2024-07-21 318 浏览
新店比舊店更方便舒適,裝潢以簡約木色系為主,加上落地大玻璃窗,採光開揚,坐在窗邊可以看着車來人往的鬧市景致邊用餐,好不愜意,別具風味。除了推出全新Fusion菜式外,更帶來多款打卡甜品,讓人心動不已。烤羊西冷扒配芥末薯蓉($158)羊西冷juicy肉味濃,伴以綿滑惹味的芥末薯蓉剛好。香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉 ($148)松露幽香完全融入了意粉之中,味道香濃,佐以三文魚籽吃更過癮。夏日炎炎,最適合食雪糕,降溫消暑!不單止手機先吃,也能滿足第二個胃,睇得又食得。特濃5.0牛乳芭菲-朱古力($66)以特濃5.0牛乳雪糕配搭Oreo、朱古力脆脆,拖肥醬及自家製朱古力忌廉,既有層次又夠豐富,每一啖都充滿濃郁的朱古力風味。特濃5.0牛乳芭菲-宇治抹茶($68)特濃5.0牛乳雪糕幼滑,奶味香濃,雪糕表面灑上抹茶粉,味甘又清幽,配料豐富,有杏仁脆片、蕨餅、脆米、紅豆蓉及軟滑的自家製抹茶忌廉,帶來多種層次口感。提拉米蘇牛奶咖啡(熱)($58)口感順滑,甜度適中,風味獨特。

烤羊西冷扒配芥末薯蓉($158)

羊西冷juicy肉味濃,伴以綿滑惹味的芥末薯蓉剛好。

香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉 ($148)

特濃5.0牛乳芭菲-朱古力($66)

特濃5.0牛乳芭菲-宇治抹茶($68)

提拉米蘇牛奶咖啡(熱)($58)
口感順滑,甜度適中,風味獨特。
牛乳雪糕真係我超愛❤️意大利燴飯亦好推薦!highly recommend!🦞 龍蝦汁海鮮燉意大利飯我同朋友都超愛嘅一道!飯入味,海鮮料好多,仲可以感受到海鮮係用牛油煎過,超級香!海鮮嘅鮮甜同飯嘅軟糯口感完美融合~🦑 烤魷魚香辣墨汁扁意粉魷魚又嫩又彈牙,鮮甜微辣。意粉彈牙,配埋檸檬汁,好清爽~🐔 單骨雞翼配水牛城醬雞翼炸到金黃酥脆,配埋濃郁嘅水牛城醬,微鹹、微辣,一口一個停唔住,唔食辣嘅可以叫酸奶醬,雞翼單食已經好好食~🍨 朱古力牛乳刨冰樣貌好高級,配埋濃郁嘅朱古力醬同煉奶,可以自己按需要淋,最撩嘅係超多大粒完整嘅榛子果仁!用料真係好用心,愛咗~🍦 特濃5.0牛乳芭菲我超愛!喺香港都食過好多芭菲,呢間真係屬於頂級!牛乳味超濃,而且唔係人工甜味,就係純純嘅牛乳味!雪糕份量超多,中間仲有脆米同藍莓同芝士蛋糕,份量超足!必點!🍉 西瓜益力多有氣泡嘅益力多,配埋好多西瓜塊,每一口都清涼清爽,超級適合夏天!

🦞 龍蝦汁海鮮燉意大利飯

🦑 烤魷魚香辣墨汁扁意粉
魷魚又嫩又彈牙,鮮甜微辣。意粉彈牙,配埋檸檬汁,好清爽~

🐔 單骨雞翼配水牛城醬

🍨 朱古力牛乳刨冰

🍦 特濃5.0牛乳芭菲

🍉 西瓜益力多
2024-07-21 227 浏览
食咗呢間嘢好多年,但係第一次去旺角呢間新分店。平時都係去銅鑼灣分店,估唔到旺角分店好食過銅鑼灣分店,份量都足啲,銅鑼灣分店份量真係比較少,話晒都成$100至$150一碟。做會員免費送咗個海道牛奶雪糕芭菲,即刻覺得值返好多。我叫咗日本龍蝦汁海鮮意大利飯、雞扒凱撒沙律,同埋北海道牛乳芭菲,樣樣都好好味!值得一讚嘅係,呢間分店啲食物水準永遠都係保持一致,次次都好食。而且店員都好勤力咁,旺角分店嘅員工比起銅鑼灣分店嘅年紀大啲,都幾有禮。諗番我真係由大學食到而家,食左10年都有🤣

諗番我真係由大學食到而家,食左10年都有🤣
有点韩的餐厅一开始被他们的甜品吸引而来我想说他的饭比甜品好吃!烧春鸡黑松露烩饭:色香味俱全,一上来就有股浓烈的黑松露味扑面而来,春鸡非常嫩还多汁,烩饭很入味,米粒颗粒饱满。巧克力芭菲:雪糕有可可粉的部分觉得很好吃,不然就是普通的原味雪糕,中间巧克力珠珠,巧克力麦脆,最底下是奶油口感的巧克力觉得有点腻。抹茶士多啤梨鲜奶配抹茶雪糕:抹茶味浓郁,加上抹茶冰淇淋球,双重抹茶双倍快乐。炸虾天妇罗搭配青柠蛋黄酱:青柠味没有很突出,虾肉弹牙,外皮炸的薄脆。

有点韩的餐厅
一开始被他们的甜品吸引而来
我想说他的饭比甜品好吃!

2024-07-08
2024-07-17 219 浏览
「正到Dum 一聲」的靚靚西餐Cafe🥰食完今次,已密謀與朋友再約期❤️無論是鹹點,還是甜品都非常優秀!環境和服務都不錯,實有下次🤭🍓🥞士多啤梨梳乎厘班戟No.1至愛😍班戟輕輕搖晃是會「Dum Dum」跳舞,班戟柔軟雞蛋香味十足,單吃已很讚。糯嘰嘰的麻糬會拉絲哦。四周灑滿糖霜、鮮士多啤梨、果乾和焦糖脆,顏值拉滿。貓太太不得不打上星光,代表一見班戟時真是兩眼放光呀。🍦🍇🫐藍莓芝士餅軟雪糕芭菲No.2 之選🤭完美旋轉5個圈的特濃5.0牛乳雪糕,外表點綴著紫藍浪漫花瓣。Cream cheese、脆米、藍莓果醬、果凍,每一層都不同。🍗燒原隻黑松露春雞配薯條意料之外的出色!焦脆外皮,雞肉入味,連雞胸肉也不乾柴,黑松露味從雞肉中輕輕滲出來。薯條香脆可口,無得輸。🍝🍤大蝦香草蕃茄水牛芝士扁意粉扁意粉口感偏硬,很有誠意地是滿滿的新鮮蕃茄蓉,味道清新酸爽,整碟紅彤彤的很養眼❤️🌯松露蟹肉牛油果蕃茄莎莎配墨西哥餅小寶貝的摯愛,墨西哥餅皮香軟,配上牛油果醬滑溜溜,健康又營養!🍉🥛西瓜冰益力多不是香精味哦!整杯都是用西瓜果肉打成,西瓜的甜和益力多的酸並不沖突。

🍓🥞士多啤梨梳乎厘班戟

🍦🍇🫐藍莓芝士餅軟雪糕芭菲

🍗燒原隻黑松露春雞配薯條

🍝🍤大蝦香草蕃茄水牛芝士扁意粉

🌯松露蟹肉牛油果蕃茄莎莎配墨西哥餅

🍉🥛西瓜冰益力多

2024-07-15 157 浏览
👬🍽️ 呢間餐廳裝修乾淨企理,好高級feel!冇咩嘢比同朋友一齊享受美食嘅時光更加愉快,就趁呢個機會嚟了「HeSheEat」享受一下佢哋嘅美食😄。♦️ HeSheEat All Day Breakfast ♦️ 招牌全日早餐,令人眼花繚亂!👍 而家都仲諗返起,德國鮮肉腸、意大利煙腩肉、巴馬火腿等等,每一樣都做得好好食!👏👏♦️ 香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉 ♦️非常讚👏👏,帶子新鮮,口感一流!配埋黑松露忌廉燴扁意粉,一試難忘😉。♦️ 宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲 ♦️宇治抹茶配埋紅豆同白玉,令牛乳軟雪糕更加滑!又有牛奶嘅香味,真係好食!🥰😊 有時候你可能只係想出去轉轉,但「HeSheEat」就絕對係你嘅不二之選。無論係想同朋友聊天,或者就單純嚟杯咖啡,「HeSheEat」都能夠滿足你。唔好錯過呀!👌👌😊

♦️ 香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉 ♦️

♦️ 宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲 ♦️

2024-07-14 132 浏览
今日約左一班好耐冇見既舊同事食飯多年前食過,依家所有野都高質左🌮松露蟹肉牛油果蕃茄莎莎配墨西哥餅底部係牛油果🥑混合左蟹肉,表面上加了蕃茄粒和蟹籽 ,用佢作為前菜 ,好fresh 開胃👍🏻🍝香煎三文魚明太子忌廉燴扁意粉三文魚富有Omega 3 ,配上明太子同埋蟹籽 ,口味豐富不過唯嫌有小小乾身,但都唔差🍔鵝肝牛肉漢堡配薯條有一塊鵝肝 配上充滿肉汁既漢堡扒 ,又幾夾要值得一讚係個薯條,炸得香脆可口,我地都食到停唔到口🤣🎂白桃乳酪疏乎厘朋友為我事前同餐廳講左慶生,餐廳加左個生日牌同蠟燭係上面,幾靚😍 白桃乳酪既疏乎厘第一次試,酸酸甜甜 加埋有啲芒果,成件事好夾 🍦join 入會有雪糕送,我地簡左朱古力oreo 味😋係牛乳雪糕黎 , 好滑好濃郁既牛乳味叫左幾樣都好食又可以打卡 👍🏻推介呢間餐廳比朋友黎慶生/想打卡既朋友 ,唯一唔好係限時90分鐘,冇得傾好耐,外面條人龍長期有人排隊🤣 可想而知幾好生意特別一讚 員工服務態度好好,係近期去過最令我印象深刻既一間,尤其係一位男員工(似係男經理),得知我生日,佢先後幾次都同我講生日快樂 ,仲會同我搞氣氛 😂其他員工就算幾忙但都收碟收得快 👍🏻 抵讚
今日約左一班好耐冇見既舊同事食飯
多年前食過,依家所有野都高質左

🌮松露蟹肉牛油果蕃茄莎莎配墨西哥餅
🍝香煎三文魚明太子忌廉燴扁意粉
三文魚富有Omega 3 ,配上明太子同埋蟹籽 ,口味豐富
不過唯嫌有小小乾身,但都唔差
🍔鵝肝牛肉漢堡配薯條
有一塊鵝肝 配上充滿肉汁既漢堡扒 ,又幾夾
要值得一讚係個薯條,炸得香脆可口,我地都食到停唔到口🤣

🎂白桃乳酪疏乎厘

🍦join 入會有雪糕送,我地簡左朱古力oreo 味😋
係牛乳雪糕黎 , 好滑好濃郁既牛乳味

外面條人龍長期有人排隊🤣 可想而知幾好生意

其他員工就算幾忙但都收碟收得快 👍🏻 抵讚
最近社交平台都熱烈討論緊旺角新開嘅何師傅,所以今日就嚟試吓!💥松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅💥攞起松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅啲時候,一眼就已經見到高質素嘅配料,入口滋味濃郁,柔滑鮮香,每一口都好滿足👍🏽💥烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁💥ESP美國安格斯肉眼牛扒就更加吸引我,鮮嫩牛肉Texture,搭特製燒汁,個汁香氣獨特,令人好難忍住想再嚟第二塊!💥香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉💥扁意粉都幾特別,上面鋪咗香煎帶子黑松露忌廉燴,特別之處係口感十足,放係口中溜過,只能用「非凡」兩個字形容😋💥宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲💥至於甜品我就選左呢款宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲,見到個強烈嘅奶味同特濃抹茶就已經興奮晒👍🏽💥凍檸茶, 凍檸水💥最後嚟個消暑檸茶/檸水,瞬間感覺解渴又消暑,每一口都飲得好滋味!我個老公都對呢度相當滿意,以往對西式咖啡店有要求,而家都讚好😉 下次會再嚟㗎!

💥松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅💥

💥烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁💥

💥香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉💥

💥宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲💥

💥凍檸茶, 凍檸水💥

2024-07-09 123 浏览
牛角包雪糕賣相真係好吸睛,好打卡😍雪糕有兩種味道揀,分別係牛奶味同抹茶味,今次就揀左抹茶味尼試😋抹茶味雪糕抹茶味唔算超級濃,但都食得出有抹茶味。雪糕份量好多,塞滿成個牛角包。牛角包熱熱地,同埋凍冰冰嘅雪糕一凍一熱,口感層次豐富左好多,食落好好食。一個份量牛角包雪糕好大,一個人食會好飽,所以基本上唔需要食其他野都已經好夠。另外,依個牛角包雪糕即叫即做,要等10分鐘左右先有。仲有只限外賣,無得堂食所以價錢亦都唔算平。
牛角包雪糕賣相真係好吸睛,好打卡😍
雪糕有兩種味道揀,分別係牛奶味同抹茶味,
一個份量牛角包雪糕好大,一個人食會好飽,
所以基本上唔需要食其他野都已經好夠。

牛角包雪糕抹茶味
外卖自取
牛角包雪糕抹茶味
尋找一個優雅、舒適嘅西式咖啡店?咁就一定要去旺角嘅HeSheEat啦!🎭個裝修新派,燈光充足,整個環境都好舒服。環境:✔️✔️✔️✔️✔️ 今次我哋一班餓鬼👻望緊個menu,想試嘅嘢真係多到眼花😽!經過激烈嘅討論🗣️同投票🗳️,最後決定試下炸魷魚鬚🥇。 厚實嘅魷魚鬚,與炸得恰到好處嘅外皮,啖啖新鮮,絕對合我哋口味。佢真係好味,真係好味😋😋。再黎就係烤魷魚香辣墨汁扁意粉🥈,香辣墨汁同烤魷魚完美結合,每一啖都飽滿海洋味。個香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉好有特色,帶子煎到啱啱好,再加埋黑松露,食落口感好豐富。我哋仲揀咗凍檸茶同夏日水果茶飲🍹,清新嘅茶味清涼曬整個夏天。呢兩杯飲品真係好滋味👍🏻。無論你想同朋友聚會👫,定係搵個地方舒舒服服嘅嘆杯咖啡,HeSheEat都係一個好選擇。我哋都好開心喺呢度渡過一個愉快嘅下午,美食與友誼都得到滿足🈵。 食物:✔️✔️✔️✔️✔️

環境:✔️✔️✔️✔️✔️

食物:✔️✔️✔️✔️✔️
朋友住喺旺角,佢每次返工都會經過呢間「HeSheEat」嘅西式咖啡店,佢每次見我都會勁推介同讚賞🗣️呢間店。今日天氣好好,就同埋男朋友🧍🏻一齊去度過一個愉快嘅午後。🛑松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅🛑首先黎到松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅,松露嘅香氣搭配蟹肉🦀嘅滑嫩,口感豐富又層次分明,真係食過嘅最正墨西哥餅啊🤤🤤!絕對係人生必食之一!🎶🎶CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋💢香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉💢再嚟就係香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉,我一定要提一提。帶子🍱香煎得剛剛好,入嘴即溶,加上燴扁意粉,滋味更加出眾!呢款係我已經愛上佢😻,一定要試試睇。CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋「HeSheEat」,已經成為我最愛的咖啡店之ㄧ。佢坐落喺人潮洶湧,好多靚店嘅旺角黃金地段💫,佢獨特嘅美食同悠閒嘅環境,每次都會安撫煩躁嘅心情。我會時常探望佢,CP 值爆炸🔋🔋🔋🔋🔋。無論一個人享受咁潮嘅食物,定係與朋友們分享這個愉快的午餐時光都再好不過
CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋
CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋

2024-07-03 253 浏览
星期一晚約咗朋友去HeSheEat試下佢哋嘅甜品同主菜,聽講呢度嘅食物好有特色,好期待😋。🍓 士多啤梨麻糬梳乎厘班戟配士多啤梨雪糕 🍓呢個甜品真係超正!麻糬煙韌彈牙,加埋士多啤梨雪糕嘅清新酸甜,真係perfect match!Pancake士多啤梨味濃郁,食完真係好滿足😋。🍦 麻糬雪糕筒(只限外賣) 🍦雖然只限外賣,但都一定要試!雪糕筒好脆,麻糬同雪糕一齊食,口感層次豐富。麻糬煙韌,雪糕滑溜,好適合夏天食👍。但外賣就食得有啲狼狽,記得帶定濕紙巾先好食呢個雪糕🤣🤣🍝 烤三文魚明太子忌廉燴扁意粉 🍝 三文魚烤得剛剛好,外脆內嫩。明太子忌廉汁香濃但唔會過膩,扁意粉吸滿咗汁,食落口感一流。呢個組合真係非常夾😋。🍗 燒春雞黑松露燴意大利飯🍗春雞燒得皮脆肉嫩,黑松露香氣十足。意大利飯煮得剛好,吸滿咗濃郁嘅燉汁,每一啖都好滋味,有種高級餐廳嘅感覺😍。🐟 香煎比目魚柳配蜜糖芥末薯仔🐟魚柳煎得外脆內嫩,配埋蜜糖芥末薯仔,味道好特別。薯仔甜甜地,加埋微辣嘅芥末,口感豐富。呢個菜式真係好有創意👍。HeSheEat真係值得一試,食物質素高,樣樣都好好味!

🍓 士多啤梨麻糬梳乎厘班戟配士多啤梨雪糕 🍓
士多啤梨麻糬配士多啤梨雪糕

🍦 麻糬雪糕筒(只限外賣) 🍦
麻糬雪糕筒(只限外賣)

🍝 烤三文魚明太子忌廉燴扁意粉 🍝
烤三文魚明太子忌廉燴扁意粉

🍗 燒春雞黑松露燴意大利飯🍗
燒春雞黑松露燴意大利飯

🐟 香煎比目魚柳配蜜糖芥末薯仔🐟
香煎比目魚柳配蜜糖芥末薯仔

HeSheEat真係值得一試,食物質素高,樣樣都好好味!
2024-03-11
烤三文魚明太子忌廉燴扁意粉
燒春雞黑松露燴意大利飯
香煎比目魚柳配蜜糖芥末薯仔
2024-06-30 98 浏览
📍旺角人氣打卡甜品西餐 — 𝙃𝙚𝙎𝙝𝙚𝙀𝙖𝙩🍽️😋𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🍗🥘燒春雞黑松露燴意大利飯 $128呢度嘅risotto有好香嘅黑松露味,面頭有原隻照燒春雞,外皮燒到金黃焦香,好吸引😋燒雞醃得好好食,不過略嫌肉質偏乾身,如果可以更juicy就好了!😳🦀🥑松露蟹肉·牛油果·蕃茄莎莎配墨西哥餅 $98呢個組合好新鮮!😍莎莎由三層唔同嘅配料做成,最頂層有新鮮嘅番茄、洋蔥同埋蟹籽,中間有好厚實嘅蟹肉沙律🦀最底層有超順滑嘅牛油果蓉🥑🥹再配上脆脆地嘅墨西哥餅,超好食!👍🏼👍🏼🍵🍓凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕 $56抹茶味同士多啤梨味好match😳仲有大大粒士多啤梨同埋一球抹茶雪糕,可以一次過滿足到想食甜品同埋飲嘢嘅慾望🤤🥥椰香咖啡沙冰 $56椰子味好香濃~同咖啡味好夾👅沙冰嘅口感好順滑,而且都幾大杯,夏天飲簡直一流😆😆✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽今次特登揀呢間餐廳同朋友慶祝生日,因為都見幾多人推介🥴整體覺得餐廳環境幾好,員工服務態度都不錯🥳而且生日仲有$100現金卷送,可以即刻用,所以我覺得都幾抵!🙂‍↕️下次會
📍旺角人氣打卡甜品西餐 — 𝙃𝙚𝙎𝙝𝙚𝙀𝙖𝙩🍽️😋

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )

🍗🥘燒春雞黑松露燴意大利飯 $128

🦀🥑松露蟹肉·牛油果·蕃茄莎莎配墨西哥餅 $98

🍵🍓凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕 $56

🥥椰香咖啡沙冰 $56

今次特登揀呢間餐廳同朋友慶祝生日,因為都見幾多人推介🥴整體覺得餐廳環境幾好,員工服務態度都不錯🥳而且生日仲有$100現金卷送,可以即刻用,所以我覺得都幾抵!🙂‍↕️下次會再過黎試下呢度嘅甜品🥞

賣相:🌟🌟🌟🌟
味道:🌟🌟🌟🌟
性價比:🌟🌟🌟💫
推薦度:🌟🌟🌟🌟
  • 松露蟹肉牛油果蕃茄莎莎配墨西哥餅
Hesheeat - 旺角 今日又去到愛店之一 旺角嘅Hesheeat食晚餐 呢度唔止裝修文青 嘢食賣相吸引 而且味道都好唔錯 燒原隻黑松露春雞配薯條 燒春雞愛皮超香脆肉質Juicy嫰滑 即使雞胸都保留到肉汁唔會鞋口 薯條用上有味嘅薯條 非常香脆 雞肉冬陰忌廉燴扁意粉 扁意粉有口感煙煙靭靭 個汁酸酸辣辣又有少少忌廉味 夏天食好開胃 唔會感覺Heavy 雞肉亦煎到輕微香脆 而家天氣咁熱當然會嗌返兩杯凍飲 夏日水果紅茶 & 西瓜益力多 朱古力Oreo特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲 雪糕真係牛奶味超濃 裏面仲有Oreo同埋朱古力脆米 增加後感 而且呢個甜品賣相一流 呢間餐廳好多唔同嘅甜品都適合打卡用 肉桂蘋果拿破崙 拿破崙嘅酥皮做得超香脆 非常新鮮 而且肉桂蘋果酸酸甜甜 加埋中間嘅吉士醬同Cream 配搭均勻 食完都唔會覺得有罪惡感
Hesheeat - 旺角

今日又去到愛店之一 旺角嘅Hesheeat食晚餐

呢度唔止裝修文青 嘢食賣相吸引 而且味道都好唔錯

半年前,首次來到HeSheEat,留下了深刻既印象😉 果次既美食體驗讓我一直回味。今日,我同老公一齊走入呢家位於旺角繁華地段既餐廳。首先,我們試到既係炸魷魚鬚🦑。剛出爐的炸魷魚鬚色澤金黃,聞起來滿是魷魚的新鮮味。口感鬆脆,誘人的滋味😋!接著,香煎加拿大豬鞍扒伴焗香蜜糖薯仔。呢款菜式氣味誘人,色澤吸引。豬鞍扒外層焦香,內裡肉嫩多汁,配上焗香蜜糖薯仔,口感絕佳。👍🏻不得不提,HeSheEat 的各種料理色香味俱全!食完美食,我們都被HeSheEat深深地吸引住,無論視覺、味覺還是心情。☺️初嚐就好有驚喜,令我地期待再次到訪,再見時,我們帶著滿足並期待下一次的美食體驗,留下的,全部都是好印象。😊

不得不提,HeSheEat 的各種料理色香味俱全!