2018-08-25 75 浏览
駱駝漆大廈原來好多嘢睇好多嘢買,今日同朋友行行吓不知不覺就到食飯時間,咁啱係五樓見到我最愛嘅串燒店。但中午食串燒好似有啲heavy,就揀咗食兩個午餐。午餐除主食外還有餐湯、蒜蓉包和飲品。今日個餐湯係蕃茄薯仔湯,味道不錯,還有犬大舊薯仔㖭,蒜蓉包都好香脆。朋友叫左焗豬扒飯,豬扒入味唔鞋,鋪上香濃芝士和大量蕃茄,好味又健康。我點咗烤活魚配飯,條䱽魚好新鮮完全沒有腥味,又烤得外面香脆熱辣辣,裏面啲魚肉仲係嫩滑可口,配埋個酸辣嘅醬汁,越食越開胃。午餐質素唔錯,有機會一定要夜晚來試埋串燒!
但中午食串燒好似有啲heavy,就揀咗食兩個午餐。

朋友叫左焗豬扒飯,
焗豬扒飯
豬扒入味唔鞋,鋪上香濃芝士和大量蕃茄,好味又健康。
燒活魚

午餐質素唔錯,有機會一定要夜晚來試埋串燒!
焗豬扒飯
燒活魚
2018-08-25 26 浏览
近排食得多西餐,就想轉下口味,於是約朋友行工廈,順便食串燒~食物款式都好多,除左串燒,連飯麵甜品小食都有~燒生蠔,好大隻呀,上面放滿蟹子,賣相好吸引,又勁多蒜蓉,岩哂我,生蠔咬落好鮮甜,又有汁,辣辣地咁~墨魚腸真係第一次見,好脆口,仲有粒粒墨魚,甜甜地配埋茄汁好夾~牛脷串好香,估唔到完全唔嚡,厚度岩岩好,爽口彈牙~芝士薄餅很有特色,唔似平時食pizza果d餅底,係酥皮底好鬆化,夾埋流心芝士都幾好食~最後點左個燒菠蘿,好juicy, 酸酸地, 好開胃~呢度環境簡簡單單,但係坐得好舒服,岩哂成班朋友黎食
食物款式都好多,除左串燒,連飯麵甜品小食都有~

~

牛脷串好香,估唔到完全唔嚡,厚度岩岩好,爽口彈牙
~

最後點左個燒菠蘿,好juicy
, 酸酸地, 好開胃~

呢度環境簡簡單單,但係坐得好舒服,岩哂成班朋友黎食

2018-08-24 17 浏览
間唔中就會去官塘區工廈搵下好野食, 今次就搵到黎呢間串燒吧啦! 😁之前同舊同事食飯佢地都係會提議串燒/燒肉/hotpot多, 受佢地影響我呢1年都有D愛上左串燒/燒肉呢類食品🙈🙈建議大家訂座,因為都好似幾多walk in客~我地2個人點左墨汁墨魚腸,白鱔, 雞軟骨,露筍,雞泡魚乾,明太子飯團, 一口牛, 雞腎,蒜蓉包,甜椒同燒饅頭~墨汁墨魚腸都幾特別,好脆,裡面好juicy白鱔個皮好脆,裡面好滑😋雞泡魚乾係我必點嘅,冇得輸!😂露荀幾粗身,幾甜,唔錯!👍👍反而我最估唔到嘅係個甜椒,一黎到見到係成個燒都幾驚訝😌 估佢唔到竟然咁好食!!😱😱 好甜,裏面好多汁,唔使點任何汁都好好食!到最後有兩樣嘢食比較遲都未黎,見客人都幾多驚佢漏單,我地問店員有無漏佢都有幫我地追單同埋有覆番我,服務態度非常唔錯!👍👍會再幫襯😋
建議大家訂座,因為都好似幾多walk in客~
墨汁墨魚腸都幾特別,好脆,裡面好juicy
白鱔個皮好脆,裡面好滑😋
雞泡魚乾係我必點嘅,冇得輸!😂
露荀幾粗身,幾甜,唔錯!👍👍
會再幫襯😋

• 甜椒
  • 露荀
  • 雞泡魚乾
  • 燒白鱔串
  • 墨汁墨魚腸
2018-08-24 22 浏览
觀塘區近幾個朋友返工/屋企,所以又黎呢區食飯,今次就揀左間係駱駝漆大廈新開嘅串燒餐廳,岩哂我地呢班想走carbohydrates 嘅女仕們。串燒當然好多選擇,海鮮、肉類、菜類等,每樣都係一小碟一小碟送上黎,唔覺唔覺就食左好多,哈哈。味道方面,除左推介海鮮之外,連普通既串燒,比如係雞軟骨串、金菇都好好味,樣樣都可以試下整體黎講,食物水準不過不失,用餐環境亦算寬敞、舒適,而且價錢合理,觀塘區晚餐之選,特別岩同朋友慢慢傾計既餐廳。

2018-08-23 82 浏览
聽朋友講觀塘工廈內有間幾好食的串燒店,所以特地同朋友過黎試下北海道珍寶帆立貝$68隻帆立貝燒得幾好,食到佢的鮮甜味。如果可以再juicy啲就更正~厚切牛脷串$58肉質彈牙好有咬口。牛脷燒到剛剛好,keep到肉汁。食時簡單地加少少海鹽就已經好perfect.鹽燒雞中亦(2隻)$22鹹味適中,燒到皮脆肉嫩,好juicy點左佢地自家製的海鮮醬(有啲似泰式的酸辣醬)黎食又有另一番風味煙肉芝士蘑菇$38燒蘑菇十分多汁,配上滿滿又香濃的芝士同埋鹹鹹的煙肉,唔洗點任何醬都已經好好食鵝肝多士$68多士好厚好鬆脆,烘得超好食。但鵝肝就唔太合乎預期啦~雖然燒到出晒油好似好正咁,但鵝肝的味道較弱,食唔到想像中濃郁的味道。整體黎講呢間的串燒都係好食,可以做到外脆內juicy同朋友一齊簡單食下野飲下酒吹下水,呢度會係個幾好的選擇

北海道珍寶凡帆立貝

北海道珍寶帆立貝$68隻

厚切牛脷串$58

鹽燒雞中翼

鹽燒雞中亦(2隻)$22
鹹味適中,燒到皮脆肉嫩,好juicy

煙肉芝士蘑菇$38

鵝肝多士

鵝肝多士$68

整體黎講呢間的串燒都係好食,可以做到外脆內juicy
同朋友一齊簡單食下野飲下酒吹下水,呢度會係個幾好的選擇

2018-08-21
北海道珍寶凡帆立貝
鹽燒雞中翼
2018-08-23 1772 浏览
弟婦帶我黎觀塘駱駝漆工廈買日韓化粧護膚品,佢話呢度平過出面好多,未試過上工廈shopping, 估唔到成層樓有咁多鋪頭,衣服,皮具,凍肉,體育用品等,最驚喜還是發現有好多食肆開係呢度,結果我地就決定食串燒環境開揚,座位頗多,8個人以上仲可以訂房,一班朋友一起食串燒應該好有氣氛羊架~外面燶燶地,咬開裏面肉質鮮嫰,有羊腥味燒白鱔串~外皮脆卜卜,好香鱔味,肉質彈牙魚肉鮮甜豬頸肉份量都頗多,肉質好爽,蘸埋D泰式酸辣汁,特别好味鹅肝多士鹅肝燒得好脆,咬開裏面仲係熱辣辣鹅肝味好濃郁,多士燒得鬆脆,夾埋一齊食可解鹅肝的腻燒菠蘿每次食串燒必吃,大大件菠蘿又甜又多汁,酸酸甜甜,好好味厚切牛脷串~真係好厚,建議用刀切開食,肉質好嫩,牛舌味濃腐乳雞串~ 腐乳味唔濃,但肉質唔錯燒油甘魚鮫~ 魚鮫位的肉特別滑, 魚鮫又大又多肉,魚油滲哂出嚟,好美味煙肉芝士大蘑菇~我弟婦至愛,口感丰富,一口咬下去有齊煙肉,芝士和蘑菇,蘑菇好juicy,好正日本菠蘿雪芭~外型超可愛,Sorbet菠蘿味濃,酸酸甜甜,好清新,好fresh!日本芒果雪葩~芒果Sorbet好甜,有少少食緊芒果feel, 食完真係覺得爽哂食完所有串燒,發覺
弟婦帶我黎觀塘駱駝漆工廈買日韓化粧護膚品,
佢話呢度平過出面好多,未試過上工廈shopping,
估唔到成層樓有咁多鋪頭,衣服,皮具,凍肉,
體育用品等,最驚喜還是發現有好多食肆開係呢度,
結果我地就決定食串燒

環境開揚,座位頗多,8個人以上仲可以訂房,
一班朋友一起食串燒應該好有氣氛

羊架
~外面燶燶地,咬開裏面肉質鮮嫰,有羊腥味

燒白鱔串
~外皮脆卜卜,好香鱔味,肉質彈牙
魚肉鮮甜

豬頸肉
份量都頗多,肉質好爽,蘸埋D泰式酸
辣汁,特别好味

鹅肝多士
鹅肝燒得好脆,咬開裏面仲係熱辣辣
鹅肝味好濃郁,多士燒得鬆脆,夾埋一齊食可解
鹅肝的腻

燒菠蘿
每次食串燒必吃,大大件菠蘿
又甜又多汁,酸酸甜甜,好好味

厚切牛脷串
~真係好厚,建議用刀切開食,肉
質好嫩,牛舌味濃

腐乳雞串~ 腐乳味唔濃,但肉質唔錯

燒油甘魚鮫
~ 魚鮫位的肉特別滑, 魚鮫又大
又多肉,魚油滲哂出嚟,好美味

煙肉芝士大蘑菇
~我弟婦至愛,口感丰富,
一口咬下去有齊煙肉,芝士和蘑菇,蘑菇好juicy,
好正

日本菠蘿雪芭
~外型超可愛,Sorbet菠蘿味
濃,酸酸甜甜,好清新,好fresh!

日本芒果雪葩
~芒果Sorbet好甜,有少少食
緊芒果feel, 食完真係覺得爽哂

食完所有串燒,發覺呢間串燒吧嘅串燒係無乜調
味的,所以所有肉類都保持住原有的'鮮'味,只有
食材新鮮,才可以做到這樣的質素,到我們走的
時候,已經全店爆滿,所以要來這裏食串燒,一
定要訂座喔

2018-08-23
2018-08-22 1365 浏览
北海道珍寶帆立貝 $68 隻幾大隻,肉厚鮮味. 落左蒜泥蟹籽粒調味過,就咁食已好夠味. 燒白鱔串 $58唔好睇佢平平無奇,其實肉質好鮮嫩juicy,而且size 比想像中大舊,贊魚肉跟綠色自家製海鮮sauce 好夾,有點泰式醬風味,好清爽惹味. 鹽燒雞中翼 $22簡單鹽燒過,火喉掌握不錯. 肉嫩皮脆. 厚切牛脷串 $58呢個都好正,厚身爽彈,牙肉香味都頗濃郁. 個人覺得點些少粗鹽粒就剛剛好. 佢既鹽粒唔會好咸,同肉類都好夾煙肉芝士大菇$38剛焗好面層cheese 微脆,有點似cheese tart. 切開仲有牽絲好吸引....大菇好juicy,切開有汁. 不過味道偏咸左d,可能因為cheese 同bacon 都咸留意番,即叫即煮都要等好一陣,亦有可能因為煮菜送菜次序問題. 我地落哂單等左半個幾鐘先收到第一碟雞翼. 其間其他枱不斷收到菜. overall 食物無有水準,不過定價都唔平,亦無水供應所以必須order 飲料.
北海道珍寶帆立貝 $68 隻
幾大隻,肉厚鮮味. 落左蒜泥蟹籽粒調味過,就咁食已好夠味.

燒白鱔串 $58

鹽燒雞中翼 $22

簡單鹽燒過,火喉掌握不錯. 肉嫩皮脆.

厚切牛脷串 $58

煙肉芝士大菇$38

• 燒白鱔串
  • 厚切牛脷串
2018-08-19 29 浏览
約朋友食飯,就近佢放工地點就揀響觀塘等,一般兩個人食飯都響APM等或工廠區cafe ,朋友就介紹駱駝潻有間串燒店,試吓無妨7點到達都有半場入座,2人份量我地先點菠蘿🍍、牛脷、鷄翼、白鱔、腸仔,再加一份燒鷄和飯團,決定邊食邊點!白鱔串新鮮黑豚辣肉腸好野味明太子飯團$32香脆剛剛好!厚切牛脷$58 細份左D價錢貴左少少!食過了串燒,食鷄🐔控既我最期待燒鷄和雞翼,不幸地等左一個鐘還未上菜服務人示意燒鷄準備中,鷄翼好像漏咗單🙈燒鷄到了,個幾鐘後問一聲鷄翼要等幾耐才發現剛左服務員沒有幫我地加番單🙈心大心細等晤等,最後決定等!幸好燒鷄同鷄翼無令我失望,juicy 又野味,下次可再encore

白鱔串新鮮

黑豚辣肉腸好野味

明太子飯團$32香脆剛剛好!

厚切牛脷$58 細份左D價錢貴左少少!

2018-08-08
等候时间
10 分钟 (堂食)
2018-08-19 24 浏览
同屋企人係apm行街,諗住食埋晚飯,點知apm 既餐廳間間都貴到死,於是過左駱駝漆大廈果邊睇下有咩食,係樓下見到呢間串燒店既poster,就決定試吓啦其實好多串燒店既價格都貴到嚇死人,但呢間既串燒有質數得黎又唔會太貴,cp值極高!第一樣要推介既係泰式豬頸肉!配埋開胃既泰式酸辣汁,豬頸肉燒得好香又keep到肉汁!唔錯之後到蒜蓉辣椒金菇,雖然外貌一般,但勝在辣辣地好惹味仲有鹽燒雞翼,味道唔錯,略嫌唔夠香脆燒羊架係必食,好香孜然粉味嫁,肉質好嫩燒既火喉岩岩好!仲有岩哂小朋友食既雙重芝士薄餅,酥皮好正!仲拉絲!yummy燒白膳,新鮮啖啖肉其他串燒都唔錯,配埋啤酒無得頂!

其實好多串燒店既價格都貴到嚇死人,
但呢間既串燒有質數得黎又唔會太貴,cp值極高!

第一樣要推介既係泰式豬頸肉!
配埋開胃既泰式酸辣汁,豬頸肉燒得好香又keep到肉汁!唔錯

之後到蒜蓉辣椒金菇,雖然外貌一般,
但勝在
辣辣地好惹味

仲有鹽燒雞翼,味道唔錯,略嫌唔夠香脆

燒羊架係必食,好香孜然粉味嫁,肉質好嫩燒既火喉岩岩好!

燒白膳,新鮮啖啖肉

其他串燒都唔錯,配埋啤酒無得頂!
2018-08-19 33 浏览
平時成日去駱駝漆5樓都買牛肉同埋租生蠔返屋企食,都見過呢間串燒店,一直都好想試吓食!高度推介呢一個雙重芝士薄餅佢係酥皮好正!一定要趁熱食!一定要食呢一個燒白膳,白鱔一向都多骨但係佢呢一個拮法就令到佢啖啖肉!神奇!蒜蓉辣椒金菇,金菇焗得啱啱好辣辣地好過癮豬頸肉係泰式整法,配泰式酸辣汁,豬頸肉燒得好juciy!正呀!燒羊架勁有驚喜,因為好大隻!啖啖肉好香孜然粉,肉質好林好嫩!厚切牛舌真係好厚身,估唔到串燒店都食到呢個質素嘅牛舌!雞軟骨正到encore左兩次!鯛魚燒內凍外熱感覺新奇!而且入面嘅曲奇雪糕好好味!食串燒就梗係要飲啤酒飲啤酒就梗係飲生啤啦!Cheers!

高度推介呢一個雙重芝士薄餅佢係酥皮好正!一定要趁熱食!

蒜蓉辣椒金菇,金菇焗得啱啱好辣辣地好過癮

厚切牛舌真係好厚身,估唔到串燒店都食到呢個質素嘅牛舌!

雞軟骨正到encore左兩次!

鯛魚燒內凍外熱感覺新奇!而且入面嘅曲奇雪糕好好味!

食串燒就梗係要飲啤酒飲啤酒就梗係飲生啤啦!Cheers!
2018-08-18
用餐时段
2018-08-18 35 浏览
是日與友人慶生,很久不見,決定試試港式串燒,環境不錯,串燒食物選擇尚算豐富,可惜飲料選擇不多,而且在menu上沒有註明,要自行到雪櫃查看,查看之時,職員再三強調不能自拿飲料,那為什麼不把飲料種類標示在menu,讓顧客下單?燒即開生蠔:沒有嘗試,但友人說一般菠蘿:有汁,不甜不酸,但較痴牙,食完每人都要用牙簽燒多春魚:有少少臭臭的感覺燒陳皮魚旦:我比較prefer街邊魚旦,有陳皮味,但魚旦不彈牙黑豚腸、墨汁墨魚腸:2種腸都不過不失,燒後有肉汁湧出,都尚算外脆內軟鬆化黑豚串:個人覺得好味,鹽燒沒有奪走豬肉味道,而且真的好鬆化,值得一讚法國燒春雞:外表金黃,雞肉沒有很老,尚算JuicyM6和牛條:沒有嘗試,友人說沒有溶化嘅感覺,一般羊架:沒有嘗試,友人略嫌太羶,而且有點靭粟米:個人覺得不錯,咬下去每粒粟米都有汁,但友人們覺很有點乾身冬菇:普普通通,有菇汁煙肉芝士大蘑菇:我覺得芝士有點敗筆,太靭,大蘑菇美味,想必生長環境不錯。翠玉瓜:有瓜汁,不錯一口蕃薯:讚,蕃薯熱熱甜甜的。炸牛乳蟹肉薯餅:牛乳挺滑,沒有食比蟹肉,可能在友人那邊,炸粉不算厚,味道OK鵝肝多士:入口不能分辯誰是鵝肝,誰是多士。窩仔

燒即開生蠔:沒有嘗試,但友人說一般
菠蘿:有汁,不甜不酸,但較痴牙,食完每人都要用牙簽

燒多春魚:有少少臭臭的感覺

法國燒春雞:外表金黃,雞肉沒有很老,尚算Juicy

M6和牛條:沒有嘗試,友人說沒有溶化嘅感覺,一般

羊架:沒有嘗試,友人略嫌太羶,而且有點靭

冬菇:普普通通,有菇汁

翠玉瓜:有瓜汁,不錯

一口蕃薯:讚,蕃薯熱熱甜甜的。

鵝肝多士:入口不能分辯誰是鵝肝,誰是多士。

窩仔臘味飯:味道不錯,挺香,不過夏天就只有臘腸跟膶腸

服務態度有待改善,未算貼心,例如客人有臘味飯,但沒有提供磁羮,就算要求,都只得一隻。而且上菜速度有點慢,縱使明白是即叫即燒,但現場客人不算多,另外還有漏單,到結賬一刻才知道茄子跟辣味韮菜消失了。總結,有些食物是不錯,但有需要改善的地方,價錢有點貴。
2018-08-16
庆祝纪念
生日
  • 鬆化黑豚串
2018-08-18 23 浏览
是日慶祝朋友生日,揀左間觀塘駱駝漆入而既串燒,book 左唔使排隊。燒冬菇同翠肉瓜,多汁厚切,但冇調味,要沾醬油食。燒得干身的粟米,但本身不甜多春魚都燒得夠干,但不太新鮮,而且魚類應該係燒之前調味先唔會腥。豬肉有醃過,肉質都嫩滑。燒蠔上的生蒜太生,冇燒熟,但蠔算新鮮,45蚊隻好似略貴。菠蘿多汁但唔甜。台灣腸冇可能難食,因為本身個味道已幾好。羊架邊位幾嫩,可能有肥膏,但入面啲肉略鞋。春雞成色不夠深,皮可以更脆口 ,但應該冇上蜜糖之類所以比較啞身。鵝肝和多士融為一體。啲飯咁白以為冇味,點知調左味既,仲倒左成碗醬油,大家記得唔好衝動。m6 和牛條,可惜冇咩牛味,肉質亦不夠嫩滑。

燒冬菇同翠肉瓜,多汁厚切,但冇調味,要沾醬油食。

燒得干身的粟米,但本身不甜

豬肉有醃過,肉質都嫩滑。

台灣腸冇可能難食,因為本身個味道已幾好。

羊架邊位幾嫩,可能有肥膏,但入面啲肉略鞋。

鵝肝和多士融為一體。

m6 和牛條,可惜冇咩牛味,肉質亦不夠嫩滑。

2018-08-15 40 浏览
好友來港相聚串燒吧。招呼朋友,大受好評,滿心歡喜。朋友開心,我更開心。非常需要在這里分享美味比大家。店內整潔,空氣流通,冷氣足夠,不會因燒野而殘流油煙。食材高質,賣相一流。墨魚腸,墨魚丸,下次來都一會order!太好味!飽滿的外感,彈牙的口感,朋友連連贊好。燒豆腐都極特別,燒得外脆內酥,夠味之余仲好香。點上蕃茄醬,味道即時昇華,正!墨魚腸黑呼呼的外表,但絕對香噴噴,皮脆脆,肉厚厚,口感一流!朋友點左份燒魚皮餃,燒的魚皮餃,我地都系第一次食,餃子皮好Q,餡足好滋味。燒春雞雖然系半隻,但份量都十分滿足。雞腿嫩滑又香脆,燒到金黃又入味,皮脆又薄。不足之處系有d部位燒老左少少,不過點左調料都糸好惹味。燒芝士丸燒到火候岩岩好,外皮彈牙,質地Q彈,咬一口,爆芝士,師傅點燒架?真的很不錯吖!朋友最喜歡呢個燒三文魚頭,大贊夠味,肉嫩,見到佢咁開心,我都好開心。

好友來港相聚串燒吧。
招呼朋友,大受好評,滿心歡喜。
朋友開心,我更開心。
非常需要在這里分享美味比大家。

店內整潔,空氣流通,冷氣足夠,不會因燒野而殘流油煙。
食材高質,賣相一流。
墨魚腸,墨魚丸,下次來都一會order!太好味!
飽滿的外感,彈牙的口感,朋友連連贊好。
燒豆腐都極特別,燒得外脆內酥,夠味之余仲好香。

點上蕃茄醬,味道即時昇華,正!

燒春雞
雖然系半隻,但份量都十分滿足。

燒芝士丸

2018-08-14
  • 燒三文魚頭
  • 墨汁墨魚腸
  • 燒墨魚丸
  • 燒芝心丸
一行十人打電話book 左中午1點,去到店員完全唔知道有booking, 枱又無準備。1點去到等左50分鐘連湯都上唔到,原因係「無碗」?!野食係正常,但10個人等左成個鐘都上唔曬主菜,2個人食完其他果8個人都未有得食!員工又好似未訓醒咁唔知自己做緊咩。隔離枱等野飲都等左15分鐘,等到發脾氣。上菜耐過法國餐,請問呢間餐廳點做生意?如果各位lunch time 唔係無限時間既話真係唔好黎。

1點去到等左50分鐘連湯都上唔到,原因係「無碗」?!

隔離枱等野飲都等左15分鐘,等到發脾氣。
上菜耐過法國餐,請問呢間餐廳點做生意?

如果各位lunch time 唔係無限時間既話真係唔好黎。

2018-08-14 35 浏览
尋晚同朋友去完d波鞋outlet後,朋友仔帶我泥lei間串燒try try,佢話之前行經已經想試,佢話終於得償所願。除左串燒,仲有d熟食同dessert wor。menu都幾多choices,有令人食指大動ge海鮮同和牛,而且仲有d飯麵類。二人餐都幾多o野食,可惜唔太肚餓,食唔到甘多lei。燒雞皮,雞腎同墨汁墨魚腸。雞皮好脆口,一d都唔油膩,燒得乾身,好似薯片甘crispy!!! 雞腎爽口,調味剛剛好。墨魚腸黑蚊蚊甘,但味道甜甜地,有台式風味,都幾好食!鹽燒雞翼同厚切牛脷串,雞翼皮燒得好香脆,而且好juicy,唔乾,唔錯ar!!!厚切牛脷串真係真係非常厚身,牛脷外爽內嫩,好有口感,燒到剛剛熟,唔會覺得老lei,推介!!店員推介ge燒白鱔串,唔like鱔ge我都食到,燒得魚皮脆脆地,yummy,魚肉好嫩滑,朋友仔都話!!!鐵鍋芝士肉醬意粉,真材實料,港式style,蕃茄肉醬都多,味道唔錯。燒芝麻湯圓第一次試,幾得意,外皮脆脆地,內𥚃煙煙un un~餐廳都食物選擇都多,而且仲有生蠔同海鮮冷盤等,下次可以約多d人一齊食,試多d!!!

除左串燒,仲有d熟食同dessert wor。

二人餐都幾多o野食,可惜唔太肚餓,食唔到甘多lei。

。墨魚腸黑蚊蚊甘,但味道甜甜地,有台式風味,都幾好食!

!!

,魚肉好嫩滑,朋友仔都話
!!!

!!!