2022-08-28 1419 浏览
呢日亞女攞咗假要出銅鑼灣辦點事,辦完事又難得閒日,於是就搵間燒肉放題慢慢嘆吓餐廳主打120分鐘任食美國同澳洲和牛燒肉放題,提供四款套餐選擇,豐儉由人海鮮頭盤每枱都會先送上刺身拼盤,包括有帶子、八瓜魚、油甘魚、劍魚腩、北寄貝、三文魚、甜蝦同生蠔,味道鮮甜無雪味,但注意只有三文魚、劍魚腩、北寄貝同八瓜魚可以任意追加我哋叫咗七十八品料理,店員會先送上一盤料理裡面主打的肉類,例如澳洲和牛肉眼、和牛西冷、和牛胸腹同其他肉類,等我哋試吓邊款好味再追加原件薄切美國肉眼扒好大塊,油脂甘香,肉質鬆化厚切牛舌喺我至愛,有咬口又無臊味;澳洲和牛肉眼同和牛西冷同樣出色,油脂密佈,肉質軟腍又唔韌薄燒澳洲和牛牛肋肉,牛肋肉油脂豐腴甘香,食時蘸點醬油蛋黃可減低油膩感仲叫咗大蝦、南瓜、蕃薯、冬菇同茄子天婦羅,全部都喺新鮮即炸上枱,入口熱辣酥脆最後食得太多肉覺得有點膩就點咗個清湯豆腐鍋消消滯亞女就點咗個泡菜雜菌鍋,話刺激吓味蕾準備再戰甜品雪糕有三大品牌,不過淨喺食呢個品牌都夠晒啦飲品都有好多種類選擇,全部任飲不過想飲酒的話加$48就可以任飲啤酒、紅酒、白酒、日本清酒、梅酒同柚子酒

海鮮頭盤

原件薄切美國肉眼扒好大塊,油脂甘香,肉質鬆化

最後食得太多肉覺得有點膩就點咗個清湯豆腐鍋消消滯

亞女就點咗個泡菜雜菌鍋,話刺激吓味蕾準備再戰甜品

雪糕有三大品牌,不過淨喺食呢個品牌都夠晒啦

飲品都有好多種類選擇,全部任飲

2022-08-15
2022-08-26 905 浏览
響日本燒肉位於銅鑼灣渣甸街亨環二樓;主打兩小時和牛燒肉放題提供四款套餐唔同價位選擇最低三百幾蚊已經可以任食美國同埋澳洲和牛每枱入座奉送刺身拼盤包括三文魚、油甘魚、劍魚腩、北寄貝、八爪魚、帶子、甜蝦以及生蠔全部日本直送夠哂鮮甜;留意番只有三文魚、劍魚腩、北寄貝同埋八爪魚可以再次追加七十八品料理主打澳洲和牛肉眼以及薄炙澳洲和牛牛肋肉澳洲和牛肉眼肉質軟嫩而且油花細密;澳洲和牛西冷同埋牛舌同樣值得嘗試美國肉眼原件薄切質感緊緻細嫩同時肉汁豐富薄炙澳洲和牛牛肋肉口感柔韌而且油脂豐腴配搭醬油蛋黃濃郁甘香天婦羅有齊大蝦、番薯、南瓜、冬菇、茄子以及松葉蟹柳多款選擇;麵衣透薄經過油炸金黃酥脆同時唔會覺得油膩;炸物重點推薦紫芋圓;飽滿香甜而且咬落軟糯煙韌燒肉食太多可以點番個清湯豆腐鍋或者泡菜雜菌鍋中場休息下各種汽水以及紙包飲品全部任飲或者每位可以額外加四十八蚊升級啤酒以及清酒同埋紅白酒放題甜品淨係有MOVENPICK同埋DREYER’S兩大雪糕品牌任食已經夠晒吸引
響日本燒肉位於銅鑼灣渣甸街亨環二樓;主打兩小時和牛燒肉放題

七十八品料理主打澳洲和牛肉眼以及薄炙澳洲和牛牛肋肉

美國肉眼原件薄切質感緊緻細嫩同時肉汁豐富

薄炙澳洲和牛牛肋肉口感柔韌而且油脂豐腴配搭醬油蛋黃濃郁甘香

燒肉食太多可以點番個清湯豆腐鍋或者泡菜雜菌鍋中場休息下

2022-08-15
2022-08-22 139 浏览
有朋友介紹 ,所以今次一行八人 ,星期日中午嚟試下呢一間燒肉店。 環境裝修普普通通, 坐位及枱空間感-般。 燒烤爐用煙通式抽氣,係比較舊式嘅設計。 套餐方面,以牛肉嘅級數同食品總類作區分, 由於用餐時間只有兩個小時 , 以自己燒烤嚟計, 係會有啲趕 , 太多嘢食根本唔夠時間食。所以我哋叫咗最平嘅package $328一位,另加$48就包埋酒水。 落order係自己素描QR code, 方便簡單。 坐低冇耐,會根據人頭先上一盤刺身,當中有四款可以不斷order, 但唔包括生蠔帶子。 刺身新鮮程度合格, 生蠔亦有水準。 跟住又係根據人頭送上一盤什錦燒肉, 整體上都好好食, 係覺得豬肉麻麻。 酒類,我哋試咗兩款清酒同紅酒,不過不失,唔會難入口。 至於其他熟食, 榴槤脆波,印象最深刻 ,幾好味。 其他就正常發揮啦。 整體用餐值78分
2022-08-22 104 浏览
朋友推薦呢間任食和牛放題,揀左價錢$398一位,有78款任食,包括和牛同刺身等等。環境:非常闊落,大卡位,同朋友食下野傾下計十分開心。食物:我覺得一間好既燒肉店,睇佢既醬汁同wasabii就睇得出分別,呢間hibiki完全做到。佢既醬汁同wasabii都係自己調整,亦好好味,將和牛同刺身既質素大大咁提高一層。和牛中,我地最鐘意食佢既簿炙澳洲和牛牛肋肉,佢仲會比埋加左醬油既生蛋,燒完再混埋一齊食真係非常好味,好推薦大家黎試。

環境:非常闊落,大卡位,同朋友食下野傾下計十分開心。

2022-08-22 51 浏览
*-。-。-。-。-。-。-。✪ 響日本燒肉 (銅鑼灣)再次Encore系列,這間響日本燒肉放題👧🏻👦🏻已經第二次來了😍❤️晚市限時120分鐘燒肉放題,總共有四款放題套餐選擇🤣今次選了美國&澳洲和牛放題套餐(共78品料理)首先要讚的是每格食物也附有食品的名稱標籤😊比客人清楚知道邊款肉😄❁澳洲和牛胸腹-大理石紋好靚,油花充足❁美國肉眼薄切-肉質柔嫩且分佈均勻❁刺身拼盤分別有三文魚/油甘魚/北寄貝/帶子/八爪魚等❁推薦安格斯牛肩胛肉眼薄燒😍醬汁非常惹味,充滿濃郁的燒汁味❁雪糕種類都有不少選擇😍不過👧🏻👦🏻當然選擇Movenpick la🤣最愛朱古力🍫味👦🏻👧🏻肯定好快會再Encore😂🤣⇨ 銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓*-。-。-。-。-。-。-。**-。-。-。-。
*-。-。-。-。-。-。-。
✪ 響日本燒肉 (銅鑼灣)
首先要讚的是每格食物也附有食品的名稱標籤😊
比客人清楚知道邊款肉😄

❁澳洲和牛胸腹-大理石紋好靚,油花充足
❁美國肉眼薄切-肉質柔嫩且分佈均勻

刺身拼盤分別有三文魚/油甘魚/北寄貝/帶子/八爪魚等

❁推薦安格斯牛肩胛肉眼薄燒😍醬汁非常惹味,充滿濃郁的燒汁味

👦🏻👧🏻肯定好快會再Encore😂🤣
⇨ 銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓

*-。-。-。-。-。-。-。**-。-。-。-。
  • 燒肉拼盤
  • 刺身拼盤
  • 天婦羅
2022-08-20 58 浏览
揀左澳洲和牛放題,入座後店員會先送上一盆刺身拼盤,咁樣可以省略揀食物用既時間,畢竟放題需要爭分奪秒,我覺得非常貼心既服務。生蠔充滿海水味道非常鮮味,質感幼滑,而魚類既刺身都係用上魚腩既部位,魚既油脂味極之鮮甜。澳洲和牛拼盤,第一輪同樣入座後由店員送上,所有款式齊全晒,可以食完再落order指定款式,個人最鐘意澳洲和牛,因為油脂最多,在口腔內散發出陣陣既油脂香,店鋪為左方便客人容易d燒熟食物,食材會切得較簿身。淨係食肉都會有d油膩感,拼盤有埋蔬菜和菠蘿,菠蘿幾甜而且多汁。薄切牛里脊肉,輕輕燒一燒就熟,口感軟淋,牛味濃郁,生蛋同牛簡直係絕配,令牛肉更滑身。另外幾款食物我都好鐘意,醬汁羊卷肉博燒,因為有醬汁燒起上黎無咁容易燒焦,食落唔會乾身而且醬汁滲入晒落羊肉到,牛舌充滿油脂香味,因為薄切容易d燒,但就缺少左厚度既咬口口感,雞皮燒和雞軟骨,一款軟淋一款爽口,兩者一齊食有種相輔相成感覺。炸物同樣出色,粉漿夠簿而且唔油膩,外層酥脆香口,內裏啖啖蝦肉好滿足。

2022-08-16 95 浏览
今日同 朋友一齊去食燒肉放題,去咗銅鑼灣嘅Hibiki 響,揀咗美國、澳洲和牛燒肉放題 (78款),7:30前離座$398一位,正價$448!一坐低上咗刺身船同12格肉肉拼盤,Menu都有大約十款酮學啱食冇醃嘅牛豬雞揀!食物就中規中矩,豚西冷比較淋有肉味,好食過牛肉,刺身船有7款刺身同生蠔,可以追加嘅,我食嗰隻生蠔海水味重,不過朋友食嗰隻佢話怪怪地,返到屋企仲肚屙🙈最值得推介嘅係呢度4款movenpick 雪糕,好想狂食🤣另外加$48仲可以飲飲日本酒!

一坐低上咗刺身船同12格肉肉拼盤,

2022-08-15 84 浏览
渣甸街有一食肆林立的大廈位於大廈二樓有一家日本燒肉放題地方整潔座位寬敞位與位之間有木屏風隔著裝潢走日系傳統風格有身處日本的感覺放題有四級價錢可供選擇我們就挑了有78品的套餐小試牛刀先來有刺身頭盤有生蠔甜蝦三文油甘劍魚等生蠔食得出新鮮即開蠔味夠濃又細膩繼而有擺盤精美的燒烤頭盤每一格的食物都附上名稱的標籤顯出店家在擺盤的用心和貼心牛肉以澳洲和牛為主有牛胸腹西冷肉眼等等三款都油花豐富呈霜降紋路口感軟嫩經加熱溢出的油脂香氣撲鼻店家精挑的頭盤特點都是肉汁多肉味濃美國肉眼薄薄一塊輕輕一燒口感順滑豚肉有米澤三元豚西冷和腩片不過腩片肥肉比例高流出的油脂很搶火燒烤的時候要有多加注意除了烤肉店家的天婦羅炸物也做的不錯分別有松葉蟹柳大蝦茄子南瓜等等脆脆的口感卻沒有油膩的感覺最後用MÖVENPICK雪糕和Dreyers甜筒劃上完美句號
渣甸街有一食肆林立的大廈
除了烤肉店家的天婦羅炸物也做的不錯
分別有松葉蟹柳大蝦茄子南瓜等等
脆脆的口感卻沒有油膩的感覺
2022-08-11
$400 (宵夜)
  • 米澤三元豚
2022-08-15 86 浏览
銅鑼灣食肆林立。確實令人花多眼亂。一早上網做定功課,要嚟呢間燒肉店食晚餐🥣。晚市分左兩個時段,1930前埋單同1930後入座嘅話價錢💰💰會有所不同。作為一個精明嘅消費者。當然選擇早時段可以平少少。套餐$398包埋出面飲品吧任拎,酒精飲品除外🥂🍻🍷🥃🍸🍺🍶。但酒鬼可以加$48任飲。如果唔係要返夜,我相信我會加左嚟飲。因為都真係幾抵。😍😍坐低之後會送上一個刺身拼盤之外。亦都送上一個燒肉拼盤。擺盤非常吸睛。之後就可以以QR code影式order,係到要一讚侍應幾貼心。會主動提醒我地點單以逐件計,而且收碟速度非常之快。抵讚!👍👍整體食埋質素良好。環境舒適。但大家唔好好似我地咁傻豬豬🐷🐷。原來有調味料係檯下面

2022-08-15 67 浏览
話說作為新界牛🐂🐂嘅我,好日都唔會出嚟銅鑼灣。咁岩今日出嚟做野💼💼。晏就又食得唔飽。即刻打比一個住附近嘅朋友叫佢帶我搵食。佢就提議不如食燒肉放題。餐廳🍽🍽位於渣甸街,地鐵站🚇F1出口直行3分鐘左右就到。非常就腳。晚市分左四款放題,每款放題設有早段後段優惠。而我地今次選擇左78款料理飲食。加上我地係早段時間。每人$398。💰💰一坐低,店員就會幫你落一盤刺身同燒肉。之後就要自己點架喇。刺身拼盤上嘅三文魚🐟,北寄貝,劍魚腩同埋八八魚🐙係我地今次套餐包埋。之後都可以繼續點,但其他刺身之後就無喇。肉嘅種類麵算多,除左基本嘅豬牛雞🐷🐮🐥之外。最驚喜嘅係有羊肉燒🐑🐑。而且一啲都唔羶。肉嘅質素同味道都對得上個價錢。簡單而言,會再encore😝😝

我以為全部都係和牛級,但質素感覺似安格斯多啲,試下好!價錢貴又唔係多款式,佢個menu寫60幾款,但個QR Code掃出來牛得幾款,其他全部係平價小食果d,未試過,試一試就好,覺得唔太值!我地3個人每人都400幾,3條友都1400幾,唔值,如果呢d價錢係其他燒肉店都可以食到和牛啦,同埋款式應該會多好多,呢間餐廳個裝潢好逼,我地3個人都唔係卡位,唔知咩事?其他三個人入黎就可以坐卡位喎⋯⋯應該唔會有下次!我幾時耂覺得香港食貴少少既餐廳真係唔係唔值!我俾得咁高價,但人地都係俾d平價食材你!
$407.8
2022-08-13 1162 浏览
好耐好耐都冇食放題啦😫特別係日式和牛燒肉放題,呢排係社交平台不斷受到引誘,嘻嘻😜於是就捉咗個朋友陪我去食, 一齊去挑戰胃部極限❕餐廳樓底幾高,座位夠晒闊落舒服,空間感幾大!食緊嘅時候,發現抽油煙機都幾吸力😲所以唔使係充滿仙氣嘅環境下食燒肉😎加上啲職員服務好好,可以有傾有笑,而且又多嘢食,嘢食質素又唔錯,成為胃部極限嘅練習場地係有得諗😏∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 78 品美國&澳洲和牛料理任食set $398限時120分鐘,已包無酒精飲品,18歲以上人士想試下多款Sake/酒精飲品,可+$48嚟個酒之放題。餐廳採用手機掃code落單,🚨🚨要注意嘅係 : 落單數量1份 = 1件 🤭૪ 刺身、日式小食 一嚟就係海鮮頭盤,除咗常見嘅三文魚、油甘魚、帶子等等,仲有生蠔❕刺身肉質新鮮,味道鮮甜,但要留意返有啲係冇任食架🚨常見嘅日式小食 : 味付螺肉、中華沙律、枝豆呢度都可以任食😆૪ 燒肉、串燒燒肉種類有雞、牛、豬 &羊,當中嘅牛係和牛嚟架❕當中最推嘅係澳洲和牛胸腹,油花平均,牛味濃。另外,有款醬汁安格斯牛肩胛肉眼博燒都好推🙌🏻稍稍燒到

❥ 78 品美國&澳洲和牛料理任食set $398

刺身、日式小食

૪ 燒肉、串燒
燒肉種類有雞、牛、豬 &羊,當中嘅牛係和牛嚟架❕當中最推嘅係澳洲和牛胸腹,油花平均,牛味濃。另外,有款醬汁安格斯牛肩胛肉眼博燒都好推🙌🏻稍稍燒到啲肉變色,食落肉質好嫩滑,味道唔洗點醬汁已經好夠味啦😋
仲有❕牛舌好厚身,爽彈口感令到我哋叫多咗幾轉嚟燒🤭
除咗肉,仲有海鮮同蔬菜。海蝦夠大隻,肉質爽甜!菠蘿燒咗之後,甜度似蜜汁,好多汁🤤
串燒竟然有雞皮,將雞皮燒到徹底香脆,每啖都好似食緊薯片咁,仲可以用海鹽同黑胡椒稍加調味🧂

૪ 天婦羅、炸物
試咗大蝦、蕃薯、松葉蟹柳天婦羅,炸粉唔厚,內餡啱啱好熟,保持到食材原本嘅口感👍🏻
炸物方面,熱辣辣嘅芝士年糕好好食! 流心嘅芝士+軟糯年糕,唔油膩,味道食得出係芝士嘅咸味❕鍾意食榴槤嘅朋友,可以試下勁濃嘅榴槤炸彈,一試難忘。
炸物要襯熱食,但要小心會燙咀😗

૪ 雪糕
當燒到一半想食個Movenpick 雪糕,可以落單食返個; 之後又想食個cone,可以叫個Dreyer’s; 最後想嚟個香濃榴槤味雪糕,可以食Fruttato Gelato。因為呢度嘅雪糕係任食架🥳但都要量力而為呀💪🏽💪🏽

∴∵୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴
  • 燒肉拼盤
  • 飲品
  • 天婦羅
  • 刺身拼盤
眾所週知銅鑼灣美食林立今次肥妹同朋友仔黎 「響」食日本燒肉放題最岩身為食肉獸既肥妹😈餐廳多以卡位為主,坐得舒適店內以紅色同深木色為主調掛滿日式燈籠🏮枱旁邊放左調味同紙巾用QR Code 落單,十分方便!!店員友善親切,會講解肉類大概燒幾耐而且主動收碟👍🏻👍🏻—-✄———-✄———-✄———-✄———-✄—-美國澳洲和牛任食套餐 $398任食120分鐘,78品料理沙律同飲品可以自己出去拎✾ 刺身一開始會上一盤刺身拼盤三文魚|劍魚腩|油甘魚|八爪魚|帶子北寄貝|生蠔|甜蝦每款都好新鮮,三文魚肥美帶子鮮甜,生蠔飽滿🦪✾ 燒肉一開始會有燒肉拼盤每款都有牌仔,比客人知道係邊款肉👍🏻👍🏻澳洲和牛胸腹:油花好靚,入口既溶🙌🏻厚切牛舌片:口感爽嫩,肥妹不停encore🙌🏻澳洲和牛西冷:油脂分布平均,入口軟腍一口澳洲和牛粒:牛味香濃Juicy🤤美國西冷:一大片,微微燒至5成熟,肉質鮮嫩薄炙澳洲和牛牛助肉:超大塊🤩肉質軟腍,牛味濃郁醬汁安格斯牛肩胛肉眼薄燒:肉質嫩滑,唔需要額外再點燒肉汁✾ 海鮮海蝦肉質爽彈🦐推薦🙌🏻辣醬魷魚串十分惹味,魷魚爽嫩✾ 蔬菜菠蘿香甜多汁,一咬爆汁🍍南瓜燒完外微脆內軟,軟軟糯糯雞
眾所週知銅鑼灣美食林立
今次肥妹同朋友仔黎 「響」食日本燒肉放題
最岩身為食肉獸既肥妹😈
餐廳多以卡位為主,坐得舒適
店內以紅色同深木色為主調
掛滿日式燈籠🏮枱旁邊放左調味同紙巾
用QR Code 落單,十分方便!!
店員友善親切,會講解肉類大概燒幾耐
而且主動收碟👍🏻👍🏻

刺身
一開始會上一盤刺身拼盤
三文魚|劍魚腩|油甘魚|八爪魚|帶子
北寄貝|生蠔|甜蝦
每款都好新鮮,三文魚肥美
帶子鮮甜,生蠔飽滿🦪

✾ 燒肉
一開始會有燒肉拼盤
每款都有牌仔,比客人知道係邊款肉👍🏻👍🏻
澳洲和牛胸腹:油花好靚,入口既溶🙌🏻
厚切牛舌片:口感爽嫩,肥妹不停encore🙌🏻
澳洲和牛西冷:油脂分布平均,入口軟腍
一口澳洲和牛粒:牛味香濃Juicy🤤
美國西冷:一大片,微微燒至5成熟,肉質鮮嫩
薄炙澳洲和牛牛助肉:超大塊🤩肉質軟腍,牛味濃郁
醬汁安格斯牛肩胛肉眼薄燒:肉質嫩滑,唔需要額外再點燒肉汁

✾ 海鮮
海蝦肉質爽彈🦐推薦🙌🏻
辣醬魷魚串十分惹味,魷魚爽嫩

✾ 蔬菜
菠蘿香甜多汁,一咬爆汁🍍
南瓜燒完外微脆內軟,軟軟糯糯
雞脾菇表面燒到乾身,內裡Juicy

✾ 椒鹽燒
初時肥妹以為燒好,點知係自己燒🤣
幾特別,未試過🤭
雞皮串:推薦🙌🏻燒到脆卜卜最好食
雞軟骨串:燒到外層焦脆,

✾ 天婦羅、炸物
大蝦同松葉蟹柳天婦羅炸漿薄脆
日式炸餃子炸得乾身香脆
芝士年糕推薦🙌🏻熱辣辣,芝士流心香濃,年糕軟糯

甜品
Movenpick雪糕 同Dreyer’s
竟然仲有榴連雪糕🤩🤩
肥妹即刻叫左杯黎食
榴連味好香濃,愛食榴連必叫!!

✾ 飲品
飲品選擇多,有好多少見飲品
有不同口味日本汽水🥤
仲有甘蔗馬蹄汁、菊花茶、仙草清涼爽
連枝裝水同花茶都有🫖
而且可以加$48 酒之放題🍸
任飲啤酒、紅白酒、清酒、梅酒同柚子酒
2022-08-11 48 浏览
好耐無食過日式燒肉放題啦😛,今日夜晚就專程黎到呢間位於銅鑼灣開燒肉放題店享受下啦🥳.牛舌片牛舌都幾厚切😍,而且部位都好靚夠曬爽口😜.澳洲和牛西冷和牛西冷嘅油脂分佈好平均🌟,而且雪花紋都好完美,咬落口真係有入口即溶嘅感覺🤤.薄炙牛里脊肉呢一個絕對係一大驚喜🤩,睇油脂分佈已經見到好肥美,點埋蛋汁一齊食入口更加嫩滑😝.燒菠蘿菠蘿燒完之後外層有少少焦香味😎,菠蘿食落更加香甜😋.甜品呢度仲可以有任食嘅movenpick雪糕❤️,一定要試曬咁多款口味🔥
牛舌片
牛舌都幾厚切😍,而且部位都好靚夠曬爽口😜
澳洲和牛西冷
薄炙牛里脊肉
燒菠蘿
菠蘿燒完之後外層有少少焦香味😎,菠蘿食落更加香甜😋
甜品
2022-08-11 40 浏览
同老婆好耐都未食過燒肉放題,今次一於食好 d 同佢去食呢間響,五點幾去到,基本上無咩人,d 位都坐得好舒服去到搵完位當然係即刻去拎嘢飲先刺身拼盤,全部都好新鮮,三文魚又大嚿又夠肥美,油脂好甘香,帶子好鮮甜,老婆就對北寄貝讚不絕口呢個燒肉拼盤黎到,我地對眼即刻發光 🤩雞牛豬全部有齊,重點當然係和牛~超鐘意食和牛!基本上全部都好好食特別鍾意牛胸腹呢個部位,因為油脂分布比例一流,有入口即溶嘅感覺同埋好香嘅牛肉味蔬菜都唔錯,菠蘿勁鮮甜好味松葉蟹柳天婦羅、榴槤炸彈、紫芋圓、芝士年糕,全部都鬆脆而不油膩,特別欣賞榴槤炸彈嘅濃郁榴蓮香味最後當然係甜品時間,Dreyers抹茶脆筒,抹茶味夠香濃勁好味,Movenpick士多啤梨雪糕都好正👍🏻

去到搵完位當然係即刻去拎嘢飲先

呢個燒肉拼盤黎到,我地對眼即刻發光 🤩
雞牛豬全部有齊,重點當然係和牛~
蔬菜都唔錯,菠蘿勁鮮甜好味