2012-09-26
今日好多人, 爆場黎到當然要飲返個啤酒順順氣先啦, 呢度好攪笑, 隻啤酒杯勁細隻, 哈再整返支極品14代刺身打頭陣拖羅, 秋刀, 海膽, 蝦, 帶子, 彰紅, 象拔.要讚的是秋刀, 好食, 但拖羅, 唔知點解, 今次好多根, 唔太好.蝦, 帶子, 每次都係高質素, VERY GOOD!! 而海膽, 味偏甘苦, 我都係鐘意味甜的加拿大海膽.今日壽司食, 和牛, 星鰻, 海膽, 星鰻林滑有少少焦香, GOOD. 因朋友喜歡秋刀, 叫了一條燒的但我十分喜歡秋刀的肥美和甘苦, 但這裡的, 不肥也不甘, 不太岩我口味天婦羅有蝦, 魚, 蕃薯, 南瓜蝦同樣地, 我十分喜歡那個有腳的頭, 好香口, 好脆!炸雪糕朋友們最愛!黎呢度, 都會食個靚景嘛, 特登出去景下先!總括, 呢度食物質素唔洗講, 食物本身一流, 連伴碟也精緻非常.始終日本料理, 食物質素是重要一環, 而環境絕不失禮, 請客食飯, 紀念慶祝, 不二之選!
黎到當然要飲返個啤酒順順氣先啦, 呢度好攪笑, 隻啤酒杯勁細隻, 哈 再整返支極品14代 刺身打頭陣
拖羅, 秋刀, 海膽, 蝦, 帶子, 彰紅, 象拔.
蝦, 帶子, 每次都係高質素, VERY GOOD!! 而海膽, 味偏甘苦, 我都係鐘意味甜的加拿大海膽. 今日 壽司食, 和牛, 星鰻, 海膽,
但我十分喜歡秋刀的肥美和甘苦, 但這裡的, 不肥也不甘, 不太岩我口味 天婦羅
有蝦, 魚, 蕃薯, 南瓜
蝦同樣地, 我十分喜歡那個有腳的頭, 好香口, 好脆! 炸雪糕
朋友們最愛! 黎呢度, 都會食個靚景嘛, 特登出去景下先! 總括, 呢度食物質素唔洗講, 食物本身一流, 連伴碟也精緻非常.
始終日本料理, 食物質素是重要一環,
而環境絕不失禮, 請客食飯, 紀念慶祝, 不二之選!