2023-03-20 28 浏览
唔知大家去泰國既時候有無坐過篤篤,我就記得自己坐既時候係夜晚,有d風咁幾舒服,呢間鋪叫篤篤車,一睇個名就知係賣泰國食品啦餐廳係食車仔麵,但係湯底就用上幾款富有泰國特色既選擇,小食同樣大多數係泰式,都可以稱得上係fusion菜呀呢度係有得任食菜脯,岩曬我口味薄荷青檸梳打($14)、檸檬茶($10)飲品跟餐會有優惠價,特飲都係$14,價錢合理三餸麵 + 小食 + 菜 ($81)呢個套餐十分抵食,小食揀左泰式鳳爪同網紋春卷,份量都唔算細,鳳爪唔太辣,迎合大眾口味試左兩款湯底,分別係泰國鱷魚湯同冬蔭功湯,套餐揀特選餸就每樣加$6,湯底無味精可以放心大啖飲,加$3就有莞茜山,牛腩同牛筋都炆得好淋,雞翼入味,整體黎講幾高質

呢度係有得任食菜脯,岩曬我口味

三餸麵 + 小食 + 菜 ($81)

2023-03-18
2023-03-20 18 浏览
🌟三餸麵 + 小食 + 菜 $81🌟泰國鱷魚湯底十分特別,湯底濃郁香醇,呈奶白色且不辣,非常適合喜歡泰國風味又唔食得辣的人士。豬紅和雞翼煮得恰到好處,豬紅肉質鮮美,香氣四溢,雞翼則是酥脆可口,搭配湯底非常好吃。雞腎則是一種比較特別的食材,腎臟煮熟後口感軟嫩,搭配湯底也很不錯。最後是油麵,麵條做得很有彈性,和湯汁的搭配非常好,每一口都能夠感受到湯汁和麵條的完美結合,非常適合喜歡吃麵的人士。🌟馬拉盞芥蘭 $20🌟🌟泰式鳳爪 $28🌟接下來是小食,我點了泰式鳳爪和馬拉盞芥蘭。泰式鳳爪肉質鮮嫩,口感爽脆,佐以泰式醬汁,味道跳脫,讓人一試難忘。而馬拉盞芥蘭則是一道清爽的蔬菜小食,口感爽口,帶有一點微辣的香氣,非常開胃。🌟薄荷青檸梳打 $14🌟🌟Coke Zero (枝裝) $9🌟最後是飲品,我點了薄荷青檸梳打和Coke Zero。薄荷青檸梳打非常清爽,適合搭配辣味菜餚,而Coke Zero則是一款經典的無糖玻璃樽可樂,有罐裝同玻璃樽揀,有得揀當然是揀玻璃樽🤗

🌟三餸麵 + 小食 + 菜 $81🌟

🌟馬拉盞芥蘭 $20🌟
🌟泰式鳳爪 $28🌟

🌟薄荷青檸梳打 $14🌟
🌟Coke Zero (枝裝) $9🌟

2023-03-19 22 浏览
位於旺角通菜街的「篤篤車」,係一間主打泰國特色湯底的車仔麵店🍜另外仲有特色小食及泡飯可以揀👍🏻店內環境燈光明亮,簡約潔淨泰國鱷魚湯+四餸車仔米粉第一次見車仔麵可以揀泰國鱷魚湯🐊湯底清甜而不油膩,火候十足,味道獨特,適合搭配爽滑米粉😋豬紅、腐竹及冬菇,每款配料都好新鮮!炸魚皮香脆可口,浸湯一秒就食得清湯加腩汁+六餸車仔幼麵腩汁好香濃,令清湯更添美味,幼麵好掛湯汁呢~牛筋、牛肚及牛腩都炆煮得軟腍又入味,勁好食。蘿蔔清甜無榨;咖喱魚蛋口感彈牙;紫菜好吸湯金銀蒜炒菜心菜心新鮮翠綠,好爽脆,加咗蒜蓉一齊炒,有鑊氣又充滿蒜香

泰國鱷魚湯+四餸車仔米粉

清湯加腩汁+六餸車仔幼麵

金銀蒜炒菜心

菜心新鮮翠綠,好爽脆,加咗蒜蓉一齊炒,有鑊氣又充滿蒜香
2023-03-17 25 浏览
放工約左朋友出去旺角行街,行到咁上下就餓到打哂鼓🙈 不過大家都知係旺角太多野食可以揀,花多眼亂,都唔知食咩好!不過好在朋友提議去女人街搵食,最後就入左今次食既呢間泰式車仔麵餐廳喇😯店舖唔大,但勝在上菜夠快。落完單後5分鐘後就上菜了,我地叫左兩個套餐,一個泡飯,另一個面。先講泡飯,套餐揀左3餸泡飯,揀左芝士丸、札肉同埋墨魚丸,湯底要左鱷魚湯。上菜嘅時候已經聞到好香既藥材味,好岩我呢啲要養生既人🙈另外套餐包左小食同菜,我就要左雞翼同馬拉盞炒芥蘭,雞翼外脆內軟,兩個小食既份量都好多,絕對岩哂大胃王來挑戰。另一個車仔麵揀左豬大腸、豬紅同埋咖哩魚蛋配埋冬陰公湯底,麵底要左河粉。咖哩魚蛋係陳皮魚蛋,絕對要加分😍冬陰公湯好濃,好飲到好似去左泰國咁呀。小食要左炸春卷同埋腐乳炒生菜。

香甜䉀煆
馬拉𦾟芥蘭
腐乳唐生菜
泰式炸雞翼
網紋春卷
魚湯泡飯
冬蔭公湯河
2023-03-15 47 浏览
成日行過女人街,都會見到呢間泰式車仔麵,有啲湯底好特別,泰式鱷魚湯、咖喱湯、冬陰功湯,仲有辣有唔辣添。想試好耐 😙今日晏晝食飯時間行過,就入去食個午飯😁😁除咗麵仲有泡飯,餸嘅款式都好多選擇,下午茶時段叫三餸飯麵仲送支裝汽水💕三餸泡飯套餐 連小食 菜都係$83比較優惠我揀咗冬陰功湯底,豬大腸、豬紅、珍珠元貝個冬陰功湯酸酸辣辣有陣香茅味,好有泰國風味好開胃,大腸都夠淋入味。小食揀咗泰式炸雞翼四隻個雞翼勁正👍🏻👍🏻表面脆卜卜,淡淡香茅嘅香味 推介馬拉盞芥蘭炒得好惹味、嫩綠爽口朋友揀咗三餸公仔麵,泰國鱷魚湯 不辣,雞腎、牛筋、響鈴、墨魚丸,每加一款餸都係幾蚊OK抵食。鱷魚湯底唔會好重藥材味魚腥味,易入口都幾好味。另外叫咗兩件蔗蝦 $8/件,蝦肉彈牙 好味唔錯。薄荷青檸梳打

三餸泡飯套餐 連小食 菜都係$83比較優惠
我揀咗冬陰功湯底,豬大腸、豬紅、珍珠元貝

小食揀咗泰式炸雞翼四隻
個雞翼勁正👍🏻👍🏻表面脆卜卜,淡淡香茅嘅香味 推介

馬拉盞芥蘭
炒得好惹味、嫩綠爽口

另外叫咗兩件蔗蝦 $8/件,蝦肉彈牙 好味唔錯。

薄荷青檸梳打
2023-03-14 228 浏览
車仔麵就吃得多了,泰式的就未吃過,所以就決定一試😚。這次去了女人街的小店,環境裝修簡約挺舒適的。食物可散點或選擇不同數量的餸,按價格而選擇合適的麵餸🙈。-▪︎三餸麵 HKD$44這碗選擇冬蔭公湯配油麵,味道酸酸辣辣的😎,挺開胃惹味的。三餸選擇了豬腸、豬紅及咖喱魚蛋,豬腸煙韌入味🤤,咖喱魚蛋是陳皮魚蛋,較香口的味道。-▪︎三餸麵+一餸 HKD$58這碗選擇咖喱湯配幼麵,賣相雖然是黑黑的,但咖喱味道突出,味道是微辣感覺不咸🥰。想吃多一餸,選擇了牛肚、牛筋、豬紅及豬皮,牛肚嫰滑入味,牛筋和豬皮膠質重,挺有嚼感的😋。-▪︎泰式鳳爪|網紋春卷 HKD$28小食價格不貴,泰式鳳爪是無骨,口感爽脆微辣。春卷口感酥脆,用料豐富啖啖肉。-▪︎薄荷青檸梳打 HKD$14 飲品是跟餐價,可選擇少冰塊。底下有糖漿可攪拌均勻,味道酸酸甜甜的,開胃又清新的味道。-

車仔麵就吃得多了,泰式的就未吃過,所以就決定一試😚。

▪︎三餸麵 HKD$44

豬腸煙韌入味🤤,咖喱魚蛋是陳皮魚蛋,較香口的味道。

▪︎三餸麵+一餸 HKD$58

牛筋和豬皮膠質重,挺有嚼感的😋。
▪︎泰式鳳爪|網紋春卷 HKD$28
小食價格不貴,

泰式鳳爪是無骨,口感爽脆微辣。

春卷口感酥脆,用料豐富啖啖肉。

▪︎薄荷青檸梳打 HKD$14

2023-03-10
2023-03-14 31 浏览
旺角通菜街好多餐廳,但邊一間好食真係要睇運氣啦,今日就試吓篤篤車餐牌,超值套餐 三樣餸加小食加菜我最後簡咗鱷魚湯配牛腩+豆ト+貢丸 加芫荽奶味非常重,好好飲 做米線湯底一流 配菜亦都好食,唔係死死實實嘅牛腩 貢丸都唔會有雪藏味!(另外辣仲可以另上添)網紋春卷 泰式炸魚餅春卷外脆內軟 魚餅都做到香脆可口馬拉盞炒芥蘭鑊氣非常好,芥蘭亦都冇苦味油面 冬蔭功湯+蝦仁+豆卜+芝士丸冬陰功湯唔算話好辣,小小酸酸辣辣咁相比之下我鍾意鱷魚湯底多啲總結,通菜街都有不少好食嘅小店 呢一間就係其中一間啦!
旺角通菜街好多餐廳,但邊一間好食
真係要睇運氣啦,今日就試吓篤篤車

餐牌,超值套餐 三樣餸加小食加菜

我最後簡咗鱷魚湯配牛腩+豆ト+貢丸 加芫荽
奶味非常重,好好飲 做米線湯底一流
配菜亦都好食,唔係死死實實嘅牛腩 貢丸都唔會有雪藏味!
(另外辣仲可以另上添)

網紋春卷 泰式炸魚餅
春卷外脆內軟 魚餅都做到香脆可口

馬拉盞炒芥蘭
鑊氣非常好,芥蘭亦都冇苦味

油面 冬蔭功湯+蝦仁+豆卜+芝士丸
冬陰功湯唔算話好辣,小小酸酸辣辣咁
相比之下我鍾意鱷魚湯底多啲

總結,通菜街都有不少好食嘅小店 呢一間就係其中一間啦!
2023-03-10 67 浏览
今日相約好友往旺角購物,行經通菜街有點肚餓,於是找地方醫肚.好友推介附近有間車仔麵店舖,名叫篤篤車,最出名係泰國鱷魚🐊湯底,叫我一試,咁當然要試試啦😋😋😋進入店舖雖然地方唔係很大,但座位都舒適,點餐是用畫紙方式📝自助點選,湯底和餸都有多款選擇,見有泡飯套餐(三送泡飯+小食+菜)$83,於是就點鱷魚🐊湯底泡飯+牛腩(另加$6)+雞翼+牛丸+網紋春捲(小食)+唐生菜.又叫一碗三餸車仔麵套餐(清湯米粉+三餸:豬紅、牛筋和白蝦仁+小食:炸雞翼+菜:馬拉盞芥蘭)$81,再加多杯薄荷青檸梳打特飲(跟餐平六蚊當然試埋佢啦😂)很快食物送上了😋好友冇介紹錯👍呢個泰國鱷魚🐊湯底用來泡飯真的鮮甜,真的令飯口大增😋牛腩炆得夠淋入口溶化👍牛筋丸彈牙,鹵水雞翼咸道適中,有水準👍👍👍米粉爽滑可口,牛筋炆得恰到好處入口煙韌又唔會太淋,白蝦仁都帶鮮甜😋另外推介俾大家檯面有樽辣菜脯,加少少落碗麵度可以提升味蕾😋真好味!兩款小食炸得恰到好處👍外脆肉嫩,吃下唔會滿口油.另外要一讚嘅就係碟馬拉盞芥蘭炒得非常好味,芥蘭咬落脆嫩可口👍👍大家一定要試!最後飲埋杯薄荷青檸梳打真的飽飽了😊好友笑我倆真大食😂😂😂篤篤車🍜食材新鮮👍分量充足👍又煮得好味😋,值得推薦畀大家一試👍👍👍
2023-03-07 39 浏览
旺角一間以泰式湯底為主題的車仔麵檔,有供應泡飯,好味有驚喜😆 餐廳環境乾淨企理,食物配料選擇豐富,價錢親民,質素很不錯,店員十分友善🥰 有套餐選擇,更抵食,另有提供辣菜脯晚市二人消費:$188(不設加一費用)💖💖食評💖💖𝑭𝒐𝒐𝒅三餸泡飯 +小食+菜 (冬陰功湯底) ($83)✨ 芝士丸、芝士腸、咖喱陳皮魚蛋 +網紋春卷(4條) +灼唐生菜大食人士必點!泡飯份量好多,滿滿的一大碗👍🏻加上三款配菜,絕對好飽肚!十分推薦冬陰功湯,香辣惹味!飯粒好入味🥰春捲小食酥脆可口,生菜新鮮爽口,推薦~三餸粗麵 +小食+菜 (咖哩湯底) ($81)✨ 豬皮、豬大腸、蘿蔔 +泰式炸雞翼 +馬拉盞芥蘭秘製香濃咖喱湯底,小辣剛剛好🤤 麵質軟硬適中👍🏻 配料份量多,特別推薦豬大腸及蘿蔔,煮得好軟腍又入味😍推薦炸雞翼熱騰騰,香脆惹味𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌薄荷青檸梳打 (套餐+$14)✨紅茶花伝檸檬茶 ($10)✨

晚市二人消費:$188(不設加一費用)

💖💖食評💖💖

𝑭𝒐𝒐𝒅
三餸泡飯 +小食+菜 (冬陰功湯底) ($83)✨
十分推薦冬陰功湯,香辣惹味!飯粒好入味🥰
春捲小食酥脆可口,生菜新鮮爽口,推薦~

三餸粗麵 +小食+菜 (咖哩湯底) ($81)✨
豬皮、豬大腸、蘿蔔 +泰式炸雞翼 +馬拉盞芥蘭
推薦炸雞翼熱騰騰,香脆惹味

𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌
薄荷青檸梳打 (套餐+$14)✨

紅茶花伝檸檬茶 ($10)✨
2023-03-07 21 浏览
成間舖頭俾人感覺好整潔~ 光線充足而且坐得舒服~ 套餐優惠價都好抵食😋 見到有鱷魚湯底🙈.. 但我都係唔敢挑戰🙈🍜𝟙 米線咖喱湯微辣既咖哩湯~ ◕牛肚 ◕牛筋 ◕豬大腸鎖住湯汁既牛肚..好入味😋 勁有骨膠原既牛筋~軟爛入味😋入口即化口感鹹香既豬大腸~好有嚼勁rൠ泰式炸雞翼炸到金黃色~皮薄~而且保持肉質鮮嫩😋 表層灑上香料~ rൠ吉列炸蝦餅意外地😌 蝦餅都幾出色~ 好有咬口~好彈牙!唐生菜用蒜油煮過嘅唐生菜🥬勁香口🍜 𝟚 幼麵◕冬蔭功湯幼麵強勁既掛湯力~ 令到每啖麵都充斥住冬蔭公湯味🧑🏻‍🍳◕珍珠元貝◕牛肚◕咖哩魚旦珍珠原本嘅份量超多~ 每一粒都爽口彈牙,仲好鮮味咖喱魚蛋一睇相就知道好入味🤪
成間舖頭俾人感覺好整潔~ 光線充足而且坐得舒服~

🍜𝟙 米線

咖喱湯
微辣既咖哩湯~
◕牛肚 ◕牛筋 ◕豬大腸

鎖住湯汁既牛肚..好入味😋
勁有骨膠原既牛筋~軟爛入味😋入口即化
口感鹹香既豬大腸~好有嚼勁

rൠ泰式炸雞
炸到金黃色~皮薄~而且保持肉質鮮嫩😋 表層灑上香料~

rൠ吉列炸蝦餅
意外地😌 蝦餅都幾出色~ 好有咬口~好彈牙!

唐生菜

用蒜油煮過嘅唐生菜🥬勁香口

🍜 𝟚 幼麵

◕冬蔭功湯
幼麵強勁既掛湯力~ 令到每啖麵都充斥住冬蔭公湯味🧑🏻‍🍳
◕珍珠元貝◕牛肚◕咖哩魚旦
珍珠原本嘅份量超多~ 每一粒都爽口彈牙,仲好鮮味
咖喱魚蛋一睇相就知道好入味🤪
2023-03-05 36 浏览
依前好鐘意食篤篤車,覺得個鱷魚湯底好正,所以係元朗執左笠嗰陣都覺得好傷心~~~見佢開返梗係要支持下,可惜幫襯左兩次都覺得食物麻麻地。。。。😔三餸泡飯套餐($81)叫左不辣鱷魚湯泡飯試一試,飯份量係多,但係湯唔夠,食到最尾剩返啲飯都無晒湯,不過有湯都無乜分別,因為招牌既鱷魚湯底淡到無味。。。以前好出色香濃架明明,失望😞另外餸方面,叫左蘿蔔+咖喱魚蛋+腸仔,比起以前蘿蔔少左,咖喱魚蛋由大粒爽口變左陳皮魚蛋,腸仔正常菜以前好鍾意食馬拉盞唐生菜,宜家無左呢個選項,得返馬拉盞芥蘭,唯有叫金銀蒜菜心,都炒得香口惹味小食點左泰式炸雞翼,就咁食味道唔夠,點上泰式辣醬先ok可能人手不足?見飲品都無得叫凍檸茶凍奶茶個啲,就無飲野lu仲諗住執過再開返都好有熱誠,可惜食物感受唔到誠意,建議生意難做可以加價但不是降低食物水準😔

三餸泡飯套餐($81)

小食點左泰式炸雞翼,就咁食味道唔夠,點上泰式辣醬先ok

可能人手不足?見飲品都無得叫凍檸茶凍奶茶個啲,就無飲野lu

2023-02-26 74 浏览
朋友介紹食「篤篤車」車仔麵。今日和老公行過通菜街,見無乜人排隊,又好耐無食車仔麵。老公叫咗紫菜、豬大腸、豬紅、米粉、鱷魚湯。最喜歡食的紫菜夠鮮甜,豬大腸鹵得夠入味,豬紅也不錯,鱷魚湯真係好飲,直得推介比大家。我叫咗牛筋、魚蛋、墨魚丸、米線、咖哩湯。牛筋好滑又彈牙、魚蛋無乜特別、墨魚丸只有2粒,份量太少了。米線就好爽滑。馬拉盞芥蘭:芥蘭炒得夠爽口,味道和香氣有水準,值得一讚。泰式炸雞亦:雞亦炸得外脆內軟,加咗甜酸醬,非常惹味。加埋二罐汽水總共$ 139
朋友介紹食「篤篤車」車仔麵。

今日和老公行過通菜街,見無乜人排隊,又好耐無食車仔麵。
老公叫咗紫菜、豬大腸、豬紅、米粉、鱷魚湯。
我叫咗牛筋、魚蛋、墨魚丸、米線、咖哩湯。
牛筋好滑又彈牙、魚蛋無乜特別、墨魚丸只有2粒,份量太少了。
米線就好爽滑。
馬拉盞芥蘭:芥蘭炒得夠爽口,味道和香氣有水準,值得一讚。
泰式炸雞亦:雞亦炸得外脆內軟,加咗甜酸醬,非常惹味。
加埋二罐汽水總共$ 139
2023-02-26
2023-02-07 114 浏览
叫左鱷魚肉湯米線,要左兩餸,紫菜同墨丸做餸,36蚊 價錢實惠。湯底好香,加埋菜脯就更正。紫菜唔錯,好有鮮味。墨丸就得兩粒 嫌份量太少。餸嘅選擇除左丸就真係比較少,冇乜肉,一係就要加錢要帶子、牛腩、蝦仁,選擇都係少。希望有更多肉片選擇。
湯底好香,加埋菜脯就更正。
紫菜唔錯,好有鮮味。

墨丸就得兩粒 嫌份量太少。

希望有更多肉片選擇。

墨魚丸 紫菜 米線
墨魚丸 紫菜 米線
記得去年 Shopping 時,遇上居於元朗的年青兼同聲同氣的售貨員,大家閒話家常起來,提到了元朗一家叫「篤篤車」的車仔麵店。售貨員對於「篤篤車」的結業感到不是味兒,原來大家同是捨不得「篤篤車」出色的冬蔭功湯底。那時售貨員告知「篤篤車」有機會在旺角再跟大家見面!香港經濟不斷下滑,又正值各項措施的打擊,小店的經營條件更是艱辛,心想會否重開仍是未知之素,當時聽後不以為然!豈料那天路經旺角,有緣重遇上「篤篤車」,當然不能不作支持!「篤篤車」與其他車仔麵店不同之處,在於其帶有泰國特色的口味,從其 Tuk Tuk 店名大概可略知一二。除前述的冬蔭功湯,還有泰國鱷魚湯、咖喱湯,還有可選大中小辣與不辣的清湯。至於餸料方面,泰國白蝦仁和墨魚仔都是「篤篤車」的特選。除了麵食,亦設有㤗式紅咖喱牛腩或雞翼飯,而馬拉盞芥蘭的美味,至今仍記憶猶新。以為搬到旺角,租金大概會比元朗區高,車仔麵的售價亦會因此而提升,豈料兩餸麵同淨三餸才 HK$36,三餸麵 HK$44,還具備三餸麵 + 小食 + 菜 HK$79 的超值套餐,看來價格仍是合乎街坊的消費!地方比以前元朗寬敞了,可容納更多食客,懷念「篤篤車」的元朗街坊,記

地方比以前元朗寬敞了,可容納更多食客,懷念「篤篤車」的元朗街坊,記得要去支持一下!
老公要了薄荷青檸梳打 HK$14 (跟餐價),可是薄荷味道並不夠突出!
我們合共點了豬紅、冬菇、牛腩、牛肚、豬皮,蘿蔔、豬大腸,感覺味道要比以前更好吃,每款餸料均有足夠入味,與及保持原有食材的質感,每款餸料的味道更不會是一色一樣。特別喜歡爽彈豬皮、入味不過腍的白蘿蔔、牛腩和豬紅也不錯!
而一直以來最令我們欣賞的冬蔭功湯,重遇後仍是覺得你最好。一呷具有多層次的誘人香料、酸與辣來得十分平衡,而且味道調較得自然順喉,絕對不會犯上過鹹過辣過重的毛病。配上麵條的湯底,可為麵條增添不少泰色風味,邊吃邊把湯喝,幾乎把整碗冬蔭功湯喝光!
冬蔭功湯會附上青檸,個人喜歡把青檸汁擠在麵中,令味道更加清新!
吸收了冬蔭功湯的米粉非常好吃!
不忘來一份馬拉盞炒芥蘭,火喉、香氣與味道也很有水準,以為自己到了泰國當地的餐館,真的沒有馬虎!
也許一直被「篤篤車」出色的冬蔭功湯迷惑著,由始至終沒有意圖嘗試其他湯底,或者下次該試試泰式國鱷魚湯!
2023-01-16
  • 冬蔭功湯
  • 馬拉盞炒芥蘭
2023-01-09 163 浏览
話說我勁鍾意食以前元朗間篤篤車第一次食就愛上左所以知佢有日執粒之後我傷心到sick leave然後隔左排見到旺角開返間即刻擇個吉日狗衝去食佢個套餐優惠係幾抵,79有菜有小食叫左碟菜同雞翼都好食既料方面無咩退步 ,尤其籮白整得超甜,豬紅都夠味(蝦仁好似差左少少)但個鱷魚湯底真係差到傻有以前既對比先有傷害以前個湯底好濃,又有少少甜味如果要辣,唔係俾辣油個隻辣所以食完有點失望,仲以為開左係旺角可以當飯堂日日食老細不如回復返以前d水準先
話說我勁鍾意食以前元朗間篤篤車

佢個套餐優惠係幾抵,79有菜有小食
叫左碟菜同雞翼都好食既
但個鱷魚湯底真係差到傻
有以前既對比先有傷害
以前個湯底好濃,又有少少甜味
如果要辣,唔係俾辣油個隻辣
所以食完有點失望,仲以為開左係旺角可以當飯堂日日食
老細不如回復返以前d水準先
2023-01-06