2023-12-20
餐廳特色:先食5個鍋底其中1個或多個都得。多款啤酒任飲,中間仲有啲點心,小食。推介程度:☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀~~麻辣小龍蝦任食🔥講到麻辣小龍蝦任食,真係一個超級刺激味蕾嘅美食體驗啊🤤!首先,小龍蝦嘅鮮嫩肉質配上特製嘅麻辣醬汁,呢個組合簡直就係完美嘅匹配😍。爽口嘅小龍蝦肉絲絲入味,每一口都嚐得到麻辣醬汁嘅香辣,令人食指大動👍!任食嘅模式讓你可以盡情享用,無需擔心食唔夠,想食幾多就食幾多,絕對係海鮮愛好者嘅天堂🦞。而且,麻辣汁嘅辣度適中,唔會辣到覆蓋咗小龍蝦本身嘅鮮味,反而令味道層次更加豐富🌶️。食嘅時候辣香麻辣嘅氣味撲鼻而來,令人食慾大增,真係每一口都令人回味無窮🥳。加埋嘅啲花生同蔬菜,更加豐富咗整個菜式嘅口感同營養價值,無論係聚會朋友定係一個人獨自享受,麻辣小龍蝦都係太好嘅選擇。總之,麻辣小龍蝦任食,保證讓你食得盡興,滿足感爆棚!~~難忘酸菜魚鍋🔥🐠🐠主角來講果然一試難忘!全部配菜都都非常入味,酸菜好爽口。蟶子、蝦、鮮魚等海鮮食材在湯底中煮熟,搭配辣椒的刺激和海鮮的鮮美,帶來一種令人難以忘懷的美味體驗。~~安格斯肥牛🔥有淡淡的肉香,肉質爽脆,香濃油脂令人一試難忘。當然不會令人失望,我食
推介程度:☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀ ~~麻辣小龍蝦任食🔥講到麻辣小龍蝦任食,真係一個超級刺激味蕾嘅美食體驗啊🤤!首先,小龍蝦嘅鮮嫩肉質配上特製嘅麻辣醬汁,呢個組合簡直就係完美嘅匹配😍。爽口嘅小龍蝦肉絲絲入味,每一口都嚐得到麻辣醬汁嘅香辣,令人食指大動👍!任食嘅模式讓你可以盡情享用,無需擔心食唔夠,想食幾多就食幾多,絕對係海鮮愛好者嘅天堂🦞。而且,麻辣汁嘅辣度適中,唔會辣到覆蓋咗小龍蝦本身嘅鮮味,反而令味道層次更加豐富🌶️。食嘅時候辣香麻辣嘅氣味撲鼻而來,令人食慾大增,真係每一口都令人回味無窮🥳。加埋嘅啲花生同蔬菜,更加豐富咗整個菜式嘅口感同營養價值,無論係聚會朋友定係一個人獨自享受,麻辣小龍蝦都係太好嘅選擇。總之,麻辣小龍蝦任食,保證讓你食得盡興,滿足感爆棚!
~~安格斯肥牛🔥有淡淡的肉香,肉質爽脆,香濃油脂令人一試難忘。當然不會令人失望,我食左超級多隻,停五到口。
今次美食之旅真系爽,可以實現酸菜魚自由,真系好開心啊,都推薦大家快D 黎試下。