2018-04-27
因朋友要2115先收到工,所以預約了2130時間.職員睇到訂座remarks 寫"生日",好識做咁大概8點已經通知大概9點已經ready 台俾我地,知我地有人生日,叫我地唔好食得咁趕,反正佢地收2300,尾台,可以安排多少少時間俾我地.(非常感恩,平時餐飲服務業無人會咁細心留意到)2115去到,book5位,只係2位到左,佢都俾我入去坐住先,態度係好好.齊人,落單,佢都好識做話可以俾我火簡3個鍋(但我地5個人3個鍋好似有點過份😆)職員原本都有叫我地食海鮮同和牛果個,話抵食,其實朋友原本都想叫,不過可惜我自己生日飯已經連續食左幾日海鮮...有d敏感...而我又怕朋友食得趕急,建議下次先叫(睇過都真係覺得抵,想試!不過要下次了)中段,職員話慶祝生日,為餐廳送左枝無酒精既有氣葡萄果汁俾我地,小小心意,我覺得餐廳好好好成功,好職員係好重要! (😂唔記得問個四眼叔叔叫咩名,覺得直頭要加人工留住佢啦,其他職員都好好)尾段,完全真係到2300先同我地講一次唔好意思,因收舖時間係2300,大佬風範,班細既幫各有各忙,做好自己職責,佢就坐定定埋數,為班細既講聲唔好意思,唔會令大家遲收工我地當然無乖乖地2
我地當然無乖乖地2300即走..點都有十分鐘時間係到磨下磨下,因食物最終叫了$248定唔記得$278set, 但真心覺得唔係差...無話因為叫平set仲係尾台而hea我地
總結: 餐廳食物固然係好,尚算有質素,但員工都好重要,呢班員工非常有質素(最少眼見都三個先,平時d餐廳..搵到一個已經好難得)
人方面:帶位,介紹食物,建議推介,加湯,唔催人食野...加哂分
食物方面: 牛小排唔算太有牛味,牛肩鞋d但我覺得好食d,豚都唔差,雞我就好似無食到😂個set有既只係我太牛得,個肚無位