2022-08-04
8月2日,同家人去慶生,一早已訂了數個菜,當天晚飯6:30到,只有幾枱客,同侍應溝通完,再加道菜,等了20分鐘左右,白肺湯到,好味!之後上了些頭盤,太史戈渣、留家叉燒、酥炸普寧豆腐、豬腳凍、酥炸大腸,不過不失,之後上煙燻雞和柚皮羅漢上素,就停咗,差不多食完但蟹籽海皇炒飯還未上,問侍應check 完,話漏單,ok, 咁咪等下,誰知等了20分鐘都未有,再追,話做緊,ok ,又等了20分鐘,算!唔黎就算,叫上壽包,已問那位好似高級點又上了年紀的男侍應(應該是部長吧)問他壽包要等多久,佢話5-6分鐘,ok10分鐘後,又無,那個男侍應直頭唔理唔跟進,直係火都黎,前後等了50多分鐘,蟹籽海皇炒飯及壽包是幾日前已訂,唔係後加單,投訴咩,佢哋話唔關樓面事,見我哋發火,埋單,就馬上拿碟芝痲卷放枱面加句送你哋食,就即刻閃,我哋已經即刻話唔要,唔好浪費!總括:食物ok, 但服務就太差,不值這個價錢,沒有下次,很差的慶生飯😡😡😡