2017-03-23
月初同好耐無見既朋友諗住約食飯,吹下水la所以係openrice 揾左呢間cafe,見d食評好似都ok la……點知就出事la一入到去就見到有兩隻兔仔,店主將兔仔放係第一張枱旁邊,其實真係好虐待d動物,畢竟夜晚d客人又多,d人又勁興奮,成間鋪都好嘈,搞到d兔仔完全冇休息,而且將寵物放咁近客人,有機會影響客人想叫野食,但都要等一段時間先有人理,因為全舖入面得1個侍應,見到佢好忙,我地都唔好意思吹佢食物質素普遍正常,但……“咖哩豬扒烏冬” 真係比較伏,因為咖哩汁超多,豬扒係超級硬,提提大家係係冇湯既😧😧😧環境算正常,但……有d chairs 比較高身,結果一坐落去好容易頂到張枱,坐得好辛苦1. 有養兔仔,但完全妄顧其生活環境2. 侍應得1個,如果好肚餓,大家唯有等下,而上菜速度算正常中慢小小la,可能因為夜晚多客人
1. 有養兔仔,但完全妄顧其生活環境