2021-10-04
今晚又同爸爸外出食晚餐啦,有時搵到間抵食既邊爐,又有得任飲任食既,真係唔錯。大鴻輝呢座大廈真係有好多間唔同既打邊爐放題,其實間間都各有特色。今晚呢間馬辣,我都係第一次食。呢間餐廳名聽就聽過好多次,今日一試,估唔到都幾正,性價比高,不錯不錯。座位都好闊落,好舒適由於今晚好早入座未算太多人,唔洗等位先講一講價錢,分了三個時段,不同收費,價錢都算抵呀。仲可以任食兩小時,不錯呀。湯底可以自選兩選,咁就可以兩隻口味,唔錯。下單以qr code下單的,可下單點選肉類同海鮮類。肉類款式都不差,有美國prime頂級牛梅花、美國choice無骨牛小排、美國cab安格斯黑牛、牛五花、五花肉、豬梅花、羊肉等等。海鮮類當然有生蝦、魚片等等,唔錯的,種類都多另外出面仲有大量既丸類、菜類、菇類、餃類、麵食、等等,可以自己夾。睇到岩既就夾個樣。我地點了胡椒豬肚鍋,入面都有幾多豬肚架,幾惹味。另一款選了西紅柿洋蔥海皇鍋,入面有超多蕃茄,茄味濃,酸酸的十分開胃。當用qr code下單後,食物都超快送到。見到肉質好薄好正,顏色鮮紅的,肉質好新鮮好靚,唔錯唔錯。肉片薄薄地一滾就好快熟了,快捷方便又惹味。整張檯都放滿了食物,
座位都好闊落,好舒適
由於今晚好早入座未算太多人,唔洗等位
湯底可以自選兩選,咁就可以兩隻口味,唔錯。
海鮮類當然有生蝦、魚片等等,唔錯的,種類都多
我地點了胡椒豬肚鍋,入面都有幾多豬肚架,幾惹味。
整張檯都放滿了食物,好吸引,好好味呀。
肉片又正
餃子又多餡好味,非常滿足
食放題當然又有任飲任食甜品啦
呢度仲有Asahi啤酒任飲,好正,可以暢飲一番
甜品有好多唔同款既雪糕、雪條、雪米糍。正
大滿足既打邊爐放題夜。