2012-05-31
成功約到我傾慕良久的女生食飯, 當然是嚴陣以待, 不容有失啦!第一次既約會可定我生死嫁嘛, 女神最喜愛食日本野, 梗係約佢去我食過最穩陣既UOSEN 啦!老老實實, 果日我完全係沉醉左係同女神既交流之中, 去到一個忘我之境界, 因為佢真係太正, 性格好CUTE好活潑, 又成日無意中拍打我手臂同膊頭, 完全打開左我呢個宅男既心 哈哈哈哈OK! 唔哂幸福喇我入正題呢到D魚生好新鮮, 特別係TORO同油甘魚, 食到女神LAM LAM 脷! 不停露出開心既笑容女神仲要第一次食TORO就比左我, 哈哈, 令我感覺良好左口魚同三文魚SUSHI係女神既FAVOURITE, 我聽到梗係拿拿林叫幾件啦, 結果女神當然是滿意到不得了啦龍蝦SASHIMI 同龍蝦粥都好好食, 特別係SASHIMI, 點個酸汁黎食入口感覺好爽我好中意食海膽但女神就唔太中意, 佢唔中意D海水味, 加上海膽唔靚仔嘛, 食左一啖就放低左, 我就梗係同佢食埋佢啦, 食佢口水尾好SWEET 哈哈哈 不得不提係佢個熱COFFEE, 唔知點解好好飲喎, 個杯仲要好靚食飽之後本身想同女神去食個DESSERT, 但係又有D怕羞, 好似太過明顯咁
OK! 唔哂幸福喇我入正題
女神仲要第一次食TORO就比左我, 哈哈, 令我感覺良好
食飽之後本身想同女神去食個DESSERT, 但係又有D怕羞, 好似太過明顯咁, 都係按住自己既慾念, 等待下次出街既機會
總括來說, 食物QUALITY 好好, 環境都好舒服, 比我地交流左成2個幾鐘, 希望同女神有更多機會出街啦!