2022-11-02
要止痕,一個窗都殺😅餐飯位置美麗華嘅一角,門口右邊有個departure gate嘅打卡位,左邊位置係綜合department 顯示屏,中間卡位每張檯有一隻飛機窗,屏幕模擬響飛機上嘅景觀,會不時轉換畫面---有晚霞、有機翼、有富士山,見到都興奮呀😆所以如果要瘋狂攬實個窗做痴女/男嘅話,建議預先book位,指明要隻窗吊命🤪沙嗲什錦拼盤有雞肉、豬肉、大蝦、帶子,全部都乾爭爭😐飯太淋,對於唔好軟飯嘅我黎講係災難🥺但沙嗲汁有花生味,可以打救好多事😅香草意大利粉味道普通,無驚喜🙂和牛漢堡包配薯條薯條粗壯有薯味,正🤩和牛漢堡有理想嘅厚度,有牛味👍配料蕃茄、洋蔥、生菜新鮮好味😋包皮有稍稍焗香左,值得一讚😈Mixed berry french toast上檯一刻,驚喜原來個Danish toast分兩層---上面甜有mixed berry加banana,下層有bacon煎蛋。Danish toast夠酥脆,牛油唔算重,亦無咩甜味。Mixed berry嘅berries份量少得滯;bacon煎蛋配danish toast,個人認為都係差少少,平凡過平凡🤷🏻♀️綜觀黎講,呢間餐廳只係食個環境,食物質素我覺
沙嗲什錦拼盤
香草意大利粉
味道普通,無驚喜🙂
和牛漢堡包配薯條
Mixed berry french toast
綜觀黎講,呢間餐廳只係食個環境,食物質素我覺得試一次就夠,回頭率偏低😶🌫️