2022-06-23
朋友生日,佢揀咗嚟呢度食晚餐。牛頭角站過對面直行去海皮就到,環境好好,可以坐戶外,亦都可以坐室內,枱同枱相隔有一定距離, 10分適合傾偈。美國牛油大蜆,西式煮蜆我好少食,但係顯肉飽滿鮮甜,熟度剛剛好 10分好食!主菜羊架七成熟羊肉正常,少少生,朋友食唔到,不過我好欣賞佢有好多配菜仲有薯條,對得住個價錢!主菜一夜干西班牙飯一上到嚟,勁大條魚,而且好厚肉,很喜歡,西班牙凡係做到似返原本,中間有嚼口,喜好見仁見智沙田薯條想來熱辣辣,一路傾偈一路食,我哋覺得凍咗好似更加好食,不過佢羊架都有配左薯條,所以我哋有好多薯條叫左2杯飲品,都好飲,另外佢個小餐包都不錯!呢間餐廳我好喜歡,好食,環境好,服務都好好,我有remark到朋友生日,但係未肯定係咪會叫甜品,到左差不到食完,有侍應過嚟問我哋要唔要order甜品,我覺得依個小細節好貼心👍
主菜羊架七成熟
主菜一夜干西班牙飯
沙田薯條
叫左2杯飲品,都好飲,另外佢個小餐包都不錯!