合適不辣的人,大碟,埋單有甜品送,芒果甜,芒果沙冰大杯,合適不辣的人,大碟,埋單有甜品送,算好座。這條街可能無咩選擇,因為見到食評及星星來試,感覺失望,有幾可信。
2021-07-16
  • 芒果糯米飯
位於旺角的金滿象正宗泰國菜,是一間由有20年經驗的泰籍星级名廚主理的餐廳。大廚曾在電視台比賽中獲獎,廚藝高超,經驗豐富。店舖主打泰國地道風味,當天平日光顧,全院滿座,頗受歡迎哦~ 餐廳地方不大,裝潢設計甚有當地特色,以木和金色為主調,帶出東南亞地區的獨有韻味。店員大部份是泰籍人士,即時有致身於異地的感覺呀~ 星級大廚以地道正宗泰國菜打響名堂,款式超多,招牌菜也有很多,令人眼花撩亂呢。 泰式柚子蝦沙律 $75 酸酸辣辣的泰式柚子蝦沙律,非常開胃! 柚子肉又大大飽滿,酸甜多汁,蝦隻份量十足,很不錯呀。 泰式生蝦刺身 $119 泰式拼盤 $185 大大盆泰式拼盤,有4款不同的小食,包括: 雞丸、春卷、蝦餅和魚餅。雞丸帶有豐富肉汁,一咬汁水四溢,很有驚喜! 當中我最愛炸蝦餅,外層香脆,蝦肉超彈牙,很美味呢~ 泰式沙爹串燒 $85/半打 半打串燒可選牛、豬、雞肉各兩串,沙爹味道香濃,味道不錯。來到泰國餐廳,不能不點串燒呀~ 泰式秘製牛油焗大虎蝦 $139泰式冰鎮鮑魚 $119/6隻獨門秘製無骨燒雞釀香茅黄薑飯 $229 氣派十足的無骨燒雞,雞皮燒得又薄又脆,更藏有大量香茅黄薑飯,非常飽肚。不過調
位於旺角的金滿象正宗泰國菜
,是一間由有20年經驗的泰籍星级名廚主理的餐廳。

泰式柚子蝦沙律 $75

泰式生蝦刺身 $119

泰式拼盤 $185

泰式沙爹串燒 $85/半打

泰式秘製牛油焗大虎蝦 $139

泰式冰鎮鮑魚 $119/6隻

獨門秘製無骨燒雞釀香茅黄薑飯 $229

氣派十足的無骨燒雞,雞皮燒得又薄又脆,更藏有大量香茅黄薑飯,非常飽肚。不過調味略為不足,沾醬吃會更好呢~

皇牌咖喱炒蟹 $369

預先訂購的皇牌咖喱炒蟹,不失所望,果然不錯呢! 咖喱醬濃香甘甜,附有大量蔬菜,令口感更佳,味道更清爽。肉蟹超大隻,啖啖鮮肉,很滿足哦~

清邁酸辣飛天羅非魚 $209

超級誇張的飛天羅非魚,吸引全場人士的目光! 魚肉結實,醬汁酸辣,配上大量果仁,深得朋友們喜愛!

原隻芒果糯米飯 $49

香甜可口的芒果糯米飯,飯粒黏糯,芒果超甜。正好為今晚畫上完美的句號。
2021-07-26
今次食咁嘅哩間泰國 真心好味😋我哋2個人叫咁多嘢食 就知佢咩料啦~每樣都好食!連飲品、甜品都係!所以最後就算好飽 都忍唔住外賣個芒果糯米飯返去做宵夜好痴線😂.🥥椰子沙冰 $59 (❤️)先嚟就講飲品,係因為好好飲!原個椰青加椰奶去打成沙冰,飲落成口都係椰味,而且啲冰打到好滑,入面仲有啲椰子肉,超好味!.🔸皇牌咖喱炒蟹 $369(❤️)、蒜蓉包勁正,個咖哩好香,食落我覺得有少少似係泰式咖哩加咗啲印度香料咁,好惹味!蟹好肥美,好大隻蟹鉗!香噴噴嘅咖哩汁配脆蒜蓉包,一流!.🔸 清邁酸辣飛天羅非魚 $209(❤️)出奇地好味,同埋好多肉!佢似係咕嚕魚咁,外皮炸脆咗,再用泰式醬去煮,甜甜酸酸辣辣,仲有啲香茅味👍🏻。魚肉幾大舊,肉質唔會鬆散,好好食!.🔸 泰式青檸燒牛肉 $125(❤️)哩款嘅牛肉比串燒嘅靚,肉質鬆軟,燒完特別香口,再配泰式酸辣醬,超惹味!.🔸泰式椰汁雞湯 $89(❤️)好滑好香濃,飲落好舒服!入面有唔少嘅雞肉、菇類、洋蔥、番茄、香茅,好足料!味道少少似唔辣嘅冬陰公。.🔸泰式拼盤S $138(👍🏻)有雞卷、蝦餅、魚餅、春卷,熱辣辣炸起好好食!我最鍾意春卷同蝦餅,春卷粗身餡了多,蝦餅入面有啲蝦
今次食咁嘅哩間泰國 真心好味😋
我哋2個人叫咁多嘢食 就知佢咩料啦~
每樣都好食!連飲品、甜品都係!
所以最後就算好飽
都忍唔住外賣個芒果糯米飯返去做宵夜
好痴線😂

🥥椰子沙冰 $59 (❤️)

🔸皇牌咖喱炒蟹 $369(❤️)、蒜蓉包
清邁酸辣飛天羅非魚

🔸 清邁酸辣飛天羅非魚 $209(❤️)
泰式青檸燒牛肉

🔸 泰式青檸燒牛肉 $125(❤️)
泰式椰汁雞湯

🔸泰式椰汁雞湯 $89(❤️)
泰式拼盤細

🔸泰式拼盤S $138(👍🏻)
有雞卷、蝦餅、魚餅、春卷,熱辣辣炸起好好食!我最鍾意春卷同蝦餅,春卷粗身餡了多,蝦餅入面有啲蝦肉,好彈牙!
泰式生蝦

🔸泰式生蝦刺身 $119
生蝦新鮮爽彈,肉又厚身大隻,正!
串燒沙嗲

🔸串燒沙嗲 $85
叫咗三串雞、三串豬,醃得好夠味,燒得好香。我比較喜歡雞肉多啲,肉質嫩滑彈牙。
🔸馬拉盞炒椰菜苗(👍🏻)
除咗馬拉盞仲有啲蝦米一齊炒,所以好香,好惹味,啲菜都好新鮮,好味!
🥭芒果糯米飯 $59(❤️)
好好食!芒果又香又甜,椰汁好香濃!而且唔會太甜!個糯米飯好煙韌,外賣返到屋企攤凍左食,都仲係好味!必食!
泰式椰汁雞湯
泰式拼盤細
泰式生蝦
串燒沙嗲
一直以黎都係Openrice既CD-rom,睇openrice靜係睇邊到有咩食甚少睇評價,因為我覺得一間餐廳,難食都係一次,無左下一次機會但同鋪頭老闆價計先知,原來好多食客都真係睇食評而決定餐廳正正係呢個原因,再加上之前經常都會去到泰國做野,食慣正索泰國菜但疫情之後,再食唔到正宗泰國既泰國菜,或者要食,都要去到九龍城,一黎交通唔方便,二黎果邊已經好似有小小變質。所以想寫呢篇文比會睇openric 既食評既食家睇睇唔知有無用,但食完真係值得我真心推薦!-後記: 因為我地7點半去,8點半已經食完,但係一直係到慢慢飲酒,食串燒(唔記得影相),食到佢地收工,霸左張枱,佢地都無出聲,當然我地都有消費。後來忍唔住問佢地,點解咁正宗,原來因為除左樓面,廚房大部分都係泰國師傅,唔怪得味道可以咁泰國
但同鋪頭老闆價計先知,原來好多食客都真係睇食評而決定餐廳
所以想寫呢篇文比會睇openric 既食評既食家睇睇
唔知有無用,但食完真係值得我真心推薦!
後記:
食到佢地收工,霸左張枱,佢地都無出聲,當然我地都有消費。
泰式拼盤
泰式秘製牛油焗大虎蝦
原隻燒魷魚筒
鮮芒蟹肉炒飯
泰式豬頸肉飛天通菜
题外话/补充资料: 1-泊車都幾方便 2-餐廳一半人以上都係泰國人 3-最重要可以飲酒!!
2021-07-19
等候时间
10 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日
泰式拼盤
泰式秘製牛油焗大虎蝦
鮮芒蟹肉炒飯
2021-05-19 238 浏览
今日是佛誕,全家人放假,行了成日街,想找一間泰國菜館食晚飯。由於女兒要在晚上8:30前要回到家中上堂,又說想吃泰國菜,所以我們在晚上6:30走入旺角的金滿象正宗泰國菜。進入泰國菜館,只見全館只有兩枱客,心想真好,我們趕時間,客人少正合我意。我們想立即點菜,但沒侍應理會,過了約5分鐘,他們才施施然走過來。我們點了4個菜,便開始各自玩手機。過了20分鐘,女兒開始等得不耐煩,問我們為什麼等了這麼久仍沒有上菜。我們問侍應何時上菜,他檢查了一會兒,才告訴我們沒有入單,還說現在幫我們入單,一句對不起也沒有,令我們生氣得立即離開,只好到另一間飯店吃飯。

朋友生日, 見疫情好啲所以就出嚟食晏當係同佢慶祝, 揀咗呢一間, 諗住泰國菜都係食返啲基本小菜, 應該無問題冬陰功湯, 椰汁味同蕃茄味都好濃, 食唔到辣味有啲失望。蝦餅比較出色, 食到蝦肉同彈牙最失望係呢個柚子沙律, 賣相已經同相片好大出入, 蝦係雪藏蝦完全冇味, 我情願佢唔落, 抽仔唔甜....唔建議食串燒叫咗雞同牛, 雞串燒係ok嘅牛肉就一般都係嗰句啦, 不過不失但係唔會再食多次。

冬陰功湯

冬陰功湯, 椰汁味同蕃茄味都好濃, 食唔到辣味有啲失望。

蝦餅

蝦餅比較出色, 食到蝦肉同彈牙

泰式柚子沙律

串燒

串燒叫咗雞同牛, 雞串燒係ok嘅牛肉就一般

都係嗰句啦, 不過不失但係唔會再食多次。
本身同男朋友都唔係諗住食依間嘢嘅~但真係錯有錯著...🤪🤪初初...去到門口望入去~ 依...無人嘅! 唔通係伏...仲要熱死死~好有泰國風味呀之後點菜~ 叫了 泰式炒金邊粉~半打串燒( 豬~牛~雞)~炸蝦🍤餅😍~仲有我最愛的泰式生蝦🤩仲有椰青😚😚好嘢~~ 等左一陣嘢食到啦泰式炒金邊粉賣相非常吸引,平時食果d都係大兜亂炒埋就上!但依到系整到整整齊齊靚靚咁上碟~顏值爆登男朋友好細心地將配料撈勻再吃~哇~ 好細心呀麵質彈牙,蝦🦐都好爽口~辣味和甜味都好均混! 一個字~好食!😂😂😂 而泰式生蝦呢~ 食生蝦最緊要咩呀?夠凍呀!因為我真係好鍾意食生蝦...由香港食到去泰國。泰國再食返黎香港!食過香港好多間都系無冰震~ 唔夠凍~ 又唔新鮮!令到蝦肉唔夠爽身彈牙!雖然今次都係無冰震~ 但係值得讚嘅係咩呀? 就係佢生蝦個口感呀~ 真係估唔到佢個肉質可以咁爽口彈牙~ 好似乒乓波咁~ 彈呀彈~ 彈呀彈~ ~~ 哇~ 彈出個末來呀 ~~個醬料蒜蓉辣椒酸汁加上生蒜片更加惹味~非常醒胃醒神再黎多十碟我都食得落呀⋯⋯生蝦真心新鮮...必叫呀到炸蝦餅出場啦❤️蝦餅最棹忌係唔脆卜卜~ 但師傅又炸得洽到好處,入口時非常香
本身同男朋友都唔係諗住食依間嘢嘅~
但真係錯有錯著...🤪🤪
仲要熱死死~好有泰國風味呀

之後點菜~
好嘢~~ 等左一陣嘢食到啦

男朋友好細心地將配料撈勻再吃~哇~ 好細心呀
而泰式生蝦呢~
食生蝦最緊要咩呀?夠凍呀!

個醬料蒜蓉辣椒酸汁加上生蒜片更加惹味~非常醒胃醒神
再黎多十碟我都食得落呀⋯⋯生蝦真心新鮮...必叫呀

到炸蝦餅出場啦❤️
蝦餅最棹忌係唔脆卜卜~ 但師傅又炸得洽到好處,入口時非常香口之餘又唔會太熱!

串燒黎到時...我已好飽飽啦...但為左唔比我男朋友話我眼闊肚窄! 一陣唔帶我食好嘢咪死火!我要頂硬上

先食雞雞~ 雞皮燒得好香~肉質keep到嫩滑!

牛牛~好好食~有燒烤味得來又唔會韌~冇根~肉質軟淋~重牛味

最後...豬豬...我....食唔落啦。投降了😂

不過...我問左親愛的男朋友~
以下資訊又波波先生提供~

👴🏼: (豬豬串燒方面呢..肉嫩多汁,一啲都唔乾,啱啱好!冇食柴皮嘅感覺
哇!真係唔該曬佢比咁寶貴嘅意見

哈哈...最後總結...依間餐廳真系泰不簡單了~ 值得去食喔😋😋😋
2020-10-14 318 浏览
本来是想到旁边的台湾面店的,但拿了筹还要等30张枱,就跑去吃金满象吃泰国菜。店不大,里面也坐满了客人,幸好我是一人用餐,就安排到近厨房的单丁位那里。下午茶有泰式海南鸡饭套餐,但到了晚市只能点半隻或一隻,价钱自然贵好多。晚上也没有单人套餐,要单点。最后点了一份蟹肉青咖喱炒粉,蟹肉铺在粉上,白色和绿色色彩分明,再加上伴碟,枱的卖相是可以的。青咖喱本身不辣带清香,但没感受到。蟹肉是冷藏货,味道偏淡,这是可以理解的。埋买差不多100元,不大实惠。

蟹肉青咖喱炒物

埋买差不多100元,不大实惠。
2020-09-14
蟹肉青咖喱炒物
2020-09-19 287 浏览
1️⃣ [ 泰式冬蔭公炒飯 🍛] ʜᴋᴅ79✍🏻唔好睇少個炒飯平時好少見冬蔭公炒飯所以叫左試下💁🏻‍♀️點知一叫就出事自己食晒,今次肥死🐷因為係用冬蔭公炒嘅關係飯嘅顏色比普通炒飯更紅🚦而且聞到陣陣冬蔭公嘅酸辣味未食已經流晒口水😋入口味道驚喜🔅本身以為係好重酸辣但呢一個平衡得好好唔會太搶口同太辣🥳飯身比較濕🤓啱晒我呢D唔鍾意食乾身炒飯嘅配料都唔少,有好多隻蝦🤤而且都好入味,食下食下就清晒成碟2️⃣ [ 泰式豬頸肉炒飯 🍛] ʜᴋᴅ72✍🏻呢個飯比冬蔭公炒飯更乾身而豬頸肉並唔係一塊塊上🤓而係切左一粒粒,但份量都唔少調味都唔錯,食落香口🤗加埋其他配料,令到味道更有層次😝如果唔食得辣呢個炒飯都幾啱你嫁~———————————————🥑整體嚟講🥚本身係求期揀一間尼醫肚估唔到都咁有驚喜🥳見到隔離枱叫左小食拼盤好大份好吸引下次可以一試😽😽好味指數:7.5/10🏃‍♀️回頭指數:7/10
泰式冬蔭公炒飯
1️⃣ [ 泰式冬蔭公炒飯 🍛] ʜᴋᴅ79
✍🏻唔好睇少個炒飯
平時好少見冬蔭公炒飯
所以叫左試下💁🏻‍♀️
點知一叫就出事
自己食晒,今次肥死🐷

因為係用冬蔭公炒嘅關係

但呢一個平衡得好好
唔會太搶口同太辣🥳
飯身比較濕🤓
啱晒我呢D唔鍾意食乾身炒飯嘅
配料都唔少,有好多隻蝦🤤
而且都好入味,食下食下就清晒成碟
泰式豬頸肉炒飯

2️⃣ [ 泰式豬頸肉炒飯 🍛] ʜᴋᴅ72
✍🏻呢個飯比冬蔭公炒飯更乾身
而豬頸肉並唔係一塊塊上🤓
而係切左一粒粒,但份量都唔少
調味都唔錯,食落香口🤗
加埋其他配料,令到味道更有層次😝
如果唔食得辣呢個炒飯都幾啱你嫁~
———————————————
好味指數:7.5/10
🏃‍♀️回頭指數:7/10
泰式冬蔭公炒飯
2020-07-12 338 浏览
唔係第一次嚟食呢一間,但之前一路都冇寫食評😂以往黎親都要排隊,但係而家應該因為疫情關係所以好快就有位首先介紹生蝦刺身,剌身尚算厚肉,而且醬汁酸酸辣辣好開胃👍🏻👍🏻酸辣鳳爪份量好多(配菜同埋鳳爪都係),由於份量真係好多,所以建議食嘅時候記得要點到最低嘅汁先夠味🤪另外海鮮冬陰功非常濃味☺️海鮮十足👍🏻細既份都都分到四碗出黎豬肉生菜包味道偏酸,但我本人鍾意食重口味所以冇問題🤣金邊粉略嫌乾身同淡味左少少🙈但以往食過係ok既最後叫咗個椰青,好清甜又夠凍,職員仲會主動同我哋傾偈教我哋點樣揀椰青先好飲🤣店內嘅職業員都係泰國人,但係中文都非常流利而且好親切☺️餐後仲送甜品,但太飽無食到😂

豬肉生菜包味道偏酸,但我本人鍾意食重口味所以冇問題🤣

金邊粉略嫌乾身同淡味左少少🙈但以往食過係ok既

店內嘅職業員都係泰國人,但係中文都非常流利而且好親切☺️

餐後仲送甜品,但太飽無食到😂
2020-05-05 511 浏览
如果我同男朋友想食泰國野,我地就會諗起黎食依間,不過價錢係有小小貴既。佢d員工係泰國人,識講中文好nice添㗎每次去都差不多full坐位。我地叫左明爐烏頭第一次食依間,唔夠味,條魚都有泥味,重有個魚皮好多魚輪,唔推薦食呀各位。之後生菜包,好食可以食,姐姐話專登咁樣擺俾你地影相青咖喱牛腩,冇左軟殻蟹先食依個,有茄子係入面,牛腩都夠入面軟身。不過始終唔及黃咖喱好食咖喱緊係要配薄餅,佢係酥皮feel,唔係平時岀面戈d咁,佢撘住放,d油就滲落下一塊度不過我中意食依個餅泰式奶茶,記得記得叫小甜,有泰國味2個人食依度有d多,我地食唔曬,不過好滿足。叫漏左生蝦呀,下次一定要食
如果我同男朋友想食泰國野,
我地就會諗起黎食依間,
不過價錢係有小小貴既。

佢d員工係泰國人,
識講中文好nice添㗎
每次去都差不多full坐位。

我地叫左
明爐烏頭
第一次食依間,
唔夠味,條魚都有泥味,
重有個魚皮好多魚輪,
唔推薦食呀各位。

之後生菜包,
好食可以食,
姐姐話專登咁樣擺俾你地影相

青咖喱牛腩,
冇左軟殻蟹先食依個,
有茄子係入面,牛腩都夠入面軟身。
不過始終唔及黃咖喱好食

咖喱緊係要配薄餅,佢係酥皮feel,
唔係平時岀面戈d咁,
佢撘住放,d油就滲落下一塊度

不過我中意食依個餅

泰式奶茶,
記得記得叫小甜,
有泰國味

2個人食依度有d多,
我地食唔曬,不過好滿足。
叫漏左生蝦呀,下次一定要食

2020-03-30 511 浏览
原本係去幫襯隔離越南野...但係真心好多人排隊...所以決定下次先食...食過見到呢間泰國野好似幾好食...就入左去....坐低見到佢都有唔小選擇....仲要唔貴....最後叫左豬頸肉扎肉冬陰功檬同埋鴨肉冬陰功河粉佢的冬陰功唔會死辣或者死酸...有一種岩岩好係中間的味道..同平時係泰國食的非常似~而且佢仲有鴨肉呢的選揀,係泰國好多鋪頭都會有鴨肉叫,但係香港真係小...佢的鴨肉都做得幾好,唔會剩係得騷味....又唔會好柴....豬頸肉有調味,有燒過...絕對係有誠意的!!!最後忍唔住叫多左一個芒果糯米飯(大),一上台真係嘩一聲...點解會咁多芒果....初初以會係平時的份量...但一上台....佢真係切曬成個芒果俾我....反而糯米飯唔算多....芒果係泰國芒果,唔算好甜,但有芒果味!!可以再黎試下佢其他野!!下次會再返轉頭丫!!!

坐低見到佢都有唔小選擇....仲要唔貴....
最後叫左豬頸肉扎肉冬陰功檬同埋鴨肉冬陰功河粉

佢的冬陰功唔會死辣或者死酸...
有一種岩岩好係中間的味道..同平時係泰國食的非常似~
豬頸肉有調味,有燒過...絕對係有誠意的!!!

點解會咁多芒果....
反而糯米飯唔算多....
芒果係泰國芒果,唔算好甜,但有芒果味!!

可以再黎試下佢其他野!!
下次會再返轉頭丫!!!
2020-03-21
2020-03-21 308 浏览
放假出去旺角 喺家樂嗰頭行到攰就食午餐大家都未諗到食咩之際 就比我見到金滿象泰國菜 一於入去試下午餐嘅選擇真係好多有湯麵 炒粉麵飯見到個餐牌真係有啲選擇困難症 本來諗住食海南雞飯突然見到個 肉碎炒公仔麵有想試下 點知有少少中伏 只係一個好普通嘅炒公仔麵朋友叫咗個雞肉濕炒河 就好食 啲河粉夠滑 個汁夠濃味 又唔會太鹹可以再加啲調味料奶茶好苦總括嚟講味道一般下次唔會再食
放假出去旺角 喺家樂嗰頭行到攰就食午餐
大家都未諗到食咩之際 就比我見到金滿象泰國菜 一於入去試下

午餐嘅選擇真係好多有湯麵 炒粉麵飯
見到個餐牌真係有啲選擇困難症

可以再加啲調味料

奶茶好苦

總括嚟講味道一般下次唔會再食
2019-12-31 411 浏览
呢間泰國餐廳有遊客有香港人幫襯, 店員大部分都係泰國人, 所以感覺都好地道😌 泰式炸春卷 🔥呢碟春卷大概有5舊, 出奇地唔油膩而且夠熱辣辣又夠脆, 好正黃咖喱豬🥘黃咖喱係我覺得最唔辣既一個咖喱, 不過咖喱既質地偏”希” 但係都夠曬惹味, 而且豬肉既份量都多, 份里十足泰式飛天炒通菜🥬嘟個菜相信大家都食過, 完全唔會輸😂 夠曬惹味完全係可以一啖接一啖咁食鹽燒烏頭王🐟烏頭本身我個人覺得比較腥, 但係佢既煮法令到成條魚既腥味冇左, 而且肉質鮮嫩完全唔會老, 點埋個泰式醬就更加好味泰式海鮮菠蘿炒飯🍍外形好似普通既菠蘿炒飯, 但係其實佢入面有好多海鮮仲要勁大份, 絕對係有heart 之選泰式串燒🍢串燒有雞牛豬三款, 三款都燒得好好食唔會過乾, 而且仲有淡淡既炭燒香😌

泰式炸春卷 🔥

黃咖喱豬🥘

泰式飛天炒通菜🥬

鹽燒烏頭王🐟

泰式海鮮菠蘿炒飯🍍

泰式串燒🍢

2019-12-14
2019-11-25 840 浏览
My friend suggested me to try this restaurant as I told him that I felt like eating Thai food today! It wasn’t too crowded even though it’s lunch time. They had a variety of choices to choose from. And I chose the Thai marinated duck rice and the chicken chop plus pork neck with Thai vermicelli in Tom Yum Kung (spicy and sour) soup.Thai marinated duck rice— The duck meat was tender and juicy, with less fat. And the sauce was pretty good, not too salty. And I like the Thai chilli sauce, as lime
Thai marinated duck rice— The duck meat was tender and juicy, with less fat. And the sauce was pretty good, not too salty. And I like the Thai chilli sauce, as lime was added into the sauce which made the food more appealing.
Chicken chop + pork neck Thai vermicelli in Tom yum long— their soup was superb! I love the balance between spicy and sour! The chicken chop and pork neck were decent.
Thai  Marinated  Duck  Rice
Pork  neck  +  chicken  chop  with  Thai  vermicelli  in  Tom  Yum  Kong  soup
等候时间
10 分钟 (堂食)
Thai  Marinated  Duck  Rice