肩卷同安格斯牛版腱都係必點之選,呢個餐仲每位附送兩粒澳洲M9和牛牛丸,牛味超濃郁,結實彈牙~ 海鮮試咗沙白同大蝦,兩者都新鮮,大蝦鮮甜又快熟,每次嚟都要叫幾round~ 其他火鍋配料應有盡有,點咗午餐肉、牛柏葉、鵝腸、花膠、炸魚皮、墨魚滑、皇帝菜等等,食材新鮮,對鵝腸特別有印象,好好食一啲都唔靭~飲品叫咗鴨屎香檸檬茶,酸酸甜甜好解膩,有種獨特嘅香味,朋友加錢點咗Hoegaarden蜜桃生啤,味道有驚喜喎,好清新易入口,淡淡的桃味~ 記住留肚食甜品,做緊限定優惠同Dreyer's 合作,開心果味雪糕任食,無論甜筒定雪條都非常正~

2024-09-13 254 浏览
😃😃已經係第n 次去幫襯啦~因為我太耐無番過黎香港,今次番黎我一定要去一次食牛大人,因為之前喺香港都係超中意去的,佢係有超多分店~今次我們去的是荃灣店,位置在大鴻輝,B2出口約5分鐘到~餐廳環境好乾淨,座位好闊落,坐得好舒服!😘好喜歡這種任食火鍋,一個價錢就可以同朋友吃到飽!我地今次叫的是澳洲極上和牛吃到飽~如果你中意食牛的,超推介點呢個‼️仲有超多不同款的湯底可選擇,今次我地叫的是牛大人秘方麻辣鍋,叫左小辣~湯底好惹味😍坐低左嗌左湯底之後就去番自助區拎野食野飲😀仲有就係醬料跟住就用qr code 手機點餐超方便,點左之後超快就食物送到💕🍋鴨屎香檸檬茶正!飲完好fresh 好開胃又解辣澳洲m9和牛丸超好味~牛味重,口感彈牙✋😀食火鍋絕配的hoegaarden🍻🍻手切封門柳😂排版好似心型😍味道正,唔會韌,易咬開,有牛味食完之後點少得食🍦雪糕甜品~movenpick 任食😃仲有其他款雪糕都好唔錯嫁👍👍👍
坐低左嗌左湯底之後就去番自助區拎野食野飲😀

仲有就係醬料

💕🍋鴨屎香檸檬茶正!飲完好fresh 好開胃又解辣

澳洲m9和牛丸超好味~牛味重,口感彈牙✋😀

火鍋絕配的hoegaarden🍻🍻

手切封門柳😂排版好似心型😍味道正,唔會韌,易咬開,有牛味
食完之後點少得食🍦雪糕甜品~movenpick 任食😃

仲有其他款雪糕都好唔錯嫁👍👍👍

2024-09-10
庆祝纪念
生日
  • 澳洲極上和牛吃到飽
2024-09-11 348 浏览
上腹牛五花肥而不膩,西班牙豬梅肉片鮮嫩多汁,每一種都是火鍋的絕配!SRF美國黑牛後腿肉和安格斯牛小排是必選之物。它們的肉質細膩,油花分佈均勻,輕輕一涮就能散發出誘人的香氣,讓人忍不住一口接一口。澳洲和牛M5牛肩卷和手切封門柳,這些頂級選擇,每一片都透著奢華的質感。安格斯特選牛板腱和美國PRIME極級肩里肌同樣不可錯過,它們的口感和味道絕對能滿足你挑剔的味蕾。干貝鮮魚漿絕對是收尾的美味。海鮮的鮮美與火鍋的結合,簡直是完美的結局。

2024-09-11 183 浏览
同家人放假打邊爐預先係open rice 訂左座,去到唔使等好耐就有得入席,安排得幾有秩序。我哋點左清湯底,好多菜~推薦安格斯特選牛板腱,ORDER左好多肉,超飽魚肉新鮮,好味,蝦都夠大隻仲有好多野食菜類飲品環境夠大,滿無虛席,侍應都招呼到,有長者同行,特意安排我們坐得近自助區既位置,有提點長者小心慢慢行,很體貼的人員~
同家人放假打邊爐

我哋點左清湯底,好多菜~
推薦安格斯特選牛板腱,
ORDER左好多肉,超飽

魚肉新鮮,好味,蝦都夠大隻

仲有好多野食菜類飲品

2023-10-01
  • 私房鴨血
2024-09-10 228 浏览
牛大人台灣火鍋吃到飽 大鴻輝中心一坐下,每位食客都會獲得兩粒和牛牛丸,這些牛丸汁多味美,牛味十足,讓人一試成主顧。點餐方面非常方便,只需用手機掃描QR code,自助下單即可。自助區的食材十分豐富,蔬菜擺放得整整齊齊,醬料區應有盡有,連豉油都提供了淡味和濃味兩種選擇。我們覺得混合起來的味道剛剛好,可以自由調整,真的很貼心。每種牛肉都有清晰的標籤,方便我們隨時重新點餐,這在其他自助餐中實在是少見!通常吃完後都不太記得自己品嚐了哪種牛肉😂。而且我們點的食物送上速度很快,讓我們真正感受到了和牛的自由。在熟食部分,麻辣鴨血滑嫩可口,味道極佳,朋友還點了鹽酥雞,香氣四溢,令人垂涎!飲品方面都係任飲,無糖茶就啱晒我。這次來到了牛大人的荃灣分店,這裡在其他地方也有多個分店。荃灣店的二人位設計得非常舒適,個人認為,以這個價位來說,能享受到這麼多種選擇和不錯的食物質素,性價比相當高。如果你喜歡台式火鍋,這裡絕對是個不錯的選擇!
牛大人台灣火鍋吃到飽 大鴻輝中心

2024-09-03 405 浏览
老公話好想體驗和牛自由,作為賢內助嘅我當然要做野,帶左佢黎出名嘅牛大人,QR code 落單,好方便,入邊好多嘢食可以慢慢睇,牛肉都有好多唔同嘅款式,仲有SRF 牛!自助區好豐富,啲菜整理得非常之好,醬料區應有盡有,豉油都分兩種,有淡味啲同埋濃味啲,我哋覺得兩樣撈埋啱啱好,有得自己調校每種牛肉嚟到都會有標籤話俾你知係邊一種,方便reorder 好貼心,呢個喺其他放題入邊好少見到,成日食完都唔知自己食咗邊種😂而且叫咗嘅嘢食,好快就送上,確實體驗到和牛自由熟食會HIGHTLIGHT麻辣鴨血真係好滑,好好味,老公仲叫咗炸雞,即叫即炸,香噴噴!免費嘢飲,仲有好多款揀,仲有仙草添~細細碗,好好味!甜品方面,同dreyers 合作,有得無限攞開心果系列食咁多嘢,埋單都係六百幾蚊,足兩小時,使乜返大陸

免費嘢飲,仲有好多款揀,仲有仙草添~細細碗,好好味!

甜品方面,同dreyers 合作,有得無限攞開心果系列

食咁多嘢,埋單都係六百幾蚊,足兩小時,使乜返大陸
2024-09-03 313 浏览
📍牛大人台灣火鍋 ⭐️極高CP值台式火鍋牛大人台灣火鍋不嬲都抵食,而家仲要做緊任食 Dreyer's雪糕🍦推廣,唔嚟捧場就真係唔俾面😏 Book左枱食dinner ,7點去到已經全場full house❗️我地嗌左極上和牛🐮吃到飽套餐 ,120分鐘🕰️任飲任食,有高質牛肉、台式小食、自助火鍋配料、飲品及甜品,仲可以任食 Dreyer's同movenpick雪糕🍦,咁多嘢食價錢都只係$328!大癲!CP值高到嚇親人👍🏻 🏫餐廳走台式木系風格,環境舒適寬敞,加埋啲落地大玻璃,chill & cozy極上和牛套餐($328) 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻打得🥘邊爐,湯底一定係重點,我哋揀咗「👵🏻阿嬤養生濃湯鍋」,有濃濃嘅胡椒味同🧄蒜香味,湯入面仲加左唔少養生同健康配料,清甜得嚟又唔會咁油膩食肉獸嘅我哋嗌左手切封門柳、安格牛小排,A5黑牛。封門柳🐮雖然肉厚,但一咬落去肉汁就會標哂出黎,係咁多款牛肉入面,牛味最濃。相反牛小排 就非常嫩滑,厚薄適中,充斥着和牛嘅濃厚油脂香味,中意吃偏瘦肉嘅 buddies可以order呢一款。其他肉類就不過不失😂 另外餐廳每枱贈送一客澳洲M9和牛牛丸,牛丸🐂彈牙又多汁 自助區
📍牛大人台灣火鍋 ⭐️極高CP值台式火鍋

極上和牛套餐($328) 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

自助區有多款肉丸🍡同蔬菜🥬提供,最愛吃香菇貢丸及芋心貢丸,入口爽口彈牙。蔬菜就最鍾意食水蓮,吸收曬湯嘅精華,翠綠爽甜

必食黑松露海鮮漿,黑松露味好香

飲品🥤區有大量茶同汽水🧃選擇,款式豐富,有洛神花、白桃烏龍、桂花烏龍等,仲有我超鍾意嘅鴨屎香檸檬茶,質素拍得住d手搖店🧋

蜜桃啤酒🍺,酒味不算濃,但有淡淡桃香氣,好啱夏天飲

甜品🍨我哋就order咗台灣仙草凍,口感爽滑彈牙,好消暑解涼。雪糕🍦有movenpick同dreyer's 選擇,我哋就各試咗一款,為今晚嘅晚餐畫上一個完美嘅句號😋

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)

🍱餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽
🏫地址:荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心16樓

#stilleating 荃灣 #荃灣美食 #九龍美食 #香港美食 #新界美食 #hkfood #hkfoodie #foodie # 打邊爐#hotpot
2024-09-02 274 浏览
今個星期第3次打邊爐😂我都好想問吓自己到底有幾鍾意打邊爐今次就去咗荃灣牛大人到打邊爐🍲基本上牛大人出色就係個個都知叫咗中間價位美國特級安格斯套餐牛肉好嫩 輕輕淥幾秒已經好好食我仲要成日都諗住要挑戰返自己食七碟牛肉嘅紀錄最後都只係保持到七碟記錄😂😂佢哋啲海鮮都好新鮮 其實仲有好多嘢食但我食食吓唔記得咗影相 😌😌特別推介松黑露油炸鬼 嚟到嘅時候仲係脆卜卜 輕輕淥一淥 仲有少少脆 好香黑松露味仲有期間限定開心果雪糕甜筒大家不妨去到嘅時候試吓
今個星期第3次打邊爐😂

輕輕淥一淥 仲有少少脆 好香黑松露味
仲有期間限定開心果雪糕甜筒
大家不妨去到嘅時候試吓
2024-09-01 254 浏览
牛大人好嘢!至8月31晚市竟然有Dreyer’s雪糕任吃,實在超吸引。我地嗌左『 澳洲極上和牛吃到飽』套餐120 分鐘任飲任食, 火鍋材料有高質和牛、 台式小食、自助火鍋配料、 飲品及甜品。湯底我地揀左剝皮辣椒雞湯湯底,有滑嫩雞件配台灣特有剝皮辣椒,湯底清甜,我地食之前先飲左兩碗湯,滋補!另外超級推薦牛大人自家製飲品,我地嗌左酸梅湯,洛神花茶,冷萃大紅袍等,完全滋味不輸出面手搖飲店。自助區仲有多種肉丸,蔬菜,小料區也調料豐富。海鮮同樣好新鮮美味,我地嗌左蝦滑,花枝滑,墨魚滑,每一款都鮮美彈牙,另外蝦子,台灣鯛魚片都好岩打邊爐~推薦最後用美味雪糕放題結束熱辣辣的一餐

最後用美味雪糕放題結束熱辣辣的一餐

2024-09-01 246 浏览
見到牛大人竟然有開心果雪糕任食,即刻book咗放工之後試吓,獎勵吓自己😋!今次揀咗極上和牛套餐,每人$338起。今期牛大人仲有得無限任食雪糕,包括Dreyer's同埋Movepick等等😍。.🥘牛大人紅燒牛骨鍋紅油嘅味道超級香,配埋濃郁嘅牛骨湯底,味道有滿滿嘅台灣風味😆!好夾煮任何配料,煮出嚟都好香。.🍺Hoegaarden蜜桃味生啤($48)見到而家仲有得加購嘅蜜桃生啤,飲落蜜桃嘅味道甜香自然🍑,好易入口。打邊爐配埋啤酒就最夾。.🐮牛類特別推薦澳洲M9和牛牛丸!牛肉嘅味道超級濃郁,加埋滿滿嘅肉汁💦,好邪惡。安格斯牛小排食就夠晒油脂感,食落好滑。澳洲和牛M5牛肩卷油花超級靚,配埋湯底勁滿足🤩。.🐷豚肉有唔同部位嘅豬肉可以揀,包括豬雪花肉片、西班牙豬梅肉片、西班牙豬五花片,夠晒過癮🥳。.🐑羊肉呢度仲有紐西蘭羊卷肉,鍾意食香濃羊味嘅朋友都滿足到。.🐣雞肉花雕酒雞件肉質夠嫩滑,配埋酒香味,煮出嚟好好食。.🌊海鮮有好多種類,無論電話落單或者自助吧都有唔同款式揀。例如有台灣鱸魚片、沙白、蟹籽墨汁漿、干貝鮮魚漿、章魚珍珠漿😝,當然唔少得仲有水魷同埋蝦等等。.🍨配菜一定要記得留肚瘋狂食雪糕雪條!而且
🥘牛大人紅燒牛骨鍋
🍺Hoegaarden蜜桃味生啤($48)
🐮牛類
🐷豚肉
🐑羊肉
呢度仲有紐西蘭羊卷肉,鍾意食香濃羊味嘅朋友都滿足到。
🐣雞肉
花雕酒雞件肉質夠嫩滑,配埋酒香味,煮出嚟好好食。
🌊海鮮
🍨配菜
一定要記得留肚瘋狂食雪糕雪條!而且仲有Dreyer's新出嘅開心果脆皮雪條揀🥰。任食嘅仲有唔同嘅蔬菜,同埋飲品。
2024-08-23
好耐無食火鍋,再次嚟到牛大人,感覺耳目一新,自家健康茶飲換上新卡通杯裝,勁靚~晚市仲可以免費任食Dreyer's、Kitkat雪條甜筒,升級後的牛大人,真係好正!120分鐘任飲任食,澳洲極上和牛套餐 $328湯底選了加入大量蕃茄熬製的醍醐蕃茄酸辣鍋,酸甜微辣,十分開胃!台式小食逢甲Q爽雞腳筋:微辣爽口,配啤酒食一流陳醋涼拌黑木耳:酸咪咪,幾開胃真豬小香腸:炸得夠香士林鹽酥雞:招牌小食,外皮酥脆鬼馬老油條:大人細路都中意真滷牛肉飯 :滷水牛肉醬好入味必點海鮮有海蝦,沙白,鱸魚片,鯇魚腩等應有盡有。海鮮漿亦好有特式,蟹籽墨汁漿爽口彈牙,干貝鮮魚漿好重魚鮮味!肉類方面,澳洲和牛牛胸爽爽口,安格斯牛板腱煙靭有肉味,安格斯牛小排最軟腍。M5和牛肩卷嫩滑不老。自助區還有各款蔬菜丸類和飲品!最正係近期新增的Dreyer's雪糕甜品任食大放送,不同口味一次試齊!當中我最喜歡近期大熱的開心果口味甜筒香脆解膩!還有台式芋圓糖水可以選擇!
太驚喜了!新增品牌雪條甜筒任食!
蜜桃味生啤
120分鐘任飲任食,澳洲極上和牛套餐 $328
醍醐蕃茄酸辣鍋
台式小食
逢甲Q爽雞腳筋:微辣爽口,配啤酒食一流
陳醋涼拌黑木耳:酸咪咪,幾開胃
真豬小香腸:炸得夠香
士林鹽酥雞:招牌小食,外皮酥脆
鬼馬老油條:大人細路都中意
真滷牛肉飯 :滷水牛肉醬好入味
鹽酥雞
必點海鮮有海蝦,沙白,
鱸魚片,鯇魚腩等應有盡有。
海蝦
鱸魚片
海鮮漿亦好有特式,蟹籽墨汁漿爽口彈牙,
干貝鮮魚漿好重魚鮮味!
鵝腸
蟹籽墨汁漿
肉類方面,澳洲和牛牛胸爽爽口,
安格斯牛板腱煙靭有肉味,
安格斯牛小排最軟腍。
M5和牛肩卷嫩滑不老。
M5  和牛肩卷
自助區還有各款蔬菜丸類和飲品!
當中我最喜歡近期大熱的開心果口味甜筒
香脆解膩!還有台式芋圓糖水可以選擇!
一次食3  條,真係好正!
蜜桃味生啤
鵝腸
蟹籽墨汁漿
M5  和牛肩卷
2024-08-25 423 浏览
身為香港人最鍾意梗係打邊爐🍲🤞🏻🤞🏻🤞🏻放工同朋友見面打個邊爐傾返幾個鐘、食下嘢再啤啤佢🍻實在太正啦!之前已經好想食「牛大人台灣火鍋吃到飽」但Weekend等位實在太耐,今次平日嚟就好好多😆店內有火鍋醬料區、自助區,幾十款火鍋配料,丸類、蔬菜和麵類選擇。飲品方面有幾款冷泡茶、各款汽水,仲可以QR code落單自選自家製台式飲品。我哋揀咗「極上和牛吃到飽套餐 $328」,湯底揀咗台灣鳳梨雞鍋,好似幾特別。台灣鳳梨雞鍋,以鳳梨搭配苦瓜熬制的雞湯充滿台灣古早味,原來仲有清熱解毒功效,咁就唔驚太燥火啦。牛肉方面必叫安格斯特選牛板腱、安格斯牛小扒、牛胸爽、美國PRIME極級肩里肌同手切封門柳,牛肉肉質鮮嫩,仲有澳州和牛牛丸,肉味十足兼有少少油脂香。海鮮類有鮮甜海蝦和新鮮沙白,沙白份量ok食落冇沙。熟食方面我最喜歡鴨血,嫩滑惹味。我哋仲點左啲期間限定嘅花枝滑、蝦滑、油炸鬼。甜品每人一碗台灣仙草凍 ,口感爽滑彈牙,消暑清涼。最後唔好唔記得食雪糕呀😆估唔到雪糕都有好多選擇!由宜家至8 月31 日,晚市入座都有得食dreyer's 雪糕🍦
身為香港人最鍾意梗係打邊爐🍲🤞🏻🤞🏻🤞🏻

海鮮類有鮮甜海蝦和新鮮沙白,沙白份量ok食落冇沙。

熟食方面我最喜歡鴨血,嫩滑惹味。
我哋仲點左啲期間限定嘅花枝滑、蝦滑、油炸鬼。

甜品每人一碗台灣仙草凍 ,口感爽滑彈牙,消暑清涼。

最後唔好唔記得食雪糕呀😆估唔到雪糕都有好多選擇!
2024-08-24 407 浏览
約左好耐冇見嘅朋友食飯,第一次黎到荃灣嘅牛大人,唔使諗咁多,黎得當然係食最豐富嘅澳洲極上和牛吃到飽套餐($338/每位),任飲任食120分鐘😎有大枱有卡位,人多人少都啱黎食醬料區自助火鍋配料區,選擇眾多飲品區,自家製茶、罐裝飲品、紙包飲品、一律都有甜品區,而家做緊Dreyer's推廣活動,可以任食雪糕雪條🥰額外嗌左杯Hoegaarden 蜜桃味生啤,甜甜地幾易入口😍牛大人紅燒牛骨鍋湯底:牛骨嘅精華完全滲透入湯裡面,湯底濃郁香甜,招牌推介👍🏻澳州和牛牛丸:澳洲和牛SET每位有2粒,口感彈牙兼且牛肉味濃郁😋肉類主要集中嗌比較高質嘅澳洲和牛M5牛肩卷、澳洲和牛牛胸爽、安格斯牛小排、手切封門柳同安格斯一口牛肉粒,每款肉嘅油花比例同味道香濃各有特色🤤ENCORE好幾轉都保持住高水準海鮮類方面叫左美人花膠、真台灣鯛魚、新鮮沙白同鮮甜海蝦,味道鮮甜,食得出夠新鮮,肉質唔會霉😋另外澎湖花枝漿同台灣海鮮漿,口感彈牙爽口,正👍🏻火鍋配料方面,當然極力推薦我至愛嘅私房鴨血,口感嫩滑夠滋味🤤鬼馬老油條、爽脆炸魚皮幾香口,牛媽秘製滷大腸同豐原排骨酥都唔錯😄蔬菜類方面,除左出面自助區夾之外,仲有水蓮可以落單,整體
有大枱有卡位,人多人少都啱黎食
醬料區
醬料區
火鍋配料
自助火鍋配料區,選擇眾多
飲品區
飲品區
飲品區,自家製茶、罐裝飲品、紙包飲品、一律都有
甜品區
甜品區
Hoegaarden 蜜桃味生啤
牛大人紅燒牛骨鍋湯底
澳州和牛牛丸
安格斯牛小排, 手切封門柳
澳洲和牛M5牛肩卷, 安格斯牛小排
澳洲和牛M5牛肩卷
肉類主要集中嗌比較高質嘅澳洲和牛M5牛肩卷澳洲和牛牛胸爽安格斯牛小排手切封門柳安格斯一口牛肉粒,每款肉嘅油花比例同味道香濃各有特色🤤ENCORE好幾轉都保持住高水準
新鮮沙白
美人花膠, 鮮甜海蝦
海鮮類方面叫左美人花膠真台灣鯛魚新鮮沙白鮮甜海蝦,味道鮮甜,食得出夠新鮮,肉質唔會霉😋另外澎湖花枝漿台灣海鮮漿,口感彈牙爽口,正👍🏻
私房鴨血, 鬼馬老油條, 豐原排骨酥
私房鴨血
火鍋配料方面,當然極力推薦我至愛嘅私房鴨血,口感嫩滑夠滋味🤤鬼馬老油條爽脆炸魚皮幾香口,牛媽秘製滷大腸豐原排骨酥都唔錯😄
水蓮
蔬菜
蔬菜類方面,除左出面自助區夾之外,仲有水蓮可以落單,整體清新爽脆,平衡返D肉膩感😉蘿蔔無渣,落入湯底煮得夠淋入晒味😍
酸梅汁, 鴨屎香檸檬茶
酸梅汁鴨屎香檸檬茶:做到出面茶飲店嘅口味水準,清涼解渴,好啱一邊打爐爐一邊飲😎
芝麻麻吉燒, 花生麻吉燒
Dreyer's 雪糕批
Dreyer's 甜筒
最後甜品部分,芝麻麻吉燒花生麻吉燒軟糯香甜似湯丸,Dreyer's有我最中意嘅開心果味雪糕批同甜筒,可以放肆咁食😆仙草凍夠足料,完美收尾夠滿足🍨
補MENU
  • 豐原排骨酥
  • 酸梅汁
  • 鴨屎香檸檬茶
2024-08-22 351 浏览
呢排心郁郁又想打邊爐,咁啱就睇到牛大人依家有dreyer's任食,決定去過下台式火鍋癮!呢度嘅極上和牛吃到飽套餐性價比十足,作為台灣既過江龍火鍋店,無論係食物質素定係服務都係一流,未試過既朋友快啲去試下啦!特別係台式鴨血任食🥺軟淋淋布丁口感阿嬤養生濃湯鍋湯底先講講湯底,阿嬤養生濃湯鍋湯底真係無得彈,材料包括大骨、黨參、枸杞、紅棗、生薑片同埋杞子。湯底鮮甜濃郁,帶有淡淡嘅藥材香味,飲落去暖胃又滋補,攞黎做火鍋湯底瞬間令成餐飯昇華哂。澳洲和牛M5牛肩卷澳洲和牛M5牛肩卷入口即化,肉質鮮嫩帶有豐富油脂,每一口都係極致享受。將牛肩卷放入熱湯中稍微涮一下,再蘸上自己調配嘅醬料,味道更加突出,真係令人欲罷不能澳洲M9和牛丸呢份套餐會免費贈送兩粒澳洲M9和牛丸俾每位顧客,絕對係必試之選,牛丸彈牙多汁,咬落去仲有肉汁爆出嚟,勁重牛味,真係好味到爆!手切封門柳手切封門柳亦都係一大亮點,牛肉片片厚薄適中,肉質鮮嫩多汁,都係必試之選另外牛大人嘅配料櫃出名款式多,提供各種新鮮配菜,無論係蔬菜、菇類定係豆腐,都非常新鮮。呢啲配菜同和牛一齊煮,更加提升咗整體嘅口感同味道。依家餐廳全線同 Dreyer's 雪糕合作

阿嬤養生濃湯鍋湯底

澳洲M9和牛丸

手切封門柳

依家餐廳全線同 Dreyer's 雪糕合作,喺 7 月 4 日至 8 月 31 日期間,晚市入座就可以任食雪糕!各種口味嘅雪糕任你選擇,食完火鍋再來一杯雪糕,真係勁滿足!

牛大人真係一個唔可以錯過嘅台式火鍋店,本身已經高cp值,再加上 Dreyer's 雪糕任食,真係超抵食。快啲襯佢活動期間去食啦!

牛大人火鍋真係極易回本🤑🤑🤩Weekend 7:30前離座,食足120分鐘都只係$298,無限encore佢嘅鴨屎香檸檬茶同開心果Dreyer’s已經覺得回本🤭🤭晚市任食雪糕淨係去到八月尾,一定要把握機會😉😋😋🐮極上和牛吃到飽套餐 ($298)揀咗店員推介嘅唔食得辣之選,台灣鳳梨雞湯湯底,湯底好有台灣特色,香氣十足,有原隻雞件同埋鳳梨,鮮甜好味👍🏻套餐包咗好多款唔同嘅牛肉,今次主要都係叫牛多,好仔細咁品嚐唔同部位嘅牛🤤最欣賞每款肉都有個牌仔,等我哋可以再encore鍾意嘅款🤭另外仲有自助區,有大量嘅自助食品飲品同埋台灣直送系列,選擇都幾多😍😍蔬菜、丸、金菇等等嘅配料,全部都係任夾😙飲品方面非常極之欣賞佢嘅鴨屎香檸檬茶,拍得住街舖手打檸檬茶嘅質素😍仲有溫馨提示,記得留肚食雪糕呀😋我食咗三個,回本了😎

🐮極上和牛吃到飽套餐 ($298)
台灣鳳梨雞湯

蔬菜、丸、金菇等等嘅配料,全部都係任夾😙

仲有溫馨提示,記得留肚食雪糕呀😋我食咗三個,回本了😎
台灣鳳梨雞湯
  • 澳洲和牛M5牛肩卷