2021-10-20
《扒房西餐廳🥩》———————————————-#BrilliantCooking 👨🍳-早排去葵廣搵好野食,竟然唔係掃街,俾我哋發現喺葵芳匯有間超正嘅西餐廳🍽 小店行工業風格,光猛寬敞,係同朋友聚腳gathering 嘅好地方~-🧀 挪威煙三文魚&玻璃蝦配奶酪芝士忌廉汁意大利飯Risotto 個汁一啲都唔膩,軟硬度適中,大大塊煙三文魚配合埋玻璃蝦同蘑菇,口感豐富😋-🍍 炭燒美國肯瓊香料巨大厚切豬肉眼扒一如其名,一樣咁巨大厚切,內裏肉質軟淋,外皮微微帶有炭燒香🥳 超大塊燒菠蘿,蜜甜多汁好juicy,令整體味道更加有層次感😆-🇮🇹 意大利牛肝菌忌廉湯餐廳除咗提供是日餐湯之外,仲可以升級咗做意大利牛肝菌忌廉湯,非常有驚喜!湯面特登用忌廉整咗花紋,十分creamy,配搭黑糖包同芝麻包一齊食就啱哂🥰-⭐ 參考價錢︰(另收加一)挪威煙三文魚&玻璃蝦配奶酪芝士忌廉汁意大利飯: $85炭燒美國肯瓊香料巨大厚切豬肉眼扒配燒菠蘿、雜菜沙律&燒汁:$88餐湯升級至意大利牛肝菌忌廉湯:+$20蒜香炸雞翼:$25🍌 抵deal 指數:7/10💰人均消費:$150
———————————————-
#BrilliantCooking 👨🍳
🧀 挪威煙三文魚&玻璃蝦配奶酪芝士忌廉汁意大利飯
🍍 炭燒美國肯瓊香料巨大厚切豬肉眼扒
🇮🇹 意大利牛肝菌忌廉湯
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
挪威煙三文魚&玻璃蝦配奶酪芝士忌廉汁意大利飯: $85
餐湯升級至意大利牛肝菌忌廉湯:+$20