2023-07-15 26 浏览
週末相約朋友小聚一番於是便到大角咀附近一間比較有格調的西餐廳享用晚餐與友人聊聊近況門面使用藍色作主色調深藍色係夜晚望落都幾有情調很有迷人的感覺呢入到去可以見到裝修風格都好靚一排的酒櫃 可以給客人打卡之餘亦可作為陳列櫃 給客人望清楚唔同酒的種類與產地我與友人喜歡飲湯所以就叫了一人一碗不同風味的湯作前菜對湯既賣相十分滿意飲落好好味 超級推薦大家試下法式龍蝦湯龍蝦味好香濃除了品嘗到鮮味又有些南瓜的香甜很不錯的感覺黑松露蘑菇湯喜歡黑松露的朋友一定唔可以錯過是屬於蘑菇才有的風味清爽而香甜慢煮紐西蘭法式羊架叫了五成熟的羊架伴碟的薯蓉及蔬菜擺放得很精美烹調適中有咬口味道方面也不錯👍🏻蟶子皇海膽意大利飯賣相不錯呢飯的軟硬度很好也吃到海鮮鮮甜的味道勝子很新鮮 調味方法也能帶出食材的風味最後買單時店員告訴我地如果消費到一定金額/人多少少可以同佢哋預定房間原來入面重有一間好靚既房提供比大家多人時聚會裝修得很精緻有格調下次一大班朋友一定要試吓預定呢間房有私人空間之餘亦都可以享受一番呢
週末相約朋友小聚一番

裝修得很精緻有格調
下次一大班朋友一定要試吓預定呢間房
有私人空間之餘亦都可以享受一番呢
2023-07-13 31 浏览
今晚同女朋友黎嘅呢間西餐廳,真係好有情調啊!環境精緻,氣氛好浪漫,啲服務員都好有禮貌,令人好感動。餐廳性價比好高擺盤好靚好合適同另一半嚟浪漫浪漫💋周年紀念慶祝梗係要食生蠔啦,咁啱今日買一送一,我哋叫咗偏大size嘅蠔。生蠔好新鮮啦,啲肉質好爽脆,真係令人食落去好開心。吞咗落肚個口仲有一浸香味,唔捨得吞口水。法式龍蝦湯好鮮甜,湯底滑嫩,令人一啖就陶醉。一飲就知道係用真龍蝦殼整,龍蝦殼嘅獨有香味唔易用其他嘢模仿到。係我咁多年人飲頭幾位好飲既蝦湯接著嚟嘅係香草鹽燒牛骨髓,平時見扒房有都唔捨得嗌,見今次百零蚊幾抵食就嗌咗。啲骨髓滑嫩入口即化,香草同鹽嘅味道令骨髓嘅油香升華到另一個層次,令人回味無窮。佢哋所配嘅包係偏甜,同埋燒到好香脆嘅加埋焗過嘅蒜頭,配埋一齊食又係另一番風味🤤美國牛肉他他倍鵪鶉蛋就係今晚嘅主角啦,餐廳打燈都打得特別靚!啲牛肉處理得剛剛好,令到啲肉質好嫩滑,完全冇筋。 同鵪鶉蛋混合後Creamy感十足,再加上啱啱整好嘅薄脆,放落口就好似交響樂咁,唔同嘅口感交織完美融合。最後啲慢煮紐西蘭法式羊架都好讚!啲羊肉煮得好嫩,肉質鮮美,令人食落去口感好爽滑。慢煮羊完全提升咗佢肉味嘅層次,配

最後啲慢煮紐西蘭法式羊架都好讚!啲羊肉煮得好嫩,肉質鮮美,令人食落去口感好爽滑。慢煮羊完全提升咗佢肉味嘅層次,配埋啲薯仔同啲蔬菜,真係一道好平衡嘅菜式。

總括黎講,呢間西餐廳真係好有情調,啲菜式好精緻,食材都好新鮮。啲味道好濃郁,啲質感好豐富,真係一個好好嘅食物體驗。下次有機會,我一定會再黎啦!
2023-07-11 26 浏览
今日去大角咀想食餐好氹自己開心一於去咗Cobalt食西餐入到去見到間餐廳裝修好靚仲見到有間VIP房有得唱K同打麻雀😍好吸引店員好nice好快比水我哋&推介有咩好食🫰🏻香辣蒜片欖油意大利粉碟意大利粉好高質😆一上菜已經聞到香噴噴嘅蒜香味意粉彈牙軟硬適中加埋蘑菇雜椒炒得鹹香適宜食落香辣惹味好啱喜歡香口及辣既人😙香脆炸雞翼有三款口味(水牛城/ 鹹蛋黃/ 椒鹽)我哋就試咗個水牛城口味雞翼係即叫即炸外皮酥脆內裏肉汁飽滿😊配埋水牛城醬汁好夾👍🏻伊比利亞黑毛豬肋骨不愧係主菜😙份量十足豬肋骨夠惹味肉質飽滿算係我食過最好食嘅豬肋骨🤩配菜有薯條、粟米、沙律薯條脆卜卜加分😋見到有好多唔同酒🥂餐廳氣氛好好好岩同朋友飲酒傾偈一於下次試下😁
今日去大角咀

炒得鹹香適宜
食落香辣惹味
好啱喜歡香口及辣既人😙

香脆炸雞
有三款口味(水牛城/ 鹹蛋黃/ 椒鹽)
我哋就試咗個水牛城口味

份量十足
豬肋骨夠惹味
肉質飽滿
算係我食過最好食嘅豬肋骨🤩
配菜有薯條、粟米、沙律
薯條脆卜卜
加分😋

見到有好多唔同酒🥂
餐廳氣氛好好
好岩同朋友飲酒傾偈
一於下次試下😁
2023-07-06
2023-07-03 45 浏览
今日同朋友慶祝生日,揀咗嚟呢間餐廳慶祝。佢喺大角咀,雖然附近都有啲食肆,但係街上面唔算太熱鬧,我覺得都算係大角咀嘅隱世小店。餐廳嘅座位唔太多,人少少食飯唔會太嘈吵,環境亦都係有feel的。我哋先叫咗一個小食。避風塘香辣雞軟骨 ($88)感覺第一道菜已經非常驚為天人。因為佢個雞軟骨真係超好食,除咗落咗唔同款式嘅辣椒,雞軟骨亦都係大大粒,炸到外面香脆,但係入邊仲保留住肉汁,而且雞軟骨有少少部份仲係連帶住雞肉添。作為開胃小菜,佢非常之成功。香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵 ($158)同樣係被驚艷了,因為佢個闊蛋麵係完完全全食得出佢個蛋香味,而且即使係少少闊同厚身,個麵都好吸收到個汁嘅味道。鵝肝煎到外脆內嫩,入口即溶。呢個價錢有咁嘅質素,我覺得值得。慢煮紐西蘭法式羊架 ($268)以羊架嚟講價錢唔係好貴, 我哋叫咗七成熟, 都符合嘅, 羊肉仲係呈粉紅色,冇羊肉嘅羶味。法式朱古力心太軟 ($68)又係性價比非常之高嘅一個甜品,切開除咗朱古力流心之外,外面嘅蛋糕亦都係好軟熟,有少少入口即溶,朱古力味濃郁,好耐冇食過啲咁好食嘅心太軟蛋糕。側面仲有舊小小嘅雲呢拿雪糕。係非常之唔錯嘅一餐,當中有幾個菜式都好出色,
今日同朋友慶祝生日,揀咗嚟呢間餐廳慶祝。

我哋先叫咗一個小食。

避風塘香辣雞軟骨 ($88)

香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵 ($158)

慢煮紐西蘭法式羊架 ($268)

法式朱古力心太軟 ($68)

係非常之唔錯嘅一餐,當中有幾個菜式都好出色,可以再幫襯。
2023-07-03 24 浏览
平時成日都約朋友食亞洲菜今日想食啲特別啲嘅菜式而咁岩出開奧運附近所以就決定去食呢間西餐!一入到去就比個裝修amaze到有好大個酒櫃 而且啲枱凳都係好decent燈光都好靚 感覺似食fine dining咁~好岩慶祝節日我同朋友都有啲餓所以首先叫左個薯條做前菜啲薯條炸到岩岩好好脆口 唔會太淋份量岩曬兩個人食!另外仲叫左個羊扒 店員仲好貼心咁問要幾成熟朋友比較怕生 所以叫左7成店員都好好咁再提 7成會比較乾身黎到嘅時候 見個擺盤好decent!個羊醬配左一個酸酸甜甜 好特別嘅口感嘅jam羊扒再點埋個醬好match!可以解到膩而啲薯菜一啲都唔hea 味道好足之後再叫多個海膽rissoto一上台 rissoto嘅海膽味超濃~份量都好足 夠2個人share而且蟶子好新鮮彈牙朋友平時唔食海鮮都覺得好好味!係一間性價比好高 味道相當出色 而且環境優美嘅一間店!
平時成日都約朋友食亞洲菜
今日想食啲特別啲嘅菜式
而咁岩出開奧運附近
所以就決定去食呢間西餐!

一入到去就比個裝修amaze到
有好大個酒櫃 而且啲枱凳都係好decent
燈光都好靚 感覺似食fine dining咁~
好岩慶祝節日

我同朋友都有啲餓
所以首先叫左個薯條做前菜
啲薯條炸到岩岩好
好脆口 唔會太淋
份量岩曬兩個人食!

另外仲叫左個羊扒
店員仲好貼心咁問要幾成熟
朋友比較怕生 所以叫左7成
店員都好好咁再提 7成會比較乾身
黎到嘅時候 見個擺盤好decent!
個羊醬配左一個酸酸甜甜 好特別嘅口感嘅jam
羊扒再點埋個醬好match!
可以解到膩
而啲薯菜一啲都唔hea 味道好足

之後再叫多個海膽rissoto
一上台 rissoto嘅海膽味超濃~
份量都好足 夠2個人share
而且蟶子好新鮮彈牙
朋友平時唔食海鮮都覺得好好味!

係一間性價比好高 味道相當出色 而且環境優美嘅一間店!
2023-07-02 72 浏览
星期日同老公去遠啲到大角咀COBALT食晚餐。呢間餐廳除左有普通座位之外,仲提供vip房同麻雀房,係gathering既好地方。我地叫左兩個小食同兩個主食。西班牙辣肉腸炸薯條配溫泉蛋薯條甘食法都幾特別,比起蘸茄汁食,更增添鹹香味,而薯條係我地鍾意既幼薯。香脆炸雞翼揀左水牛城雞翼,辣味好出,非常惹味。香辣蒜片欖油意大利粉簡簡單單用一啲菇、紅椒、蒜、欖油黎炒意粉,再加少少調味,就已經好食。蟶子皇海膽意大利飯蟶子新鮮彈牙,意大利飯好creamy,有啲洋蔥、菇係入面,好味。
星期日同老公去遠啲到大角咀COBALT食晚餐。

我地叫左兩個小食同兩個主食。

香脆炸雞
揀左水牛城雞翼,辣味好出,非常惹味。
香脆炸雞翼  (水牛城)

2023-07-02
$248.5 (晚餐)
2023-06-30 56 浏览
放假係奧海城行完街睇戲,朋友book左間西餐廳同我小聚傾下計平時都好少去街頭試西餐廳,今次帶我去左陣環境唔錯,好啱傾偈relax既餐廳☺️一入門口已經見到放左好多紅酒既櫃,仲有食野枱係高身bar枱凳形式,坐落好chill同舒服😊西班牙黑毛豬鞍Main個豬鞍都要等一段時間先有,果然慢工出細貨😋厚厚既豬鞍 煮到外乾身 入面肉剛剛熟到粉嫩仲鎖住肉汁,讚!仲有佢配菜嘅薯蓉係佢自家調製,唔係用粉沖成,即場問侍應可唔可以加多少少比我地食,勁滑身同唔太咸開胃😎酥炸大啡菇配粉紅汁以為炸完之後會乾身,點知一咬個菇啲汁仲係入面,同個炸外皮夾埋食好特別☺️配埋粉紅醬汁 有啲辣辣地 野味!用蕃薯條取替一半嘅炸薯條🍟我最鐘意!蕃薯🍠又較為健康有益 我哋揀咗黑松露醬😚味道都好夾依間餐廳嘅特別之處,每一道菜都悉心安排一啲配菜同裝飾,唔係隨意一道菜咁簡單😄靚靚打卡最後嗰度入邊原來仲有一間VIP房,消費指定金額就可以包場,都容納到十幾二十人,仲可以唱卡拉OK,叫嘢食叫夠金額就得 抵玩,下次搞聚會,唔使去party Room😝

西班牙黑毛豬鞍

酥炸大啡菇配粉紅汁

2023-06-08
2023-06-26 41 浏览
最近大角咀開咗好多新餐廳,呢間Cobalt 就係其中之一,水藍色嘅店面,入面放滿格調酒櫃。⭐️脆炸牛油果配泰皇醬 $78呢款小食又特別又好食!估唔到牛油果都可以炸,炸完外脆內軟,帶點creamy,同泰式沙律醬又出奇地夾!⭐️烤法式羊架配薯菜 $268可以揀幾多成熟,鍾意羊羶味嘅我覺得很可以,又不會太重。如果可以配上醬汁會更好食。⭐️海膽忌廉汁蟹肉意大利飲 $138雖然海膽味道唔係特別出,反而感覺似係濃郁海鮮龍蝦湯包裹住一粒粒意大利飯。

⭐️脆炸牛油果配泰皇醬 $78

⭐️烤法式羊架配薯菜 $268

⭐️海膽忌廉汁蟹肉意大利飲 $138
2023-06-25 47 浏览
是晚二人唔太肚餓,想搵間餐廳CHILL下,食下野、傾吓偈😎 喺大角嘴呢個美食雲集嘅地方,發現 <COBALT> 呢間西式餐廳‼️ 我哋喺高餐桌就座,餐館環境摩登又舒適😇 我哋都不自覺地被酒櫃嘅大量美酒、牆上嘅畫作吸引眼球呢👀 西班牙辣肉腸炸薯條配溫泉蛋 ($88)炸薯條香脆之餘,充滿薯仔肉,配合溫泉蛋、西班牙辣肉腸同紅甜椒粉,令薯條額外加上幾重香味,食唔停口🤩脆炸原隻魷魚配香辣蛋黃醬 ($128)未上菜前,真係冇預計到原隻魷魚炸出嚟係咁好睇😍 脆炸魷魚原隻上,一邊切,可以感受得到新鮮魷魚嘅彈性同冒出嘅熱煙,成件事好有儀式感🤗😆 食落口,魷魚肉質好爽脆,有嚼頭得嚟又唔韌,加上天然魷魚鮮甜味同美味輕盈嘅炸脆漿,同時滿足海鮮同炸物癮🤤😝伊比利亞黑毛豬肋骨 ($268)肉類主菜,風味同肉質可算係決定該菜式好壞嘅最重要因素🥸 <COBALT> 嘅「伊比利亞黑毛豬肋骨」醬汁配合莓果香濃烈兼散發酒香,仲有微微胡椒辛香,配上豬肋肉醇厚肉汁同邪惡嘅脂肪,多種唔同嘅味道充滿口腔 😍😍 要體會箇中奧妙,實在要親身品嘗🫶🏻今晚喺 <COBALT> 小酒館品嘗精緻又

西班牙辣肉腸炸薯條配溫泉蛋
西班牙辣肉腸炸薯條配溫泉蛋 ($88)
脆炸原隻魷魚配香辣蛋黃醬

脆炸原隻魷魚配香辣蛋黃醬 ($128)
未上菜前,真係冇預計到原隻魷魚炸出嚟係咁好睇😍

伊比利亞黑毛豬肋骨
伊比利亞黑毛豬肋骨 ($268)

今晚喺 <COBALT> 小酒館品嘗精緻又 CP值高嘅美食,為忙碌既周中添加正能量😚 本身諗住輕食,最後變咗大吃大喝🤭🤭 最後發現<Cobalt> 係有新鮮生蠔食架😛 宜家仲有買一送一優惠,我哋已經計劃咗好快又再嚟 <COBALT> 食好西,下次要開埋靚酒嘆埋蠔😙😜😝

📌 COBALT
📍 大角咀利得街36-38號地下1A及2G號舖
2023-06-15
$266.2 (晚餐)
2023-06-25 40 浏览
鄰近利奧坊的cobalt係一間好有格調的西餐廳。餐廳招牌用上藍色,令人感覺真誠。店有幾個酒櫃,擺放著唔同的紅酒,每個樽都有標價,一目了然。日本酒仲有專門的保溫櫃存放。餐廳用高椅同高枱,空間感十足,而且每張檯都有好寬敞的空間,岩晒朋友聚會。餐廳設有午餐沙律,飯,意粉,漢堡,肉眼同全日早餐選擇相當多。亦有主餐牌提供選擇,十分多元化。香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵 $158鵝肝煎得十分香口入口即溶含有豐富的單元不飽和脂肪酸和類胡蘿蔔素,可以降低膽固醇,維護心血管健康和保護眼部健康。闊蛋麵蛋香味濃經典提拉米蘇$88落單後現場即製手指餅散發著咖啡酒的香十分幼滑,好似忌廉士多啤梨脆片,酸酸的凍Latte豐富的奶泡近乎沒有冰塊但入落冰冰涼涼
鄰近利奧坊的cobalt係一間好有格調的西餐廳。
餐廳招牌用上藍色,令人感覺真誠。
店有幾個酒櫃,擺放著唔同的紅酒,每個樽都有標價,一目了然。
日本酒仲有專門的保溫櫃存放。
餐廳設有午餐
沙律,飯,意粉,漢堡,肉眼同全日早餐
選擇相當多。
亦有主餐牌提供選擇,十分多元化。

香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵 $158

經典提拉米蘇$88
落單後現場即製
手指餅散發著咖啡酒的香
十分幼滑,好似忌廉
士多啤梨脆片,酸酸的

凍Latte

2023-06-25
提拉米蘇
  • 香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵
2023-06-23 26 浏览
難得嚟到大角咀,梗係去食一啲特色嘢食。經過車房見到呢間好特別,門口有一把大雨傘嘅西餐廳西餐廳,就入去試一試佢!今日有提供set lunch,不過同太后一齊,梗係點一啲主餐牌有嘅特別菜式,揀咗一輪,決定叫聖子海膽意大利飯、醬烤豬肋骨以及特飲巨峰提子梳打。首先,聖子海膽意大利飯係今餐中最令人驚艷的菜式。味道和質地都非常出色,米飯煮得剛剛好,每一粒都非常有嚼勁。而且,聖子和海膽的鮮味完美地融合在一起,成為了一道非常精緻既菜式。之後係醬烤豬肋骨,豬肉的質地非常嫩滑,且經過巧妙的調味,讓每一口都能夠嚐到豬肉的鮮美。醬汁的味道也很不錯,有著微妙的甜味和微辣的口感,增加了這道菜的層次感。$268真係好抵!特飲係巨峰提子梳打。喱杯有著非常清新的口感,一開始能夠嚐到提子的甜味,接著又有微微的氣泡感,讓口感更加豐富;最後,梳打的口感帶來了清涼的餘韻,好啱配炸薯條!總的來說,呢間西餐廳的菜式非常出色,除了食物之外,餐廳的氛圍也非常舒適,給您一種放鬆和享受美食的感覺。
難得嚟到大角咀,梗係去食一啲特色嘢食。

2023-06-23 25 浏览
原來大角咀一帶都有好多好野食!從旺角行下行下去到,可以感受到民間既風土人情、香港既新舊風味~🇭🇰🥚香煎鵝肝牛肝菌闊蛋面:上碟已經得擺碟好靚,大大件鵝肝🐣配上濃郁既牛肝菌好食到停唔到,幸福的感覺💐呢個闊蛋麵都幾闊架,每一條面都好扁同埋好索汁~🍝🐑慢煮紐西蘭法式羊架羊羶味唔會太重,肉味清香帶甜唔會太濃,肉汁豐富,側邊既🥕🥦🍆配菜好味,仲帶啲黑椒鹽俾你調味👍🐥香脆炸雞翼(鹹蛋味)味道濃郁,起沙之餘仲係有好多汁,入口又脆又惹味~呢到酒櫃有好多酒,燈光都好配合!我就輕輕點左-🍺VEBTSI Draft Beer 💐惠比壽 啤酒係100%的麥芽製成,完全不添加其他原物料,口感十分濃厚,凍冰冰好飲呀 ❄️
原來大角咀一帶都有好多好野食!

🥚香煎鵝肝牛肝菌闊蛋面:

呢個闊蛋麵都幾闊架,每一條面都好扁同埋好索汁~🍝

🐑慢煮紐西蘭法式羊架

🐥香脆炸雞翼(鹹蛋味)
味道濃郁,起沙之餘仲係有好多汁,入口又脆又惹味~

呢到酒櫃有好多酒,燈光都好配合!
我就輕輕點左-
🍺VEBTSI Draft Beer 💐

2023-06-21 20 浏览
同女友行得多油尖旺,呢次貢下貢下就黎到大角咀,坦白講,係女友話想食我先會黎,可能女士對於高級餐廳都有一種Fancy既幻想吧,一間位於大角咀橫街既餐廳,望住條街既舖頭,會感覺到佢既格調同週邊平民風格有啲鶴立雞群,門面還好,簡置既色調配置,但係入到裡面就唔同了,一排酒櫃加上高腳櫈,燈光既昏沉同人客既品味,不自覺令我講野會細聲左,食野會斯文咗,女友話唔知係咪高級餐廳都會有種侍應就係會時不時埋黎介紹個餸產地呀,煮法呀等等係咁同你講解,呢次都係一樣,除左食物,佢仲介紹話有間VIP ROOM,平日消費Min pay $4500就有成間房成晚唱K飲酒Poker乜都得,好岩白領黎放鬆下香煎鵝肝牛肝菌濶蛋麵$158麵條粗身,口感一流同彈牙,個醬掛哂上啲麵到之餘又唔會太油膩,一啖又一啖咁食,好快就食哂,舊鵝肝煎得香身,油脂分佈亦唔錯香草鹽燒牛骨髓$178成塊鐵板上枱熱辣辣,配菜燒蒜頭好味,將骨髓搽抹係脆身既多士上面再入口,對於一向鍾意啜骨既人黎講係正呀燒澳洲M5和牛肩胛肉眼$398Medium係侍應推介既,咬落口唔生亦唔太老感覺岩岩好,個人口味鍾意沾黃芥末醬一齊食,肉質加上芥末既剌激,更正

香煎鵝肝牛肝菌濶蛋麵$158

香草鹽燒牛骨髓$178

燒澳洲M5和牛肩胛肉眼$398
2023-06-20
餐廳深藍色系的門面設計已十分吸睛💙,入門口即見到一排排的酒櫃🍾,店主搜羅世界各地的紅白酒、清酒、威士忌等,來自格魯吉亞、西南澳、法國和意大利等地。另一邊是酒吧式長枱高櫈,極有氣氛非常適合飲酒/進餐呢🍷🍽!🔷️蘭王蛋韃靼牛肉此道菜就像藝術品上檯,生牛肉很新鮮,將蛋黃、蔥粒、青瓜等拌勻後,放上脆片上一併吃,香口嫰滑,必試之選😋!🔷️海膽忌廉汁蟹肉意大利飯私心喜歡這店的意大利飯煙韌彈牙,不像傳統偏硬的口感,海膽忌廉汁好creamy,配上啖啖蟹肉,香濃美味🤤。🔷️烤法式羊架配薯菜又要讚讚大廚用心嘅擺盤,將羊架同配菜排得靚靚,羊架烤至五成熟,肉味香濃且不羶,視覺味覺皆享受🤗。

🔷️蘭王蛋韃靼牛肉

🔷️海膽忌廉汁蟹肉意大利飯

🔷️烤法式羊架配薯菜
2023-06-11
2023-06-13 29 浏览
蘭王蛋韃靼牛肉 $ 168 蘭王蛋嘅蛋香濃郁,同新鮮、低脂肪、柔嫩嘅牛肉一齊食好creamy又滑嫩。拌上碎酸黃瓜同碎洋蔥食落去有各自唔同嘅口感。如果加埋芥末一齊食又會有更豐富嘅風味。烤法式羊架配薯菜$268叫左6成熟嘅羊架。羊嘅脂肪比例均勻,所以食起上黎唔會太騷同膩滯。外皮煎得好靚,最外層嘅肉控制到啱啱好熟,而內層嘅肉粉嫩juicy。餐廳推薦紅酒燒汁同埋蘋果jam。紅酒汁有肉汁嘅鮮味,同粉嫩嘅羊架好夾。蘋果醬加左一層甜味比羊架,食落去味道層次又豐富左。特濃比利時朱古力心太軟$88心太軟火候控制得好好,一切落去入面嘅朱古力即刻湧出來。仲有微微嘅煙,但係加埋雲呢拿雪糕一齊食入口溫度就啱啱好啦。食落去軟綿綿,而表面微脆。比利時朱古力嘅朱古力香氣濃郁,而又唔會太甜。
蘭王蛋韃靼牛肉 $ 168

烤法式羊架配薯菜$268