2023-05-06
食過幾次,啲員工態度唔好都唔係新鮮事,不過冇咩搞到我都唔點理話哂街檔。今次我係第一次寫呢間食評。一直以來都要用網上訂座,嗰日突然有位朋友想黎諗住打電話去加位,電話只有錄音冇人可以直接對話,然後手機有佢地嘅來電,但響左兩聲就收線一直都打唔到。最後要去佢社交平台私訊問叫我去walk in,去到佢同我講今日full哂,就算依家三人入座都係安排二人枱,我以為佢係話二人枱加張櫈然後佢話我知三個人坐二人卡位,嗰下我火起問嗰位小姐,不如你話我知你試下坐唔坐到啦,佢已經無言以對,最後佢要我地等叫號,前面有19張飛,但中間skip左好多,好快叫到我。佢話我地要同人share枱,不過間開兩邊我地ok。除左有個女侍應會黎收枱,其他嗰啲都係求其望兩下就走,我地啲碗同碟堆到差啲要放地下,唔夠人唯有降低要求,請嘅人係差唔多喇。睇返其他啲食客comment 係觀塘呢間啲人係差啲,上次食過尖沙咀啲侍應唔會西你面。經過呢次後,唔會再黎呢間。