2009-04-05
上次路過此處, 同朋友都見佢個環境幾吸引, 又沒什麼人,便即管試試。我們一人叫了一個SET DINNER, 有個餐湯, 餐包, 頭盤小食,主菜,餐飲。我點了錫紙鐵板焗銀鱈魚 ,頭盤小食-三文魚法包,雜菜沙律,朋友點了香脆蝦捲,吉列蝦蛋包飯~錫紙鐵板焗銀鱈魚 - 正~對於我呢個魚怪,最愛食銀鱈魚!佢地加了牛油入錫紙連銀鱈魚咁焗,再放上鐵板,銀鱈魚肉質相當嫩滑,沒有任何腥味,牛油加入去很配合,配菜有D冬姑,成個菜感覺好MATCH,超愛吃。三文魚法包-好味~旁邊的雜菜沙律亦好HEALTHY,好YUMMY!香脆蝦捲 -又係好味~朋友的吉列蝦蛋包飯,佢說好味, 而且又夠多,佢吃到一半已見飽,要打包。。。。打包時先知道原來這間HEALTHY店是UNDER A-1架。。。。雜菜湯味一般而已餐前餐包用了健康的麥包,本人不太好麥包,所以NO COMMENT!餐飲, 凍奶茶~~~飲品自我調味,合我心意,正配合我呢D麻煩友~
我點了錫紙鐵板焗銀鱈魚 ,頭盤小食-
三文魚法包,雜菜沙律,朋友點了香脆蝦捲,吉列蝦蛋包飯~
香脆蝦捲 -又係好味~
雜菜湯味一般而已