2010-11-11
不及想像中好, 由服務到食物都是如此!其實中午已食o左另一間, 只是聽聞o個度有長壽司, 所以去試下。星期二7點幾去到, 唔使等位。但門口接待員已聲明一般食個半鐘,有人等就要走, 冇人可以坐耐 D。以為好滿, 但其實只坐o左 1/3。我同朋友2人, 被安排坐 1/3滿 人群中o既2個位, 好逼, 唔明點解要將D 客放埋一齊, 其餘 2/3 座位就留空。點o左 4樣o野:1) 五點八吋長壽司2) 燒牛舌3) 炸廣島蠔4) 燒三文魚頭張枱好細, 位置好少, 4樣o野一齊o黎, 要執位先擺得晒。份量唔大, 有諗過要加, 但好彩因為冇位, 諗住食完再加。燒牛舌: OK, 爽口及有味炸廣島蠔: 朋友認為最好, 但太熱, 我條脷受害, 同埋D 蠔好似好細隻。燒三文魚頭: 味道ok, 入味 D 更好。五點八吋長壽司: 最失望 朋友話解凍得太好, D 魚全部係室溫o既。我腸胃一向麻麻, 唔敢博。另一失望係越食越熱, 唔知係佢o地安排食客坐得太集中定冷氣唔夠。
將D 客放埋一齊, 其餘 2/3 座位就留空。
點o左 4樣o野:
1) 五點八吋長壽司
2) 燒牛舌
3) 炸廣島蠔
4) 燒三文魚頭
份量唔大, 有諗過要加, 但好彩因為冇位, 諗住食完再加。
燒牛舌: OK, 爽口及有味
燒三文魚頭: 味道ok, 入味 D 更好。
五點八吋長壽司: 最失望