2024-08-13 555 浏览
上星期三約左個好耐冇見既朋友☺️佢揀左HeSheEat呢間餐廳🙈話已經食過幾次好好食要帶我試下☺️禁我就恭敬不如從命啦~好彩朋友一早book左🙈唔係平日夜晚都冇位坐😳冇諗過會禁多人,睇嚟真係好好食🤤 一入去正正常常禁🙈職員好快帶入座,俾餐牌既時候有問到我地有冇黎過食,同埋有介紹下推薦既野食同甜品😆感覺幾nice 不過唔記得左佢介紹邊幾款,最後我地都係揀左自己想食既🙈[薯條&黑松露醬]朋友特別推薦!都真係薯條好脆,黑松露醬好濃厚,好快就清曬成碟薯條🙈 醬都差啲唔夠點[大蝦野菌溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵]呢個share食既主食!溫泉蛋混埋芝士汁,味道偏淡,但好彩個意大利鮮蛋麵蛋味濃啲☺️ 夾埋就啱啱好! 大蝦有4-5隻都夠兩個人分[Oreo奶昔] 原來朋友揀左士多啤梨奶昔但冇曬😿轉左飲Oreo,但都好飲![提拉米蘇牛奶咖啡]提拉米蘇味好出既一杯咖啡!好似食緊蛋糕禁😽本身仲想食佢好出名既牛角包雪糕但已經太飽食唔落嚕! 下次會黎買

[薯條&黑松露醬]

[大蝦野菌溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵]

[Oreo奶昔]
原來朋友揀左士多啤梨奶昔但冇曬😿轉左飲Oreo,但都好飲!

[提拉米蘇牛奶咖啡]
提拉米蘇味好出既一杯咖啡!好似食緊蛋糕禁😽

2024-08-12 510 浏览
味道很普通,牛排太焦,有苦味,有個別服務員太態極差,因為小朋友叫左個雪糕,系緣茶味,後嚟驚適合,叫佢改單,但前提我講明甜品後上,剛剛落完單,主食都沒到,甜品一定未整,我要求改單時,服務員態度極差,中話已經整左,冇得改,我見她態度極差,就堅持要改朱古力味,改完單後態度更差,餐單我都未睇完就要收左佢,見到女兒系隔離,忍住唔吵,但她個態度極影響我用餐的心情
2024-08-12
朋友以前推介過我試呢間位於旺角嘅咖啡店HeSheEat,一直話佢哋嘅下午茶好有特色,價錢又合理,好評唔絕。咁都試吓啦,所以就帶埋屋企人過嚟試吓。以下係我哋呢個下午食嘅幾款特色菜式:烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁(配薯條)嗰個牛扒烤得剛好,肉汁四溢,再配埋特製燒汁,係一種會令人回味嘅經驗。烤魷魚香辣墨汁扁意粉呢個扁意粉帶有濃郁嘅墨汁香味,再加上烤魷魚嘅鮮味,香辣撞上鮮美,相當特別。宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲而呢個特濃牛乳軟雪糕,係創新同經典嘅完美融合,喺口感上更是做足功夫,奶味好重,好像舔緊乳脂似嘅,流晒口水。總括嚟講,我哋嚟到HeSheEat食到非常飽,而它個舒適嘅環境,讓大家都覺得幾舒服,各式各樣有特色嘅食物更是我哋嘅共識,價錢亦都喺正常範圍。呢間咖啡店絕對值得大家嚟訪,享受一個悠閒嘅下午茶時光!👍😁🍰

烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁(配薯條)

烤魷魚香辣墨汁扁意粉

宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲

一直book mark咗呢間嘅HeSheEat,今次終於有機會嚟呢度食下午的點心啦!🔔🤝🤝🤝月見燒牛肉丼🤝🤝🤝 首先起碟嘅係月見燒牛肉丼,賣相亮麗,滋味落口覺得好似有種焗嘅味道🔅簡直要叫做「焗燒丼」哈哈哈!🙌🏼 牛肉煮得剛好,足夠嫩滑,食落口都飽滿有嚼勁,即刻愛上呢味道!😻😻😽😽😽烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁😽😽😽跟住嚟嘅就係烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁。多數牛扒一般都會做得太乾唔入味,不過依間就唔同!食落去有炭烤味,仲有濃郁嘅燒汁,口感非常豐富,肉汁爆漿,真係好好食! 😚😚😻😻😻酥鬆牛角包X特濃牛乳5.0軟雪糕😻😻最後食完甜品就嚟啦! 嗱嗱睇酥鬆牛角包配上特濃牛乳5.0軟雪糕啦!流沙爆漿,香滑可口,外層脆口,內裡溶化,配合5.0陣陣牛乳香味嘅軟雪糕,熱辣辣鬆脆脆嘅牛角包配上凍冰冰嘅雪糕,喺口裡面熱辣同凍冰一齊嚟,超級享受😚😚✊✊✊下午茶結束✊✊同朋友聚一聚,食完lunch,聊吓天,聽吓歌,好悠閑嘅下午,就係要喺HeSheEat嘅cafe度過囉!👏👏嚟HeSheEat,真係名不虛傳,超抵食🤌🤌。🤠🤠🤠完美下午茶之旅🤠🤠🤠今次嘅下午茶之旅喺HeSheEat成功結束!每樣都係咁完美,好滿足!真

🤝🤝🤝月見燒牛肉丼🤝🤝🤝
😽😽😽烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁😽😽😽
😻😻😻酥鬆牛角包X特濃牛乳5.0軟雪糕😻😻
✊✊✊下午茶結束✊✊
🤠🤠🤠完美下午茶之旅🤠🤠🤠
今次嘅下午茶之旅喺HeSheEat成功結束!每樣都係咁完美,好滿足!真係香煎得剛剛好!下次有機會再嚟旺角,唔知仲會有咩新菜式等緊我呢?我哋到時再見囉!😇😇 师傅,唔該哂~拜拜!👏👏
2024-08-09 522 浏览
老公話旺角隱藏著一家好評如潮的西式咖啡店 — HeSheEat,我就更始終覺得好奇,於是就放工後我們兩人就先睹為快。餐廳的裝修時尚而明亮,感覺非常舒適和家常👏🏻。🍤炸蝦天婦羅配青檸蛋黄醬⭐️首先喺目錄上出現的就係這道色彩豐富的炸蝦天婦羅,擺盤整潔,口味清新。食入口中,口感紮實,同青檸蛋黄醬一起食,特別好味!就似吸收咗所有湯料嘅精髓一樣,非常滿足😽。🌭HeSheEat All Day Breakfast⭐️又来到喺最滿足的部分 — 早午餐。從德國鮮肉腸到意大利煙肉,再到巴馬火腿,都好有水準!冇一款我唔鍾意,食一口都覺得好飽滿。味道更是上了一個層次,你地都一定要黎試下!😻🐟香煎比目魚柳配蜜糖芥茉薯仔⭐️只睇賣相已經令人垂涎三尺,非常引人注目,色澤鮮亮,清甜的蜜糖和辛辣的芥茉完美融合,使得比目魚柳更加美味,食得出店家的用心,諗起都覺得好有滿足感 😸。🍎肉桂蘋果拿破崙⭐️ 首先賣相就非常吸引,色澤誘人,三種口味的組成,一次過試晒所有口味,實在係令人回味無窮!😼總括,HeSheEat 的美食和環境都非常讓人感到舒適,尤其是他們多元化的選擇和獨特的風味,讓人回味再三,好期待下次再來品嚐!

🍤炸蝦天婦羅配青檸蛋黄醬⭐️

🌭HeSheEat All Day Breakfast⭐️

🐟香煎比目魚柳配蜜糖芥茉薯仔⭐️

🍎肉桂蘋果拿破崙⭐️

2024-08-09 360 浏览
和朋友在旺角行街 經過見到餐廳裝修高雅時尚 超多甜品款式 而且每款都十分精美 賣相100分💯 一定要試一試 安格斯牛肉芝士漢堡配薯條牛肉用了安格斯牛肉 肉質鮮嫩多汁 廚師處理得恰到好處 外焦內嫩 加上融化的芝士 麵包抹上牛油 經過煎香 的確細心 薯條同樣出色 外脆內軟 食到完全停唔倒手🤣🤣烤魷魚香辣墨汁扁意粉墨汁醬料味道有層次 魷魚經過精緻的處理 與墨汁意粉非常配合 每一口意粉都浸透了墨汁的濃郁風味 這道菜的辣度控制得非常好肉桂蘋果拿破崙+雲呢拿雪糕甜品的確十分精美 讓人無法抗拒 肉桂蘋果拿破崙 這款甜點層層疊疊的酥皮 輕盈鬆脆 內裡的蘋果餡甜而不膩 肉桂味控制得剛剛好 口感層次分明 配上雲呢拿雪糕 更是完美的搭配特濃5.0牛乳芭菲-朱古力 牛乳芭菲使用了特濃的牛乳 口感滑順 濃郁的朱古力味道  帶來濃烈的巧克力味 芭菲上面還有一些巧克力碎片 增加了口感宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕濃郁的抹茶與新鮮的士多啤梨融合  鮮奶與抹茶的微苦相互搭配 進一步提升了整體的口味百香果抹茶百香果的果香清新怡人 而抹茶則提供了淡淡的苦味 甜度也控制得剛剛好經過這一頓晚餐 這間餐廳已經成為了我最喜愛的餐廳
安格斯牛肉芝士漢堡配薯條
烤魷魚香辣墨汁扁意粉
肉桂蘋果拿破崙+雲呢拿雪糕
特濃5.0牛乳芭菲-朱古力
宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕
百香果抹茶
經過這一頓晚餐 這間餐廳已經成為了我最喜愛的餐廳之一🩷
2024-08-08 302 浏览
嘩嘩嘩 今日同老公食咗一個超正嘅午餐喇,一定要同大家分享下!!!!我哋幾款特式美食,每一款 都絕對抵試,而且價錢都合理,重要係好飽呀!首先就突擊『HeSheEat All Day Breakfast』,個德國鮮肉腸口感豐厚唔乾身,而意大利煙腩肉 同巴馬火腿就帶出西式早餐嘅獨特滋味。炒蛋熟到恰到好處,搭埋新鮮菠菜、大蘑菇、慢煮蕃茄, 每一種就算單食都好美味。出奇嘅係佢哋放咗啲脆薯餅同迷你牛角包,令到整體口感更加有層次感!!!! 再黎就加咗個野食,就係佢嘅美國安格斯肉眼牛扒配燒汁,塊牛扒真係好多汁好豐滿,肉味濃 郁。配上脆薯條,真係好飽足,完成咗一次豐富嘅午餐食緊!食完咁多,點可以漏咗甜品呢?我哋選咗佢嘅特色牛角包配軟雪糕,熱辣辣嘅牛角包同凍嘅雪 糕一齊食,熱熱凍凍都好瞓口!又脆又滑,味道清新,食完即刻令人精神再振!🥳🥳 喺我哋食完之後,Staff 服務都超好,所有野食都好新鮮,環境又舒服。絕對係一間好嘅咖啡店,我同老公食得好開心!呢個午餐體驗真係太好啦! 糕過路,絕對抵!萬勿錯過!今次就分享到呢度,我地下次再嚟!

🥳🥳

2024-08-07 361 浏览
☕呢間餐廳食物全部都係西式美食☕!HeSheEat以豐富嘅下午茶和各款餐飲為主打,所以好多人啊~!唔好講咁多,即刻叫啲前菜嚟試吩先!1️⃣和風大蝦牛油果沙律。一定係新鮮!一定係新鮮!如果唔係點會咁鮮美呀⁉️𩹤霸係咁爽口☺️!一嘬有勁多滋味咇出嚟💦哈哈哈!🤣2️⃣烤魷魚香辣墨汁扁意粉。必食前菜。墨汁意粉掂爆!咬落去一口香辣味,啖啖肉Juicy !一個字,正。3️⃣香煎加拿大豬鞍扒伴焗香蜜糖薯仔。超推介💖,豬扒煎得香脆,肉汁豐富驚喜呀!份量超大!焗蜜糖薯仔甜鹹適中,美味極啦!😍4️⃣朱古力Oreo純牛乳刨冰。甜品控嘅首選,朱古力同Oreo完美結合!純牛乳滑滑甜甜!😌啖啖冰涼好正!真心推介🍨🍹飲品幾杯特飲點都少唔得!5️⃣凍檸茶。超解渴💖,一口落肚,即刻清涼!快手解決你熱氣!😆6️⃣凍檸水。冇得輸,口感清新,飲落去,即刻清新爽口!😌個Menu仲有好多其他西式美食同甜品,一次真係唔夠啊!下次再来!

唔好講咁多,即刻叫啲前菜嚟試吩先!

🍹飲品
幾杯特飲點都少唔得!

6️⃣凍檸水。冇得輸,口感清新,飲落去,即刻清新爽口!😌

最近得知HeSheEat的雪糕牛角包非常熱門 🥐,於是決定與朋友前往用膳🍴順便試試這個人氣甜品。因為牛角包只提供外賣服務,我們先在餐廳內用過午餐套餐 🍽後,才購買了牛角包離開。我們共點了3款午餐套餐,每一份都附有前菜沙律或湯,以及飲品。🥗黑醋汁調製的沙律清新開胃,而湯品則口感濃稠,如果可以選擇,個人更喜歡羅宋湯 🍜。三款主菜包括:1. 烤紐西蘭肉眼牛扒配薯條 - 煮至剛好medium well,調味略嫌偏鹹。 🥩2. 加拿大豬鞍扒配薯條 - 利用網烤方式烹調,肉質帶有烤香,不會過於乾柴。 🐷3. 蟹肉牛角包配薯條 - 餡料十足,蟹肉味道濃郁,雖然牛角包不算特別鬆脆,但整體吃來亦美味。🦀所有套餐附送的薯條都非常出色,外脆內軟,調味亦恰到好處 🍟。除了套餐,我們還另外點了凍檸茶及以$30加購特色飲料:熱提拉米蘇拿鐵和香橙咖啡。提拉米蘇拿鐵有點太甜膩,未能嚐出咖啡和酒味 ☕。香橙咖啡加入冰塊後,味道變得較為清淡 🧊。用過午餐後,我們離開店舖購買人氣的雪糕牛角包。我們點了牛奶口味,需要在店外等候10分鐘,天氣有點悶熱 🌞。但第一口吃下去時,濃郁的牛奶香讓人難忘 🥛。牛角包本身亦非常酥脆,牛油味

烤紐西蘭肉眼牛扒配薯條

三款主菜包括:

香煎加拿大豬鞍扒配薯條

蟹肉沙律牛角包

香橙咖啡

牛角包牛乳雪糕

但第一口吃下去時,濃郁的牛奶香讓人難忘 🥛。牛角包本身亦非常酥脆,牛油味濃郁。不過,將兩者一起品嚐時卻未能完全嚐出牛奶的香氣,反而有些許失色。

我個人更欣賞單吃牛乳雪糕,認為無需與牛角包一起享用也同樣美味 🍨。下次再次光顧HeSheEat購買牛乳雪糕。

環境:🏅🏅🏅🏅🏅

#香橙咖啡
#酥脆牛角包
#咖啡店甜品 #甜品推介
#旺角美食 美食分享

#IceCreamCroissant #MilkIceCream
#RoastBeef #PorkChop
#CrabCroissant #DeliciousFries
#IcedLemonTea #TiramisuLatte
#OrangeCoffee #RichMilkFlavor
#FlakyCroissant
#CafeDessert
#DiningExperience #FoodReview
香煎加拿大豬鞍扒配薯條
蟹肉沙律牛角包
牛角包牛乳雪糕
2024-08-02 372 浏览
餐廳嘅甜品一向出名,其實主食都好高質🍴餐牌有齊小食、主食、甜品及飲品🍵食完正餐再享受甜品相當滿足值得一讚係店員每位都好nice,令成餐飯都食得好開心🫶🏼🔖[ 烤羊西冷扒配芥末薯蓉 ]羊西冷點咗7成熟,肉質粉嫩超吸引🤘🏽食到恰到好處的羶香,口感juicy肉味濃,上枱時切成一片片方便同朋友share🥩伴碟嘅薯蓉質感綿滑,帶點點芥末嘅微辣,呢個配搭好有新鮮感✔️🔖[ 雞肉冬蔭忌廉燴扁意粉 ]雞肉煎得金黃,入口卻相當Juicy,而且帶點點香草味冬蔭忌廉汁相當Creamy,微微酸辣味中食到忌廉嘅奶香,呢個配搭好醒胃,配意粉好好食,必點推介🍝🔖[ 朱古力Oreo特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲 ]招牌嘅牛乳軟雪糕好軟滑而且奶味超香濃,第一啖已經好有驚喜!加上可可粉令味道更豐富,芭菲底層仲有朱古力脆脆同朱古力醬,朱古力味滿分🔖[ 蘋果拿破崙 ]賣相好靚嘅甜品❤️以酥香拿破崙配上豐富內餡🍎蘋果嘅香甜同肉桂香融為一體,味道和諧,再配上幼滑吉士忌廉,完全滿足想食甜點嘅心🫶🏼

餐廳嘅甜品一向出名,其實主食都好高質🍴
餐牌有齊小食、主食、甜品及飲品🍵食完正餐再享受甜品相當滿足

值得一讚係店員每位都好nice,令成餐飯都食得好開心🫶🏼

🔖[ 烤羊西冷扒配芥末薯蓉 ]

🔖[ 雞肉冬蔭忌廉燴扁意粉 ]
雞肉煎得金黃,入口卻相當Juicy,而且帶點點香草味

🔖[ 朱古力Oreo特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲 ]

🔖[ 蘋果拿破崙 ]
賣相好靚嘅甜品❤️以酥香拿破崙配上豐富內餡🍎

• 海鮮冬蔭忌廉燴扁意粉
今晚放工突然間好想食疏乎厘 同朋友行旺角就去咗呢間西餐廳 餐廳名叫做#HeSheEat 今晚兩個人 入到去坐低 之後侍應俾個Menu見到個新產品疏附你班戟🌸第一個我嗌咗係白桃乳酪疏乎厘班戟🌸另外朋友嗌左個香煎三文魚明太子忌廉會扁意粉🌸炸魷魚鬚🌸另外我仲叫左個特濃5.0 牛乳芭菲 ~ 朱古力🌸椰香咖啡沙冰🌸百香果抹茶香煎三文魚煎到好香 魚油滿滿 夾埋啲明太子 真係好夾 一流之選另外叫左個疏乎厘 呢個係新產品加咗個乳酪 即做的 仲有新鮮果肉白桃粒 好清新好香 疏乎厘做到軟軟林林 好正呀下次再嚟我都叫呢個encore encore再encore
今晚兩個人 入到去坐低 之後侍應俾個Menu

• 香煎三文魚明太子忌廉燴扁意粉
  • 白桃乳酪疏乎厘班戟
  • 炸魷魚鬚
  • 椰香咖啡沙冰
之前食過銅鑼灣分店的HeSheEat, 今日食旺角分店,環境比較大,樓底高,開揚舒服,食物餐牌選擇都比較多,所以平日夜晚7點都已經有人龍等位。單骨雞翼配蜜糖芥末醬,份量都頗多,隻隻炸得金黃香脆,熱辣辣,配個蜜糖芥末醬更惹味。香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔,大件厚身的豬鞍煎得剛好,切開是粉嫩的,肉味香甜,肉質柔軟多汁,有嚼勁,連配菜的蜜糖薯仔亦都有驚喜。餐廳的甜品最吸引我,選擇多。點了宇治抹茶的特濃5.0牛乳芭菲及肉桂蘋果拿破侖,兩款賣相都十分吸睛及打卡。特濃5.0牛乳軟雪糕口感細滑綿密,灑上抹茶粉,雪糕下有抹茶忌廉,紅豆,小丸子,蕨餅及脆米等,口感十分豐富。而肉桂蘋果拿破崙則色彩豐富,外層做得酥脆,夾著香甜嘅蘋果粒及吉士,面層有士多啤梨、cream及杏仁片,好味。飲品都有多款特飲,點了夏天之選的西瓜益力多,賣相吸引又消暑。熱飲的抹茶鮮奶都有靚靚拉花。

熱飲的抹茶鮮奶都有靚靚拉花。
2024-07-24
旺角既HeSheEat大家一定唔可以錯過,無論食物定係環境定係服務都一流,唯一缺點係我覺得座位唔夠闊落(可能係我肥嘟嘟🤣)好喇⋯⋯介紹番我早兩日食咗啲咩先🥥小食•單骨雞翼配蜜糖芥末醬 $65一上枱已經聞到香噴噴嘅炸雞味,外層炸到脆卜卜,食落雞肉好Juicy,配埋個蜜糖芥末醬,Yummy🤤(除咗蜜糖芥末醬,仲有第二個選擇水牛城醬)🥥主菜•北海道龍蝦汁海鮮燴意大利飯 $158龍蝦汁惹味鮮甜,蟹柳、蜆肉丶蝦等配菜都新鮮好味。飯煮得軟軟的,混合香濃嘅龍蝦汁🤤 非常喜歡這款意大利飯。•煙腩•白菌•溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵 $95熱辣辣嘅意大利蛋麵撈埋溫泉蛋加芝士汁,好好味呀,好creamy ,煙腩&白菌只是配角。•香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $188呢款豬鞍扒外層煎到焦香金黃,咬落内裡肉嫩多汁,食落有豬肉鮮味,再配上焗香蜜糖薯仔和蕃茄仔,口感一流。🥥甜品•宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $118賣相相當吸引,即叫即做,新鮮熱辣,入口即溶的梳乎厘班戟質地,配上抹茶的微苦與黑芝麻的香醇,再加上紅豆蓉,食到停唔到口呀。•白桃乳酪梳乎厘班戟 $118白桃乳酪味道就帶點酸酸甜甜,比起宇治抹茶黑芝麻就較為

好喇⋯⋯介紹番我早兩日食咗啲咩先

•香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $188

🥥甜品
•宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $118

•白桃乳酪梳乎厘班戟 $118

白桃乳酪味道就帶點酸酸甜甜,比起宇治抹茶黑芝麻就較為遜色,但佢哋嘅梳乎厘班戟真係造得唔錯,口感絕佳

推介指數:9/10
2024-07-23 276 浏览
我地四個人去食,要嗌四樣嘢食,諗住食完鹹嘢再嗌甜品,但係個好似經理嘅人就係咁提我地要嗌夠四樣嘢食,一路收埋個餐牌一路叫我地嗌pancake,我地話要刨冰結果都係落咗pancake,我見到張單落錯咗就同佢講啦,點知佢就開始西口西面,結果主食都未上齊,就已經上咗甜品,明明講咗遲啲先嗌甜品…搞到我地要一路食飯一路食甜品…我都知佢會針對我地㗎啦,所以要用生日優惠嘅時候專登攞埋身分證,結果真係勁惡咁講:「身分證」…我好肯定重覆咗好多次刨冰,仲要未上見到錯咗已經即刻講番,關我地咩事…第一次食到咁嬲 忍唔住要寫個食評
第一次食到咁嬲 忍唔住要寫個食評
真係由中學食到依家搬咗舖自己都出埋嚟做嘢🤣🤣以前細個就食甜品多,估唔到依家搬咗舖正餐都越做越好⭐️。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。早排嚟食嘅時候都係隔幾個月先嚟一次但近排唔知係咪revamp過啲recipe啲嘢質素好咗勁多!!😆。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。以往要撞手神未必次次食都係好好食但近呢幾個月真係嚟親食都超級好食!!。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。不論係意粉定係漢堡質素同水準都非常有保證🥰🥰而且以前有個好惡嘅員工依家都唔見咗近排嘅員工都變到非常有禮貌同親切嘢食好食咗 服務又好咗依家平均每半個月就要嚟一次🤣🤣
真係由中學食到依家搬咗舖
自己都出埋嚟做嘢🤣🤣
以前細個就食甜品多,估唔到依家搬咗舖正餐都越做越好⭐️
早排嚟食嘅時候都係隔幾個月先嚟一次
但近排唔知係咪revamp過啲recipe
啲嘢質素好咗勁多!!😆
以往要撞手神未必次次食都係好好食
但近呢幾個月真係嚟親食都超級好食!!
不論係意粉定係漢堡質素同水準都非常有保證🥰🥰
而且以前有個好惡嘅員工依家都唔見咗