2021-05-05
炎炎夏日搵間cafe chill下食個late lunch先~ 呢度嘅裝修行森林風,清新自然,而且狗狗🐶都可以入黎嘆~🥣 是日餐湯係蘑菇忌廉湯,熱辣辣又香口,蘑菇料幾足,仲有兩舊麵包粒,浸喺湯嗰度又幾正👍🏻🥑 牛油果、太陽蛋 配法式酸種多士 $78法式酸種多士上面鋪滿牛油果蓉、片片牛油果同埋太陽蛋,多士帶少少酸,口感鬆軟,個人認為有啲似油炸鬼,幾好食🤤 另外仲有沙律🥗同車厘茄🍅,健康!🥐 黑松露炒蛋 配牛角包 $78黑松露比得好足🤩 炒蛋夠嫩滑,加埋黑松露嘅香氣,高質😋 牛角包大大件,外脆內軟,牛油味香濃,但唔膩👍🏻🍶 薑母茶(凍)個杯係預先雪凍過,玻璃樽幾靚🥰 飲落薑味好濃,口感清新涼快,感覺健康又解渴~☕️ 鮮奶咖啡(熱)天鵝🦢嘅拉花好靚,淨係個拉花已經覺得值回票價😍 咖啡味恰到好處,唔會有苦澀感,呢個latte唔錯🤤職員態度幾好💯 係度享受輕食,渡過悠閒嘅下午~
🥣 是日餐湯
🥑 牛油果、太陽蛋 配法式酸種多士 $78
🥐 黑松露炒蛋 配牛角包 $78
🍶 薑母茶(凍)
☕️ 鮮奶咖啡(熱)
職員態度幾好💯 係度享受輕食,渡過悠閒嘅下午~