2024-08-13
上星期三約左個好耐冇見既朋友☺️佢揀左HeSheEat呢間餐廳🙈話已經食過幾次好好食要帶我試下☺️禁我就恭敬不如從命啦~好彩朋友一早book左🙈唔係平日夜晚都冇位坐😳冇諗過會禁多人,睇嚟真係好好食🤤 一入去正正常常禁🙈職員好快帶入座,俾餐牌既時候有問到我地有冇黎過食,同埋有介紹下推薦既野食同甜品😆感覺幾nice 不過唔記得左佢介紹邊幾款,最後我地都係揀左自己想食既🙈[薯條&黑松露醬]朋友特別推薦!都真係薯條好脆,黑松露醬好濃厚,好快就清曬成碟薯條🙈 醬都差啲唔夠點[大蝦野菌溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵]呢個share食既主食!溫泉蛋混埋芝士汁,味道偏淡,但好彩個意大利鮮蛋麵蛋味濃啲☺️ 夾埋就啱啱好! 大蝦有4-5隻都夠兩個人分[Oreo奶昔] 原來朋友揀左士多啤梨奶昔但冇曬😿轉左飲Oreo,但都好飲![提拉米蘇牛奶咖啡]提拉米蘇味好出既一杯咖啡!好似食緊蛋糕禁😽本身仲想食佢好出名既牛角包雪糕但已經太飽食唔落嚕! 下次會黎買
[薯條&黑松露醬]
[大蝦野菌溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵]
[Oreo奶昔]
原來朋友揀左士多啤梨奶昔但冇曬😿轉左飲Oreo,但都好飲!
[提拉米蘇牛奶咖啡]
提拉米蘇味好出既一杯咖啡!好似食緊蛋糕禁😽