📍肉肉大米沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖肉肉大米是日本公司物語公司企下品牌,佢同挽肉米其實都有啲分別,肉肉模式比較似日本極味屋,可以按照自己的喜好生熟程度再烹調,唔似挽肉已經整好咗!今次我就叫咗和牛漢堡排1個、和牛芝士漢堡排1個同蟹肉和牛漢堡排1個套餐 $140呢度嘅白飯、西蘭花、蜆肉湯無限添加!💗 和牛漢堡排店員會先將漢堡排煎至五分熟,再放到你面前嘅鐵板上面,讓你可以自己煎到鍾意嘅熟度。餐廳仲提供各種醬汁同調味料,好似燒肉醬、蒜香辣椒醬、洋蔥醬、沙茶醬等等。我個人覺得配上沙茶醬都幾特別!完全冇諗過兩者都都幾夾💗和牛芝士漢堡扒我最愛就係呢一款漢堡扒!呢個和牛芝士漢堡排真係邪惡之選!漢堡排上面已經鋪咗一層車打芝士,仲要現刨芝士碎,雙重芝士嘅享受,鍾意芝士嘅你一定要食!💗 蟹肉和牛漢堡排呢個口味期間限定,加左柚子醋去煮,食之前可以加青檸汁,令口感更加清新,仲有紫蘇葉、蘿蔔蓉同松葉蟹!口感都幾好!
📍肉肉大米
沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖

肉肉大米是日本公司物語公司企下品牌,

呢度嘅白飯、西蘭花、蜆肉湯無限添加!

💗 和牛漢堡排

我個人覺得配上沙茶醬都幾特別!完全冇諗過兩者都都幾夾

💗和牛芝士漢堡扒

💗 蟹肉和牛漢堡排

2024-12-03 0 浏览
時:平日一點鐘,已過人氣,一人直入,沙田黎講唔算多人了地:環境,有feel,似日本甘,有火爐鐵板仔,都是bar枱位,有椅底放嘢。人:見可能無乜人做,見個老闆教緊兩個新人。服務佳,部分中上,但有跌嘢嘈,不過禮貌caring 滿分食:叫左普通加芝士兩舊肉餐爐太熱,勁快熟,記得二放就攞,夾散就放上去控制熟度,好玩過stone meat grill芝士沒有特別,肉一樣。但醬料,至愛係燒汁、芥末、千島。菜是西蘭花、飯湯,三樣任添。隻蛋堅香哩飲:西柚水,湯水可以。
時:平日一點鐘,已過人氣,一人直入,沙田黎講唔算多人了

食:叫左普通加芝士兩舊肉餐
芝士沒有特別,肉一樣。但醬料,至愛係燒汁、芥末、千島。
菜是西蘭花、飯湯,三樣任添。
隻蛋堅香哩

飲:西柚水,湯水可以。

湯飯,坐低即到
必食蛋
2024-12-03
湯飯,坐低即到
必食蛋
2024-12-02 0 浏览
朋友帶我去到沙田新開嘅肉肉大米,佢話餐廳嘅漢堡扒超級好食,就算要排隊都好值得!所以今日就同佢一齊嚟咗沙田食漢堡扒!餐廳以自助點餐機落單為主,大家可以喺入座之前去到點餐機點套餐,超方法!我哋一人叫咗一個套餐,每個套餐大概一百幾蚊,套餐嘅飯、湯、蔬菜都可以免費refill 🥰性價比高!一入座,餐廳職員就會大嗌歡迎,好有日本嘅特色!坐低就會見到一系列嘅醬料,餐廳仲好貼心咁貼咗一張告示,會教大家可以喺漢堡扒嚟到之前,將唔同嘅醬料點落適當嘅調味盤入邊!到時就可以試晒唔同味道嘅醬料!叫咗兩款套餐,每款套餐都會包一隻日本蛋🥰米飯就採用咗來自日本東北嘅虹煌米,粒粒分明,充滿米香!蜆肉麵豉湯都好足料,真係有蜆肉㗎😋飲落好鮮甜!▫️和牛漢堡扒由九州黑毛和牛及美國牛肉混合而製,煎嘅時候味道好香濃,牛味濃郁,食落亦都好Juicy😋撈埋雞蛋加白飯一齊食,好滋味!忍唔住encore多咗一碗飯!▫️蟹肉漢堡扒蟹肉漢堡扒係最近餐廳嘅期間限定,所以都決定一試!餐廳用咗松葉蟹肉及蘿蔔絲,再加咗柚子青檸汁,口感味道豐富,食落好清新,口感滑嫩,蟹肉鮮甜,味道層次分明。▫️和牛芝士漢堡扒係和牛漢堡扒面上放上一大片嘅芝士,再喺上面刨上

▫️和牛漢堡扒

▫️蟹肉漢堡扒

▫️和牛芝士漢堡扒
係和牛漢堡扒面上放上一大片嘅芝士,再喺上面刨上大量嘅芝士絲,淨係望住外觀都已經流晒口水!夾埋漢堡扒一齊食,味道超級夾,而且食落反而唔會感覺好膩!個人最愛呢一款和牛芝士漢堡扒,芝士迷必食!

▫️紀州橘子汁
由新鮮的紀州橘子製作,味道鮮甜,富有果香!
2024-11-29 0 浏览
今日嚟位於沙田新城市廣場嘅肉肉大米,呢間日式餐廳人氣非常高,出面大排長龍。餐廳主打和牛漢堡,客人入座前需要先起販賣機購買想食嘅野。我地分別揀左一個期間限定「1蟹肉1芝士1漢堡」同「2芝士1漢堡」。餐廳座位全部都係Bar枱位,所有座位圍住中間嘅Open Kitchen,幾有Feel。枱面有各種調料,可以先將想要嘅調味料放到自己嘅醬料碟上面。-一入坐,店員就會立即送上湯、飯、醬油同蛋。湯同飯係可以無限添加的。個蜆肉Miso Soup味道幾濃郁,而我蜆肉味幾鮮甜,熱辣辣好暖胃。漢堡扒係逐塊上,基本上會跟次序,先上和牛漢堡,再上芝士和牛漢堡,最後上蟹肉和牛漢堡。個漢堡係會一面熟另一面未熟嘅情況放上我面前嘅鐵板,我可以一邊按自己嘅要求慢慢煎到想要嘅熟嘅程度,同時亦都可以盡情打卡。漢堡勁大個勁Juicy,夾起都有甘上下份量,食落好嫩滑。特別鐘意芝士和牛漢堡,本來個漢堡已經好出色,加上邪惡嘅芝士,簡直冇得輸。而且仲係雙重芝士,和牛漢堡首先放上一大片車打芝士,之後店員再起上面刨上勁多新鮮芝士,芝士控見到一定心心眼。而期間限定嘅蟹肉和牛漢堡都幾吾錯,蟹肉清甜配上和牛,味道好有層次感,非常配搭。。

2024-11-22
  • 蟹肉和牛漢堡扒
  • 和牛漢堡扒
  • 芝士和牛漢堡扒
1K
平日的晚上,新城市廣場有一處特別擠擁!在其他餐廳門可羅雀的情況下,這間奇蹟店叫「肉肉大米」我最愛這家店的就是,漢堡扒只加入九州和牛跟美國牛混合,不會加入洋蔥🧅牛奶🥛這些無關的事情,敏感症患者可放心進食!🍔和牛漢堡排1個 和牛芝士漢堡排2個套餐$140.0先來一塊原味,師傅把五分熟左右的漢堡放置放置於烤盤上慢烤,喜歡多熟自己控制一向穩妥的和我它烤至九成熟,但是肉汁仍舊澎湃!一擠之下滿滿的肉香爆裂!芝士🧀版除了片頭那塊車打芝士,還有店員現刨的芝士小山,可別小看它,芝士味可相當濃郁!鹹香細膩甘香!(蟹肉1芝士1 和牛1)混搭漢堡套餐$140.0這一份唯一不同就是有蟹肉蟹肉跟其他款式的不同主要在於有個酸甜的檸檬蘿蔔絲可拌勻,大大降低油膩感,清新之選!白飯可加入生食用月見醬油,甜美而不膩口,配漢堡排一剛一柔,超正點🤩肉肉大米 (沙田)沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖

平日的晚上,新城市廣場有一處特別擠擁!
在其他餐廳門可羅雀的情況下,這間奇蹟店叫「肉肉大米」

我最愛這家店的就是,漢堡扒只加入九州和牛跟美國牛混合,

不會加入洋蔥🧅牛奶🥛這些無關的事情,敏感症患者可放心進食!

🍔
和牛漢堡排1個 和牛芝士漢堡排2個套餐
$140.0

(蟹肉1芝士1 和牛1)混搭漢堡套餐
$140.0

這一份唯一不同就是有蟹肉

肉肉大米 (沙田)
沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖

2024-11-25 365 浏览
最近去左 #沙田 一間超高人氣既餐廳 《 肉肉大米 》,長期都大排長龍😍人氣超旺😋。餐廳環境唔算好大,而兩邊都設有約20人到既吧檯座位,同埋係開放式廚房。我地一去到先到門口取票,當到你既時候,店員會叫你去自助點餐機到點餐同付款,然後再安座位比我地🙌🏻🙌🏻🙌🏻。餐廳既西蘭花🥦、麵豉蜆肉湯🥣同飯🍚都可以無限refill😍😍😍👍🏻。完全唔使驚食唔飽,我地都食到大滿足🫶🏻🫶🏻🫶🏻。🐄和牛漢堡扒2個套餐 $95🐄和牛漢堡扒2個套餐加和牛芝士漢堡扒1個套餐 $125當日我地叫左兩個套餐,而佢地既和牛漢堡係必食👍🏻👍🏻,漢堡扒由九州黑毛和牛同美國牛肉特製而成❤️,肉質勁Juicy,再配埋佢地既日本生雞蛋🥚撈豉油,配埋白飯,真係超級好味😋😋。而芝士和牛漢堡係我最愛😍,因為我係芝士控,店員會刨上大量嘅芝士係漢堡上,入面包含左2️⃣種車打芝士🧀,每一口都充滿芝士味,各位芝士控千祈唔好錯過啦🙌🏻🙌🏻。

🐄和牛漢堡扒2個套餐 $95
🐄和牛漢堡扒2個套餐加和牛芝士漢堡扒1個套餐 $125
2024-11-25 241 浏览
平日六點左右到的 等了20多個號 算很快了 進去之後 可能staff太忙了 有一段時間站在那裡聊天盡然也沒有發現旁邊有客人正在等😂 沒有人跟我們對單 沒有的人上飯和湯 結果我們第一次問 是不是有飯 才如夢初醒 這裡還有兩個人😂 然後過了段時間再問 是不是要對單 又如夢初醒 😂 湯的料很足 蠻好喝的 湯 飯 還有蔬菜 可以添 漢堡中規中矩 芥末醬比較突出 只是發現沒有人招待的時候 大膽舉手吧😂
平日六點左右到的 等了20多個號 算很快了

只是發現沒有人招待的時候 大膽舉手吧😂
2024-11-25 200 浏览
唔駛北上也食到肉肉大米了!今日終於有時間去開沙田試到!餐廳裝修四正舒服,而且都好旺場!🌟💫即煎漢堡扒,提供3款口味,分別有原味、邪惡芝士味及蟹肉味。而且可以免費添食日本飯同味增湯。但相對以此價錢比較稍貴!👻⚡餐廳提供7款調味醬料,包括沙茶醬、洋葱醬汁、燒肉醬、胡椒鹽、芥末鹽麴、蒜香辣椒醬及番茄蛋黃醬!各有特色,真係多選擇!😉😋和牛漢堡扒2個餐5-7成熟和牛,煎至金黃色加上自選醬汁調味,真係幾吸引!

和牛漢堡扒2個餐
5-7成熟和牛,煎至金黃色
加上自選醬汁調味,
真係幾吸引!

2024-11-25 229 浏览
超高人氣即煎漢堡扒, 無論白飯、麵豉湯抑或西蘭花都係無限添加, 仲會加配一隻日本雞蛋.🍽️ 混搭漢堡套餐 $140總共三塊漢堡扒, 包括和牛漢堡、 芝士漢堡同蟹肉漢堡扒. 仲有8款醬汁比你調味. 餐廳亦都寫明係用日本虹蝗米並且每日係店舖現磨.芝士漢堡扒 除左漢堡扒面頭會舖一塊車打芝士之外, 店員仲會即席刨上大量芝士絲係上面, 形成雙重芝士漢堡扒, 芝士愛好者必食和牛漢堡扒和牛漢堡扒以九州黑毛和牛同美國牛肉混合製成, 入口肉味濃郁, 而且肉質結實唔會一夾就散. 蟹肉漢堡扒面頭舖上蟹肉同蘿蔔蓉, 對比之前2塊味道較濃郁既漢堡扒, 呢塊味道會相對較清新, 因為店員會淋上柚子醋, 可以中和返漢堡扒本身既油膩感.

🍽️ 混搭漢堡套餐 $140

芝士漢堡扒

和牛漢堡扒

蟹肉漢堡扒

2024-11-24 176 浏览
暑假食過上海嘅「肉肉大米」性價比高,知道香港會開好期待,近排終於進駐香港,係沙田新城市開第一間店啦!漢堡扒係由九州黑毛和牛混合美國牛肉所製,每日新鮮現絞,再以人手拍打。而米飯就採用日本東北嘅「虹煌米」。每份套餐都可以無限添白飯、西蘭花、蜆殼味噌湯~仲跟一隻生雞蛋‼️而且枱上放左好多款醬料比大家選擇添(胡椒鹽、洋葱醬汁、燒肉醬、沙茶醬、芥末鹽麴、蒜香辣椒醬等 )😍混搭漢堡肉套餐-蟹肉、芝士、和牛 ($140)三種食法😍1️⃣和牛漢堡扒,我就喜歡燒到8成,漢堡扒脂肪比較少,我就連同生雞蛋同沾少少洋葱醬汁,送飯一流。2️⃣芝士漢堡扒,本身漢堡扒有一塊厚厚車打芝士,再見到店員不停刨巴馬臣芝士係漢堡扒上面感覺好治癒,雙重芝士好邪惡又好濃郁。3️⃣限定蟹肉漢堡扒,蟹肉上面有半個青檸,下面加左一層蘿蔔蓉同新鮮紫蘇葉,店員隨後再淋上柚子醋,估唔到同漢堡扒甘夾,感覺變得清新,中和都油膩感。餐廳嘅漢堡肉係每日新鮮現製,店員會燒烤一輪,煎至6-8成熟,令表面微焦,鎖住肉汁,再放到每個客人面前嘅高溫鐵板上,自己鍾意食幾多成熟再燒~非常香噴噴💨店員會不停問你要唔要西蘭花同要唔要湯,非常nice。蜆殼味噌湯有很多蜆肉很不錯~米

每份套餐都可以無限添白飯、西蘭花、蜆殼味噌湯~

混搭漢堡肉套餐-蟹肉、芝士、和牛 ($140)
三種食法😍

蜆殼味噌湯有很多蜆肉很不錯~
米飯係日本米口感很好

2024-11-23 283 浏览
終於唔使北上食「肉肉大米」,內地人氣漢堡扒專門店「肉肉大米」上個月係沙田開幕。席前即煎和牛漢堡扒賣相+ 吧檯座位+開放式廚房睇落同日本🇯🇵挽肉と米差唔多,但係價錢差一半,性價比非常高。香港店同內地店一樣,主打席前即煎漢堡扒,提供3款口味,分別有原味、邪惡芝士味同香港限定蟹肉味。套餐價錢同內地差唔多👍🏻,而且可以無限免費添加日本白飯同湯。店員預先將嚴選九州黑毛和牛+美國牛肉混合製成既漢堡扒煎至6-8成熟,達至表面微焦,確保鎖住肉汁,客人食既時候再自行加熱至理想熟度,餐廳提供7款調味醬料:洋葱醬汁、番茄蛋黃醬、燒肉醬、胡椒鹽、沙茶醬、芥末鹽麴、蒜香辣椒醬、黃芥末籽醬,自由配搭鍾意口味😋。原味漢堡扒建議配上日本生蛋一齊食,流心蛋+肉嫩juicy漢堡扒 = 滋味十足👍🏻,送飯一流!另一款人氣口味芝士和牛漢堡扒,店員即席係芝士漢堡扒表面再double up刨上芝士,邪惡芝味香濃!香港限定蟹肉和牛漢堡扒,係漢堡扒頂層放上蟹肉、蘿蔔蓉、青檸、紫蘇葉,再淋上柚子醋,口感清爽!溫馨提示:餐廳暫時只接受電子付款,唔收現金❗️

溫馨提示:餐廳暫時只接受電子付款,唔收現金❗️
2024-11-19
2024-11-21 363 浏览
近期大熱的日本過江龍餐廳「肉肉大米」開設於沙田新城市廣場;吧檯設計讓食客可觀賞店員製作及烹煮漢堡扒的過程;由店員簡單講解,套餐已包括一隻雞蛋,任食西蘭花、蜆肉湯及米飯-桌上擺放多款醬汁及調味料,包括燒肉醬、奧羅拉醬、洋蔥醬、蒜香辣椒醬、沙茶醬、黃芥未醬、胡椒鹽、芥末鹽麴及爽口醃菜;提供檸檬薄荷葉水,清新解膩-🔹和牛漢堡排 1 個及和牛芝士漢堡排 1 個套餐 $110先嚐有足夠熱度的蜆肉海帶味噌湯,清甜鮮味將 5-6 成熟的漢堡扒及西蘭花放到鐵板上,按個人喜歡煎至滿意的熟成度,放上飯面,倒上照燒醬雞蛋後便可享用漢堡為日本九州和牛混合美國牛肉等製作而成,切開是滿滿的肉汁,口感緊緻順滑,肉香濃郁,油膩感不重米飯則選用來自日本東北地區的「虹煌米」,粘糯有彈性,配合日本國產可生食新鮮級別的雞蛋及照燒醬汁,足夠滋味和牛漢堡頂上一片車打芝士,再由店員即席刨上新鮮芝士,誠意十足;芝士充滿鹹香及奶香,跟漢堡扒完美結合-🔹混搭漢堡套餐 (蟹肉漢堡排 1 個、和牛芝士漢堡 1 個及和牛漢堡排 1 個) $110蟹肉漢堡配上蘿蔔蓉、青檸、柚子醋及紫蘇葉,軟嫩鮮甜的蟹肉配搭清新青檸及醋子醋能解肉之微膩,配搭得宜
🔹和牛漢堡排 1 個及和牛芝士漢堡排 1 個套餐 $110

先嚐有足夠熱度的蜆肉海帶味噌湯,清甜鮮味

蟹肉漢堡配上蘿蔔蓉、青檸、柚子醋及紫蘇葉,軟嫩鮮甜的蟹肉配搭清新青檸及醋子醋能解肉之微膩,配搭得宜又創新
2024-11-18
午餐
肉肉大米登陸香港啦🤩!餐廳特色係現煎日式漢堡排👨🏻‍🍳同新鮮現煮米飯🍚,牛肉🥩、米飯🌾同新鮮雞蛋🥚都係使用日本產🇯🇵。套餐會包咗白飯、蜆肉味噌湯同西蘭花,呢三樣都可以免費添加㗎😋!開放式吧枱座位可以望到煎漢堡扒嘅過程,望住煎到金黃色嘅漢堡扒,真係充滿期待呀🤤!呢度店員細心主動,見到我地嘅西蘭花食完🥦,會主動問我哋需唔需要添加。枱上放置咗8種醬汁同調味料🥣,包括燒肉醬、洋蔥醬、奧羅拉醬、蒜香辣椒醬、日式芥末鹽麴、沙茶醬、黃芥末醬以及胡椒鹽,可以自由組合出自己喜歡嘅口味💕。🔸蟹肉+芝士+和牛各1 混合漢堡套餐 $140🔸蟹肉x1+ 和牛x2 混合漢堡套餐 $125✨和牛漢堡和牛用上日本九州產A5黑毛和牛同美國牛肉混合而成,漢堡係鐵板上燒到兩邊焦香,就咁食已經好Juicy!配上日本生食雞蛋同醬油一齊食,濃郁嘅蛋香令漢堡更加美味!✨芝士漢堡呢款真係邪惡又美味!漢堡烤好之後先鋪上一塊厚厚嘅車打芝士片,然後店員會喺我哋面前即時刨下超多新鮮芝士碎喺上面!啖啖濃厚嘅雙重「芝」味呀!✨蟹肉漢堡👧🏻最鍾意期間限定嘅蟹肉漢堡!漢堡上面層紫蘇葉加咗蘿蔔蓉同松葉蟹,店員加入柚子醋落去煮,酸酸甜甜令漢堡加添清新嘅

🔸蟹肉+芝士+和牛各1 混合漢堡套餐 $140
🔸蟹肉x1+ 和牛x2 混合漢堡套餐 $125

✨和牛漢堡

✨芝士漢堡

✨蟹肉漢堡
👧🏻最鍾意期間限定嘅蟹肉漢堡!漢堡上面層紫蘇葉加咗蘿蔔蓉同松葉蟹,店員加入柚子醋落去煮,酸酸甜甜令漢堡加添清新嘅感覺,食起上嚟冇咁膩。松葉蟹肉新鮮鮮甜,食完令人好滿足阿。
2024-11-13
[ 肉肉大米 ]再次到訪 沙田新城市廣場 呢間日式烤牛肉漢堡扒店🐮🥩,最平套餐只係$95,仲可以免費🆓添加白飯🍚、味噌湯及西蘭花🥦。✿ (蟹肉1和牛2)混搭漢堡套餐 $125有1塊蟹肉和牛漢堡排、2塊和牛漢堡排。✿ (蟹肉1芝士1和牛1)混搭漢堡套餐 $140有1塊蟹肉和牛漢堡排、1塊芝士和牛漢堡排、1塊和牛漢堡排。漢堡扒用日本🇯🇵和牛、美國🇺🇸牛肉混成,另外白飯、溫泉蛋都係日本產!和牛漢堡扒🐮肉味濃厚,另有八款調味醬汁,例如燒肉醬、洋蔥醬等。芝士和牛漢堡扒🧀店員在漢堡扒上面鋪上芝士,再在面前即刨芝士碎,雙重芝士非常邪惡😋。蟹肉和牛漢堡扒🦀期間限定款式,表面有鮮甜蟹肉,加埋蘿蔔蓉、青檸汁味道清新。總結🫦 餐廳已開業一個多月依然人氣好高,就算平日晚上8點半後都要取號排隊等入座。最平$95就食到日本和牛漢堡扒套餐,性價比高👍。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿肉肉大米地址:沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖電話:8417 4377✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ 肉肉大米 ]

✿ (蟹肉1和牛2)混搭漢堡套餐 $125
有1塊蟹肉和牛漢堡排、2塊和牛漢堡排。

✿ (蟹肉1芝士1和牛1)混搭漢堡套餐 $140
有1塊蟹肉和牛漢堡排、1塊芝士和牛漢堡排、1塊和牛漢堡排。

和牛漢堡扒🐮
肉味濃厚,另有八款調味醬汁,例如燒肉醬、洋蔥醬等。

芝士和牛漢堡扒🧀

蟹肉和牛漢堡扒🦀
期間限定款式,表面有鮮甜蟹肉,加埋蘿蔔蓉、青檸汁味道清新。

總結🫦
  • 蟹肉和牛漢堡扒
  • 和牛漢堡扒
  • 芝士和牛漢堡扒
2024-11-17 811 浏览
先喺門口嘅自助點餐機揀餐同俾錢 再等位入面會分咗兩邊 其中一邊係開放式嘅廚房而我哋就坐喺長吧杏邊 圍住中間享用美食全程可以睇到 廚師烤漢堡排嘅製作過程哇重點係 蜆肉湯西蘭花同埋米飯都係任添咖蜆肉麵豉湯啲蜆肉好大粒 米飯添咗四碗唷原來係嚟自日本東北地區嘅虹煌米 超好食吧枱上面有隻生雞蛋 同埋好多唔同嘅醬汁喺漢堡排嚟之前 可以先準備醬汁同調味料-醬汁-燒肉醬搭配蒜香辣椒醬一齊食 真係好美味 (撈飯一流ww)-奧羅拉醬蕃茄同丘比蛋黃醬調制 口感溫和-​洋蔥醬係獨有嘅秘制醬汁 幾特別-調味料-日式黃芥鹽麴帶點清爽嘅辣味同鮮鹹味-黃芥末醬放少少就好了 點綴一下-胡椒鹽同步提升肉嘅鮮味-蒜香辣椒醬可以直接點醬食 亦可以同其他醬汁撈埋一齊食-沙茶醬絕對係牛肉嘅經典搭配-和牛漢堡排1個 和牛芝士漢堡排2個 套餐 ($140)和牛漢堡排2個 和牛芝士漢堡排1個 套餐 ($125)追加 和牛漢堡排1個 ($35)每個座位嘅前面 都會放咗個小型嘅鐵板廚師會先喺自己嘅鐵板上面 烤熟漢堡排漢堡排 用咗九州毛和牛美國牛肉混成嘅再將漢堡排 放喺大家枱頭嘅鐵板上享用大家亦可以按自己個人喜好 調生熟程度厚厚嘅和牛漢堡排
先喺門口嘅自助點餐機揀餐同俾錢 再等位
吧枱上面有隻生雞蛋 同埋好多唔同嘅醬汁
喺漢堡排嚟之前 可以先準備醬汁同調味料
醬汁
燒肉醬
搭配蒜香辣椒醬一齊食 真係好美味 (撈飯一流ww)
奧羅拉醬
蒜香辣椒醬
可以直接點醬食 亦可以同其他醬汁撈埋一齊食
沙茶醬
絕對係牛肉嘅經典搭配
和牛漢堡排1個 和牛芝士漢堡排2個 套餐 ($140)
和牛漢堡排2個 和牛芝士漢堡排1個 套餐 ($125)
追加 和牛漢堡排1個 ($35)
每個座位嘅前面 都會放咗個小型嘅鐵板
廚師會先喺自己嘅鐵板上面 烤熟漢堡排