2021-02-25
早陣子同男朋友去開天水圍 佢帶左我去新北江商場搵小店食lunch
第一次黎呢個商場 都好逼下 但原來入面有唔少黃店💛
今次見到芝士面就比佢吸引左~店舖好細 一眼睇晒 店員係典型茶記呀姐😂
keep住都好忙咁 搞到我叫慢啲都有d淆🙈————————————🥢炒牛柳絲芝士撈面 ($43)
細 100g $43, 大 160g $48/今次叫左細既 因為加埋芝士其實都幾飽🤰🏼
/芝士既份量一啲都唔孤寒! 幫你撈勻晒 每條麵都有掛到芝士🤩/芝士味少少咸, 唔算好杰身 整體黎講都幾好食😋
🥢沙爹牛扒炒公仔面 ($45)/沙爹味幾香 公仔面都算彈牙 炒得夠乾身 好惹味🥰 呢個啲牛有一齊炒 更加有沙爹香😌
/相比之下 中意食沙爹呢款多d 芝士容易食多幾啖就開始滯
🥢炸雞中翼 ($26)
店舖好細 一眼睇晒 店員係典型茶記呀姐😂 keep住都好忙咁 搞到我叫慢啲都有d淆🙈
————————————
🥢炒牛柳絲芝士撈面 ($43) 細 100g $43, 大 160g $48
/今次叫左細既 因為加埋芝士其實都幾飽🤰🏼 /原來牛柳絲同牛扒都係一樣既野 不過不失 普通茶記薄牛扒質素 但係份量好多 食極都仲有咁 /芝士既份量一啲都唔孤寒! 幫你撈勻晒 每條麵都有掛到芝士🤩
/芝士味少少咸, 唔算好杰身 整體黎講都幾好食😋
🥢沙爹牛扒炒公仔面 ($45)
/沙爹味幾香 公仔面都算彈牙 炒得夠乾身 好惹味🥰 呢個啲牛有一齊炒 更加有沙爹香😌 /相比之下 中意食沙爹呢款多d 芝士容易食多幾啖就開始滯
🥢炸雞中翼 ($26) /雞翼有4隻 真係即叫即炸 拎出黎出晒煙 好香脆 must eat!😋